Τί προβλέπουν τα άστρα από 30.1 – 5.2.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Μια ευτυχισμένη εποχή έρχεται για εσάς! Από αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο, ως τις 6 Ιουνίου. Καθώς ετοιμάζεστε να γιορτάσετε την αγάπη, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προβληματιστείτε σχετικά με το τι μπορείτε να δώσετε και τι θέλετε να πάρετε από έναν ερωτικό σύντροφο.

Αναγνωρίστε για τι είστε υπερήφανοι και κάντε ειρήνη με τον εαυτό σας, υποσχόμενοι ότι δε θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Τι και ποιον/α πρέπει να αφήσετε; Τι πρέπει να κάνετε από εδώ και στο εξής, για να καλωσορίσετε μια νέα αγάπη; Οι επόμενοι μήνες είναι σημαντικοί για να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε από την αγάπη, ποιες είναι οι προθέσεις σας στη σχέση σας, αλλά και να πάρετε νέες πρωτοβουλίες. Ξεκινήστε νέα έργα ή μια νέα αγάπη με πάθος, αγωνιστείτε για τη σχέση σας.

Ταρακουνάτε τα πράγματα στο μέτωπο της καριέρας σας, καθώς ο Ερμής στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, σας κάνει αποστάτη. Θα μπορούσατε να θεωρηθείτε αναίσθητοι ή φωνάζετε γιατί οι μεγάλες ιδέες σας ή ένα online δημιουργικό έργο δεν είχε την απήχηση που θα θέλατε. Φυσικά, η τακτική σας σοκάρει τους γύρω σας και οι υπερβολικές απαιτήσεις σας, σας εμποδίζουν να πάτε μπροστά. Αγωνίζεστε για την ισορροπία της εργασίας σας και της προσωπικής σας ζωής, αλλά δεν τα καταφέρνετε και αισθάνεστε την ανάγκη να πετάξετε ελεύθεροι. Οι ανησυχίες σας για την πορεία της σταδιοδρομίας σας θα μπορούσαν να κάνουν δύσκολες τις μέρες σας, έτσι αν νιώθετε άγχος για το επαγγελματικό μέλλον σας απευθυνθείτε σε σοφούς εμπειρογνώμονες ή άτομα πιο ώριμα και έμπειρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ξεκούραση και την ανάπαυση! Από αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη θα κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, όπου θα παραμείνει για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο, ως τις 6 Ιουνίου, και σας καλεί να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος, να δώσετε τέλος στον πόνο και τη θλίψη σας. Η αποστολή σας είναι να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση, πατώντας τα φρένα στο ερωτικό παιχνίδι και εξετάζοντας το παρελθόν. Ποια διδάγματα έχετε πάρει και τι θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας πριν αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας να αγαπήσει από τις 6 Ιουνίου και μετά, όταν η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σας; Θυμηθείτε, έχετε τη δύναμη να απομακρύνετε οποιαδήποτε κακή συνήθεια ή καταστροφική συμπεριφορά, που σίγουρα θα προτιμούσατε να μην επαναλάβετε. Η συγχώρεση ή η βελτίωση της σχέσης σας είναι τώρα το κύριο μέλημά σας και θα τα πετύχετε χάρη στη δύναμη και την τόλμη σας.

Έχετε μια επεκτατική διάθεση χάρη στον Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, ο οποίος σχηματίζει ένα δυσμενές τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό. Αναζητάτε την πρόοδο και την ανάπτυξη, ιδίως στην εργασία σας, αλλά θα μπορούσατε να αλλάξετε κατεύθυνση ξαφνικά. Κάνετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με επίλεκτους ανθρώπους, έχετε δίψα για νέες εμπειρίες, έτσι ίσως πάρετε το αυτοκίνητό σας για να φύγετε μακριά. Ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να φύγετε από την πόλη σας, θα ανακαλύψετε θησαυρούς γνώσης και εμπειριών μέσα από τις συζητήσεις σας. Και εκτός αυτού, η τόλμη σας θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή ενός σημαντικού προσώπου, που θα φανεί χρήσιμο στην καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε τους ανθρώπους στη ζωή σας, σε ποιους μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε; Καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, όπου θα παραμείνει για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο ως τις 6 Ιουνίου, είστε εστιασμένοι στους φίλους σας και τις ομάδες όπου ανήκετε, και διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο σας για τους επόμενους μήνες. Ενώ είναι ωραίο να έχετε πολλούς φίλους, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε μερικούς δοκιμασμένους και αληθινούς φίλους, οι οποίοι δε θα σας γυρίσουν την πλάτη όταν τους έχετε ανάγκη. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αξίζουν την ύψιστη προτεραιότητά σας, δεν είναι μόνο η διασκέδαση του τώρα και οι ευκαιριακές γνωριμίες. Αυτούς τους μήνες, κάντε μια προσπάθεια να ευχαριστήσετε αυτά τα καλά φιλαράκια σας για την ανεκτίμητη βοήθειά τους και δείξτε τους πόσο τους εκτιμάτε.

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, θα μπορούσε να φέρει μια απροσδόκητη ανατροπή στις αποταμιεύσεις σας ή προσπαθείτε να επιβάλετε στους άλλους τις καινοτόμες ιδέες, καθώς θεωρείτε ότι αξίζουν πολλά περισσότερα από των άλλων. Ίσως και να θελήσετε να εμπορευτείτε μια από τις ιδέες σας, όπως για παράδειγμα θα μπορούσατε να πωλήσετε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο ή διαμέσου μιας εφαρμογής. Ή μπορεί να κερδίσετε παθητικό εισόδημα από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες κάποιου άλλου. Αν εμπλακείτε σε ένα χωρισμό, είτε με ένα συνεργάτη είτε το σύντροφό σας, θα μπορούσατε να διαφωνείτε ριζικά σε σχέση με την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων. Χρήσιμη συμβουλή: μην αφήνετε τον αυθορμητισμό σας και τον εγωισμό σας να επισκιάσουν τα μακροπρόθεσμα οράματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να σας πάρουν οι άλλοι σοβαρά υπόψη τους; Η Αφροδίτη κινείται στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο, ως τις 6 Ιουνίου, και είστε έτοιμοι να αποδείξετε σε όλον τον κόσμο τι αξίζετε. Ενώ μπορεί να φανεί στους γύρω σας σαν να προσπαθείτε συνεχώς να μην περάσετε απαρατήρητοι, αντισταθείτε στο να κάνετε κάτι δραστικό για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Από τώρα και μέχρι τις 6 Ιουνίου, οι συνεπείς προσπάθειές σας θα μπορούσαν να αποπληρωθούν, κερδίζοντας έναν ηγετικό ρόλο, μια προαγωγή ή μια νέα θέση εργασίας. Να είστε υπομονετικοί και το έργο σας θα μιλήσει στους άλλους, δε χρειάζεται να βιάζεστε. Επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά τους άνδρες, ένα ισχυρό αρσενικό θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, ηλεκτρίζει τη σχέση σας, μια συζήτηση θα μπορούσε γρήγορα να μετατραπεί σε έναν αγώνα υπεροχής και εξουσίας. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστείτε και νιώθετε τόσο ενθουσιασμένοι, που δεν μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε, διακόπτοντας συνεχώς τον άλλον! Μια συνομιλία με ένα συνεργάτη σας ή την αγάπη σας, θα μπορούσε να ταρακουνήσει το καθιερωμένο status quo, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βγείτε από την αποτελμάτωση. Αν είναι δυνατόν, μην επιβάλετε τη γνώμη σας και προσπαθήστε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση. Περάστε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας (ή ένα στενό φίλο, αν είστε μόνοι), αλλά παράλληλα αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να δοκιμάσετε να αγνοήσετε την περιπλάνηση και την περιπέτεια, αλλά απλά δε θα λειτουργήσει. Η Αφροδίτη κινείται στον περιπετειώδη και επεκτατικό ένατο οίκο σας, όπου θα παραμείνει για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο, ως τις 6 Ιουνίου, έτσι έχετε μια χαρούμενη, αισιόδοξη και επεκτατική διάθεση, ένα ελεύθερο πνεύμα και πάθος για γνώση και νέες εμπειρίες. Αν έχετε χρόνο και χρήμα να ταξιδέψετε, κάντε το, θα νιώσετε ανανεωμένοι. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καινούργιο τοπίο και ένα ανεξερεύνητο έδαφος, που σας κάνουν να νιώθετε πιο ζωντανοί. Ελέγξτε τις τοπικές δραστηριότητες που υπάρχουν στην πόλη σας, οι οποίες διευρύνουν τους ορίζοντές σας, μάθετε μια ξένη γλώσσα ή κάντε αυθόρμητα κάτι διαφορετικό. Η περιπέτεια σας περιμένει, βγείτε έξω και εξερευνήστε.

