Τι προβλέπουν τα άστρα από 9-15.10.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει έντονα για εσένα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου επηρεάζει έντονα εσένα που είσαι γεννημένος στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Εντάσεις και ανατροπές που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου λειτουργούν αρνητικά και εκτονώνεις

την φόρτιση αυτή στο ταίρι σου ή με το να έρχεσαι σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου. Αισθηματικά, καλό θα ήταν να προσέξεις την κοφτερή σου γλώσσα γιατί είναι πιθανό να πληγώσεις το ταίρι σου και να δημιουργήσεις πολύ έντονες καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσοχή στην ένταση ή σε εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί θα δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018. Είναι εξαιρετική περίοδος για να ασχοληθείς με οικονομικές συμφωνίες, συνεταιρισμούς ή κληρονομιές αφού θα είσαι άκρως ευνοημένος. Αισθηματικά, νιώθεις άνετα να εκφράσεις τις πιο κρυφές σου σκέψεις στο ταίρι σου. Προσοχή σε τυχών υπερβολική ζήλια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα ταράξει τα νερά και θα λειτουργήσει ευεργετικά για εσένα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και αυτό σε κάνει να προσπαθήσεις πιο έντονα να σχετιστείς με τους γύρω σου και να ισορροπήσεις σχέσεις και συνεργασίες γοητεύοντας τους πάντες. Είναι εξαιρετική συγκυρία για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου και να βρεις την χρυσή τομή στην σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, γοητεύεις και τραβάς το ενδιαφέρον, γι’ αυτό ετοιμάσου γιατί είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες.

Προσοχή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου γιατί η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Ουρανό στο ζώδιό σου επηρεάζει έντονα εσένα που είσαι γεννημένος στα μέσα του 3ου δεκαημέρου και σε κάνει έντονα νευρικό και αντιδραστικό με αποτέλεσμα να δημιουργείς τριβές με τα άτομα του περιβάλλοντός σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με εντάσεις και ανατροπές στην καθημερινότητα και στην εργασία που μπορεί να σε φορτίσουν έντονα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου φέρνει ένταση και παρασκήνιο στην καθημερινότητα, με εσένα να λειτουργείς αρνητικά και να εκτονώνεις την φόρτισή σου στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αισθηματικά, η φόρτιση που νιώθεις είναι πιθανό να βγει στο ταίρι σου με επικριτική διάθεση και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να ειπωθούν πράγματα από την πλευρά σου που θα πληγώσουν και δεν θα είναι εύκολο μετά να ανατρέψεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η ομολογουμένως περίεργη διάθεσή σου δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018. Μία εξαιρετική αστρολογική συγκυρία για εσένα αφού ο Δίας περνάει στον τομέα των σχέσεών σου και θα βρίσκεται εκεί για ένα και πλέον χρόνο. Συνεργασίες που έχεις στο μυαλό σου είναι η κατάλληλη περίοδος για να ευοδώσουν. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσεις την σχέση σου ή να εξελίξεις την σχέση σου σε άλλο επίπεδο αφού νιώθεις θετικά και αισιόδοξα δίπλα στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι εξαιρετική χρονιά για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με τις καλύτερες προοπτικές.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και σε ωθεί στο να θέλεις να φέρεις σε ισορροπία σχέσεις με συναδέλφους και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός γιατί δείχνεις να βγάζεις κάποιες φορές επικριτική στάση στο ταίρι σου και με το να αναλύεις και την παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κουράσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο, προσπάθησε όμως να μην είσαι επικριτικός γιατί θα δημιουργήσει αρνητικές προεκτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετή ένταση σε επίπεδο δημιουργικότητάς αλλά και στις σχέσεις σου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου σε κάνει να βγάζεις έντονη καχυποψία και μυστικοπάθεια, κάτι που σε κάνει να χάνεις την χαρά της δημιουργικότητας και να αντιδράς εγωκεντρικά και έντονα και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Αισθηματικά, τάσεις ζήλιας και κτητικότητας κάνουν την εμφάνισή τους και βγάζεις αυτή την συναισθηματική σου φόρτιση στο ταίρι σου με πιθανές πολύ έντονες αντιδράσεις, γι’ αυτό προσοχή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που είναι πιθανό να προκύψει σου βγάζει ανασφάλεια και εσωστρέφεια και η τάση εγωκεντρισμού που μπορεί να δείξεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά, γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις την διάθεσή σου.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 και είναι η κατάλληλη περίοδος να εργαστείς μεθοδικά και αποτελεσματικά για να αποδώσουν μελλοντικά οι όποιες προσπάθειές σου. Θέματα υγείας ευνοούνται αφού μπορείς να βελτιώσεις ότι θεωρείς ότι χρειάζεται σε αυτόν τον τομέα. Αισθηματικά, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις υπερβολικά επικριτικές τάσεις που μπορεί να βγάλεις στο ταίρι σου για να μην δημιουργηθούν τριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσω του εργασιακού σου χώρου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ο τομέας της δημιουργίας και των αισθηματικών σου τονίζεται περισσότερο. Η έντονα εκδηλωτική σου στάση μαγνητίζει τους πάντες και τραβάς την προσοχή των γύρω σου. Έντονες καλλιτεχνικές τάσεις σε διακρίνουν. Αισθηματικά, εκδηλώνεις έντονα τα συναισθήματά σου, θέλεις να ζήσεις μαγικές στιγμές με το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμάται δεόντως. Εσύ που δεν έχει ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει αφού η γοητεία σου είναι παροιμιώδης.

Προσοχή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου γιατί η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει εντάσεις και αψιμαχίες με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή το ταίρι σου και να ειπωθούν πράγματα που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει ιδιαίτερα έντονα για εσένα αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου σε επηρεάζει έντονα, ιδιαίτερα εσένα που είσαι γεννημένος στα μέσα του 2ουδεκαημέρου. Ανατροπές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου είναι πολύ πιθανό να σε ωθήσουν να εκτονωθείς στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να φερθείς επιθετικά και εγωκεντρικά. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στο πως θα αντιδράσεις στο ταίρι σου γιατί η φόρτισή σου θα σε ωθήσει να πεις πράγματα που μπορεί να το πληγώσουν και να φέρουν τα πάνω κάτω στην σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει φέρνει ανατροπές στον τομέα αυτό, βγάζεις όμως καχυποψία και πιθανές τάσεις ζήλειας που μπορεί να ενοχλήσουν, γι’ αυτό προσοχή.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 και προβλέπεται μία εξαιρετική περίοδος για εσένα αφού το ζώδιο του Σκορπιού είναι εξαιρετικά φιλικό. Έντονα δημιουργική περίοδος, που με ότι ασχοληθείς θα έχει εύνοια. Θέματα αισθηματικών σχέσεων και ειδυλλίων ευνοούνται με εσένα να είσαι πιο εκδηλωτικός από ποτέ. Πολύ καλή περίοδος ακόμα και για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα παιδιά ή γιατί όχι να αποκτήσεις απόγονο.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και στρέφεσαι με το να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Θέλεις να νιώθεις ζεστά και να χαλαρώνεις στον προσωπικό σου χώρο, γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις διακόσμηση έτσι ώστε να φτιάξεις τον χώρο που ονειρεύεσαι. Συναισθηματικά, είναι έντονη η διάθεσή σου να περνάς χρόνο μόνος σου με το ταίρι σου και ο ρομαντισμός σου είναι διάχυτος στον χώρο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή μέσω του οικείου περιβάλλοντός σου, προσοχή χρειάζεται όμως να δείξεις σε τάσεις κυκλοθυμικές που θα φέρουν μόνο εμπόδια.

Προσοχή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου γιατί η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό θα φέρει ανατροπές και ξαφνικές εντάσεις στον επαγγελματικό αλλά και στον οικογενειακό σου χώρο μπορεί να σε κάνουν να αντιδράσεις έντονα και να χάσεις το μέτρο.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με έντονες ανατροπές στον εργασιακό χώρο που σου προκαλούν ένταση και θυμό και είναι πολύ πιθανό να εκτονωθείς στο στενό σου περιβάλλον, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν έντονες τριβές, ακόμα και ρήξεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου είναι πιθανό να φέρει τα πάνω κάτω σε καθημερινό αλλά και εργασιακό επίπεδο, κάτι που θα σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα που είναι πιθανό να βγάλεις σε στενούς συγγενείς και φίλους. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από εντάσεις, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα σύγκρουσης. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα τις παρέες σου, προσπάθησε όμως να μετριάσεις την νευρικότητά σου γιατί θα λειτουργήσει αρνητικά.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 και ξεκινάει μία περίοδος για εσένα που είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για να ασχοληθείς με θέματα κατοικίας και ακίνητης περιουσίας. Μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες σπιτιού ευνοούνται εξαιρετικά αυτό το διάστημα. Συναισθηματικά, θα είναι πολύ ευνοϊκή μία συγκατοίκηση με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από το οικογενειακό φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να προκύψει νέα, πολύ θετική για εσένα, γνωριμία.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και γοητεύεις με τον τρόπο που μιλάς και απευθύνεσαι στους γύρω σου. Έχεις έντονη δραστηριότητα αλλά είναι επίσης πιθανό να βαρεθείς εύκολα πράγματα που ξεκινάς. Συναισθηματικά, εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδος για μικρές αποδράσεις με το ταίρι σου που θα ανανεώσουν την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τις παρέες σου και τις συναναστροφές σου αφού εντυπωσιάζεις με το μυαλό και τις απόψεις σου.

Προσοχή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου γιατί η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να σε κάνει να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις σε συζητήσεις που συμμετέχεις και αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με ένταση και φόρτιση αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου δείχνει την επιρροή της. Πιθανές έντονες αλλαγές σε δημιουργικά ή συναισθηματικά θέματα θα σου δημιουργήσουν ένταση και θυμό και θέλοντας να κρύψεις την ανασφάλειά σου, βγάζει εγωκεντρισμό και καχυποψία που είναι πιθανότατο να φέρουν συγκρούσεις. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός σε πράγματα που μπορεί να πεις στο ταίρι σου, από ανασφάλειες που έχεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν έντονα προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να πάρει αρνητική τροπή αν δεν προσπαθήσεις να ελέγξεις τις έντονες αντιδράσεις σου.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018. Είναι εξαιρετικά ευνοϊκή συγκυρία για εσένα όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι αφού σε διευκολύνει να επικοινωνήσεις αλλά και να κατανοήσεις τους γύρω σου. Εξαιρετική περίοδος για να εξομαλύνεις σχέσεις με αδέρφια, στενούς συγγενείς και κοντινούς σου ανθρώπους που μπορεί να είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν. Πιθανά ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμα που, εκτός από ψυχαγωγία, σου προσφέρουν και γνώση. Συναισθηματικά, η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και απολαμβάνεις αλλά και δίνεις κατανόηση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τις παρέες σου παραμονεύει νέα γνωριμία που θα σε κάνει να δεις την ζωή αισιόδοξα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και έρχεται να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου και να σου δώσει ανάσα στον συγκεκριμένο τομέα. Είναι κατάλληλη περίοδος για να διευθετήσεις τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες ή να διεκδικήσεις καλύτερες απολαβές αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις θετική εξέλιξη. Συναισθηματικά, ρομαντισμός και καλοπέραση θα σε διακρίνει και κάνεις ότι μπορείς για να περάσεις ήρεμες και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία ακόμα και εκεί που κάνεις οικονομικούς διακανονισμούς αφού η αυτοπεποίθησή σου και η γοητεία σου δεν περνάει απαρατήρητη.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με έντονο τρόπο αφού οικογενειακά θέματα σου προκαλούν έντονο θυμό και μπορεί να χάσεις το μέτρο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου σε επηρεάζει έντονα, ιδιαίτερα εσένα που είσαι γεννημένος στα μέσα του 2ουδεκαημέρου. Οικογενειακά θέματα που είναι πιθανό να προκύψουν θα σου δημιουργήσουν αισθήματα οργής και ο τρόπος που θα εκφραστείς μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις. Συναισθηματικά, θα ήταν προτιμότερο να ελέγξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι στο ταίρι σου, γιατί διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έντονα θέματα μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, τάσεις εγωισμού και καχυποψίας δεν θα είναι αρωγοί στο να ευοδώσει νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 και έρχεται για να σου παρέχει την εύνοιά του σε οικονομικά θέματα αλλά και να σε κάνει να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική περίοδος για να βγάλεις ρομαντισμό στο ταίρι σου και να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και θετικότητα.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και είναι η στιγμή για να γοητεύσεις τους πάντες γύρω σου. Εκφράζεις τις ανάγκες σου με άμεσο και δυναμικό τρόπο και καταφέρνεις να κερδίσεις αυτά που θέλεις. Προσοχή σε τάσεις εγωκεντρισμού που μπορεί να χαλάσουν την εικόνα σου. Συναισθηματικά, εξέφρασε στο ταίρι σου αυτά που έχεις ανάγκη και να είσαι βέβαιος ότι θα κάνει ότι μπορεί για να σε ικανοποιήσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σου είναι πιθανή αφού η έντονη γοητεία σου δεν περνάει απαρατήρητη.

