Τι προβλέπουν τα άστρα από 22.2 έως και 28.2.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Σκεφτείτε την ψυχική ευεξία σας. Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας, λέτε αντίο στις διατροφικές ατασθαλίες σας και θέτετε την υγεία και την ευεξία σας στο προσκήνιο. Μόνο προσέξτε μη γίνετε αυστηροί με τον εαυτό σας και φτάσετε στο άλλο άκρο. Θα μπορούσατε να νιώσετε σωματική

εξάντληση και κόπωση αν υιοθετήσετε αυστηρή δίαιτα ή προσπαθήσετε να σηκώσετε περισσότερα βάρη στο γυμναστήριο από όσα αντέχετε. Τα πάντα απαιτούν προγραμματισμό και προνοητικότητα. Επίσης, βάζετε οργάνωση και πρόγραμμα στην καθημερινή σας ζωή, ίσως ακόμα κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το γραφείο ή το σπίτι σας. Μπορεί να νιώθετε να πνίγεστε από τις υποχρεώσεις σας, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να αναδιοργανώσετε τον χώρο σας ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, σας προτρέπει να αφήσετε μια αρνητική κατάσταση από τη ζωή σας, μια για πάντα. Η συγχώρεση θα σας επιτρέψει να απελευθερωθείτε και να προχωρήσετε μπροστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δικαιολογήσετε μια αρνητική ή επιθετική συμπεριφορά, αλλά είναι επιτακτική η ανάγκη να σταματήσετε να επιτρέπετε στον εαυτό σας να κυριαρχείται από τη δυσαρέσκεια, τον πόνο και τον θυμό. Αν έχετε δημιουργήσει ένα σχεδόν αδιαπέραστο τείχος με τους ανθρώπους, λόγω του γεγονότος ότι κάποτε, κάποιος σας πλήγωσε, ήρθε η ώρα να αλλάξετε στάση αλλά και να σταματήσετε να ψάχνετε για άτομα τα οποία θέλετε να σας στηρίζουν. Αφήστε το παρελθόν εκεί όπου ανήκει και ξεκινήστε από το μηδέν.

ΤΑΥΡΟΣ
Πάθος και άφθονο ερωτικό παιχνίδι κυριαρχούν στη ζωή σας χάρη στην Πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είστε εκφραστικοί, έχετε μια τολμηρή και ερωτίλα διάθεση. Πάρτε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, το φεγγάρι σας δίνει το θάρρος να κινηθείτε και θα δείτε ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο να μετατρέπεται σε μια παθιασμένη σχέση αγάπης. Αν είστε σε σχέση, βεβαιωθείτε ότι ο αγαπημένος σας ξέρει πόσο τον λατρεύετε και τον φροντίζετε. Υπενθύμιση: Ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, στην προσπάθειά σας να ευχαριστήσετε πολλούς ανθρώπους. Μην περιπλέξετε τα πράγματα λέγοντας «ναι» σε όλους. Καλύτερα να απογοητεύσετε κάποιον από το να περάσετε τον χρόνο σας κάνοντας πράγματα που σας αγχώνουν.

Οι άνθρωποι, και όχι τα χρήματα ή τα υπάρχοντά σας, είναι αυτό που θα δώσει χαρά στη ζωή σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, και σας υπενθυμίζει ότι έχετε μερικούς αφοσιωμένους φίλους που είναι εκεί κοντά σας, όταν τους χρειάζεστε. Εάν αισθάνεστε καταβεβλημένοι ψυχολογικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε μια μικρή υποστήριξη. Για να έχετε καλό κάρμα, κάντε μια πράξη καλοσύνης, βοηθώντας κάποιον που έχει την ανάγκη σας και κυρίως δείξτε την ήπια και ήρεμη πλευρά σας στους άλλους. Αν κάποιος σας έχει συμπεριφερθεί σκληρά, θυμηθείτε τις καλές στιγμές και παραγκωνίστε τις άσχημες. Το καλό φέρνει καλό, έτσι δείξτε κατανόηση και συμπόνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάντε το σπίτι σας χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει στο προσκήνιο την ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά σας. Τώρα απέχετε από το φλερτ και τη διασκέδαση, θέλετε να μείνετε στη φωλιά σας, ίσως ακόμη ασχοληθείτε με το μαγείρεμα για τους πιο στενούς φίλους σας ή τα μέλη της οικογένειάς σας ή απλά συζητάτε όλοι μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μπορεί ακόμα να προσπαθήσετε να κάνετε πάρα πολλά για τους αγαπημένους σας, τους φροντίζετε και ασχολείστε με αυτούς. Τα τηλέφωνα και η διασκέδαση μπορούν να περιμένουν, η οικογένειά σας έρχεται πρώτη, καθώς επίσης και η ανάγκη σας για να ηρεμήσετε στο σπίτι σας.

