Τί προβλέπουν τα άστρα από 24-30.7.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου. Το κέφι, η χαρά και η διασκέδαση είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Εξαιρετική εβδομάδα για να αρχίσουν η διακοπές σου. Ήρθε η ώρα επίσης για νέα ξεκινήματα

σε δημιουργικό και αισθηματικό επίπεδο. Ο δεσμευμένος μπορεί να ανανεώσει την σχέση του και ο αδέσμευτος μπορεί να ερωτευτεί με μεγάλη ένταση. Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ουδεκαημέρου. Ξεδιπλώνεται το μυαλό σου και το έντονο χιούμορ σου και αυτό σε κάνει πρωταγωνιστή όπου και αν βρεθείς. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στον Λέοντα θα είναι εν ισχύ όλη την εβδομάδα και θα επηρεάσει ιδιαίτερα θετικά τον γεννημένο του 1ου δεκαημέρου αφού θα είσαι υπερδραστήριος. Μεγάλη προσοχή σε τάσεις υπερπροβολής του εγώ. Δεν θέλουμε να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από τέτοιες συμπεριφορές.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και σε καλεί εν μέσω διακοπών να συζητήσεις και να δώσεις λύσεις για εργασιακά θέματα που προκύπτουν. Η καλή σου όμως διάθεση παραμένει και ανταποκρίνεσαι σε ότι και αν σου ζητηθεί με ευκολία.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Δίδυμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και δίνει το σύνθημα για ξαφνικούς έρωτες. Επηρεάζει ιδιαίτερα εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ουδεκαημέρου. Εσύ που είσαι δεσμευμένος ετοιμάσου για ένα ταξίδι αστραπή, που θα ανανεώσει την σχέση σου και θα το απολαύσεις απίστευτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου και η προσοχή σου στρέφεται στην οικογενειακή σου εστία και στα επαγγελματικά σου. Θέματα που μπορεί να προκύψουν θα φέρουν εντάσεις γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα πως θα διαχειριστείς την κατάσταση, αφού η απολυτότητα και ο εγωισμός δεν θα προσφέρει λύσεις αλλά μόνο εντάσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις ο γεννημένος το 1ο δεκαήμερο, αφού η σύνοδος Ήλιου με τον Άρη στον Λέοντα θα είναι εν ισχύ όλη την εβδομάδα. Δραστηριοποιήσου σε καινούργια πράγματα, για παράδειγμα μία νέα εργασία στο σπίτι, γιατί διαφορετικά η ένταση που θα έχεις θα δημιουργήσει προβλήματα.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, σε ένα πολύ ευνοϊκό για εσένα ζώδιο. Η διάθεσή σου να επικοινωνήσεις και να βγάλεις τον σαγηνευτικό εαυτό σου είναι έντονη. Ασχολείσαι με χόμπι και δραστηριότητες που σε ψυχαγωγούν και το κέφι σου ανεβαίνει. Ο δεσμευμένος εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, ενώ ο αδέσμευτος είναι πιθανό να βρει το ταίρι του σε ψυχαγωγικούς ή διδασκαλικούς χώρους.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου, η κυβερνήτης του ζωδίου σου, Αφροδίτη στους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό. Ο αδέσμευτος μπορεί να ελπίζει σε μία νέα ξαφνική γνωριμία ή μπορεί να προκύψει σχέση ξαφνικά με άτομο από το παρελθόν. Εσύ που έχεις ταίρι, μπορείς να το εκπλήξεις ευχάριστα περνώντας ένα πολύ αισθησιακό διήμερο που θα αναζωογονήσει την σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου. Το φυσικό χάρισμα για επικοινωνία εντείνεται ακόμα περισσότερο, φίλοι και συγγενείς θέλουν την γνώμη σου για θέματα που τους απασχολούν και γίνεσαι το επίκεντρο όπου πηγαίνεις. Εξαιρετική εβδομάδα για εσένα που ασχολείσαι με τον γραπτό ή προφορικό λόγο και με το εμπόριο. Ξεκινάς καινούργια πράγματα και έχεις την θέληση και την βούληση να επιτύχεις. Βρες χρόνο και για κοντινές εξορμήσεις γιατί θα περάσεις εξαιρετικές στιγμές. Πρόσεχε μόνο εγωιστικές τάσεις που μπορεί να βγάλεις γιατί δεν θα βοηθήσουν στις επαφές σου. Ο γεννημένος του 1ου δεκαημέρου εκμεταλλεύσου υπέρ σου την σύνοδο του Ήλιου με τον Άρη στον Λέοντα που είναι εν ισχύ όλη την εβδομάδα για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου αφού έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα και πείθεις.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και οικογενειακά θέματα έρχονται στον προσκήνιο που ζητούν λύσεις. Έχεις την ικανότητα και την ευφυΐα να ανταπεξέλθεις σε ότι προκύψει, επηρεαζόμενος πάντα συναισθηματικά από τους οικείους σου. Βγάζεις τρυφερότητα και ζεστασιά.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και ο αισθησιασμός σου δεν κρύβεται. Επηρεάζεσαι ιδιαίτερα εσύ που είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Ο αδέσμευτος ετοιμάσου για νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν σε ομάδες που δραστηριοποίησε και ο δεσμευμένος επιλέγεις να αιφνιδιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου, χαρίζοντάς του στιγμές που μπορεί να χαραχτούν βαθιά στην μνήμη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου. Όλη σου η προσοχή στρέφεται στο πως θα καλύψεις τις συναισθηματικές αλλά και τις υλικές σου ανάγκες. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού η κυκλοθυμία σου περνάει στην σχέση σου και στα οικονομικά σου και ανάλογα τα διαχειρίζεσαι. Μην καθυστερείς να πάρεις αποφάσεις όπου χρειάζεσαι και προσπάθησε να μην είσαι ακραίος στα διαχείριση γιατί η τάση σου να είσαι ή φειδωλός ή σπάταλος δημιουργεί θέματα. Έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις ο γεννημένος το 1οδεκαήμερο, αφού η σύνοδος Ήλιου με τον Άρη στον Λέοντα θα είναι εν ισχύ όλη την εβδομάδα και σε επηρεάζει άμεσα.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και η επικοινωνία έρχεται στο προσκήνιο δυναμικά αφού το τηλέφωνο χτυπάει συνέχεια, το στενό σου περιβάλλον θέλει την συμβουλή σου και έχεις πάντα μία καλή λύση για τα προβλήματα αυτών που σε συμβουλεύονται. Μικρά ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμα για να σε ξεκουράσουν.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Δίδυμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και φέρνει εκπλήξεις στα συναισθηματικά σου. Σχέσεις μυστικές που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν έρχονται στην ζωή σου και πρέπει να τις διαχειριστείς. Ο δεσμευμένος να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός αφού γνωριμία από τον επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να σε ξεσηκώσει και κινδυνεύεις να εκτεθείς. Ο αδέσμευτος, γνωριμία μπορεί να προκύψει αλλά να μην είναι ακόμα κατάλληλες οι προϋποθέσεις για να γίνει γνωστή αφού προέρχεται από τον επαγγελματικό σου χώρο και οφείλεις να είσαι προσεκτικός.

ΛΕΩΝ

Τα φώτα είναι όλα πάνω σου. Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου. Ακτινοβολείς και μαγνητίζεις με την προσωπικότητα, την συναισθηματικότητα και τον τρόπο που κινείσαι. Αποζητάς την αναγνώριση από το περιβάλλον σου και μάχεσαι μέχρι να την αποκτήσεις. Η ένταση που ζητάς να καλυφθείς από τους γύρω σου μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέξεις πως θα διαχειριστείς την τόση ενέργεια που έχεις αυτή την εβδομάδα. Ο εγωκεντρισμός δεν θα βοηθήσει στο να κατακτήσεις αυτά που θεωρείς ότι δικαιούσαι. Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου ο Ερμής από τον ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό επηρεάζοντας ιδιαίτερα εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Οριστικοποιείς και οδηγείσαι σε σπουδές και ημερίδες που στόχο έχουν την πνευματική σου ανάπτυξη. Ο γεννημένος το 1οδεκαήμερο δείξε ιδιαίτερη προσοχή γιατί η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη θα είναι εν ισχύ όλη την εβδομάδα και θα εντείνει τυχόν εγωιστικές τάσεις. Ο δεσμευμένος οφείλει να ακούσει το ταίρι του σε αυτά που έχει να του πει και ο αδέσμευτος να είναι ανοιχτός σε μία νέα γνωριμία προσπαθώντας να δείξει κατανόηση.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και θέματα οικονομικά προκύπτουν που απαιτούν λύσεις. Άκου και επεξεργάσου τις οικονομικές προτάσεις που δέχεσαι, σκέψου ρεαλιστικά και θα καταφέρεις να ευνοηθείς από οποιαδήποτε συμφωνία. Μην λειτουργείς όμως εμμονικά γιατί αυτό θα δυσχεράνει την κατάσταση.