Προσοχή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου γιατί η αντίθεση του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό επηρεάζει έντονα εσένα που είσαι γεννημένος στα μέσα του 3ου δεκαημέρου και σε κάνει να επαναστατείς και να εκφραστείς με έντονο και συγκρουσιακό τρόπο, κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην σχέση αλλά και στις συνεργασίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με ένταση για εσένα αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου σε επηρεάζει πολύ αφού αγγίζει ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα. Συγκρούσεις και ανατροπές που μπορεί να προκύψουν με το στενό σου περιβάλλον σε κάνουν να γίνεσαι έντονα εσωστρεφής και να καταπιέζεις έντονα την οργή σου. Τυχόν ξεσπάσματα θα προκαλέσουν έντονα προβλήματα στις σχέσεις σου με το στενό σου περιβάλλον. Συναισθηματικά, προσοχή γιατί την έντονη εσωστρέφεια αλλά και τον θυμό που έχεις είναι πιθανό να τον εκτονώσεις στο ταίρι σου με αποτέλεσμα τις έντονες συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει δεν δείχνει να σε κάνει να ξεφεύγεις από την έντονη εσωστρέφεια και ανασφάλεια και αυτό δεν βοηθάει.

Ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018. Είναι εξαιρετική περίοδος αυτή για εσένα για να αναπτυχθείς σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρει. Οι άνθρωποι που θα εμφανιστούν στην ζωή σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Εξαιρετική εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες. Η αισιοδοξία σου και η θετικότητά σου είναι εμφανής και δεν σε αφήνουν να παραιτηθείς από οτιδήποτε. Συναισθηματικά, είναι πολύ καλή περίοδος για να εκφράσεις τις βαθύτερες ανάγκες και τα θέλω στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προετοιμάσου για νέα γνωριμία που θα σε κάνει να δεις την ζωή αισιόδοξα και μόνο θετικά έχει να φέρει.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και κάνει πιο έντονη την υπερευαισθησία που νιώθεις αυτόν τον καιρό. Η ανάγκη σου να ασχοληθείς με άτομα και καταστάσεις που χρειάζονται την βοήθειά σου είναι ξεκάθαρη. Συναισθηματικά, στρέφεσαι στο ταίρι σου ως την μόνη σταθερά στην ζωή σου και προσπαθείς να λύσεις καταστάσεις με ευαισθησία αλλά και φαντασία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δώσε χρόνο σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που παρουσιάζει ή να κρύβει πράγματα που στην πορεία θα τα ανακαλύψεις και θα πληγωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει έντονα αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου βγάζει αισθήματα ματαιότητας και ανασφάλειας που σου δημιουργούν θυμό και οι εκρήξεις σου να δημιουργήσουν τριβές με το φιλικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να ισορροπήσεις και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου γιατί αναστατώνεσαι τόσο που οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να μην εκτονώσεις την πίκρα και τον θυμό που σου δημιουργούν οικονομικά ή θέματα ανασφάλειας στο ταίρι σου γιατί θα υπάρξουν έντονα προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό να προκύψει, η εσωστρέφεια και η οξύτητα των λεγομένων σου όμως μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας για όποια συνέχεια.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 λειτουργώντας ευεργετικά για πληγές του παρελθόντος που υπάρχουν αλλά πια έχεις την διάθεση να τις αντιμετωπίσεις με θετικό τρόπο ξεπερνώντας τες και μπορείς να βγεις πιο δυνατός από αυτή την ψυχολογική σου αναζήτηση. Συναισθηματικά, δείχνεις με όλους τους τρόπους αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου, που μπορεί κάποιες φορές να είναι και υπερβολικό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που να σου εξάψει την φαντασία και να σε κάνει να νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και είναι εξαιρετική εποχή για να γοητεύσεις και να ξεχωρίσεις μέσα ομάδες και στις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις. Τώρα μπορείς να γοητεύσεις με τις ιδέες σου και την πρωτότυπη στάση σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική περίοδος για να δραστηριοποιηθείς από κοινού με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή από τους συλλόγους που συμμετέχεις, γι’ αυτό έσω έτοιμος.

Προσοχή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου γιατί η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει συγκρούσεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο και να πεις πράγματα που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με έντονο τρόπο αφού θέματα που προκύπτουν στον επαγγελματικό σου τομέα σε κάνουν να θυμώνεις και να εξοργίζεσαι και οδηγείσαι σε συγκρούσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου σε επηρεάζει έντονα, ιδιαίτερα εσένα που είσαι γεννημένος στα μέσα του 2ου δεκαημέρου και καλό θα ήταν να ελέγξεις την οργή αλλά και τα λεγόμενά σου γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες στα επαγγελματικά σου. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό η ένταση που νιώθεις να περάσει και στην σχέση σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχό σου για να μην οδηγηθείς σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, πρόσεχε όμως τον τρόπο που αντιδράς και εκφράζεσαι γιατί μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 δίνοντάς στο όλη του την εύνοια για να προχωρήσεις και να επιτύχεις στόχους και όνειρα που έχεις θέσει στην ζωή σου. Ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες μπορεί να είναι άκρως επιτυχημένες. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική περίοδος για εσένα και το ταίρι σου να πετύχετε κοινούς στόχους στην ζωή σας και να οδηγηθείτε μαζί σε ένα αισιόδοξο μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα φέρει αισιοδοξία και θετικότητα στην ζωή σου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και δίνει το έναυσμα για να ασκήσεις όλη σου την γοητεία και να επιτύχεις την ανέλιξη και την αναγνώριση που ζητάς στα επαγγελματικά σου. Συναισθηματικά, είναι πιθανό οι πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις να μην σου αφήνουν πολύ προσωπικό χρόνο και το ταίρι σου μπορεί να έχει παράπονα, γι’ αυτό προσπάθησε να βρεις χρόνο για να μη δημιουργούνται τριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον αφού έχεις τον τρόπο και γοητεύεις τους πάντες.

Προσοχή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου γιατί η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να φέρει ένταση και τριβές τόσο στην οικογένεια όσο και στα επαγγελματικά σου και να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με ένταση αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου ακουμπάει ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα και είναι πιθανό να αντιδράσεις οργισμένα. Προβλήματα ή ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν σε θέματα επιμορφωτικά, νομικά ή ακόμα και σε ταξίδια βγάζουν ξαφνικά από μέσα σου οργή που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις και είναι πιθανό να συγκρουσθείς με παλιούς φίλους ή μακρινούς συγγενείς και να δημιουργηθούν έντονα προβλήματα. Συναισθηματικά, προσπάθησε να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου την φόρτιση που έχεις από άλλα προβλήματα γιατί θα δημιουργήσεις ένα επιπλέον. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από μακρινούς συγγενείς ή παλιές παρέες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, η συγκρουσιακή σου διάθεση όμως δεν βοηθά θετικά.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 και ήρθε η κατάλληλη περίοδος για να λάμψεις και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό στον επαγγελματικό σου τομέα αφού θα σε ευνοεί για όποιο βήμα θέλεις να κάνεις θετικά. Προσοχή σε δείγματα απόλυτης συμπεριφοράς που μπορεί να βγάλεις. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική περίοδος για να γνωρίσεις στον ευρύτερο κοινωνικό σου περίγυρο το ταίρι σου, δείχνοντας σε όλους την σημαντικότητα που έχεις για εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ευνοούνται νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό τομέα που θα αλλάξουν και την εικόνα στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και το κέφι σου ανεβαίνει στα ύψη, όπως και η αισιοδοξία σου. Είναι εξαιρετική περίοδος για να δρομολογήσεις λύσεις σε νομικά θέματα, να πραγματοποιήσεις ταξίδια που πάντα ονειρευόσουν και να ασχοληθείς με επιμορφωτικά σεμινάρια που θα σου προσφέρουν γνώσεις. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να γνωρίσεις το ταίρι σου σε παρέες αλλά και μακρινούς συγγενείς, δίνοντας τους δείγμα γραφής για την προσωπική σου ζωή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από φιλοσοφικούς και επιμορφωτικούς χώρου που να σου ανεβάσει την διάθεση και να σου δώσει χαρά.

Προσοχή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου γιατί η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει συγκρούσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους αλλά και μακρινούς συγγενείς αφού ο τρόπος που επικοινωνείς φέρνει εντάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με έντονο τρόπο αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου σου δημιουργεί εκνευρισμό, εσωστρέφεια και καχυποψία και είναι πιθανό να αντιδράσεις με πολύ έντονο τρόπο στο φιλικό σου περιβάλλον ή στις ομάδες που συμμετέχεις δημιουργώντας συγκρούσεις. Αισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να βγάλεις έντονη ανασφάλεια και ζήλια στο ταίρι σου και να πεις πράγματα που μπορεί να πληγώσουν. Θα ήταν προτιμότερο να στρέψεις αυτή σου την ενέργεια στο να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους από το να δημιουργήσεις προβλήματα με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα σου κόψει την ανάσα, όμως προσπάθησε να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου γιατί διαφορετικά θα λειτουργήσουν αρνητικά.

Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018, θέση εξαιρετικά ευνοϊκή για εσένα που θα σε βοηθήσει σε επιμορφωτικά θέματα ή και τυχόν νομικά θέματα που μπορεί να έχεις. Εξαιρετική περίοδος για να πραγματοποιήσεις ταξίδια που θα σου προσφέρουν έντονη περιπέτεια αλλά και γνώση. Η αισιοδοξία σου είναι εμφανής και αντιμετωπίζεις θετικά ότι προκύψει. Συναισθηματικά, είναι κατάλληλη περίοδος για να ταξιδέψεις και να ονειρευτείς με το ταίρι σου, αφού θα ζήσετε μαζί στιγμές μοναδικής περιπέτειας που θα σας προάγουν σε προσωπικό επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από χώρους γνώσης είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα δώσει φτερά στην διάθεσή σου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και είναι εξαιρετική χρονική συγκυρία για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους που μπορεί να υπήρχαν. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να βγάλεις ζήλεια, κτητικότητα και ανασφάλεια στο ταίρι σου και αυτό να δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις. Στρέψε την ένταση θετικά και ζήσε μοναδικές στιγμές που θα απολαύσεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από χώρους ψυχολογίας ή εσωτερισμού που να σε κάνει να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 9-15.10.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, επηρεάζει, νέα, δεόντως, επιρροή, συγκεκριμένο, εκκρεμότητες, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, ομαδα διας, καθαρα δευτερα, τελος ακινητης περιουσιας, Καλή Χρονιά, διακοσμηση, αφροδιτη, βημα, γνωση, εργασια, ζηλια, ζηλεια, ομορφα μυστικα, ονειρα, περιοδος, προγραμμα, αισιοδοξια, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βρισκεται, γινεσαι, γλωσσα, γνωριμια, γοητεια, δεόντως, δευτερα, διαστημα, δειτε, δειχνει, δωσει, δειγμα, δυναμικο, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, εποχη, ερχεται, ερχεσαι, ευνοια, εναυσμα, ζησε, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ιδεες, υπηρχαν, θετικο, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, παντα, οικογενεια, παιδια, περιβαλλον, προβληματα, ρομαντισμος, σαββατο, σεμιναρια, συγκεκριμένο, συνεχεια, σκεψεις, σπιτι, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, τομη, φαντασια, φτερα, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χαρα, ομορφα, ασφαλεια, δωσε, γνωσεις, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, κομματι, κυριακη, νιωθεις, ομαδες, οργη, πληγες, ποδια, θεματα, θετικα, υγειας
Τυχαία Θέματα