Πραγματική πηγή ευεξίας στο χώρο σας με φυσικά αρωματικά σπρέι

Μεταμορφώστε το χώρο σας με λίγους μόλις ψεκασμούς! Δημιουργήστε φιλόξενη ατμόσφαιρα και χαλάρωση, αρμονία και ευεξία που θα περιβάλλει τον χώρο σας!

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε Οργανικά Αρωματικά Σπρέι Χώρου που βρήκαμε στο αγαπημένο μας www.organicbrands.gr και ενθουσιαστήκαμε!!!

Αρωματικό Σπρέι Χώρου Zen

Ένα ατμοσφαιρικό αρωματικό σπρέι χώρου που περιέχει 10 εξαιρετικά οργανικά αιθέρια έλαια (Βασιλικός, Λεβάντα, Φασκόμηλο, Παλμαρόζα, Πατσουλί, Περγαμόντο, Πορτοκάλι, Υλάνγκ – Υλάνγκ, Λεμονόχορτο) ειδικά διαλεγμένα για τις χαλαρωτικές και ηρεμιστικές τους ιδιότητες.

Ένας απλός αλλά και αποτελεσματικός τρόπος για να επαναφέρετε την εσωτερική σας ισορροπία. Μειώνει τα επίπεδα του στρες μετά από μια μεγάλη και δύσκολη μέρα, το άγχος και την συναισθηματική φόρτιση.

Αρωματικό Σπρέι Χώρου Citrus Fruits

Το υπέροχο και φρέσκο άρωμα εσπεριδοειδών θα τονώσει και θα …φωτίσει το χώρο σας! Με Οργανικά Αιθέρια Έλαια Λεμονιού, Μανταρινιού, Πορτοκαλιού και Γκρέιπφρουτ!

Αρωματικό Σπρέι Χώρου Tropical

Απολαύστε το υπέροχο αυτό γλυκό και τροπικό άρωμα! Με Οργανικά Αιθέρια Έλαια Πορτοκαλιού, Πατσουλί, Παλμαρόζα, Εξωτικής & Ινδιάνικης Βερβένα και Υλάνγκ Υλάνγκ!

Αρωματικό Σπρέι Χώρου Sweet Freshness

Το αρωματικό αυτό σπρέι συνδυάζει την φρεσκάδα με την γλυκύτητα και θα κάνει το χώρο σας να μυρίζει σαν…ζαχαρωτό!!! Με Οργανικά Αιθέρια Έλαια Δυόσμου, Νεραντιάς & Εξωτικής και Ινδιάνικης Βερβένας!

Αρωματικό Σπρέι Χώρου Christmas

Δημιουργήστε στο σπίτι σας υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μόλις με λίγους ψεκασμούς! Με Οργανικά Αιθέρια Αιθέρια Έλαια Κανέλας, Μοσχοκάρυδο, Πορτοκαλιού και Πεύκου!

Αρωματικό Σπρέι Χώρου Orangery

Μεταμορφώστε τον χώρο σας με λίγους μόλις ψεκασμούς και ταξιδέψτε σε έναν υπέροχο κόσμο με γλυκό άρωμα πορτοκαλιού! Εμπλουτισμένο με οργανικά αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και νεραντζιάς!

Αρωματικό Σπρέι Χώρου Floral

Μεταμορφώστε το χώρο σας με λίγους μόλις ψεκασμούς και δημιουργήστε μια υπέροχη λουλουδένια ατμόσφαιρα! Ένα τέλειο αρωματικό χώρου με 4 οργανικά αιθέρια έλαια χαμομηλιού, ρόδου γερανιού, λεβάντας και υλάνγκ υλάνγκ.

Έχετε σκεφτεί καλύτερο τρόπο για να αρωματίσετε το χώρο σας φυσικά;
WWW.ORGANICBRANDS.GR

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Πραγματική πηγή ευεξίας στο χώρο σας με φυσικά αρωματικά σπρέι appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα