Τί προβλέπουν τα άστρα από 5.10 έως 11.10.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε τον εαυτό σας, είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της υγείας, σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να αφήσετε στην άκρη το άγχος σας. Δεν χρειάζεται να αναλώνεστε με τις απογοητεύσεις σας και να ξεσπάτε στο

φαγητό. Κάντε αποτοξίνωση στον οργανισμό σας και βάλτε στο πρόγραμμά σας την άσκηση. Παράλληλα, η Αφροδίτη σας ωθεί σε μια αλλαγή της καθημερινής ρουτίνας σας, προκειμένου να την κάνετε πιο ευχάριστη. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά την οργάνωση και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του καλλωπισμού, μπορεί και να αλλάξετε το χώρο της διαβίωσής σας ή του γραφείου σας, έτσι ώστε να είναι πολύ πιο άνετος και ευχάριστος στο μάτι. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας καλεί να μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το μαγνητισμό και τη γοητεία σας για να …πιάσετε στον ιστό σας το θήραμά σας. Λίγα αστεία, παιγνιώδη πειράγματα και χιούμορ, και θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Αν είστε ήδη σε σχέση, περάστε καυτές ερωτικές νύχτες, απολαμβάνοντας τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Πάρτε το αυτοκίνητο για μια κοντινή εκδρομή, καλέστε τους κοινούς φίλους σας για μπάρμπεκιου στην παραλία. Τυχόν παρατεταμένες εντάσεις μπορούν να επιλυθούν εύκολα κάτω από την επιρροή του ορθόδρομου πλανήτη. Επιλύστε το θέμα το συντομότερο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη διασκέδαση και τη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο! Η σεμνότητα και η εγκράτεια φέρνουν τον έρωτα στο κατώφλι σας. Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της φήμης, σας βοηθά να λάμψετε από μέσα προς τα έξω. Οι θαυμαστές σας θέλουν να σας δώσουν πολλά, έτσι μην τους απογοητεύσετε και μη μείνετε στα παρασκήνια. Καθώς ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης το πάθος και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, να περιμένετε ένα παλιρροιακό κύμα προσοχής, αφοσίωσης και προσήλωσης. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, θέλετε μια αγάπη για πάντα στο πλάι σας. Σκέφτεστε: συμβίωση, δαχτυλίδι, εγκυμοσύνη. Είστε τώρα πιο επιεικείς με τον αγαπημένο σας αλλά και τον εαυτό σας. Βρείτε χρόνο στην ημέρα σας για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και τη δουλειά σας. Έχετε τη διάθεση να περάσετε άκρως ερωτικά βράδια, είτε είστε μόνοι σας είτε με την αγάπη σας είτε με τους φίλους σας. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, επαναφέρει τη χαρά στην εργασία σας και αυξάνει την παραγωγικότητά σας. Σας χαρίζει έμπνευση για να προωθήσετε ένα έργο σας ή ακόμα και να στείλετε το βιογραφικό σας σε μια νέα δουλειά. Δεν χρειάζεται να είστε στο γραφείο σας όλη μέρα, πάρτε το laptop σας σε έναν υπαίθριο χώρο ή ακόμα και στη θάλασσα ή στο πάρκο. Ζητήστε από τους συναδέλφους σας μια συνάντηση μαζί τους μετά τις εργάσιμες ώρες. Αλλάξτε την καθημερινότητά σας και δεν θα χάσετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλλωπίστε το σπίτι σας και αλλάξτε τη διάθεσή σας! Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έχετε πρακτικές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να δημιουργήσετε τάξη και ομορφιά. Καθαρίστε τα μέρη του σπιτιού σας όπου συνήθως δημιουργείται ακαταστασία, όπως τον σωρό από ρούχα στην κρεβατοκάμαρά σας, το γραφείο σας και τα συρτάρια. Μπορεί και να αλλάξετε τα χρώματα του σπιτιού σας ή να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας ή ακόμα μπορεί και να συμβουλευτείτε έναν ειδικό του φενγκ σούι για θετική ενέργεια στο σπίτι σας και την ψυχή σας. Θέλετε το σπίτι σας να είναι παράδεισος, ανοίγετε την πόρτα σε πολλούς ευπρόσδεκτους επισκέπτες και είστε φιλόξενοι. Μπορεί να σκέφτεστε και τον έρωτα, αλλά προτιμάτε να μείνετε στη γαλήνη του σπιτιού σας και να το νιώθετε αισθητικά ευχάριστο. Η Αφροδίτη θα μπορούσε επίσης να σας παροτρύνει να δημιουργήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση ή απλά να συναντήσετε νέες γυναίκες στη ζωή σας. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, οπότε τι θα λέγατε να ήσασταν λίγο πιο χαμηλών τόνων και περισσότερο ερωτικοί; Ο Ερμής επαναφέρει τη λαχτάρα για ενθουσιασμό και αρμονία στη σχέση σας, επιφέρει την ισορροπία και τη χαρά μεταξύ σας. Είστε μόνοι; Η αδρεναλίνη σας είναι στα ύψη, είστε ένα μικρό παιδί που δεν σκέφτεται τον κίνδυνο, προκειμένου να έχει αυτό που ποθεί. Τολμήστε να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και σύντομα θα είναι στην αγκαλιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να παίξει και να διασκεδάσει! Καθώς η ερωτική Αφροδίτη κινείται στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, βγαίνετε από το καβούκι σας και νιώθετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να προχωρήσετε με τον αγαπημένο σας στο επόμενο επίπεδο. Ο πλανήτης της αγάπης σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα και να συζητήσετε ο καθένας τις επιθυμίες του. Πηγαίνοντας ένα ταξίδι με την αγάπη σας, έχετε τόσα πολλά να μοιραστείτε. Εάν ο ανάδρομος Ερμής έχει ήδη ταράξει τα νερά, η Αφροδίτη σας χαρίζει κατανόηση και συμπόνια και προσπαθείτε για την αρμονία. Απλά ακούστε τι έχει να σας πει ο αγαπημένος σας και αποδεχτείτε τις απόψεις του, ακόμη και αν δεν συμφωνούν με τις δικές σας. Και εάν αισθάνεστε ότι κάτι λείπει από την όλη ιστορία, μην κάνετε υποθέσεις. Κάντε ερωτήσεις! Είστε μόνοι; Ακόμα και αν δεν είχατε ιδανικά αποτελέσματα κατά το παρελθόν, έχετε ανοικτό μυαλό. Ανεβάστε μια ακαταμάχητη νέα εικόνα στο προφίλ σας στο facebook και θα εκπλαγείτε! Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει το σπίτι σας, το μέρος όπου μπορείτε να δημιουργήσετε, είτε αυτό σημαίνει το ξεκίνημα ενός νέου έργου, είτε ακόμα και να κάνετε ένα μωρό. Έχετε έμπνευση, βάζετε την υπογραφή σας σε ένα έργο σας και προβάλλετε τα δημιουργικά ταλέντα σας. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε κάτι εντυπωσιακό ή ακόμα και να αλλάξετε τη διάταξη των επίπλων στο σπίτι σας για να νιώσετε γαλήνη και ηρεμία. Ίσως ακόμα επιλέξετε να αφιερώσετε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σας στον αγαπημένο σας, μόνοι οι δυο σας πίσω από τις κλειστές πόρτες και μην αφήνοντας κανέναν να σας ενοχλήσει. Άλλωστε, τώρα εκείνο που μετράει για σας είναι η οικειότητα και η ασφάλεια, είναι σίγουρο ότι θα τις έχετε.