Επίσης, προσφέρετε στον εαυτό σας λίγο προσωπικό χρόνο, η ζωή δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδια. Σκεφτείτε ότι είστε ο ηγέτης στην εργασία σας, βασιστείτε στην έμπνευση και τη φαντασία σας και μη φοβάστε να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας χαρίζει βάθος σκέψης, η διαίσθησή σας, σας καθοδηγεί τι να κάνετε για να εισπράξετε επευφημίες και αναγνώριση στην εργασία σας. Έχετε μήπως κάποιους ενδοιασμούς για ένα συγκεκριμένο έργο; Θέστε κατά μέρος την αμφιταλάντευσή σας για τώρα, και σκεφτείτε ότι έχετε γύρω σας ισχυρούς συμμάχους, πρόθυμους να σας βοηθήσουν να βγείτε από το τέλμα και τη σύγχυση. Κάνοντας ένα βήμα πίσω και βλέποντας τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, αυτό σας βοηθά να κινηθείτε και πάλι προς τα εμπρός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναζητάτε δίπλα σας άτομα για να μιλήσετε, αυτούς που μπορούν πραγματικά να διεγείρουν το μυαλό σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό και πνευματικό τρίτο οίκο σας. Συγκεντρώνετε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, τις εφημερίδες και τα βιβλία, επειδή αναζητάτε νέες πληροφορίες. Η επιθυμία σας να μάθετε κάτι καινούργιο ή η μελέτη ενός έργου είναι αυτό που κεντρίζει το μυαλό σας τώρα. Αναλύετε τώρα τις σκέψεις σας, έχετε έμπνευση και νέες ιδέες. Αν είστε στο ξεκίνημα ενός δημιουργικού έργου ή στη συγγραφή ενός μυθιστορήματος, θα τα αποπερατώσετε με επιτυχία. Ίσως επίσης εγγραφείτε σε κάποιο σεμινάριο ή σε ένα πρόγραμμα επιστημονικής κατάρτισης ή αρχίσετε έναν κύκλο σπουδών.

Συνειδητοποιείτε τώρα ότι η μάθηση και η γνώση, σας παρέχουν πολύτιμη βοήθεια στη ζωή σας. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι η περιπέτεια και η διασκέδαση θα μπορούσαν να σας κάνουν καλό, και ακόμη πιο παραγωγικούς στην εργασία σας. Αν μπορείτε να ζήσετε το όνειρο, ζήστε το! Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, αυξάνει τη διαίσθησή σας και τη φαντασία σας, εκδηλώνετε τη συμπόνια σας και την υποστήριξή σας, οι άλλοι νιώθουν ασφάλεια μαζί σας. Αυτή η όψη σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα οράματά σας. Πηγαίνετε τώρα για τα όνειρα τα μεγάλα, δεν συμβιβάζεστε με τίποτα άλλο! Προβάλλετε τη δημιουργικότητά σας, νιώθετε ευτυχισμένοι μέσα στα όνειρά σας. Φροντίστε τον εαυτό σας, κάνοντας μικρά και απλά πράγματα για να νιώσετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Αλλάξτε πορεία και θέστε συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους για να έχετε οικονομική αφθονία, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Οι αναλυτικές και πρακτικές ιδέες σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή να περιορίσετε κάποιες από τις πολυτελείς δαπάνες σας. Ισορροπήστε την οικονομική σας κατάσταση, παίρνοντας εσείς την πρωτοβουλία για να πάτε εκεί όπου εσείς θέλετε να πάτε και όχι όπου κανονίζουν οι φίλοι σας. Σταματήστε να γκρινιάζετε για αυτούς τους συσσωρευμένους λογαριασμούς και βάλτε πρόγραμμα για να πληρώσετε τα πάντα. Αλλάξτε ταχύτητα και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι στο να ξοδεύουν άφθονο χρήμα. Το φεγγάρι σας βοηθά να μάθετε ότι η συσσώρευση έστω και λίγων ευρώ δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον μυστικό όγδοο οίκο σας, σας ζητά να αφήσετε πίσω σας τα εμπόδια και τους περιορισμούς που αποτρέπουν την υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σας. Ενώ είναι σαφές ότι θέλετε περισσότερη αγάπη, χαρά και ευτυχία στη ζωή σας, θα πρέπει να το πιστεύετε βαθιά μέσα σας ότι μπορεί πραγματικά να συμβεί. Αποκαλύψτε στους αγαπημένους σας αυτό που επιθυμείτε και μη μιλάτε με υπεκφυγές και υπονοούμενα. Όταν οι άλλοι έχουν απτές αποδείξεις, είναι πιο εύκολο να σας κατανοήσουν. Αυτή η όψη μπορεί επίσης να σας δώσει το έναυσμα να θέσετε τον πρώτο λίθο στη δημιουργία μιας ισχυρής σχέσης, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ερωτικούς. Εάν αισθάνεστε ένα έντονο «κλικ» με κάποιον/α, τολμήστε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τραγουδάτε στο ρυθμό της ευτυχίας, αισθάνεστε ένας άλλος εαυτός, καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας ζητά να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και όχι στους άλλους. Αν αισθάνεστε άβολα να πείτε «Όχι, δεν είμαι ελεύθερος σήμερα για σένα», αυτό είναι καλό σημάδι. Ενισχύεται η επιθυμία σας για να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες, νιώθετε περισσότερο την ανάγκη για ανεξαρτησία από το να ακολουθήσετε τους άλλους. Αφήστε τους ανθρώπους να γνωρίζουν ό, τι επιθυμείτε, προβάλλοντας αυτό που θέλετε με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο. Εάν δεν μπορούν να το χειριστούν, ίσως λίγη απομάκρυνση θα σας κάνει καλό. Αφήστε πίσω σας ένα παλιό πρότυπο συμπεριφοράς που σας δημιουργεί άγχος και ψυχική ταλαιπωρία.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να μην τρέχετε πάντα για τους αγαπημένους σας και το σύντροφό σας, δεν μπορείτε πάντα να είστε κοντά τους. Ανεξάρτητα του πόσο σας χρειάζονται οι άλλοι, δεν πρέπει να τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται. Από την αντίθετη πλευρά, το σύμπαν σας θυμίζει ότι υπάρχει υποστήριξη και συμπόνια γύρω σας, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σας προσφέρουν καταφύγιο από το άγχος. Ναι, οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά, αλλά πρέπει να προσπαθήσετε αν βλέπετε ότι κάτι αξίζει τον κόπο. Αποβάλετε την αμυντική στάση σας και αγωνιστείτε για την αγάπη. Όταν έχετε μια πιο ήρεμη και συμβιβαστική προσέγγιση με τον αγαπημένο σας και τα κοντινά σας πρόσωπα, θα εκπλαγείτε με την υποστήριξη που θα έχετε.

ΖΥΓΟΣ
Πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων και εμπιστευθείτε τη βούληση του σύμπαντος. Η Πανσέληνος στέλνει το φωτεινό φως της στον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο σας και μπορεί να μη βλέπετε τώρα τα πράγματα καθαρά, καθώς βάζετε στην άκρη όλα τα εγκόσμια πράγματα που απαιτούν την προσοχή σας. Δεν θέλετε πραγματικά να ασχοληθείτε με τα καθημερινά ζητήματα και τις υποχρεώσεις σας, θέλετε να περνάτε τον χρόνο σας κάνοντας όνειρα και σκεφτόμενοι το παρελθόν. Δική σας είναι η επιλογή του τι θα κάνετε, αλλά προτού πετάξετε στους …αιθέρες, μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και διαβεβαιώστε τους ότι θα αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας αργότερα, αφού ξεκουραστείτε και ανανεωθείτε. Το πιο βαθύ μήνυμα του φεγγαριού; Βεβαιωθείτε ότι ό, τι έχετε δημιουργήσει, είναι χτισμένο στα θεμέλια της σταθερότητας και της ηθικής ακεραιότητας.

Έχετε τα κίνητρα να αφήσετε το παλιό και να υποδεχτείτε μια νέα ζωή, ειδικά αν νιώθετε ότι βρίσκεται σε στασιμότητα η πρόοδός σας και η ανάπτυξή σας. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, βρίσκοντας υγιείς τρόπους για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Αποβάλετε το άγχος σας, ασχολούμενοι με ευχάριστες και χαλαρές δραστηριότητες ή ακόμα και πνευματικές, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή εντρυφώντας στα μυστήρια της ζωής. Ξαναβρείτε τη λάμψη σας με ένα μασάζ ή περπατήστε στο πάρκο απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα. Όταν ασχοληθείτε με τη φροντίδα του εαυτού σας, η απόδοσή σας στην εργασία θα αυξηθεί αναπόφευκτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε ανάγκη την ελευθερία σας! Η Πανσέληνος στον αυτόνομο ενδέκατο οίκο σας, αναδεύει την ανεξάρτητη πλευρά σας, δεν θέλετε να κολλήσετε με υποχρεώσεις και καθήκοντα. Αφήστε τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι θέλετε να κάνετε το δικό σας, έτσι ώστε να μη σας υπολογίζουν στα σχέδιά τους. Από την άλλη πλευρά, η ευαισθησία σας μπορεί να γίνει δίκοπο μαχαίρι, καθώς από τη μια θέλετε να ικανοποιήσετε τους άλλους, αλλά από την άλλη, αισθάνεστε ιδιαίτερα την επιθυμία για ελευθερία. Βάλτε τη λογική πάνω απ’ όλα και μη γίνεστε σκληροί αν κάποιοι προσπαθούν να σας περιορίσουν. Στηριζόμενοι στο πανέξυπνο και διαισθητικό μυαλό σας, δεν θα σας οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Επίσης, το φεγγάρι φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική πλευρά σας, έτσι κάντε νέες γνωριμίες, καλέστε σε δείπνο έναν φίλο σας, ενδεχομένως να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα συνεργασία ή επαγγελματική προσφορά.

Ρομαντισμό και πάθος φέρνει στο προσκήνιο ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Γίνεστε τώρα πιο αισθησιακοί, ονειρικοί και γεμάτοι πάθος. Ο θεός Έρωτας σας κλείνει το μάτι και σας πετάει ένα βέλος στην καρδιά σας, νιώθετε αυξημένους τους παλμούς σας με κάποιον/α που ίσως είχατε μόνο στα όνειρά σας. Αν έχετε κάποιο άτομο στο μυαλό σας, τώρα ξέρετε πώς να τον/την πλησιάσετε, είστε πιο παιχνιδιάρικοι και γοητεύετε με την αινιγματικότητα και το μυστήριό σας. Αν είστε σε σχέση, δυναμώνει η οικειότητα και η εμπιστοσύνη με τον αγαπημένο σας, τα συναισθήματά σας, σας πάνε στον έβδομο ουρανό. Αν είστε μόνοι, δοκιμάστε μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση, κάντε κάτι τολμηρό. Αν αισθάνεστε υπέροχα μέσα σας, σίγουρα θα έλξετε πολλούς θαυμαστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η ώρα να λάβετε στα σοβαρά υπόψη τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Η Πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας εμπνέει να είστε πιο πειθαρχημένοι, να βάλετε δομή και οργάνωση στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Ίσως όμως οι ανάγκες ενός αγαπημένου σας προσώπου να έλθουν σε αντίθεση με τις φιλοδοξίες σας. Μπορείτε να ισορροπήσετε τα πράγματα, απλά αναλώνοντας τις ώρες σας σε αυτό το έργο που πρέπει να αποπερατωθεί και προσπαθώντας να εξηγήσετε στους άλλους ότι τώρα προέχει η εργασία σας. Βρείτε έναν τρόπο να απολαύσετε την παρέα των άλλων, αλλά έχετε ως προτεραιότητα την επαγγελματική αποστολή σας. Μήπως έχετε βάλει στόχο να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας; Η επιχειρηματική φύση σας πυροδοτείται τώρα από αυτό το φεγγάρι και σας πιάνει εμμονή για να δημιουργήσετε. Ό, τι ξεκινάτε τώρα, θα ακμάσει κατά τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον οικείο τέταρτο οίκο σας, αναδεύει τη συμπόνια σας και την ονειρική πλευρά σας, έχετε μια λαχτάρα να νιώσετε ήρεμα και άνετα. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ρεπό και να ξεκουραστείτε στον καναπέ σας, δημιουργείστε μια άνετη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον του γραφείου σας. Μείνετε μακριά από τον θόρυβο ή ακόμα και από σκέψεις που σας αποσπούν την προσοχή και προσπαθήστε να ανοίξετε θερμές συζητήσεις με τους συναδέλφους σας. Επίσης, πλησιάστε την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ιδιαίτερα αν τους είχατε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, ίσως ένας φίλος ή συγγενής, θα μπορούσε να ζητήσει την υποστήριξή σας. Δώστε το εκατό τοις εκατό της αμέριστης προσοχής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά αφήσατε τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει; Η Πανσέληνος στον οραματιστή ένατο οίκο σας, σας βοηθά να βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τις πιο …τρελές επιθυμίες σας και τα μεγαλεπήβολα οράματά σας. Έχετε ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, πράγμα το οποίο μπορεί να σας απομακρύνει για λίγο από τις υποχρεώσεις σας αλλά και τους στενούς φίλους σας. Μην καταπολεμήσετε αυτή την ανάγκη σας, αλλά εξηγήστε ότι τώρα απλά δεν θέλετε καθήκοντα. Οι πραγματικοί φίλοι σας θα σας αποδεχτούν ακριβώς όπως είστε. Παράλληλα, το φεγγάρι σας προτρέπει να εμβαθύνετε στην υπάρχουσα φιλοσοφία της ζωής σας και να σκεφτείτε ότι εμμένοντας στις παλιές πεποιθήσεις σας δεν θα σας φέρει πνευματική ανάπτυξη.

Ανοίξτε νέους ορίζοντες και εμπνευστείτε. Συζητήστε με πιο έμπειρα άτομα ή μελετήστε μια νέα γνώση, ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας. Μην είστε σκληροί με τους άλλους, γίνετε πιο συμπονετικοί, είναι το μήνυμα του Ήλιου σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, ο οποίος σας καλεί σε μια πιο ήπια προσέγγιση. Προσπαθώντας να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, αυτό δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει κάπου-κάπου να ακούγονται κι αν υπήρχε διχογνωμία με κάποιον, φροντίστε να βρείτε συγκεκριμένες λύσεις από κοινού. Αφήστε στην άκρη τα κηρύγματα και δείξτε ζεστασιά στις συζητήσεις σας, αυτό είναι που θα βοηθήσει πραγματικά τις σχέσεις σας. Επίσης, αν νιώθετε ότι έχετε προσβάλει κάποιον, αναγνωρίστε το λάθος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δύναμη, ένταση και πάθη αναδεύει η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Έχετε την επιθυμία να γίνετε «ένα», είτε στην εργασία είτε στην αγάπη, κι αυτό θα μπορούσε να παρεκτρέψει τα άλλα σας σχέδια. Όμως, η επιθυμία σας να πάτε πιο βαθιά με τον αγαπημένο σας θα μπορούσε να συναντήσει μερικά εμπόδια, καθώς η αναλυτική σκέψη σας και το άγχος σας δεν σας αφήνουν να πιστέψετε ότι είναι δυνατό να συμβεί ή η ανάγκη σας για έλεγχο και εξουσία δημιουργεί εντάσεις. Ίσως η οικονομική σας κατάσταση ή ο τρόπος που διαχειρίζεται ο καθένας τα χρήματα είναι διαφορετικά, κι αυτό ενδέχεται να επιφέρει συγκρούσεις μεταξύ σας. Δεν μπορείτε πάντα να επιμένετε να ξοδεύετε από τις αποταμιεύσεις σας, αν ο αγαπημένος σας έχει κάνει έναν άλλον προϋπολογισμό, σίγουρα θα δημιουργηθούν κόντρες. Αν και θα θέλατε να αναλάβετε την ευθύνη των χρημάτων, τώρα ήρθε η ώρα να παραχωρήσετε κάποιον έλεγχο. Μην ανησυχείτε, δεν θα καταλήξετε δυστυχισμένοι, αν συμβιβαστείτε.

Ο σύντροφός σας (ή ο συνεργάτης σας), έχει πολλά να σας διδάξει. Σκεφτείτε θετικά και σας περιμένει οικονομική αφθονία, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ο οποίος σας ενθαρρύνει να καλλιεργήσετε μια θετική στάση. Εάν η προσοχή σας είναι στραμμένη σε ό, τι σας λείπει, να θυμάστε ότι το πρόβλημα θα γίνει μεγαλύτερο. Εξαφανίστε τις αρνητικές σκέψεις και βρείτε τρόπους να επιλύσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Σκεφτείτε: πληρώστε εκκρεμείς λογαριασμούς, ληξιπρόθεσμες επιταγές, απαντήστε σε αυτά τα μηνύματα που δεν τα έχετε ανοίξει ποτέ γιατί σας προκαλούν να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όταν καθαρίσετε το χώρο σας από οτιδήποτε παλιό, μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για νέες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΣ
Εμβαθύνετε τις πιο σημαντικές σχέσεις σας, είναι η παρότρυνση της Πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Η αρμονία είναι εφικτό να συμβεί, αλλά θα χρειαστεί αγώνας και προσπάθεια. Το φεγγάρι θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε ότι ο σύντροφός σας ή ένας στενός φίλος σας ή ένας συνεργάτης σας απλά δεν κάνουν για σας. Αντί να κατηγορείτε για τα πάντα τους άλλους, ρωτήστε τον εαυτό σας: «Έχω προσπαθήσει αρκετά για αυτή τη σχέση; Επικοινωνώ ειλικρινά ή υποκρύπτω κάποια πράγματα»; Μην καταστρέψετε μια ευτυχισμένη σχέση, απαιτώντας οι άλλοι να διαβάσουν το μυαλό σας. Ίσως η θλίψη και η αγωνία σας είναι δική σας ανησυχία και δεν έχουν να κάνουν με το άλλο άτομο, ίσως δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε το άγνωστο. Το έχετε σκεφτεί αυτό; Το σίγουρο είναι ότι είστε στο ξεκίνημα μεγάλων και συγκλονιστικών αλλαγών στις πιο σημαντικές σχέσεις σας.

Η ζωή σας θα γίνει πολύ ευκολότερη όταν μπορέσετε να πάτε με τη ροή των γεγονότων και εμπιστευθείτε το σύμπαν, αυτό είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε σύνοδο με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Ποσειδώνα. Τώρα το σύμπαν αναδεύει τα έντονα συναισθήματά σας και τις ευαισθησίες σας, είστε δεκτικοί στις ενεργειακές δονήσεις των άλλων. Είστε λαμπεροί από μέσα προς τα έξω, κάνοντας τους ανθρώπους να θέλουν να σας πλησιάσουν. Εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτές τις ισχυρές ικανότητες με τις οποίες σας προικίζει το σύμπαν και συζητήστε τα αιτήματά σας. Και με την αυξημένη διαίσθησή σας, θα ξέρετε τι να περιμένετε από τους άλλους.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 22.2 έως και 28.2.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, σημαίνει, φλερτ, συγκεκριμένο, βγείτε, πηγαίνετε, νέα, αποδειξεις, φως, προσφορες, εμφάνιση, εκκρεμότητες, θλίψη, κινηση στους δρομους, βιβλια, διαιτα, εφημεριδες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη, αποτελεσματα, βγείτε, επιθυμιες, θλίψη, βημα, γνωση, δουλεια, εργασια, ηγετης, θαρρος, καθημερινη, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, ονειρο, οριζοντες, οψη, παιχνιδια, προγραμμα, υγεια, φλερτ, φως, ωρα, αγαπη, αγχος, αγωνια, αξιζει, απλα, αρμονια, ατμοσφαιρα, ατομο, αυστηρη διαιτα, αφθονια, πηγαίνετε, βικυ, βιβλιο, βικυ χατζηβασιλειου, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γινει, δευτερο, δειτε, δικη, δομη, δωσει, δρομος, εαυτος, ευκολο, ευρω, ευτυχια, ειλικρινα, υπαρχει, εκκαθαριση, εκκρεμότητες, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονη, εμπνευση, εμφάνιση, εξι, επιτυχια, επιθυμια, ερχεται, ευεξια, ευθυνη, εναυσμα, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηλιος, θεος, θυμιζει, εικονα, οικο, ηρεμα, καρμα, κηρυγματα, κοπωση, λαθος, λαμψη, λειπει, μακρια, μασαζ, ματι, μηνυματα, μηνες, μυστήριο, μυστικο, μηδεν, μπορειτε, μυαλο, μυστηρια, μυστικα, ξεκινημα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ο ηλιος, οικογενεια, οραματα, παθος, περιβαλλον, πηγη, ροη, ρεπο, σιγουρα, σιγουρο, συγκεκριμένο, σκεψεις, σπιτι, συμπαν, σχεδια, ταλαιπωρια, τοις εκατο, υγιεις, υλοποιηση, φαντασια, φεγγαρι, φυση, φωλια, φορα, χερι, χατζηβασιλειου, χρημα, χαρα, ψυχολογικα, ομορφα, ωρες, αφεντικο, αγνωστο, αγωνας, ανηκει, ασφαλεια, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερα, καρδια, μελετη, μπροστα, οψεις, παιχνιδι, πληροφοριες, σημαίνει, θετικα, υγειας
Τυχαία Θέματα