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Δίδυμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν από το πουθενά για τον αδέσμευτο μέσω φίλων, ενώ ο δεσμευμένος δραστηριοποιείσαι με το ταίρι σου και γιατί όχι ένα ξαφνικό ταξίδι μπορεί να ανανεώσει την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου και σε επηρεάζει έντονα, η διάθεσή σου αλλάζει. Κλείνεσαι στον εαυτό σου, απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου και δυσκολίες που πέρασες στο παρελθόν έρχονται στην μνήμη σου χαλώντας την διάθεσή σου. Φόβοι και ανασφάλειες εμφανίζονται χωρίς να μπορείς να τους ελέγξεις. Παράλληλα, παρασκήνιο μπορεί να παίζεται πίσω από την πλάτη σου στον εργασιακό σου χώρο, κάτι που δεν σου διαφεύγει, και σε απογοητεύει. Είναι εβδομάδα βαθιάς ενδοσκόπησης για εσένα αφού το ποιος είσαι και το που πας είναι κύρια ερωτήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εσύ ο γεννημένος το 1ο δεκαήμερο αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη σε επηρεάζει άμεσα όλη την εβδομάδα και βγάζεις έντονο άγχος.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να προσπαθείς να ανακτήσεις την χαμένη σου διάθεση. Αποζητάς να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον σου και προσπαθείς με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους πάντες. Η σπιρτάδα του πνεύματός σου σε ωθεί στο να ξεκινήσεις πράγματα. Μην χάνεις όμως την υπομονή σου και προσπάθησε να τα ολοκληρώσεις, γιατί βαριέσαι εύκολα.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Δίδυμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και ο έρωτας έρχεται στο προσκήνιο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει από το πουθενά μέσω του επαγγελματικού σου χώρου που να σε επηρεάσει βαθιά και το πάθος να βγει από μέσα σου. Ο δεσμευμένος παθιάζεσαι με τον σύντροφό σου και γιατί όχι, μπορεί να αποφασίσεις ξαφνικά να επισημοποιήσεις την σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου. Το ζώδιο του Λέοντα είναι φιλικότατο για σένα και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε στόχους και συνεργασίες με φίλους που μπορούν να σε οδηγήσουν σε επόμενο στάδιο στην ζωή σου. Οι πρωτοποριακές σου ιδέες βρίσκουν συμμάχους και απώτερος σκοπός είναι να πετύχεις τους μεγαλεπίβολους στόχους σου, που θα σε κάνουν διακριτό στον κοινωνικό σου περίγυρο. Οι έντονες εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να εκφράσεις θα είναι εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, γι’ αυτό προσπάθησε να τις ελέγξεις. Εσύ που γεννήθηκες το 1οδεκαήμερο θα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος αφού επηρεάζεσαι άμεσα από την σύνοδο Ήλιου και Άρη που θα είναι εν ισχύ όλη την εβδομάδα.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα. Δεν εκφράζεις εύκολα τις σκέψεις σου, έχεις όμως την διαίσθηση και την διορατικότητα να αντιληφθείς τα άτομα γύρω σου. Μπορεί να βυθιστείς σε απωθημένα και φοβίες και να χαλάσει η διάθεσή σου. Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει θετικά και θα ισορροπήσεις.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Δίδυμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και ο έρωτας έρχεται ξαφνικά και σου χτυπάει την πόρτα. Ο δεσμευμένος απολαμβάνεις την διασκέδαση και την ψυχαγωγία με το ταίρι σου και ένα ξαφνικό ταξίδι αναψυχής θα είναι ευεργετικό για την σχέση σου. Ο αδέσμευτος ετοιμάσου για κεραυνοβόλες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν μέσω των συνεργασιών σου και να σε κάνουν να πετάξεις στα ουράνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου και βάζει φωτιά στα επαγγελματικά σου. Υπάρχει έντονη δραστηριότητα και προκύπτουν έκτακτες υποχρεώσεις που σε αναγκάζουν μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού να δουλέψεις σκληρά. Η αποφασιστικότητα και η έντονη διάθεσή σου για να διακριθείς θα σε κάνουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να αναγνωριστείς. Προσοχή σε απολυταρχικές συμπεριφορές που μόνο εμπόδια θα βάλουν σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Ο γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο θα είσαι υπερδραστήριος όλη την εβδομάδα αφού η σύνοδος Ήλιου με τον Άρη στον Λέοντα σε επηρεάζει άμεσα.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και ομαδικές δραστηριότητες και στόχοι μπαίνουν σε συζήτηση με φιλικά πρόσωπα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Η διαφορετικότητα που αποπνέεις με τον λόγο σου κάνει άτομα του περιβάλλοντός σου να σε εμπιστευτούν και να σταθούν αρωγοί στις επιδιώξεις σου.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Δίδυμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και ο έρωτας χτυπάει την πόρτα ξαφνικά μέσω της εργασίας. Ο αδέσμευτος να είσαι έτοιμος για ξαφνική γνωριμία μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, ενώ ο αδέσμευτος βάζεις ξαφνικές εκπλήξεις στην καθημερινότητα και κάνεις την σχέση σου να πάει σε βαθύτερα επίπεδα αφού τα συναισθήματα βγαίνουν με ιδιαίτερη ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην πνευματική σου ανάπτυξη, αφού η τάση σου για ταξίδια πραγματικά αλλά και νοητικά είναι εντονότατη. Η προσπάθειά σου στρέφεται στην βελτίωση της σωματικής αλλά και της πνευματικής σου κατάστασης και τίποτα δεν σε σταματά. Θέλεις να έρθεις σε επαφή με την φύση γι’ αυτό προγραμματίζεις ταξίδια που θα σου προσφέρουν αυτό που θέλεις και επιπλέον νέες γνώσεις. Προσοχή γιατί ο εγωισμός και η τάση του «εγώ τα ξέρω όλα» θα φέρει αντιπάθειες, μην χάνεις το μέτρο. Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό επηρεάζοντας ιδιαίτερα εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Το κέφι και η ψυχαγωγία μπαίνει στο πρόγραμμά σου αφού ταξίδια που μπορεί να προγραμματίσεις καλύπτουν όλες σου τις διαθέσεις. Εσύ που γεννήθηκες το 1οδεκαήμερο δεν χάνεις τον στόχο σου με τίποτα αυτή την εβδομάδα αφού επηρεάζεσαι άμεσα από την σύνοδο Ήλιου και Άρη που θα είναι εν ισχύ.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και επαγγελματικές συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Θέματα που απαιτούν λύσεις προκύπτουν και εσύ δείχνεις την λογική και ωριμότητα για να το πετύχεις.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Δίδυμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό. Ο δεσμευμένος μπορεί να εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου κάνοντας του δώρο ένα ταξίδι, ενώ ο αδέσμευτος να περιμένεις νέα ξαφνική γνωριμία που μπορεί να είναι σχέση ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου. Η έντονη επιρροή της πάνω σου είναι εμφανής αφού σου βγάζει καταπιεσμένα συναισθήματα, φόβο, ζήλια και καχυποψία και αλλάζει πολύ η διάθεσή σου. Θέματα οικονομικά που εμπλέκονται τρίτοι μπορεί να προκύψουν και να ταράξουν την διάθεσή σου. Κέρδη από επιχειρήσεις και κληρονομιές επίσης μπορεί να προκύψουν, δίνοντας σου οικονομική ανάσα. Τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις βγαίνουν και στο ταίρι σου και δημιουργούν συγκρούσεις. Είναι προτιμότερο να τονώσεις την σχέση σας με αισθησιασμό παρά με καυγάδες γι’ αυτό πρόσεχε την συμπεριφορά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εσύ ο γεννημένος το 1ο δεκαήμερο αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη σε επηρεάζει άμεσα όλη την εβδομάδα και δεν μπορείς να θέσεις υπό έλεγχο το στρες και την περίεργη διάθεσή σου.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε φιλοσοφικές και πνευματικές αναζητήσεις. Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται με εσένα να πρωταγωνιστείς εντυπωσιάζοντας με την φιλοσοφημένη πλευρά του εαυτού σου. Προγραμματίζεις ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Δίδυμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και τα αισθηματικά σου παίρνουν άλλη τροπή. Ο δεσμευμένος είναι πιθανό να αποφασίσεις ξαφνικά να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, ενώ αναπάντεχη γνωριμία μπορεί να προκύψει για τον αδέσμευτο από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειάς του και αλλάζει η καθημερινότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου και τα θέματα που προκύπτουν αφορούν εσένα και τις σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σου και τους συνεργάτες σου. Η έντονη επιθυμία σου για αποδοχή σε ωθεί από την μία να προσπαθείς να συμβιβαστείς με τα θέλω τον γύρω σου, από την άλλη όμως τα κριτήρια σου είναι αυστηρά και μπορεί να λειτουργήσεις κάποιες φορές σπασμωδικά. Άμεσα επηρεάζεται και η σχέση σου, για τον δεσμευμένο ενώ ο αδέσμευτος μπαίνεις σε διαδικασία αναζήτησης νέου συντρόφου. Ο γεννημένος το 1ο δεκαήμερο δείξε ιδιαίτερη προσοχή γιατί η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη θα είναι εν ισχύ όλη την εβδομάδα μία θα θέλεις να συμβιβαστείς, μία να θέσεις τον εαυτό σου πάνω από τον σύντροφό σου ή τον συνεργάτη σου και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και σε ωθεί μένεις σιωπηλός και να παρατηρείς τις κινήσεις στο περιβάλλον σου. Δεν εκφράζεσαι εύκολα ούτε στα δικά σου άτομα, λειτουργείς με καχυποψία και κάποιες στιγμές απομονώνεσαι.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Δίδυμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό. Ξαφνική γνωριμία μπορεί να προκύψει για τον αδέσμευτο μέσω των στενών φίλων και συγγενών που να αποδειχθεί σχέση ζωής ενώ ο δεσμευμένος ανανεώνεις την σχέση σου με μία ξαφνική κοντινή απόδραση που σας δίνει νέα πνοή.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουλίου και μέσα στο κατακαλόκαιρο εσύ τρέχεις και δεν φτάνεις. Η εργασία σου γίνεται πιο απαιτητική και το καθημερινό σου πρόγραμμα γίνεται κάποιες φορές αφόρητο από τις πολλές υποχρεώσεις που προκύπτουν. Η κούραση που συσσωρεύεται φέρνει γκρίνια και νευρικότητα και μπορεί να προκύψουν καυγάδες με συναδέλφους. Πρόσεξε γιατί ο εγωισμός και το να είσαι αμετακίνητος δεν βοηθάει στο να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και δημιουργεί αντιπάθειες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εσύ, ο γεννημένος το 1ο δεκαήμερο, αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη σε επηρεάζει άμεσα όλη την εβδομάδα και εκκρεμότητες και υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να πάρεις ανάσα.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και προσπαθείς να ισορροπήσεις τον τρόπο έκφρασής σου κάνοντάς σε πιο διαλλακτικό και διπλωμάτη ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις όμως όταν χρειαστεί και αυτό θα σε ταλανίσει.

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Δίδυμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και επηρεάζει τα συναισθηματικά σου. Ο δεσμευμένος κάνεις εκπλήξεις στο ταίρι σου, ρομαντικό δείπνο στο σπίτι και μετά ότι ήθελε προκύψει. Ο αδέσμευτος πληρώνοντας λογαριασμούς ή οικογενειακά δείπνα με φίλους κρύβουν ξαφνική γνωριμία που σε κεραυνοβολεί.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 24-30.7.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, επιρροή, νέα, ισχύ, επηρεάζει, βρες, μνήμη, λύση, εκκρεμότητες, σταση εργασιας, μετρο, αλλαγη ωρας, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, φωτια, αλλαγη ωρας 2013, βγαινουν, μνήμη, αφροδιτη, γνωμη, εγωισμος, εργασια, ζηλια, ομορφα μυστικα, προγραμμα, τηλεφωνο, ωρα, αγχος, απιστευτα, απωθημενα, ασχολεισαι, ατομο, βρες, γινει, γινεται, γινονται, γινεσαι, γνωριμια, δευτερα, δεχεσαι, δειξε, δειτε, διημερο, δωρο, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξοδα, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, εστια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπομονη, καχυποψια, κυρια, λύση, λογο, ματια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, παντα, ωριμοτητα, παθος, περιβαλλον, πνοη, προβληματα, πορτα, συζητηση, συνεχεια, σκεψεις, σπιτι, ταξιδια, ταση, ισχύ, φαντασια, φυση, φυσικο, φοβιες, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χαρα, ομορφα, ακου, δωσεις, ερωτες, φιλοι, για σενα, γνωσεις, ιδιαιτερα, καρδια, κυριακη, νιωθεις, ομαδες, ουρανια, ταξιδι, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα