Τι προβλέπουν τα άστρα από 20.7-24.7.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Αίγλη, φήμη και εκφραστικότητα σας χαρίζει ο Ερμής στον ερωτικό και επιδεικτικό πέμπτο οίκο σας, με αποτέλεσμα να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, απλά και μόνο με τα λόγια σας. Λάμπει το αστέρι σας, αναγνωρίζεστε για ένα έργο σας, προβάλλετε τις καλύτερες προσπάθειές σας. Επωφεληθείτε

πλήρως από τον αγγελιοφόρο των θεών, προβάλλοντας τις ιδέες σας, είναι σίγουρο ότι θα έχετε έμπνευση. Θέστε τα δημιουργικά ταλέντα σας δημόσια, προβάλετε μια καλλιτεχνική προσπάθειά σας ή διοχετεύστε το πάθος σας σε ένα νέο έργο. Ο Ερμής φέρνει επίσης θέρμη και πάθος στην καρδιά σας, είστε πολύ συναισθηματικοί και ρομαντικοί, μαγεύετε με τον ερωτισμό σας. Τα ερωτικά και εκφραστικά λόγια σας, σας βοηθούν να μαγέψετε τον αγαπημένο σας.
Είστε εστιασμένοι σταθερά στο στόχο σας και δεν θα σταματήσετε μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε! Θα περάσετε ένα άκρως καυτό καλοκαίρι! Η ανάδρομη Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινής ρουτίνας και της εργασίας, σας ζητά να χαλαρώσετε από τις υποχρεώσεις σας και να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και όχι στην εξυπηρέτηση των άλλων. Εξερευνήστε τρόπους για να έχετε σωματική και ψυχική ισορροπία, αλλάξτε τις συνήθειές σας, θα δείτε να συμβαίνουν θαύματα στην υγεία σας. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσετε ότι δεν λαμβάνετε την υποστήριξη που θέλετε, ίσως έχετε δώσει όλη σας την προσοχή στους άλλους, παραμελώντας τον εαυτό σας. Ποτέ δεν είναι αργά, φροντίστε την ψυχή σας, απομακρύνοντας όσους εκμεταλλεύονται τη μεγάλη καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Βάλτε τα αλαζονικά και επιτακτικά λόγια σας στον πάγο, ο Ερμής στον οικείο και ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας, σας κάνει έκκληση για μια πιο ήπια προσέγγιση. Τις επόμενες περίπου τρεις εβδομάδες, για να έχετε γαλήνη και ηρεμία θα πρέπει να είστε υποχωρητικοί και να επιδείξετε τη μαλακότερη πλευρά σας. Οι σχέσεις σας με τους γονείς σας και με τις γυναίκες γίνονται πιο βαθιές αυτό το καλοκαίρι. Ίσως γνωρίσετε μια γυναίκα στο κοινωνικό δίκτυό σας που θα μπορούσε να σας προσφέρει πολλά. Ακόμα και τα πιο ασήμαντα πράγματα μπορούν τώρα να αγγίξουντην καρδιά σας και να σας φέρουν δάκρυα στα μάτια. Τα μικρά παιδιά και τα μικρά ζώα μπορεί να σας κάνουν ιδιαίτερα ευαίσθητους.
Συμβουλή: Όταν οι άνθρωποι έρχονται σε σας για τα προβλήματά τους, μη βιάζεστε να δώσετε πρακτικές συμβουλές. Αντίθετα, ενεργείστε ως καθρέφτης για τα συναισθήματά τους. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πείτε: «Φαίνεται ότι είσαι πραγματικά πληγωμένος για ό, τι σου συνέβη», όχι μόνο θα νιώσουν ότι τους αισθάνεστε, αλλά και δεν θα χρειαστεί να βρείτε εσείς τις λύσεις στα διλήμματά τους. Πόσο έχετε προσπαθήσει για τις ανάγκες του αγαπημένου σας; Η ανάδρομη Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας καλεί να επαναξιολογήσετε τι αναζητάτε από τη σχέση σας, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με ανεκπλήρωτα όνειρα και επιθυμίες, νιώθετε να κινείστε στην ομίχλη. Είστε μόνοι; Μην ανοίγετε την καρδιά σας σε κάποιον/α που φοράει το πέπλο της προσποίησης και της υποκρισίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα πάντα κεντρίζουν την περιέργειά σας! Ο Ερμής στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας, σας παροτρύνει να μοιραστείτε τις ιδέες σας.Συνεργαστείτε κατά τη διάρκεια των επόμενων περίπου τριών εβδομάδων και μη φοβάστε να ρίξετε στον αγαπημένο σας την ιδέα για …δαχτυλίδι.Προβάλετε στους γύρω σας τα υπερμεγέθη σχέδιά σας, έχετε την ικανότητα να τους εμπνεύσετε. Σκέφτεστε τις καλοκαιρινές διακοπές σας, αποδράστε για ένα ταξίδι, συμμετέχετε στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας. Πάρτε μέρος στις εκδηλώσεις της πόλης σας και θα γνωρίσετε πολλά και σημαντικά πρόσωπα. Γιατί να μη γίνετε μέλος σε μια τοπική επιτροπή;Οι οργανωτικές ικανότητές σας όχι μόνο θα σας κάνουν πολύτιμο μέλος αλλά θα είστε και ο αρχηγός!