Η τεχνολογία θα σας βάλει σε μπελάδες, αν κάνετε κακή χρήση αυτής. Ο Ερμής στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, σας κάνει νευρικούς στην εργασία σας, ίσως γίνετε εγωιστές και αλαζονικοί στην προσπάθειά σας να περάσετε τις ιδέες σας και τη γνώμη σας. Προσέξτε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και τα άτομα που συναλλάσσεστε στην εργασία σας, διαχειριστείτε μόνοι σας ένα δύσκολο έργο ή, αν χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια, φροντίστε να προσλάβετε έναν υπάλληλο ή βοηθό που έχει τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία. Τώρα θα επαναστατείτε με οποιαδήποτε αγγαρεία ή αναβάλετε τυχόν υποχρεώσεις σας. Μια καθημερινή δραστηριότητα ή το γυμναστήριο, θα μπορούσε να αποκαλύψει εκπλήξεις, ίσως δυσάρεστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθάνεστε τόσο γοητευτικοί και ερωτικοί… Η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, όπου θα παραμείνει για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο, ως τις 6 Ιουνίου, αποκαλύπτει την κρυμμένη μαγνητική χημεία με κάποιον/α, ενδεχομένως με ένα πρόσωπο που ήδη προϋπήρχε στη ζωή σας. Αν είστε σε σχέση, τώρα θα πρέπει να αγωνιστείτε για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του αγαπημένου σας κι αν είστε ειλικρινείς και άμεσοι, σίγουρα θα το καταφέρετε. Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τον πλούτο και τα κοινά οικονομικά, έτσι τους επόμενους μήνες θα μπορούσε να σας φέρει μια επικερδή νέα συνεργασία ή μια ευκαιρία για την οικοδόμηση μεγαλύτερης οικονομικής ασφάλειας μέσω ακίνητης περιουσίας, επενδύσεων ή απλά μέσω μιας πιο έξυπνης χρήσης των χρημάτων σας.

Η ειλικρινής πλευρά σας ξεπερνά τα όρια, καθώς ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό. Αναζητάτε το πάθος, παίρνετε ρίσκα στην αγάπη, ίσως κάνετε μια παράτολμη κίνηση και σοκάρετε τους θαυμαστές σας ή τον αγαπημένο σας. Δεδομένου ότι και οι τρεις πλανήτες κυβερνούν την τεχνολογία, ένα online ερωτικό παιχνίδι θα μπορούσε να αποκαλύψει μια έντονη ερωτική χημεία με κάποιον/α κι εσείς δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό να τον/την πλησιάσετε, ακόμα κι αν είναι μακριά σας. Ξεχάστε τους καθιερωμένους κανόνες και φλερτάρετε αυθόρμητα, ποτέ δεν ξέρετε τι θα μπορούσε να προκύψει. Ακόμα κι αν δεν είναι μια σχέση ζωής, τουλάχιστον θα ζήσετε την περιπέτεια.

ΖΥΓΟΣ

Είστε λάτρεις της ισορροπίας και της αρμονίας και αγωνίζεστε για την ειρήνη στις σχέσεις σας και τώρα ακόμα περισσότερο, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ισορροπημένο έβδομο οίκο σας για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο, ως τις 6 Ιουνίου, αναζωογονώντας τις οικείες σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Οι στενότερες σχέσεις σας θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας για τους επόμενους μήνες. Από τη φύση σας αγαπάτε όλα τα ωραία και ακριβά πράγματα, οπότε χρησιμοποιήστε αυτήν τη χρονική περίοδο για να ομορφύνετε το χώρο σας και τον εαυτό σας. Δωρίστε κάποια κομμάτια στη ντουλάπα σας που δεν σας κάνουν να αισθάνεστε γοητευτικοί και ελκυστικοί και υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι δε θα είστε παρορμητικοί στις ερωτικές επιλογές σας. Εάν είχατε απομάκρυνση με έναν φίλο ή την αγάπη σας, είναι οι ιδανικοί μήνες για να κάνετε ειρήνη.

Με τον Ερμή στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, ανταγωνίζεστε με κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο, ίσως έχετε μια συνομιλία με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγκάτοικο, η οποία δημιουργεί συγκρούσεις. Ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ο σύντροφός σας εκφράζει την ανησυχία του για τις υποχρεώσεις της εργασίας σας ή έχετε απλά την αίσθηση ότι αγχώνεστε προκειμένου να εξισορροπήσετε τις ανάγκες στο σπίτι σας με τις υποχρεώσεις στην εργασία σας. Δε θα είστε όμως σε θέση να σταματήσετε εντελώς την εμμονή από τους στόχους σας. Μπορεί η καρδιά σας να βρίσκεται στους αγαπημένους σας αλλά νιώθετε ανησυχίες και εκνευρισμό προκειμένου να τα συνδυάσετε όλα. Μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας, θα καθαρίσει το μυαλό σας και θα δείτε τα πράγματα διαφορετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είστε στα καλύτερά σας όταν είστε οργανωμένοι. Η ακαταστασία σας κάνει… τρελούς και αγχώνεστε για το τίποτα! Και η Αφροδίτη στον οργανωτικό και δομημένο έκτο οίκο σας, για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο, ως τις 6 Ιουνίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καθημερινότητά σας και τις διατροφικές σας συνήθειες. Αν τα κουτιά των φαγητών σε πακέτο έχουν γίνει το νέο σερβίτσιό σας ή έχετε ξεχάσει τι θα πει γυμναστήριο, τώρα αλλάζετε συνήθειες για μεγαλύτερη ζωτικότητα και ευεξία. Ίσως αποφασίσετε να τρώτε περισσότερα φρούτα και λαχανικά και βρίσκετε τρόπους να κάνετε τις ημέρες σας και τη ζωή σας ευκολότερες. Μπορεί μέσα στους επόμενους μήνες να βάλετε πρόγραμμα και να πηγαίνετε πιο τακτικά στο γυμναστήριο.

Είστε γνωστοί για τα τολμηρά και εύστοχα επιχειρήματά σας, αλλά και τα καυστικά λόγια σας και με τον Ερμή στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, θα απογοητεύσετε τους ανθρώπους αν εκφράσετε τις τολμηρές και πρωτότυπες ιδέες σας, χωρίς να φιλτράρετε τα λόγια σας και παρασυρόμενοι από τις παρορμήσεις σας. Μια λέξη σας αρκεί για να σοκάρετε το συνομιλητή σας. Μήπως έχετε κουραστεί να κάνετε τα πάντα μόνοι σας; Μια ξαφνική συνεργασία θα μπορούσε να εμφανιστεί τώρα, αλλά φροντίστε να ξεκαθαρίσετε εκ των προτέρων τους όρους. Απευθυνθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν ψάχνετε για συνεργάτες. Απροσδόκητα, ένα φοβερό άτομο θα μπορούσε να εμφανιστεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εντυπωσιάζετε μόνο με την παρουσία σας! Η Αφροδίτη κινείται στο γοητευτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, όπου θα παραμείνει για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο, ως τις 6 Ιουνίου, και ενισχύει το πάθος σας και τη λίμπιντο σας. Ίσως τολμήσετε κάποιες ενδυματολογικές αλλαγές, μπορεί να φοράτε πιο ζωντανά χρώματα ή να αλλάξετε εντελώς το στυλ σας. Έχετε την καλή θέληση να αγωνιστείτε για την εμπιστοσύνη στη σχέση σας, παίρνετε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε μόνοι, να είστε ανοιχτοί στο φλερτ, μπορεί και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Βρίσκετε επίσης τη χαρά στη διασκέδαση και συμμετέχετε σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις πηγαίνοντας σε συναυλίες ή καλλιτεχνικά show. Το μήνυμα της Αφροδίτης; Κάντε κάτι παιχνιδιάρικο, που ξυπνά το παιδί που κρύβεται μέσα σας.

Χρήματα ή μια νέα δουλειά θα μπορούσε να σας φέρει ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αλλά σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, μπορεί να μην είναι αυτό που περιμένετε. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να έχετε μια ξαφνική είδηση για μια προσφορά εργασίας ή μια ευκαιρία να γνωρίσετε ένα συναρπαστικό υποψήφιο πελάτη, αλλά πάνω στον ενθουσιασμό σας δεν μπορείτε να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις. Ίσως εμφανιστούν αναπάντεχα χρήματα, μόνο και μόνο για να τα ξοδέψετε με μιας για την καλοπέρασή σας ή έχετε διενέξεις για μια επιταγή που έχετε ξεχάσει να πληρώσετε. Ίσως ένα απρογραμμάτιστο φορολογικό νομοσχέδιο ή δαπάνη ανακύψουν από το πουθενά και σας κάνουν να μην ξέρετε πώς να κινηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γαλουχείτε τις οικείες σχέσεις σας, το σπίτι σας και την οικογένειά σας, χάρη στην Αφροδίτη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, η οποία θα παραμείνει για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο, ως τις 6 Ιουνίου. Στρέφετε την προσοχή σας στις πιο κοντινές σας σχέσεις για τους επόμενους μήνες, ίσως και να γιορτάσετε στιγμές-ορόσημα με τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους στενούς φίλους σας, ή απλά είστε οι αποδέκτες της τρυφερότητας, της φροντίδας και της αγάπης τους. Στολίζετε το σπίτι σας για να υποδεχτείτε τους αγαπημένους σας ή κάποιο άτομο που ζει μακριά σας, τους συμπεριφέρεστε με αγάπη κι αυτό σας δίνει χαρά. Αλλά μην ξεχάσετε να περιποιηθείτε και τον εαυτό σας. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας, στη φωλιά σας, και κάντε το σπίτι σας το επιβλητικό κάστρο των ονείρων σας.

Αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στα δικά σας συμφέροντα και τις ανάγκες της καριέρας σας από τη μια πλευρά, και μια σημαντική σχέση σας από την άλλη, καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό. Τώρα προβάλετε το «εγώ» σας, βάζετε το «εμείς» στην άκρη και βάλλεστε εναντίον των αγαπημένων σας προσώπων, κλονίζοντας την ισορροπία μιας σημαντικής σχέσης σας και διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας και την ελευθερία σας. Οι πλανήτες θα μπορούσαν να προκαλέσουν προστριβές, ειδικά αν αισθάνεστε ότι κάποιος προσπαθεί να ορίσει τη ζωή σας και να την κατευθύνει. Πριν ξεκινήσετε μια μάχη για οποιονδήποτε λόγο, εξετάστε το εξής παράδοξο: Με τη δέσμευση και την αγάπη, θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε οι καλύτεροι στις διαπραγματεύσεις! Η Αφροδίτη κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, όπου θα παραμείνει για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο, ως τις 6 Ιουνίου, και ξέρετε πολύ καλά ότι δε θα πάρετε ποτέ αυτό που θέλετε αν δεν αγωνιστείτε και δεν τολμήσετε, κι αυτό περιλαμβάνει τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σφαίρα. Είτε θέλετε να κλείσετε μια νέα συμφωνία είτε να διεκδικήσετε την αγάπη των ονείρων σας, τολμήστε, καθώς θα νικήσετε μόνο με τα εύστοχα επιχειρήματά σας. Έχετε ισχυρή πειθώ και διπλωματία, επισημαίνετε τα ουσιώδη σημεία σε μια συζήτηση και κανείς δεν μπορεί να σας αμφισβητήσει. Και αν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με κάποιον/α που σκέφτεστε έντονα, πάρτε το θάρρος και μιλήστε, προγραμματίζοντας μια ρομαντική νύχτα για δύο.

Μόλις πείτε κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρετε πίσω. Ο εκφραστικός Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, βάζει σε σύγχυση το μυαλό σας, δεν ξέρετε αν πρέπει να δώσετε τέλος σε μια σχέση, που κατά βάθος γνωρίζετε ότι έχει κάνει τον κύκλο της. Μη μουρμουρίζετε για τα δεινά του παρελθόντος, ενώ μπορείτε να κάνετε χίλια δυο δημιουργικά πράγματα, ή αφήνετε την προσοχή σας να αποσπάται σε αυτήν την κατάσταση. Θα μπορούσατε να στείλετε ένα σκληρό μήνυμα τη λάθος στιγμή ή σε λάθος πρόσωπο, ή να κάνετε γνωστές δημόσια κάποιες προσωπικές πληροφορίες σας. Επίσης, θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική ανακάλυψη για ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα του παρελθόντος. Διαλογιστείτε, διαβάστε ένα βιβλίο ή ακούστε χαλαρωτική μουσική, θα ηρεμήσετε και θα πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις.

;

Κάνετε λίγο πίσω από την έντονη κοινωνική ζωή και τη διασκέδαση που σας χάρισε η Αφροδίτη στο ζώδιό σας τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα γίνεστε πιο λογικοί και επιλεκτικοί με τους ανθρώπους, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον προσγειωμένο δεύτερο οίκο σας, για μια ασυνήθιστα μακρά χρονική περίοδο, ως τις 6 Ιουνίου, ενθαρρύνοντας έναν πιο αργό και μεθοδικό ρυθμό στη ζωή σας. Δίνετε έμφαση στην καθημερινή ρουτίνα σας και τα χρήματά σας, έχετε ιδέες για να εργάζεστε εξυπνότερα, όχι σκληρότερα. Κάνοντας αναδιάρθρωση του προϋπολογισμού σας, μπορεί να εξοικονομήσετε μερικά έξτρα ευρώ για να αυξήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Τώρα έχετε την επιθυμία να αγοράσετε πολυτελή αντικείμενα, να επενδύσετε σε ένα αντικείμενο αξίας ή απλά σε ένα ακριβό αξεσουάρ και κομμάτια που είναι πιο σοφιστικέ.

Τα μεγάλα μυαλά σκέφτονται ομαδικά και συνεργατικά, αλλά ο Ερμής στον καινοτόμο και ομαδικό ενδέκατο σας, σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, αναδεύει διάσταση απόψεων και ιδεών σε μια ομάδα. Εσείς μπορεί να έχετε έναν καταιγισμό ιδεών αλλά στο πλαίσιο μιας ομάδας, οι ιδέες σας δε θα γίνουν αποδεκτές. Κάντε λίγο πίσω και ακούστε τη γνώμη μερικών έμπειρων ατόμων, λαμβάνοντας υπόψη σας τη συνδρομή αυτών που είναι σε θέση να συνεργαστούν για ένα ομαδικό έργο. Δεδομένου ότι και οι τρεις πλανήτες σχετίζονται με την τεχνολογία, προσέξτε τι ποστάρετε στα κοινωνικά δίκτυα και ποια άτομα θα γίνουν φίλοι σας. Δεν είναι όλοι καλοκάγαθοι, όπως εσείς…

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 30.1 – 5.2.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, ιουνίου, νέα, online, θλίψη, status, βγείτε, λύση, πηγαίνετε, στυλ, φλερτ, προσφορες, αναδιαρθρωση, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, τελος του κοσμου, η ζωη ειναι ωραια, εξτρα, βγείτε, πλανητες, θλίψη, αξεσουαρ, αυτοκινητο, αφροδιτη, γνωμη, γνωση, δουλεια, εργασια, θαρρος, καθημερινη, καριερα, μουσικη, ομορφα μυστικα, οριζοντες, πλαισιο, προγραμμα, σφαιρα, φλερτ, φρουτα, χημεια, χρωματα, αγαπη, αγχος, απηχηση, απλα, αρσενικο, ατομο, πηγαίνετε, εβδομαδες, βιβλιο, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γινει, γλωσσα, δευτερο, δυναμη, δειτε, διψα, δοθει, διαδικτυο, δικτυα, εδαφος, ευκαιρια, ευρω, ειλικρινης, υπαρχει, ειρηνη, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονη, εργα, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ευεξια, εφαρμογες, τεχνολογια, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, υπηρεσιες, οικο, ισορροπια, κινηση, λαθη, λαθος, λαχανικα, λύση, λογια, λογο, μακρια, μηνες, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νυχτα, ξεκουραση, μπλοκαρισμα, ξερετε, ξυπνα, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, ορια, οραματα, παιδι, παθος, ρολο, σιγουρα, συζητηση, σπιτι, στυλ, τετραγωνο, τολμηστε, τολμη, φυση, φυσικα, φοβερο, φωλια, χατζηβασιλειου, χρημα, χαρα, ομορφα, ειλικρινεις, εμφαση, φιλοι, γινετε, γνωσεις, ιουνίου, καρδια, μπροστα, μυαλα, ομαδες, πακετο, παιχνιδι, πληροφοριες, πληγες, status, online, ωραιο
Τυχαία Θέματα