ΛΕΩΝ

Σκέφτεστε πώς να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση; Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας ζητά να θέσετε ένα σταθερό οικονομικό σχέδιο αλλά και να είστε συνεπείς στην επιδίωξη του στόχου αυτού, θα μπορούσατε να αντλήσετε οφέλη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να νιώθετε στέρηση, άλλωστε το ζώδιό σας δεν μπορεί να απαρνηθεί κάποιες μικρές πολυτέλειες, αλλά μια μικρή θυσία είναι απαραίτητη στο όνομα της οικοδόμησης μιας σταθερής οικονομικής κατάστασης. Βάλτε στην άκρη μια δαπανηρή αγορά έως ότου έχετε τα χρήματα. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας κάνει ευχάριστους και κοινωνικούς, άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα μπαίνουν στη ζωή σας, αλλά ένα άτομο ιδιαίτερα θα μπορούσε να ανάψει πραγματικά τη φωτιά σας. Χρησιμοποιήστε τη σαγηνευτική γοητεία σας και την ευγλωττία σας για να προσελκύσετε αυτόν/ην που θέλετε. Ένα εντυπωσιακό έργο σας κινείται και πάλι, λαμβάνετε τις επευφημίες και την αίγλη. Τώρα δεν θέλετε και πολλές υποχρεώσεις, ούτε και να αναλώνετε το χρόνο σας στην εργασία σας, αναζητάτε το γλέντι και τη διασκέδαση, παίζετε και φλερτάρετε και ό, τι συμβεί. Τα πάντα γύρω σας είναι συναρπαστικά, είναι η προθυμία σας που θέλει να ζήσει και να απολαύσει το κάθε τι. Ακόμα κι αν σας αρέσει να καταπιάνεστε με πολλές δραστηριότητες, θα νιώσετε πολύ πιο ευτυχισμένοι αν ασχοληθείτε με ένα πράγμα τη φορά. Βγείτε έξω, γνωρίστε νέους ανθρώπους και επιδείξτε τη γενναιοδωρία σας. Τυχαίες πράξεις καλοσύνης θα δώσουν μπόνους στο κάρμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε απλά ακαταμάχητοι, χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Έχετε μια κρυφή γοητεία, αλλά ίσως δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πόσο ισχυρή είναι τώρα η παρουσία σας στ’ αλήθεια. Συντονιστείτε με το πώς οι άλλοι άνθρωποι δρουν και αντιδρούν προς εσάς. Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που παρεξηγούν την πρόθεσή σας για κάτι πιο σοβαρό, αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημά σας. Δεν θέλετε δίπλα σας μια αγάπη για μια βραδιά αλλά για μια ζωή. Είναι σίγουρο ότι τις επόμενες εβδομάδες θα βρεθεί κάποιος/α που θα τον/την μαγέψετε με την παρουσία σας. Η πρόκλησή σας; Αναλύστε όλες τις προτάσεις και θα ανακαλύψετε ποιος/α θέλετε πραγματικά να μπει στη ζωή σας. Είστε σε σχέση; Απολαύστε τη μαγεία αυτής της αισθησιακής ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσετε από κοινού και πλημμυρίστε την ψυχή σας με αγάπη και ζεστασιά. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στο σταθερό δεύτερο οίκο σας, σας παροτρύνει να αποδείξετε στους αγαπημένους σας ότι έχετε να τους προσφέρετε ασφάλεια και ζεστασιά. Προσφέροντας το χρόνο σας ή άλλους πόρους, δείχνει στους άλλους ότι μπορούν να υπολογίζουν σε εσάς. Από την άλλη πλευρά, η κοινωνικοποίηση θα μπορούσε να είναι καλή στην καριέρα σας και την τσέπη σας. Αν είστε υπό διαπραγμάτευση με πιθανούς νέους συνεργάτες ή πελάτες, μη βιαστείτε να επισφραγίσετε τη συμφωνία, λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, είναι προς όφελός σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο θεός Έρωτας κρατά μερικά εναπομείναντα βέλη με το όνομά σας, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σας, του ονείρου και της φαντασίας. Τώρα είναι πιο εύκολο να γίνετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά, δεν φοβάστε να πάρετε ρίσκα για την αγάπη. Απλά βεβαιωθείτε ότι αυτά τα ροζ γυαλιά που φοράτε δεν επισκιάζουν την αλήθεια. Ο δωδέκατος οίκος είναι όμως και θολός και μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς στην άρνηση και την αποφυγή παραδοχής της πραγματικότητας, έτσι μην αγνοήσετε ορισμένα προειδοποιητικά σημάδια. Αν το αντικείμενο του πόθου σας εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια άλλη σχέση, δεν χρειάζεται καν να σκεφτείτε να γίνετε ζευγάρι. Από τη θετική πλευρά, η δημιουργικότητά σας και η φαντασία σας εκρήγνυνται, οι ιδέες σας μπορούν να δημιουργήσουν αριστουργήματα, καθώς η Αφροδίτη τονίζει την έμφυτη καλλιτεχνική πλευρά σας. Φανταστείτε χωρίς όρια και μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας, επαναφέρει τη γοητεία σας και το μαγνητισμό σας, είστε τώρα πιο ανοιχτοί στο να κάνετε νέους φίλους και να φλερτάρετε. Σας περιμένουν διασκεδαστικές κοινωνικές εκδηλώσεις και νέες κατακτήσεις. Εάν ένας φίλος σας προσκαλέσει σε μια γιορτή ή ενδιαφέρουσα κοινωνική εκδήλωση ή μια εκδρομή, μην αρνηθείτε, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ευτυχισμένοι με τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε και όχι μόνο, μπορεί και να σας χτυπήσει το βέλος του θεού Έρωτα. Ίσως αρχικά χρειαστείτε χρόνο για να σπάσετε τον πάγο, αλλά μετά από αυτό, σταδιακά, θα διαπιστώσετε ότι μια μεγάλη αγάπη γεννιέται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σύμπαν σας φορά το στέμμα της δημοτικότητας. Η γοητευτική Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινότητας, σας φέρνει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, τόσο ουσιαστικά όσο και μέσω του διαδικτύου. Ένα post σας στο facebook ή ένα από τα έξυπνα tweet σας θα μπορούσε να καταλήξει σε ένα ξαφνικό ειδύλλιο ή μια επικερδή επαγγελματική συνεργασία. Για να χαρίσετε τώρα την καρδιά σας, ποθείτε ένα όμορφο και πρωτότυπο μυαλό. Λάβετε μέρος σε μια διαδικτυακή συζήτηση ή σε μια διάλεξη. Ένας άγνωστος θα μπορούσε να σας βγάλει από το σκοτάδι στο φως. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, πηγαίνετε σε μια βιβλιοθήκη ή ακόμα αποδεχτείτε ένα ραντεβού στα τυφλά. Οι φίλοι σας θα μπορούσαν επίσης να κρατούν το κλειδί της ευτυχίας σας. Είστε σε σχέση; Ο χειμώνας είναι προ των πυλών, έτσι προσκαλέστε στο σπίτι σας τους κοινούς φίλους σας ή διοργανώστε κοινές εξόδους. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, μπορεί να σας κάνει κυριολεκτικά να αποσυντονιστείτε από την υπερβολική ανάλυση των παρελθόντων γεγονότων! Σκέφτεστε πολύ, ειδικά αν κατά την ανάδρομη πορεία του είχατε πολλές συναισθηματικές εκκρεμότητες. Κάντε μια παύση και θέστε προτεραιότητες. Ρίξτε μια ματιά στο συναισθηματικό φορτίο σας και αφήστε στην άκρη κάποιες πιεστικές υποχρεώσεις. Εφαρμόστε την ίδια λογική και στις σχέσεις σας, σκεφτείτε ποια άτομα πρέπει να βάλετε στο περιθώριο. Αν κάποιοι έχουν αποστραγγίξει την ενέργειά σας και έχουν στερήσει τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο σας, καιρός να σκεφτείτε και λίγο τον εαυτό σας, δεν νομίζετε;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εξωτερική εμφάνιση κάνει τον άνθρωπο; Η Αφροδίτη κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και σίγουρα ο τρόπος που παρουσιάζετε τον εαυτό σας δημόσια μετράει. Λαμβάνετε πολλές προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και επαγγελματικά γεύματα, θα γεμίσει το πρόγραμμά σας κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, έτσι αναδείξτε τη χαρούμενη, αισιόδοξη και λαμπερή προσωπικότητά σας. Επίσης, η Αφροδίτη βοηθάει την καριέρα σας να απογειωθεί στη σφαιρα της επιτυχίας. Αντί να είστε κολλημένοι στο γραφείο σας και να πνίγεστε με τις υποχρεώσεις σας, αποδεχτείτε μια πρόσκληση από άτομα που έχουν κύρος και εξουσία, θα κάνουν την ανάβασή σας πολύ ευκολότερη. Μετά από μια καλή συνάντηση, στείλτε ένα ευχαριστήριο μήνυμα, θα κερδίσετε νέους συμμάχους. Επίσης, αξιοποιείστε ευκαιρίες για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα που είναι έμπειρα στον τομέα τους και έχετε τις ίδιες ιδέες. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας ζητά να είστε ανοιχτοί σε κοινωνικές προσκλήσεις, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, χωρίς όμως να ζητάτε αποκλειστικότητα. Αναμιχθείτε με το πλήθος και βρείτε νέους φίλους που σας συμπληρώνουν. Ποτέ δεν ξέρετε: μπορεί να γεννηθεί μια νέα φιλία ή ένας εκκεντρικός, ακτιβιστής φίλος σας να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Ζείτε τώρα ελεύθερα τη ζωή και χωρίς περιορισμούς, είστε ο κοινωνικός συντονιστής, αισθάνεστε ελεύθεροι να γνωρίσετε άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα και σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά από αυτούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα. Αν είστε σε αναζήτηση του μεγάλου έρωτα, πρέπει να βγείτε από το κατώφλι σας και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Η ρομαντική Αφροδίτη διέρχεται από τον διεθνή ένατο οίκο σας, φέρνοντας νέες γνωριμίες από μακριά. Μια διαπολιτισμική γνωριμία ή ακόμα και μια σχέση μεγάλης απόστασης θα μπορούσαν να προκύψουν κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Είστε σε σχέση; Αυτός ο γοητευτικός πλανήτης σας βοηθά να αλλάξετε τη ρουτίνα με τον αγαπημένο σας αλλά φροντίστε να μην είστε απόντες από τη σχέση σας για χάρη της ελευθερίας. Μπορεί ακόμα και να κάνετε μια επικερδή συνεργασία με κάποιον από άλλη κουλτούρα. Για κάποιους του ζωδίου σας, η σχέση θα είναι ερωτική και για άλλους δημιουργική. Μην πάτε στα συνήθη στέκια σας και εξερευνήστε νέες γωνιές της πόλης σας. Βλέποντας κάτι καινούργιο στην πόλη σας, μπορεί και να ανακαλύψετε μερικά ενδιαφέροντα νέα άτομα που αξίζει να τα γνωρίσετε. Με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον κοινωνικό και φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, το κοινωνικό πρόγραμμά σας εκρήγνυται, η δημοτικότητά σας φτάνει στα ύψη, προσθέτοντας αρκετές δραστηριότητες στο ήδη γεμάτο πρόγραμμά σας. Αποκτάτε νέους συμμάχους στις φιλόδοξες αναζητήσεις σας, λαμβάνετε δημόσια αναγνώριση από την προβολή των επιτευγμάτων σας. Ίσως μιλήσετε σε ένα μεγάλο ακροατήριο ή ένα έργο σας, θα έχει μια θερμή υποδοχή. Προβάλλετε την αποφασιστικότητά σας και τη δύναμή σας και λαμβάνετε τις ανταμοιβές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παίξτε για λίγο το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, στον σαγηνευτικό όγδοο σας για τις επόμενες εβδομάδες, παίζοντας τους … σκληρούς, θα είναι η αρχή ενός μεγάλου πάθους. Ενεργοποιήστε την αισθησιακή γοητεία σας, αλλά αποστασιοποιηθείτε από το κυνηγητό. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η διέλευση θα μπορούσε να σας φέρει την αγάπη της ζωής σας ή ένα λυπηρό ειδύλλιο, από εσάς εξαρτάται. Είστε σε σχέση; Η Αφροδίτη σας βοηθάει να βουτήξετε βαθύτερα στην ψυχή του αγαπημένου σας, να συζητήσετε για μονιμότητα ή ακόμα να πάρετε ένα τραπεζικό δάνειο μαζί. Αν υπήρξε απόσταση και έλλειψη οικειότητας στη σχέση σας, είναι στο χέρι σας να φέρετε τον έρωτα και πάλι στο προσκήνιο. Κάντε λίγο πίσω, απλοποιήστε τα πράγματα και χαρίστε την αμέριστη προσοχή και τον χρόνο σας στον αγαπημένο σας. Οι σχέσεις απαιτούν φροντίδα, αγάπη και συνεχή προσπάθεια. Συμβουλή: Προσέξτε την πιεστική συμπεριφορά σας στον αγαπημένο σας, καθώς θα μπορούσατε να καταφύγετε σε τακτικές ελέγχου ή χειραγώγησης. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, της περιπλάνησης, σβήνοντας τη δίψα σας για ταξίδια, για γνώση και για εξερεύνηση. Ερευνάτε μια νέα γνώση, προγραμματίζετε ένα ταξίδι ή απλά περπατάτε σκεφτόμενοι τα μεγάλα όνειρά σας ή βαδίζετε σε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι. Ανακαλύπτετε την ομορφιά της πόλης σας, περιπλανιέστε σε μια περιοχή που έχετε ακούσει τόσα πολλά γι’ αυτήν και βλέπετε τα κρυμμένα διαμάντια που έχει να σας προσφέρει. Δεν χρειάζεται να πάρετε αεροπλάνο για να βρείτε την περιπέτεια, είναι όλα θέμα νοοτροπίας.

ΙΧΘΥΣ

Η έκτη αίσθησή σας λειτουργεί πιο έντονα τώρα στην αγάπη, χάρη στην ερωτική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και της δέσμευσης. Το να αποκωδικοποιήσετε τώρα τα σήματα δεν θα είναι δύσκολο για σας. Στην πραγματικότητα, μια περιστασιακή σχέση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Είστε σε σχέση; Ξεκινάτε το ερωτικό παιχνίδι και με τον καταιγισμό των ιδεών σας, βρίσκετε νέους τρόπους για να κρατήσετε ζωντανό τον δεσμό σας. Η Αφροδίτη αυξάνει το μαγνητισμό και τη γοητεία σας, αποδέχεστε τις φιλοφρονήσεις και τη γενναιοδωρία των άλλων, οι άνθρωποι θέλουν να σας γνωρίσουν. Αν θέλετε να διαπραγματευθείτε τους όρους μιας συμφωνίας, είναι η καλύτερη εβδομάδα για να το κάνετε. Μπορείτε να αφοπλίσετε τους συνομιλητές σας με χάρη και επιδεξιότητα, και οι όροι να είναι υπέρ σας. Συμβουλή: Μην πουλάτε γρήγορα τον εαυτό σας, ανεβάστε τον πήχη ψηλά. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας φέρνει περισσότερη συναισθηματική ισορροπία, αισθάνεστε πολύ πιο ασφαλείς, θέλετε να εκφράσετε ό, τι είναι στο βάθος της καρδιάς σας. Είτε το συνειδητοποιείτε, είτε όχι, μοιραζόμενοι τα συναισθήματά σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή εκφράζοντας τις διαισθητικές εκλάμψεις σας, θα έχετε θετικό αντίκτυπο στη ζωή τους. Αφήστε τη διαίσθησή σας να είναι ο οδηγός σας, ακόμη και αν μια σχέση ή μια επιχειρηματική συμφωνία φαντάζουν ιδανικές, εάν το ένστικτό σας, σας λέει το αντίθετο, μην το παραβλέψετε.

Keywords
αστρα, έως ότου, επιρροή, νέα, laptop, facebook, σημαίνει, βγείτε, ροζ, tweet, φως, πηγαίνετε, εκκρεμότητες, καιρος, εμφάνιση, σφαιρα, μονιμοτητα, πήχη, βιογραφικο, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, κινημα πατατας, κοινωνικη συμφωνια, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, βγείτε, επιθυμιες, το ποντικι, το θεμα, αδρεναλινη, αυτοκινητο, αφροδιτη, γνωση, γωνιες, δουλεια, εγκυμοσυνη, επιπλα, εργασια, θαλασσα, θεμα, καριερα, μωρο, ομορφια, ονειρα, οριζοντες, προγραμμα, ρουχα, σηματα, σφαιρα, φιλια, φως, χρωματα, χωρις ορια, αγαπη, αγκαλια, αγνωστος, αγορα, αγχος, αεροπλανο, αιγλη, αξιζει, ακτιβιστης, απλα, αρμονια, αστεια, ατομο, πηγαίνετε, εβδομαδες, βραδια, βρειτε, βρισκεται, φαγητο, γυαλια, γλεντι, γνωριμια, γοητεια, γοητευτικος, δανειο, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δειτε, διψα, δειχνει, ευχαριστο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, ελλειψη, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εμφάνιση, επιρροή, ερμης, έως ότου, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηρεμια, θεος, θετικο, θετικη ενεργεια, θολος, θυσια, εικονα, οικο, ισορροπια, καρμα, κυμα, κυνηγητο, λειπει, μαγεια, μακρια, ματια, ματι, μικρο, μπορειτε, μυαλο, ξεκινημα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οδηγος, οικος, ονομα, ορια, ουσιαστικα, οφελος, παιδι, παθος, ποντικι, υπογραφη, ροζ, πορτες, πορτα, ψυχη, ραντεβου, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, συντομα, σημαδια, σπιτι, συμπαν, σχεδιο, ταξιδια, τι ειναι, τυφλα, τολμηστε, φαντασια, φενγκ σουι, φτανει, φορα, χερι, χιουμορ, χαρα, ωρες, ασφαλεια, δαχτυλιδι, εξυπνα, εκδρομη, φιλοι, γινετε, γιορτη, ιδιαιτερα, καρδια, laptop, μια ματια, ολη μερα, οψεις, tweet, παιχνιδι, πήχη, σημαίνει, σωρο, ταξιδι, υγειας, θηραμα, χειμωνας, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα