Τί προβλέπουν τα άστρα από 4-10.9.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην καθημερινότητα και στην εργασία σου πολύ έντονα. Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο και το καθημερινό σου πρόγραμμα γεμίζει με υποχρεώσεις. Στην εργασία μπορεί να υπάρξει έντονη δραστηριότητα και άγχος, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμος. Συναισθηματικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραμελείς

το ταίρι σου και αυτό θα φέρει τριβές μεταξύ σας, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις ισορροπίες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δείχνεις να αμελείς την προσωπική σου ζωή λόγω του καθημερινού φόρτου, όμως έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία στο εργασιακό σου περιβάλλον. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα. Θέματα που αφορούσαν τον αισθηματικό σου τομέα μπαίνουν σε συζήτηση και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζει στην καθημερινότητα αλλά και στην ψυχολογία σου αφού φόβοι και πληγές του παρελθόντος ξεπηδούν στην μνήμη σου και μπορεί να σου χαλάσουν την διάθεσή σου. Προσοχή στην εργασία για παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει εις βάρος σου, κάτι που δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Συναισθηματικά, αυτό που σου βγαίνει έντονα είναι να απομακρυνθείς με το ταίρι σου από το περίγυρό σας. Βγάλε τον ρομαντισμό και την φαντασία που νιώθεις και δεν θα χάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, καλό θα ήταν όμως να μην βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις χρόνο να δεις αν ανταποκρίνεται σε αυτά που μπορεί να σκέφτεσαι.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο γίνεται εντονότερη η ενασχόλησή σου με την καθημερινότητα και τα εργασιακά θέματα, όπου οριστικοποιούνται καταστάσεις που ήταν σε αναμονή και βρίσκεις σιγά σιγά λύσεις για θέματα που εκκρεμούσαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα το κέφι σου είναι στα ύψη αφού είναι μία εξαιρετική περίοδος για εσένα. Η πολυαστρία στην Παρθένο σε ευνοεί εξαιρετικά και όλη σου η ενέργεια στρέφεται σε δημιουργικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο που σου δίνει την ενέργεια να δραστηριοποιηθείς σε θέματα δημιουργικά που σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα. Συναισθηματικά, θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με το ταίρι σου και αυτό ανανεώνει την σχέση πάρα πολύ. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από διάφορες δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα και θέματα οικογενειακά μπορεί να σε απασχολήσουν που εκκρεμούσαν και να μπεις στην διαδικασία για οριστική λύση.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει το κλείσιμο κύκλων που αφορούν σε αισθηματικό, φιλικό επίπεδό αλλά και σε επίπεδο στόχων και οραμάτων που έχεις για την ζωή σου. Προσοχή σε υπερευαισθησία που μπορεί να έχεις, γιατί μπορεί να μην σε αφήνει να δεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και ο έντονος συναισθηματισμός να κυριαρχήσει. Συναισθηματικά, τα έντονα συναισθήματα μπορεί να φέρουν αντιθέσεις με το ταίρι σου, όμως καλείσαι να βρεις την μέση λύση για να μην προκύψουν οριστικές ρήξεις. Στρέψε το ενδιαφέρον σου για να πας ένα βήμα παρακάτω την σχέση σου χωρίς συγκρούσεις ή παρανοήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε κάνει να νιώσεις έντονα, καλό θα ήταν όμως να δώσεις χρόνο γιατί υπάρχει πιθανότητα να ωραιοποιείς την κατάσταση και αυτό να αποβείς κατά σου.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σου ενδιαφέροντα αλλά και η συναισθηματική σου ζωή μπαίνουν σε συζήτηση όπου θέματα που σε απασχόλησαν στο παρελθόν προκύπτουν πάλι και ζητούν λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται να είναι έντονη αφού θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ οικογενειακά κυρίως αλλά και επαγγελματικά θέματα και θα απαιτήσουν την ενέργεια και την προσοχή σου. Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο κάτι που μπορεί να σου φέρει εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο και να γίνεις έντονα συγκρουσιακός. Πρόσεχε τυχόν κυκλοθυμία αλλά και μία τάση να ψάχνεις την λεπτομέρεια σε ότι κάνει που θα σε κουράσει και θα σου βγάλει ένταση. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις το άγχος σου στο ταίρι σου χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος και να δημιουργηθούν τριβές μεταξύ σας, γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του στενού οικογενειακού κύκλου που να σου δημιουργήσει ένταση και συναισθηματικότητα. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα. Θέματα που σε απασχόλησαν στο άμεσο παρελθόν με στενούς φίλους και συγγενείς μπορεί να προκύψουν και θα πρέπει να δώσεις λύσεις.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, φέρνει στο προσκήνιο διαφορές σε οικογενειακό κυρίως αλλά και επαγγελματικό επίπεδο και αυτό ανεβάζει την ένταση. Πρόσεχε γιατί είναι πολύ πιθανό να μην έχεις καθαρή άποψη των πραγμάτων και η ωραιοποίηση των καταστάσεων να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Συναισθηματικά, μην βγάζεις την ένταση και την υπερευαισθησία σου αρνητικά στο ταίρι σου, στρέψε την ενέργεια θετικά βγάζοντας ρομαντισμό αλλά και φαντασία και έτσι θα μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες και να βρεις την χρυσή τομή όπου χρειάζεται με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσω του οικογενειακού αλλά και επαγγελματικού κύκλου θα σε φορτίσει συναισθηματικά, θα ήταν όμως προτιμότερο να δώσεις χρόνο ώστε να σου γίνει ξεκάθαρο αν έχεις δημιουργήσει σωστές εντυπώσεις.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο οι συζητήσεις γύρω από οικογενειακά θέματα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα και θέματα του παρελθόντος που ήταν σε εκκρεμότητα πρέπει να βρουν λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ επικοινωνιακή αφού η επιθυμία η δική σου αλλά και των στενών ανθρώπων γύρω σου να είναι μαζί σου θα είναι σε πρώτο πλάνο. Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο και φέρνει έντονη δραστηριοποίηση και επικοινωνία με στενούς φίλους και συγγενείς. Συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες και σύντομα ταξίδια μπαίνουν στην καθημερινότητά σου και αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να βρεις χρόνο για μία σύντομη απόδραση με το ταίρι σου που να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το καθημερινό πρόγραμμα και να εκτονώσεις την έντονη τάση να βρεθείς στην ύπαιθρο. Παρέες και προσκλήσεις θα είναι καθημερινό φαινόμενο, κάτι που θα σε ευχαριστήσει και εσένα και τον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από βόλτες και συντροφιές που θα σε ανεβάσει την αδρεναλίνη. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα και θέματα οικονομικά είναι πολύ πιθανό να συζητηθούν ή να χρειάζονται διευθέτηση.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επικοινωνιακά αλλά και επιμορφωτικά θέματα. Καλό θα ήταν όμως να είσαι προσεκτικός αφού η ιδεολογική και άκρως συναισθηματική διάθεσή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και συμπεράσματα. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να βλέπεις πιο συναισθηματικά καταστάσεις που να θέλουν ρεαλιστικές λύσεις, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου και να δημιουργηθούν εντάσεις. Προσπάθησε να βάλεις και την λογική όπου χρειάζεται. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τις τόσες προσκλήσεις που έχεις, όμως η κρίση σου δεν είναι ξεκάθαρη λόγω έντονου συναισθηματισμού , γι’ αυτό μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο συζητήσεις επί συζητήσεων μπαίνουν στο καθημερινό σου πρόγραμμα, αφού οι στενοί άνθρωποί σου ζητούν την γνώμη σου για καταστάσεις που τους απασχολούν. Θέματα που εκκρεμούσαν από το παρελθόν επανέρχονται και οριστικές λύσεις πρέπει να δοθούν.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα αφού η πολυαστρία στην Παρθένο φέρνει έντονα αυτό το κομμάτι στην καθημερινότητά σου. Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο και μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε υποχρεώσουν να αναπροσαρμόσεις τον προϋπολογισμό σου. Είναι πιθανό να λειτουργείς υπερβολικά σπάταλα ή και το αντίθετο. Γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις το μέτρο. Συναισθηματικά, βγάζεις ανασφάλεια και καθυστερείς στο να πάρεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες, κάτι που μπορεί να εκνευρίσει το ταίρι σου και να φέρει συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως η έλλειψη αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό σου μπορεί να γίνει εμπόδιο. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σου και θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες επανέρχονται στο προσκήνιο και ζητούν επίλυση.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σου βγάζει άγχος και εκνευρισμό για οικονομικά θέματα αλλά και συναισθηματική ανασφάλεια και μπορεί να αντιδράσεις απρόβλεπτα και έντονα, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο. Προσοχή σε τυχόν οικονομικές συμφωνίες ή διακανονισμούς αφού μπορεί να μην έχεις καθαρή κρίση και να λειτουργήσεις λανθασμένα. Συναισθηματικά, λόγω έντονης συναισθηματικής και ψυχολογικής φόρτισης μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά και να βγάλεις ζήλια και ανασφάλεια στο ταίρι σου. Συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σου βγάλει έντονα συναισθήματα αλλά και ανασφάλεια. Δώσε χρόνο και μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο μπαίνεις σε διαδικασία συζητήσεων για οικονομικά θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βρεθεί λύση. Συζητήσεις προκύπτουν και σε θέματα συναισθηματικά αφού προσπαθείς να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα είσαι ο πρωταγωνιστής αφού η πολυαστρία στο ζώδιό σου έρχεται να τονίσει τα θέλω σου σε σχέση με το περιβάλλον και τους συνεργάτες σου. Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στο ζώδιό σου και είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις με πάθος τις επιθυμίες σου, αλλά και να διεκδικήσεις με επιτυχία ότι θεωρείς ότι σου αναλογεί δικαίως. Τάσεις εγωισμού και έντονου παρορμητισμού μπορεί να δυσκολέψουν την θέση σου, γι’ αυτό μην χάνεις το μέτρο. Συναισθηματικά, διεκδικείς έντονα τα θέλω σου από το ταίρι σου και είναι εξαιρετικά πιθανό να επιτύχεις, αν δεν γίνεις απότομος και εριστικός δημιουργώντας εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει από το περιβάλλον σου, πρόσεχε όμως την συμπεριφορά σου και την ένταση που βγάζεις γιατί δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα, ένα ευαίσθητο περιβάλλον για σένα, που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προσωρινά φοβίες και έντονη ανασφάλεια.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονά σου με τους Ιχθύες, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ενεργοποιεί ακόμα πιο έντονα τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών και το τι εσύ επιθυμείς από αυτές με έντονη ιδεαλιστική και συναισθηματική διάθεση, με κίνδυνο να βάλεις την λογική σου στην άκρη και να ωραιοποιήσεις καταστάσεις που δεν θα αποβούν θετικά για εσένα. Συναισθηματικά, προσπάθησε να βρει την χρυσή με το ταίρι σου βάζοντας την λογική, γιατί η έντονη διάθεση που βγάζεις για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου δεν αφήνει περιθώρια να δεις καθαρά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, όμως βάζοντας στην άκρη την λογική και λειτουργώντας μόνο με το συναίσθημα μπορεί να βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα, γι’ αυτό μην βιάζεσαι.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στο ζώδιό σου βγάζεις με έντονο και κάποιες φορές απόλυτα τις σκέψεις. Καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν και δεν σε ικανοποιούσαν επανέρχονται στο προσκήνιο και δρομολογείς οριστικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι λίγο ιδιαίτερη αφού δεν θα είσαι κοινωνικός, κατά τα συνηθισμένα σου. Η πολυαστρία στην Παρθένο σου βγάζει έντονη μοναχικότητα και ένταση αφού οι αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και πληγές που δεν έχουν ξεπεραστεί βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο και σου δημιουργεί υπέρμετρη ένταση και φοβίες που βγαίνουν ανεξέλεγκτα και αν δεν χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου για να ξεφύγεις, θα σε κατακλύσουν. Συναισθηματικά, η ένταση και η μοναχικότητα που βγάζεις μπορεί να γίνει αιτία για να συγκρουσθείς με το ταίρι σου, γι’ αυτό προτίμησε να εκφράσεις αυτά που νιώθεις για να εκτονωθείς με θετικό τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η ακατάληπτη ένταση που αισθάνεσαι σου χαλάει στην διάθεση και δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα συλλογικών δραστηριοτήτων και στόχων που μπορεί να είχες αφήσει χωρίς λύση.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, εντείνει την διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκεντρωθείς στα τρέχοντα και καθημερινά θέματα και να προτιμάς να απομονωθείς. Προσοχή σε τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να προκύψει στον εργασιακό χώρο και να σε αφορά, προσπάθησε να μην λειτουργείς μόνο με το συναίσθημα αλλά βάλε και την λογική. Συναισθηματικά, η διάθεσή σου για απομόνωση είναι εμφανής και αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να μην είναι εφικτό λόγω εργασιακών υποχρεώσεων. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η έλλειψη ξεκάθαρης κρίσης και ο έντονος συναισθηματισμός δεν βοηθούν σε τυχών νέα γνωριμία.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο δυσκολεύεσαι ακόμα περισσότερο να αυτοσυγκεντρωθείς και τα νοητικά σου ταξίδια είναι συχνότατο φαινόμενο. Θέματα που σε στενοχώρησαν στο παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι έντονα επικοινωνιακή και δραστήρια αφού θα ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με θέματα συλλόγων και ομάδων που συμμετέχεις και με τους κοινούς στόχους που έχεις με αυτές. Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο και μπαίνεις σε δράση με το να ασχολείσαι με τις συλλογικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν αλλά και με τους στόχους που έχεις θέσει και πως θα τους επιτύχεις. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ιδέα να δραστηριοποιηθείς μαζί με το ταίρι σου αφού θα βοηθήσει να κάνετε από κοινού πράγματα και να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να προκύψει, πρόσεξε μόνο μην βγάζεις έντονα τάσεις αποστασιοποίησης. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα, φέρνοντας οικογενειακά θέματα που εκκρεμούσαν προς συζήτηση και μπαίνεις στην διαδικασία να βρεις λύσεις.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σε βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείς τόσο με συλλογικές δραστηριότητες και στόχους αλλά και με την συναισθηματική σου ζωή. Πρόσεχε την τάση ωραιοποίησης των καταστάσεων που έχεις γιατί μη χρησιμοποιώντας την λογική μπορεί να βγεις χαμένος. Συναισθηματικά, προσπάθησε να δεις ξεκάθαρα τι θέλει το ταίρι σου από εσένα και θα βρείτε τον τρόπο να είστε και οι δύο ικανοποιημένη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανότατο να προκύψει, καλό θα ήταν όμως να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα και να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει για να δεις τι πραγματικά συμβαίνει.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο μπαίνεις σε διαδικασία συζητήσεων με φίλους και ανθρώπους που θέλουν να είναι αρωγοί στους στόχους και τα οράματα που έχεις θέσει. Θέματα του παρελθόντος που ήταν σε εκκρεμότητα επανέρχονται ζητώντας οριστική λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι έντονη για εσένα αφού η πολυαστρία στην Παρθένο βρίσκεται σε ένα σημαντικό περιβάλλον για εσένα, αυτό του επαγγελματικού. Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο και δραστηριοποιήσε έντονα στον επαγγελματικό σου χώρο με την υπευθυνότητα που σε διακρίνει να είναι εμφανέστατη στους ανωτέρους σου. Μπορεί βέβαια να δημιουργηθούν και εντάσεις από την αποφασιστικότητα που δείχνεις και να υπάρξουν προβλήματα που απαιτούν ψυχραιμία για να λυθούν. Συναισθηματικά, η έντονη επαγγελματική σου δραστηριότητα δεν αφήνει περιθώρια να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να δημιουργήσει τριβές με το ταίρι σου. Γι’ αυτό προσπάθησε να βρεις χρόνο για όλα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει από τον επαγγελματικό χώρο που να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα, βάζοντάς σε σε διαδικασία να συζητήσεις για θέματα επιμορφωτικά ή νομικά που μπορεί να σε απασχολούν.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να ασχοληθείς ακόμα πιο έντονα κυρίως με τα επαγγελματικά αλλά και τα οικογενειακά θέματα, όμως με μία υπέρμετρη ευαισθησία και ιδεαλισμό που δεν σε αφήνει ξεκάθαρα να δεις την πραγματικότητα, κάνοντας πιθανώς λάθος επιλογές. Συναισθηματικά, μην βγάζεις την συναισθηματική φόρτιση που έχεις στο ταίρι σου με ένταση και προσπάθησε να λειτουργήσεις τρυφερά και ρομαντικά για να μην υπάρξουν τριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει σε κάνει να πλημμυρίζεις από συναισθήματα, όμως άσε τον καιρό να περάσει για να βγάλεις ξεκάθαρο συμπέρασμα.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο μπαίνεις σε συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο που θεωρείς ότι μπορεί να βοηθήσουν να προαχθείς. Θέματα που μπορεί να εκκρεμούσαν έρχονται ξανά στο προσκήνιο και ζητούν επίλυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετική για εσένα αφού επικεντρώνεσαι και ασχολείσαι με θέματα επιμορφωτικού και φιλοσοφικού χαρακτήρα, νομικά θέματα και ταξίδια. . Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο και σε δίνει έντονη ενέργεια να ασχοληθείς με θέματα που σε προάγουν πνευματικά, με νομικά θέματα που θέλεις να λύσεις αλλά είναι επίσης πολύ πιθανό να αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις ταξίδια που θα σε βάλουν σε διάθεση περιπέτειας αλλά και θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Συναισθηματικά, η έντονη δραστηριοποίησή σου και η πνευματικότητά σου λειτουργεί θετικά στην σχέση σου και μοιράζεσαι με το ταίρι σου κοινά ιδεολογικά ζητήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω συναντήσεων με παλιούς φίλους ή μακρινούς συγγενείς που να είναι ένεση αισιοδοξίας. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα βγάζοντας από μέσα σου σκέψεις που δεν είχες μοιραστεί και που σου δημιουργούσαν εκνευρισμό.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σε κάνει έντονα επικοινωνιακό και σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις για επιμορφωτικά και νομικά θέματα αλλά και για συμφωνίες που είχες στο μυαλό σου. Μεγάλη προσοχή θα χρειαστεί αφού η έντονα ιδεαλιστική σου διάθεση μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Συναισθηματικά, μπορείς να απολαύσεις όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου και βρες την μέση οδό για θέματα επικοινωνίας που μπορεί να σας απασχολούν, σκεπτόμενος όχι μόνο με το συναίσθημα αλλά και με την λογική. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω φιλικών ή συγγενικών κύκλων, προσπάθησε όμως να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα αφού ο χρόνος θα δείξει αν είναι αυτό που πιστεύεις πραγματικά ή όχι.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο μπαίνεις στην διαδικασία να οριστικοποιήσεις ζητήματα νομικά ή μορφωτικά που εκκρεμούσαν από το παρελθόν. Ταξίδια που είχες στην σκέψη σου τώρα μπαίνουν σε υλοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι περίεργη για εσένα γιατί η πολυαστρία στην Παρθένο βρίσκεται σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον που σου δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό. Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο δημιουργώντας σου άγχος και εκνευρισμό, κυρίως για οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους, χαλώντας την διάθεσή σου. Συναισθηματικά, θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσεις στο ταίρι σου την ένταση που νιώθεις αφού βγάζεις έντονη ζήλεια και ανασφάλεια και δημιουργούνται εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σε χώρους εσωτερισμού και ψυχολογίας που μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα φέρνοντας θέματα σχέσεων και συνεργασιών στην επιφάνεια που απαιτούν λύσεις, πρόσεχε όμως τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί έχεις μία τάση υπερβολής και μπορεί να ενοχλήσει.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σε αναστατώνει ακόμα περισσότερο, με έντονη συναισθηματική φόρτιση. Προσοχή σε λύσεις ή διακανονισμούς που μπορεί να πρέπει να κάνεις σε οικονομικά θέματα γιατί το κριτήριό σου δεν είναι ξεκάθαρο, ωραιοποιείς την κατάσταση και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. Συναισθηματικά, η ένταση, ο εκνευρισμός και τα ξεσπάσματα ζήλειας δεν θα σε βοηθήσουν αφού μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν με το ταίρι σου που μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει εκεί που λύνεις οικονομικά θέματα που θα σε κάνει να νιώσεις έντονα συναισθήματα. Άφησε τον χρόνο να δείξει αν πραγματικά είναι αυτό που νομίζεις γιατί η κρίση σου δεν είναι ξεκάθαρη.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο περνάς σε μία περίοδο εσωστρέφειας, δεν ανοίγεσαι σε κανέναν και δεν εξωτερικεύεις τις σκέψεις σου. Θέματα οικονομικά από το παρελθόν μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και ζητούν οριστική λύση.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για εσένα αφού στρέφεις το ενδιαφέρον σου κατά κύριο λόγω στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Ο Άρης από τις 5 Σεπτεμβρίου περνάει στην Παρθένο και αυτό μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις με το περιβάλλον και τους συνεργάτες σου, δημιουργώντας έντονα προβλήματα και οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί προσπαθώντας να κρατήσεις ισορροπίες δεν γίνεσαι ξεκάθαρος και αυτό δημιουργεί τριβές. Συναισθηματικά, είναι προτιμότερο να μπεις σε διαδικασία διαλόγου με το ταίρι σου από το να εκνευριστείς και να ξεσπάσεις πάνω του, κάτι που θα φέρει μόνο προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω των συνεργασιών σου, πρόσεχε την τάση σου όμως για να είσαι αρεστός και να χάνεις την προσωπικότητά σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και είναι στάσιμος στην τελευταία μοίρα του Λέοντα και θέματα καθημερινότητας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να διευθετήσεις.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα σου με την Παρθένο, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, φορτίζει ακόμα περισσότερο την διάθεσή σου και βγάζεις μία τάση να συμπεριφέρεσαι ιδεολογικά και υπερευαίσθητα, ξεχνώντας την λογική, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Συναισθηματικά, προσπάθησε να δεις καθαρά, βάζοντας όχι μόνο το συναίσθημα αλλά και την λογική και μπες στην διαδικασία να βρεις την μέση οδό που θα κάνει εσένα και το ταίρι σου να ισορροπήσετε χωρίς κόντρες και έντονα δράματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανότατο να προκύψει που θα σου βγάλει έντονο συναισθηματισμό. Καλό θα ήταν όμως να δώσεις χρόνο για να δεις ξεκάθαρα αν αυτό το άτομο είναι αυτό που πιστεύεις πραγματικά ή ωραιοποιείς την κατάσταση και τελικά απογοητευτείς.

Με τον Ερμή να περνάει στις 10 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο ξεκινάει μία έντονη περίοδο συζητήσεων με τους συνεργάτες αλλά και τον σύντροφό σου, που δείχνεις και εσύ με τον τρόπο σου ότι θέλεις να ισορροπήσεις καταστάσεις και να μην χάσεις κάποιον από την ζωή σου. Θέματα από το παρελθόν που εκκρεμούν έρχονται πάλι στο προσκήνιο, καλώντας σε να δώσεις λύσεις και να πάρεις αποφάσεις.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 4-10.9.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, αρης, νέα, επηρεάζει, μνήμη, λύση, εκκρεμότητα, ιχθύες, δραση, βρες, σταση εργασιας, μετρο, ξανα, βγαινουν, επιθυμιες, μνήμη, αδρεναλινη, βημα, γνωμη, εργασια, ζηλια, ζηλεια, ομορφα μυστικα, περιοδος, προγραμμα, σεληνη, ψυχολογια, αγχος, αναμνησεις, ασχολεισαι, ατομο, αυτοπεποιθηση, βγαινει, βρες, βρειτε, βρισκεις, βρισκεται, γινει, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, δειτε, δικη, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητα, εκφρασεις, ελλειψη, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, επιθυμια, ερθετε, εριστικος, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ιδεα, ιδια, η δικη, θετικο, λαθη, λαθος, λύση, λογο, μαζι σου, ματια, μοιρα, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νευρα, οραματα, παθος, περιβαλλον, προβληματα, συζητηση, συντομα, σκεφτεσαι, σκεψεις, ταξιδια, ταση, τομη, υλοποιηση, φαντασια, φοβιες, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χρονος, ψυχραιμια, ομορφα, δωσε, δωσεις, για σενα, γνωσεις, ιχθύες, κομματι, νιωθεις, πληγες, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα