Τα εβδομαδιαία ζώδια από τον Γιώργο Πανόπουλο από 22/02-28/02

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 22/02 έως 28/02.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Είσαι από τους ανθρώπους που δεν βάζουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί, όσο σκοτεινά ή δύσκολα κι αν είναι. Οι προκλήσεις είναι η βενζίνη που κάνει τη ζωή σου να τρέχει. Κι είναι αυτό το θάρρος (θράσος για κάποιους) που θαυμάζουν οι άλλοι σε σένα ή που τους κάνει να το βάζουν στα πόδια. Ποτέ μην ξεχνάς πόσο τυχερός/ή είσαι που γεννήθηκες Κριός –

όταν σε ενθουσιάζει κάτι αρπάζεις φωτιά. Οι επιλογές πρέπει να είναι δικές σου, όπως και η ευθύνη να τις κάνεις πραγματικότητα.

Με τον Άρη στον Σκορπιό κάτω από την επιφάνεια βράζει η ανάγκη σου για μεταμόρφωση και αλλαγή – να κάνεις το παλιό καινούργιο, να κλείσεις έναν κύκλο, να ανοίξεις ένα καινούργιο μέσα από πίεση ή κάποιου είδους κρίση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Το μέτωπο των διαπροσωπικών σχέσεων που σε ενδιαφέρουν, επαγγελματικών και συναισθηματικών, παραμένει ενεργό. Μια σχέση που σε καίει βρίσκεται σε κατάσταση αλλαγών – τίποτα δεν είναι οριστικό, τα πάντα παίζονται ακόμα και είναι ανοιχτά οπότε χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση για να μην πάρεις λάθος αποφάσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή ωστόσο στον Υδροχόο εμπλουτίζουν με νέα στοιχεία την καθημερινότητά σου. Κατά πάσα πιθανότητα βγαίνεις έξω περισσότερο, η κοινωνική σου ζωή αποκτάει μεγαλύτερη κινητικότητα, είσαι περισσότερο καιρό έξω από το σπίτι σε προσκλήσεις φίλων, γνωστών ή σε επαγγελματικές συναντήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται σε γνώριμα νερά. Όπως και η Αφροδίτη. Με πλανήτες στον Υδροχόο μπορείς να εκφραστείς καλύτερα, νιώθεις άνετα, επικοινωνιακά είσαι σε φόρμα, κινείσαι, μιλάς και συναντάς ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συνεννοηθείς, το μυαλό σου παίρνει πάρα πάνω στροφές, έχεις διαύγεια, αντικειμενικότητα και μπορείς να δεις τη ζωή σου από απόσταση.

Μπορείς να αντιμετωπίσεις και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καλύτερα, να σχεδιάσεις το εργασιακό σου παρά κάτω και να δρομολογήσεις ό,τι σε ενδιαφέρει. Και αλλιώς: μπορείς να ρισκάρεις ελεγχόμενα, να επιλέξεις τον προσωπικό σου δρόμο, να παίξεις με τους κανόνες σου κι όχι με τα πρέπει των άλλων, να χαράξεις τη δική σου πορεία επιλέγοντας εσύ το γήπεδο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δεν υπήρχε Πλούτωνας ή Ουρανός να πιέζει, καταπιέζει, κλονίζει και συγκλονίζει πολλούς Καρκίνους και τον τόνο έδινε αποκλειστικά ο Άρης στο φιλικό σου Σκορπιό, τότε θα μιλούσαμε για μια περίοδο πάθους, έρωτα και έντασης, δημιουργικότητας και διασκέδασης. Όμως υπάρχουν πολλοί πλανήτες, πολλές επιρροές, πολλές επιπτώσεις. Υπάρχει ο Ερμής και η Αφροδίτη που διελαύνουν στον Υδροχόο π.χ. που φαίνεται ότι στρέφουν την προσοχή σου σε οικονομικές δοσοληψίες, στα κοινά οικονομικά του ζευγαριού ή που αφορούν σε συνεταιρισμούς, τράπεζες, εφορία, δάνεια, κάρτες κ.λπ. Βεβαίως μια πλευρά αυτής της διέλευσης της Αφροδίτης αφορά και στη συναισθηματική και σεξουαλική ικανοποίηση και στην επιθυμία για συναισθηματική αλληλοϋποστήριξη – διψάς για αγάπη και αν δεν την πάρεις σε ισχυρές δόσεις στραβώνεις και θυμώνεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Δεν ζούμε μόνο σε έναν κόσμο ανταγωνιστικό, αγχώδη, τρομακτικό, που οι σχέσεις είναι δύσκολες και ο δρόμος προς την επιτυχία αγώνας μετ’ εμποδίων. Υπάρχουν λιακάδες, φως, τριαντάφυλλα, εύκολες σχέσεις, ξέφωτα. Η Αφροδίτη απέναντί σου στον Υδροχόο σού προσφέρει μια άλλη διάσταση της ζωής: θερμές σχέσεις, αγαπημένα ζευγάρια, επιθυμία για συντροφικότητα, ανοιχτό κόσμο, ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες συναντήσεις με καινούργιους ανθρώπους, πιθανές επαγγελματικές συνεργασίες, κοινωνικότητα, εξωστρέφεια. Οι αντιθέσεις μειώνονται, η συνεννόηση μεγαλώνει, δύσκολες σχέσεις ησυχάζουν. Υπάρχει πεδίο για διάλογο, για αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, για αλληλοκατανόηση, διάθεση να τα βρούμε ή να αφήσουμε πίσω ό,τι μας χωρίζει.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης επί πολλές εβδομάδες στον Σκορπιό τονίζει με ένταση το θέμα της Επικοινωνίας. Της επικοινωνίας σου με αδέλφια, συνεργάτες, συγγενείς, φίλους – με ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάσαι επαγγελματικά, οικονομικά, συναισθηματικά. Η επικονωνία ενώνει, η επικοινωνία απομακρύνει δημιουργώτας ρήγματα που δεν κλείνουν μετά εύκολα. Όλα είναι ζήτημα συζητήσεων, επαφών, κατάλληλων λέξεων. Οι λέξεις είναι παντοδύναμες γιατί πίσω τους υπάρχουν αισθήματα, κίνητρα και προσδοκίες. Μια λέξη μπορεί να στείλει κάποιον στον Παράδεισο και μια άλλη στην Κόλαση.

Υπάρχει μια εξαιρετικά γοητευτική και δημιουργική πλευρά του μυαλού σου που είναι σκοτεινή και παίρνει περίεργες, σχεδόν αλλόκοτες στροφές. Αν κάποιος την προκαλέσει, σε απογοητεύσει, σε διαψεύσει ή σε κοροιδέψει, ενεργοποιείται με λεξιλόγιο καραγωγέα στο Κατάκoλο που ούτε παπαγάλος δεν τολμάει να επαναλάβει. Πάμε πάλι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στο φιλικό σου Υδροχόο (μαζί με τον Ερμή που προπορεύεται) ανοίγει το παράθυρο σε ένα δροσερό αεράκι. Η Αφροδίτη στέλνει ερωτικά μηνύματα, κάνει έντονη την επιθυμία να αφεθείς σε μια ερωτική ιστορία, να ερωτευθείς, να χτυπήσει η καρδιά πιο έντονα για κάποιον/α, να ποθήσεις, να λαχταρήσεις. Όσο βαριά κι αν είναι η ζωή με τις υποχρεώσεις και τις αγωνίες και τις απογοητεύσεις, υπάρχουν στιγμές τώρα που νιώθεις την ανάγκη για ελαφρότητα, για χαρά και γέλια, για φιλιά και ερωτικά μηνύματα, για βόλτες και παρέες, για φίλους και όνειρα. Θέλεις ζωντάνια, μέλλον, αισιοδοξία, σχέδια.

Θέλεις να ξανανιώσεις έφηβος/η,τότε που όλα ήταν ανοιχτά και μπροστά σου, που όλος ο κόσμος έμοιαζε με σκηνή που σε περίμενε να ερμηνεύσεις μοναδικά τον εαυτό σου κι ας υπήρχε και μελαγχολία και αβεβαιότητα και φόβος.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μερικές μέρες είναι έντονες, πολύ έντονες. Κάποιες άλλες είναι σημαντικές για την εξέλιξή σου. Κάποιες χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις, θέλεις δεν θέλεις. Υπάρχουν μέρες που αναγκάζεσαι να σηκώσεις τον τόνο της φωνής σου, να αντιπαρατεθείς ή να συγκρουστείς. Πιθανόν τρέχεις με τα επαγγελματικά σου ή βρίσκεσαι σε κομβική στιγμή της συντροφικής σου σχέσης. Είναι περίοδος που ακόμα και αν δεν το συνειδητοποιείς χρειάζεται να ξαναδείς την επαγγελματική και συναισθηματική σου ζωή. Δεν είναι εύκολος ο χαρακτηρισμός της περιόδου σε καλή ή κακή – είναι σοβαρή, χρειάζεται να πάρεις μία δύο σημαντικές αποφάσεις, είναι δυναμική, μπορείς να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου, να αγωνιστείς, να ενεργοποιηθείς, να κερδίσεις ή να χάσεις, να αφήσεις πίσω σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Να το πούμε κατευθείαν: η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό για πολλές εβδομάδες σε συνδυασμό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου είναι ένας δυσάρεστος συνδυασμός που γεννάει δυσφορία και απογοήτευση. Όσο και αν θέλεις να ενσαρκώσεις το φως συνειδητοποιείς ότι έχει συννεφιά. Όμως αυτές οι σκοτεινές σκέψεις, τα λάθη, οι τύψεις πιθανόν, οι ενοχές, η ανασκόπηση του παρελθόντος με εμμονή στις κακές περιόδους και τις αναποδιές ή τα «μήπως τότε έπρεπε να είχα επιλέξει διαφορετικά;…» είναι εδώ για να αποκαλύψουν τις πραγματικές σου επιθυμίες, θέλω, προσδοκίες.

Χωρίς αυτομαστίγωμα και αυτοκαταστροφικότητα χρειάζεται να δεις τον εαυτό σου, τις πράξεις και τους άλλους με ειλικρίνεια, κατανόηση και διάθεση συμφιλίωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής διατρέχει τον Υδροχόο,γεγονός που σημαίνει ότι η οικονομική σου ασφάλεια μπαίνει στο επίκεντρο, οι προσδοκίες, οι φόβοι και μέρος της αυτοπεποίθησής σου εξαρτώνται από την κατάσταση της τσέπης σου. Ο Ερμής σε προτρέπει να ασχοληθείς πρακτικά με τα οικονομικά ζητήματα, να εξισορροπήσεις έσοδα/έξοδα, να σκεφτείς και να επινοήσεις τρόπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου, να προβλέψεις το άμεσο μέλλον και να δρομολογήσεις κινήσεις που θα σου επιτρέψουν να ανασάνεις οικονομικά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να ξανακαθίσεις στα θρανία ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στο πεδίο που εργάζεσαι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου για να σου υπενθυμίσει ότι η ζωή μπορεί να είναι και δελεαστική και υποσχόμενη και αισθησιακή και όμορφη και πολύ ικανοποιητική – η ζωή δηλαδή έρχεται να σε τραβήξει απαλά από το μανίκι προς τον κόσμο, τους ανθρώπους και τη φωτεινή πλευρά. Η Αφροδίτη σε βοηθάει να ανοίγεις τις πόρτες της ικανοποίησης, της χαράς, των συναναστροφών, της διασκέδασης, της συνεννόησης, της συνεργασίας και του μαζί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Φυσικά και ξέρεις ότι ο Ποσειδώνας είναι εδώ στο ζώδιό σου – έχουν ήδη την εμπειρία του οι γεννημένοι στις αρχές των Ιχθύων και το ζουν υπό την επιρροή του όσοι γεννήθηκαν γύρω στις 27 Φεβρουαρίου. Δηλαδή; Ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά, φαντάζεσαι έρωτες και δουλειές που είναι αδύνατον να υπάρξουν γιατί είναι εξωπραγματικοί, πιστεύεις στα παραμύθια που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου – ο πραγματικός κόσμος σε απωθεί κι αυτό είναι πρόβλημα.

Ωστόσο όλοι οι Ιχθύς διαδοχικά αυτή την περίοδο με τον Άρη στον Σκορπιό μπορούν να δουν κάποια στιγμή αντικειμενικά ή σε έκλαμψη πού πατάνε και πού βρίσκονται, πού θέλουν να πάνε και με ποιους, σε ποιο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις τους και ποιες κινήσεις πρέπει να κάνουν ώστε να προχωρήσουν επαγγελματικά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
ζωδια σημερα, athens voice, το φως, athens, voice, νέα, διδυμοι, διαυγεια, αρης, τραπεζες, λεων, φως, ειλικρίνεια, σημαίνει, επιρροή, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη, πλανητες, επιθυμιες, το θεμα, αφροδιτη, δανεια, εφορια, θαρρος, θεμα, κριος, λεων, ονειρα, περιοδος, πιεση, τρομακτικο, φιλια, φως, athens voice, αγαπη, αισιοδοξια, εβδομαδες, βενζινη, βρισκεται, γεγονος, γηπεδο, δειτε, διδυμοι, δικη, δρομος, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, εμμονη, εξελιξη, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επιρροή, επρεπε, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ευθυνη, ζευγαρια, ζωη, ζωδιο, ζωης, λαθη, λαθος, λεξιλογιο, ματια, μηνυματα, μπορεις, μυαλο, παντα, ουρανος, ομορφη, παραμυθια, παμε, πεδιο, πλουτωνας, πορτες, ποσειδωνας, προβληματα, συνεχεια, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, τυψεις, το φως, φοβος, φορμα, χαρα, ψυχραιμια, athens, αγωνας, ασφαλεια, class, δουλειες, ερωτες, γελια, γνωσεις, καρδια, λεξεις, μπροστα, νιωθεις, ποδια, σημαίνει, σκηνη, single, βεβαιως, ξεχνας, voice
Τυχαία Θέματα
Γιώργο Πανόπουλο, 2202-2802,giorgo panopoulo, 2202-2802