Τι προβλέπουν τα άστρα από 9.11 έως 15.11.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Η λίμπιντό σας φτάνει στα ύψη, τα θέλετε όλα δικά σας και τα θέλετε τώρα, καθώς ο Άρης ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων,δίνοντάς σας τη λαχτάρα να ζήσετε το απόλυτο πάθος. Υπάρχει μόνο ένα εμπόδιο: Ο

κόκκινος πλανήτης αναδεικνύει την τολμηρή και ανταγωνιστική πλευρά σας. Δεν μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους να διαβάσουν το μυαλό σας. Βάζετε σε κίνδυνο τη σχέση σας, καθώς αναζητάτε τηνπροσοχή, χρησιμοποιώντας τακτικές που ο αγαπημένος σας βρίσκει ενοχλητικές έως εξοργιστικές. Αν δεν θέλετε το αντικείμενο του πόθου σας να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, απλά ζητήστε ό, τι χρειάζεστε με ηρεμία και διπλωματία. Είστε μόνοι; Μήπως έχετε εμπλακεί σε μια δύσκολη κατάσταση; Επαναξιολογήστε τα πράγματα και περιμένετε λίγες ημέρες, προκειμένου να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Η διάθεσή σας αλλάζει, γίνεται πιο έντονη συναισθηματικά και κυκλοθυμική, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες, το κυρίαρχο ζήτημα είναι το πώς θα δημιουργήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια στη ζωή σας, συναισθηματική, οικονομική ή πνευματική. Οι στενές σχέσεις σας περνούν από έναν βαθύ μετασχηματισμό, ίσως μέσα από έλεγχο και παιχνίδια εξουσίας. Στην επιχειρηματική ζώνη, μια συνεργασία γίνεται επίσης ισχυρότερη, καθώς μπορεί να αποφασίσετε να ενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας ή τα περιουσιακά σας στοιχεία.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, με τον Άρη στον καθημερινό και αναλυτικό έκτο οίκο σας. Ακόμα και τα μικρά πράγματα σας προσθέτουν άγχος, έτσι προσέξτε τα στραβοπατήματα. Με τον ανυπόμονο Άρη νιώθετε να βαδίζετε σε ένα τεντωμένο σχοινί, πνίγεστε στις λεπτομέρειες και τις υποχρεώσεις. Μη βιάζεστε και σταματήστε να προσπαθείτε να είστε τέλειοι, κάνοντας προσεγμένες κινήσεις. Αν πνίγεστε στις λεπτομέρειες, απλά δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά αν σας στερεί κάθε ίχνος χαράς στην καθημερινότητά σας. Τώρα ο καθένας θέλει ένα κομμάτι από το χρόνο σας, αλλά σταματήστε να αισθάνεστε υποχρεωμένοι! Σκεφτείτε επίσης ότι είναι αδύνατο ο καθένας να είναι ενθουσιασμένος με τις επιλογές σας, αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα, όχι δικό σας. Αν χρειαστεί να περιορίσετε το κοινωνικό πρόγραμμά σας, ξεκινήστε με τα άτομα που σας δημιουργούν άγχος και αρνητική ενέργεια. Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόσκληση και χωρίς ενοχές. Και επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την υγεία, εάν έχετε συχνές εξάρσεις πόνου, μην αγνοείτε τα σήματα που σας στέλνει το σώμα σας.
Γίνεστε βαθιά συναισθηματικοί στις οικείες σχέσεις σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ασχολείστε με τις στενότερες σχέσεις σας και προσπαθείτε πραγματικά για την αρμονία και την ισορροπία. Θα μπορούσατε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σας, βελτιώνοντας την επικοινωνία μεταξύ σας και έχοντας διάθεση για συμβιβασμό. Αυτό ισχύει και για τις επιχειρηματικές σχέσεις σας. Αν έχετε δώσει τα περισσότερα, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε το άλλο μέρος να ανταποδώσει. Στις σχέσεις πρέπει να υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν» κι αυτό τώρα το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σας αρέσει να ζείτε τον έρωτα με πάθος, είστε ενθουσιώδεις και τολμηροί, αλλά ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας εφιστά την προσοχή σας στις ανταγωνιστικές σας ενέργειες αλλά και το δράμα. Εύφλεκτα συναισθήματα για την υπερίσχυση του «εγώ» και η επιθυμία να έχετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας, πυροδοτούν συγκρούσεις και έντονο ανταγωνισμό με την αγάπη σας. Θα μπορούσατε εύκολα να απογοητευτείτε, προσπαθώντας να είστε στο επίκεντρο, αλλά σταματήστε να μολύνετε τη σχέση σας. Ο ανταγωνισμός μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα, οπότε συντονιστείτε στο τι σας λέει ο αγαπημένος σας, αντί να βιάζεστε να μιλήσετε ή, ακόμη χειρότερα, επιβάλλοντας τις απόψεις σας. Θυμηθείτε: Επειδή μπορείτε να κλέψετε την παράσταση, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να επιβληθείτε. Στόχος σας να είναι η αναθέρμανση του πάθους σας και όχι ο πόλεμος.
Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, σας ζητά να αλλάξετε ριζικά την καθημερινότητά σας για χάρη της ζωτικότητάς σας και της αναζωογόνησης της ψυχής σας. Αναδιατάξτε το καθημερινό πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε χρόνο να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας και να αφιερώσετε την ενέργειά σας σε ένα από τα έργα σας ή σε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Αν η καθημερινότητά σας έχει αποσπάσει την προσοχή από τους προσωπικούς σας στόχους, τώρα μετασχηματίζετε εντελώς το καθημερινό πρόγραμμά σας. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες, μπορεί να αποφασίσετε να πάτε στο γυμναστήριο ή να τρώτε πιο υγιεινά. Θα μπορούσατε να εκπλαγείτε με το πόσο ανανεωμένοι θα αισθάνεστε μέσα στους προσεχείς έξι μήνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέστε στα προσφιλή σας πρόσωπα τα όριά σας! Ο Άρης στον οικείο τέταρτο οίκο σας, δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό με ένα μέλος της οικογένειάς σας, υπενθυμίζοντάς σας ότι δεν μπορείτε όλες τις ώρες της ημέρας να ασχολείστε με τα πλησιέστερα σε εσάς πρόσωπα. Εκτός αυτού,έχετε σκεφτεί αν ικανοποιούνται οι δικές σας ανάγκες; Βάλτε τον εαυτό σας στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Το να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας, δεν είναι μόνο απαραίτητο για την ευτυχία σας, αλλά με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να γίνετε πρότυπο γιατους γύρω σας. Μείνετε λίγο με τον εαυτό σας, κάντε κάτι μόνο για σας, είτε αυτό αρέσει στους άλλους, είτε όχι. Σε αυτό σας βοηθά η νέα Σελήνη στον χαρούμενο και ερωτικό πέμπτο οίκο σας, η διάθεσή σας γίνεται πολύ πιο εορταστική, ζείτε το ρομαντισμό και το πάθος, γιορτάζετε την αγάπη.
Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, αισθάνεστε ανάλαφρα συναισθηματικά, είστε ερωτύλοι και εκπέμπετε μια μυστηριώδη γοητεία και ένα κρυφό πάθος, είτε είστε σε σχέση, είτε μόνοι. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας για να γίνετε πιο σέξι και ερωτικοί, αλλά κατά βάθος το μόνο που πραγματικά χρειάζεστε είναι κάποιον/α να σας κοιτάξει βαθιά στα μάτια και να σας χαρίσει την καρδιά του για πάντα. Η δημιουργικότητά σας πετάει στα ύψη, έχετε έμπνευση και φαντασία, αυτοπεποίθηση και λάμψη. Μη φοβηθείτε να προβάλετε αυτή την κρυφή μοναδική πλευρά σας, απελευθερώστε την ευαίσθητη φύση σας και μην έχετε καμία αμφιβολία για την εσωτερική δύναμή σας.

ΛΕΩΝ
Δεν χρειάζεται να είστε σκληροί στην αγάπη, ούτε τολμηροί και θρασείς. Ο Άρης στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας, σας κάνει να μιλάτε ακατάπαυστα, δεν φιλτράρετε αυτά τα ειλικρινή αλλά επώδυνα σχόλιά σας.Δείξτε περισσότερη συμπόνια, ευαισθησία και αγάπη στον αγαπημένο σας και τους γύρω σας. Προτού εκτοξεύσετε ένα καυτό επιχείρημα ή ξεκινήσετε το κήρυγμά σας, εκτιμήστε την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση των άλλων. Η πρώτη σας εκτίμηση της όλης κατάστασης είναι πιθανόν να είναι ανακριβής, δείτε το τι πραγματικά συμβαίνει στο βάθος. Η διάθεσή σας γίνεται πιο κλειστή και εσωστρεφής, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι βασικές ανησυχίες σας θα είναι η οικογενειακή σας ζωή και το σπίτι σας. Θα μπορούσατε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους συγγενείς σας και τα μέλη της οικογένειάς σας ή με το μαγείρεμα, τη διακόσμηση του σπιτιού ή κάνοντας ψώνια γι’ αυτό.
Ίσως κληθείτε να ασχοληθείτε με ένα εκκρεμές οικογενειακό σας ζήτημα, ίσως κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας. Η καρδιά σας είναι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο, έτσι θα είναι πιο εύκολο να τρέξετε για κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Θα μπορούσατε να κλαίτε εύκολα ή απλά να ποθείτε περισσότερο τη μοναξιά σας για να ανεφοδιάσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας. Η αγάπη και η φροντίδα του εαυτού σας, είναι τώρα οι πρωτεύουσες προτεραιότητές σας. Μάθε όλες τις συναρπαστικές αστρολογικές εξελίξεις για αυτή τη βδομάδα και ό, τι άλλο σε απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσφέρετε γενναιόδωρα τα χρήματά σας; Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας,των χρημάτων, σας ζητά να ερευνήσετε σε βάθος που ξοδεύετε τα χρήματά σας, αρνηθείτε κάποιες κοινωνικές εξόδους. Ένας απλός τρόπος να διασώσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας είναι να υπενθυμίσετε στους φίλους σας ότι ο καθένας θα συμβάλλει εξίσου οικονομικά, ανπρόκειται να διασκεδάσετε μαζί. Αυτός ο ενθουσιώδης πλανήτης σας δίνει τα κίνητρα να ξοδέψετε για χάρη του έρωτα και της διασκέδασης, το μόνο πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι να βγείτε εκτός ορίων. Ίσως ακόμη να πουλήσετε ακριβά τον εαυτό σας, καθώς έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και η αυτοπεποίθησή σας δεν περνά απαρατήρητη. Μη φοβάστε να το κάνετε, θα είναι προς όφελός σας. Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί είναι να σας κατηγορήσουν ως υπέρμετρα εγωιστές, αλλά εσείς θα έχετε κερδίσει μια συναρπαστική οικονομική ευκαιρία.
Με τη νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, είστε πιο μαγνητικοί στον τρόπο της έκφρασής σας, ίσως εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε σε κάποια μαθήματα ή να πάτε ένα ταξίδι. Τώρα προσπαθείτε να βρεθείτε με άτομα με τα οποία νιώθετε βαθιά συνδεδεμένοι σε ένα νοητικό επίπεδο. Εάν χρειάζεστε να ανταλλάξετε ιδέες ή να εκπονήσετε ένα σχέδιο μάρκετινγκ, θα έχετε την πνευματική οξύτητα και τις εξουσίες της πειθούς. Η γενική ατμόσφαιρα γύρω σας θα είναι ανάλαφρη και διασκεδαστική, τα πνευματώδη πειράγματά σας δεν έχουν όρια!

ΖΥΓΟΣ
Παίρνετε τα ηνία και οδηγείτε εσείς το πλοίο της ζωής. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας δίνει τα κίνητρα να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας. Μπορεί να έχετε παραδώσει τα κλειδιά σε ένα προσφιλές σας πρόσωπο ή ακόμα ίσως έχετε παραιτηθεί από τη ζωή και να ζείτε χωρίς σκοπό. Περιμένετε μια ριζική αλλαγή, καθώς τώρα έχετε μια δυναμική στάση. Συμβουλή: Δεν χρειάζεται να είστε επιθετικοί στην προσπάθειά σας να πάρετε αυτό που θέλετε. Στηριχτείτε στη γοητεία και τη διπλωματία σας για να πάρετε πίσω αυτά που είναι δικαιωματικά δικά σας. Από την άλλη πλευρά, αν μια σημαντική σχέση σας δεν σας δίνει αυτό που θέλετε και σας δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες, δεν έχετε καμία υποχρέωση να παραμείνετε σε αυτήν. Μην υποτιμάτε την αξία σας, ένα μικρό διάστημα χώρια μπορεί να κάνει καλό για το δεσμό σας, η απουσία θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα.
Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, θέτει ως πρώτη σας προτεραιότητα τα οικονομικά σας. Το θέμα που θα επικρατεί κατά τη διάρκεια των επόμενων δυο εβδομάδων είναι η ασφάλειά σας: πώς μπορείτε να έχετε περισσότερα χρήματα και υλικά αγαθά και πώς θα τα διατηρήσετε; Αν κλαίτε για την κατάσταση του προϋπολογισμού σας, το φεγγάρι σας χαρίζει τη διόραση, τη διαίσθηση και την οξύνοια να βρείτε έξυπνους τρόπους για να ανοικοδομήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί, επίσης, να ανακαλύψετε τρόπους να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Αν κάποιοι άνθρωποι δεν εναρμονίζονται με τις βασικές αξίες σας, ίσως ήρθε η ώρα να βρεθεί ένα εντελώς νέο κοινωνικό περιβάλλον που ενισχύει την αυτοεκτίμησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο ψηλότερα στο πνευματικό βάθρο φτάσετε, τόσο πιο δύσκολο είναι ναπέσετε. Ο Άρης στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου και της πνευματικότητας, σας υπενθυμίζει ότι ακόμη και οι πιο φωτισμένοι απότους πνευματικούς δασκάλους εξακολουθούν να είναι κοινοί θνητοί. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ψάξετε στους άλλους (και στον αγαπημένο σας) για να βρείτε τον εαυτό σας, διότι οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας είναι μέσα σας. Το κλειδί της πνευματικής ισορροπίας σας είναι να είστε ήρεμοι και να σταματήσετε να υπεραναλύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Σταματήστε να πνίγεστε στις λεπτομέρειες, αναπνεύστε βαθιά καιδιαλογιστείτε. Τα όνειρά σας ή ακόμη και ένα βιβλίο μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βρείτε τη δική σας θεϊκή σοφία. Και μην ξεχνάτε ποτέπως το ένστικτό σας δεν θα σας κατευθύνει σε λάθος δρόμο.
Γιορτάζετε τα γενέθλιά σας, ξεκινά μια νέα ζωή για σας, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες, είναι όλα για σας. Είτε επιθυμείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να προωθήσετε ένα έργο με πάθος ή να πάρετε τα ηνία στην εργασία σας, ό, τι κάνετε θα έχει έντονο αντίκτυπο στην προσωπικότητά σας και στους γύρω σας. Είστε στο προσκήνιο, παίρνετε το τιμόνι της ζωής σας, αλλά μόνο η ψυχή σας γνωρίζει τι πραγματικά θέλετε για να είστε ευτυχισμένοι. Αφήστε πίσω σας τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες σας, έχετε τα φώτα της δημοσιότητας και το φως του φεγγαριού που σας κατευθύνει σε μια εντελώς νέα πορεία. Απολαύστε την!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συγκρούσεις και ανταγωνιστικές καταστάσεις θα μπορούσαν να κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους, καθώς ο Άρης στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, δημιουργεί προστριβές και εντάσεις, ενώκοινωνικοποιείστε με τους φίλους σας ή βρίσκεστε σε μια ομάδα. Μπορεί να προκαλέσετε μια λυπηρή σκηνή ή να συμμετέχετε σε αυτήν. Αν ο εκνευρισμός σας αρχίζει να σας πνίγει και νιώθετε ότι θα εκραγείτε σαν τονΒεζούβιο, απομακρυνθείτε για να αναπνεύσετε λίγο φρέσκο αέρα. Στη συνέχεια, τηλεφωνήστε σε έναν έμπιστο φίλο σας, που μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Όσον αφορά την αγάπη, μη βιάζεστε να θεωρήσετε ότι ένας φίλος επιθυμεί να βγείτε από τη φιλικήζώνη. Αν το κάνετε, θα μπορούσατε να διαψευστείτε αργότερα και να χάσετε. Δείτε τα πράγματα πέρα από τα αστεία και τα έξυπνα πειράγματα,δείξτε ότι έχετε βάθος. Ποτέ δεν ξέρετε: θα μπορούσατε εσείς να αποχωρήσετε, αν δεν υπάρχει προοπτική.
Η διάθεσή σας από ενθουσιώδης και περιπετειώδης γίνεται λίγο πιο ήσυχη, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, της επούλωσης των πληγών και του υποσυνειδήτου. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε μια πιο στοχαστική, ίσως ακόμη και μελαγχολική διάθεση. Μπορεί να βυθιστείτε στις σκέψεις σας ή να πάτε πίσω σε παλιές συναισθηματικές πληγές. Όσο και αν πονάτε και να θλίβεστε, το παρελθόν δεν γυρίζει πίσω. Απελευθερώστε αυτές τις καρμικές και συναισθηματικές πληγές, έτσι ώστε να ξεκινήσετε εκ νέου. Βρείτε την κάθαρση μέσα από ένα βιβλίο ή ακούγοντας μουσική ή μέσα από το θείο. Όσο και να θέλετε να είστε εκεί κοντά για τους άλλους, ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας, δείξτε του συμπόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναζητάτε το κύρος και την αναγνώριση, θέλετε να είστε μια υπολογίσιμη δύναμη αλλά ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας κάνει δυνατόπολεμιστή, αφήνοντάς σας όμως εξοργισμένους εξαιτίας ανατροπών στα επαγγελματικά σας σχέδια ή βάζοντας ένα προσωπικό εγχείρημα σε δεύτερη μοίρα για λίγο. Θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, αλλά συναντάτεανατροπές στη νέα σας επαγγελματική πορεία. Ίσως κάποιες από τις ιδέεςσας είναι εντελώς διαφορετικές από των άλλων για να γίνουν αποδεκτές, ίσως τώρα εργάζεστε περισσότερο σκληρά για να επιτύχετε. Αντί να εκνευρίζεστε, κάποιες μικρές αναπροσαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Άνθρωποι σε ελίτ κοινωνική θέση θα σας φανούν χρήσιμοι, οπότε μη διστάσετε να κοινωνικοποιηθείτεστρατηγικά. Παρευρεθείτε σε κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις και διερευνήστε νέες συμμαχίες.
Νιώθετε επαναφορτισμένοι συναισθηματικά, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων και της ομαδικής εργασίας. Υπάρχει έντονη κινητικότητα και κοινωνικότητα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, θέλετε να κάνετε καλύτερη τη ζωή σας και έχετε τον ενθουσιασμό για να το πετύχετε. Ασχοληθείτε με ομαδικές εργασίες, απολαμβάνοντας την ικανοποίηση από την υλοποίηση ενός κοινού στόχου και την ποικιλομορφία των ανθρώπων. Ναι, θέλετε να είστε ο ηγέτης και να έχετε τα επαγγελματικά φώτα, αλλά το φεγγάρι σας υπενθυμίζει ότι κάθε άνθρωπος έχει κάτι το ιδιαίτερο να συνεισφέρει, όχι μόνο ο διευθύνων σύμβουλος ή ο επιχειρηματίας. Συμπεριφερθείτε ισότιμα στους άλλους και θα γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δράση και κοινωνικότητα σας χαρίζει ο Άρης στον αισιόδοξο και επεκτατικό ένατο οίκο σας, ανοίγετε τα φτερά σας, είστε μια κοινωνική πεταλούδα που θέλει να πετάξει ψηλά. Είστε δυνατοί και περήφανοι, τολμάτε να πείτε τη γνώμη σας, έχετε μια χαρούμενη διάθεση. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το εγκεφαλικό ζώδιό σας από το να μάθετε και να εξερευνήσετε τα πάντα, και τώρα αυτό είναι πιο έντονο από ποτέ. Μπορεί να περιπλανηθείτε σε ένα ταξίδι, να ασχοληθείτε με μια νέα γνώση, ακόμα και να σκιρτήσει η καρδιά σας για κάποιον/α που θα συναντήσετε εντελώς ξαφνικά. Αλλά μη χάνετε το χρόνο σας περιμένοντας, κάντε μια μικρή έρευνα για να εξασφαλίσετε ότι γίνονται αποδεκτά τα συναισθήματά σας. Ο Άρης ενθαρρύνει τις υπερβολές, έτσι προφυλαχθείτε από παραφουσκωμένες υποσχέσεις. Προσέξτε να μη δεσμευτείτε για κάτι που δεν θα είστε αργότερα σε θέση να εκπληρώσετε.
Συμβουλή: Αν σας παρουσιαστεί κάποια δελεαστική προσφορά (ερωτική, επαγγελματική ή οικονομική), μπορεί να είναι πάρα πολύ καλή για να είναι αληθινή. Κρατηθείτε μακριά για λίγες μέρες, προκειμένου να έχετε μιαευρύτερη οπτική εικόνα. Με τη νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής αναγνώρισης και της φιλοδοξίας, βάζετε ως στόχο εκείνη την ηγετική θέση στην εργασία σας που έχετε καιρό στο μυαλό σας ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Βρίσκεστε με την κοινωνική ελίτ, κερδίζετε αναγνώριση και κύρος, όλα χάρη στη σκληρή δουλειά σας, φυσικά. Ακόμα κι αν τα επιτεύγματα δεν έρχονται και τόσο εύκολα, δεν σας ενδιαφέρει. Ξέρετε πολύ καλά ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται».

ΙΧΘΥΣ
Ζείτε δυνατά και με πάθος τη ζωή; Ο Άρης στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σας χαρίζει μια άκρως ερωτική διάθεση. Το πρόβλημα είναι ότι ίσως μερικοί θαυμαστές σας δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το κρυμμένο πάθος σας. Αντί να τους πιέζετε να ανοιχτούν και να εκθέσουν την ευάλωτη πλευρά τους, πάρτε την πρωτοβουλία και δείξτε πρώτοι τις ευαισθησίες σας. Είστε σε σχέση; Προσοχή: τα συναισθήματά σας περνούν από διακυμάνσεις, περνάτε από την απόλυτη έκσταση στο άγχος και τη ζήλια. Εξετάστε τα βαθύτερα κίνητρα των συναισθημάτων σας και βρείτε τρόπους να διατηρήσετε την ισορροπία του δεσμού σας. Μην αναμένετε από τον αγαπημένο σας να μπορέσει τώρα να σας κατανοήσει και μην τον πιέζετε να μοιραστεί μαζί σας μερικά από τα βαθιά, σκοτεινά μυστικά του. Επίσης, κρατήστε μυστικές κάποιες πληροφορίες κι αν νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε, πατήστε τα φρένα.
Έχετε ένα περιπετειώδες και ελεύθερο πνεύμα, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της πνευματικής ανάπτυξης. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, αναζητάτε τη σοφία των εμπειριών και νέα σύνορα. Πώς μπορείτε να κάνετε καλύτερη τη ζωή σας μέσα σε αυτόν τον αχανή κόσμο που ζούμε; Αυτό θα μπορούσε να γίνει με ένα συναρπαστικό ταξίδι ή με την εγγραφή σε ένα πνευματικό σεμινάριο που επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Ίσως να ρισκάρετε να ζήσετε ένα πάθος με κάποιον/α που ζει μακριά σας. Αφού τον περασμένο μήνα ήσασταν πιο κλειστοί και εσωστρεφείς, τώρα νιώθετε την ανάγκη να πετάξετε σε νέους κόσμους και ανοίγετε τα φτερά σας.

Keywords
αστρα, το φως, αρης, νέα, δραμα, σημαίνει, βγείτε, ηνία, φως, προσφορες, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, αξια, Καλή Χρονιά, δραση, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2012, βγείτε, δυνατα, επιθυμιες, διακοσμηση, ηνία, το θεμα, βημα, γνωμη, γνωση, δουλεια, εγκεφαλικο, εργασια, ζηλια, ηγετης, θεμα, ιχνος, μουσικη, ονειρα, οριζοντες, παιχνιδια, προγραμμα, σεληνη, σηματα, υγεια, φως, ωρα, αγαπη, αγχος, αξιζει, ανθρωπος, απλα, αρμονια, αστεια, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βδομαδα, εβδομαδες, βιβλιο, βρειτε, γινει, γινεται, γινονται, γοητεια, δευτερο, δεξαμενες, διαστημα, δυναμη, δειτε, δικη, δωσει, εγγραφη, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ευτυχια, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμες, εκσταση, εκτιμηση, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, εργα, ενστικτο, εμφάνιση, εξι, επικοινωνια, επιθυμια, ερευνα, ερχονται, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ιδεες, ηρεμια, ισχυει, θειο, εικονα, οικο, ισορροπια, χτυπα, λαθος, λαμψη, λεπτομερειες, μακρια, ματια, μηνες, μοιρα, μικρο, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, ορια, οφελος, παθος, περιβαλλον, πεταλουδα, πλοιο, πορτα, ψυχη, συνεχεια, σκεψεις, σωμα, σοφια, σπιτι, σχεδια, σχεδιο, σχολια, το φως, υλοποιηση, φαντασια, φεγγαρι, φυση, φυσικα, φτανει, φοβιες, φτερα, χειροτερα, χαρα, ψωνια, ωρες, αδυνατο, ασφαλεια, εξυπνα, ερωτησεις, γινετε, ιδιαιτερο, κομματι, καρδια, μπροστα, οψεις, πληροφοριες, πληγες, σημαίνει, σκηνη, ταξιδι, υγειας, υλικα
Τυχαία Θέματα