Μια προειδοποίηση: αποστασιοποιηθείτε από προφορικές συμφωνίες και αν βάλετε υπογραφές, φροντίστε τα πάντα να είναι ξεκάθαρα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε παρεξηγήσεις στο μέλλον. Είστε μια «κοινωνική πεταλούδα», δεν μπορείτε να βρίσκεστε με τις ώρες στο σπίτι σας και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και του σπιτιού. Ισχυρά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ένα παλιό ζήτημα με κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο ταρακουνά τα βάθη της ψυχής σας και δημιουργεί τεταμένες καταστάσεις. Πόσο ειλικρινείς είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Αν θέλετε περισσότερη ζεστασιά και οικειότητα, μην αφήσετε τη λογοκρισία να καταστρέψει τις σχέσεις. Μόνο εσείς μπορείτε να οικοδομήσετε σχέσεις που θα αντέξουν στο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Για τις επόμενες περίπου τρεις εβδομάδες, ο Ερμής στον ρεαλιστικό δεύτερο οίκο σας, σας κάνει πιο λογικούς και πρακτικούς. Τα χρήματα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, έρχεται στο προσκήνιο η κοινωνική πλευρά σας, η οποία σας βοηθά να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που μπορούν να προβάλουν την αξία σας. Ψάχνετε να κάνετε μια αλλαγή στη δουλειά σας; Ο αγγελιοφόρος των θεών σας βοηθά επίσης να κάνετε στρατηγικό σχεδιασμό. Μη φοβάστε να συζητήσετε για οικονομικά ζητήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ζητήστε τις συμβουλές τους. Τα σοφά και πολύτιμα λόγια τους μεταφράζονται σε περισσότερα χρήματα στην τράπεζά σας.
Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλείς, καθώς θα μπορούσατε να αποκαλύψετε ότι έχετε ένα δημιουργικό ταλέντο το οποίο αν το εκμεταλλευτείτε, μπορεί να σας αποφέρει αύξηση των εσόδων σας. Θέλετε να βγείτε με τους φίλους σας; Βεβαιωθείτε ότι ο καθένας πληρώνει το μερίδιό του και αφήστε τη γενναιοδωρία σας, επειδή κάποιοι δεν θέλουν να πληρώσουν. Μετριάστε τις υπερβολές, δεν χρειάζεται να πληρώσετε περισσότερα από το μερίδιό σας. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν θα είναι παραπονεμένος. Η σιωπή είναι χρυσός με την ανάδρομη Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, αν κριτικάρετε και λογοκρίνετε τους γύρω σας, θα δημιουργήσετε εχθρούς. Κάντε ένα ταξίδι στο παρελθόν, θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τη συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας με τους άλλους και να κάνετε εκκαθάριση από τα άτομα που απομυζούν την πολύτιμη ενέργειά σας.

ΛΕΩΝ
Βγείτε έξω, μιλήστε και διασκεδάστε! Ο Ερμής στο ζώδιό σας, για τις επόμενες τρεις περίπου εβδομάδες, κάνει το καλοκαίρι σας πολύ θερμό. Ο πλανήτης της επικοινωνίας σας προτρέπει να προβάλετε τις απόψεις σας, να βγείτε από τις σκιές σας και να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, επενδύετε στη δική σας ανάπτυξη. Αφιερώστε χρόνο για να προβάλετε τα προσωπικά σας πάθη, να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο. Και κυρίως φροντίστε να είστε οπραγματικός εαυτός σας. Δεν πειράζει αν δεν ικανοποιείτε τις προσδοκίες των άλλων ή δεν τους λέτε αυτό που θέλουν να ακούσουν. Σημασία έχει να είστε αυθεντικοί, ακόμη κι αν σας λογοκρίνουν.
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι, να θυμάστε ότι οι άνθρωποι εκτιμούν κατά βάθος την ειλικρίνεια και απεχθάνονται το ψέμα. Τι καλύτερο …όντας ευάλωτοι και ειλικρινείς, θα εμπνεύσετε τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και όχι μόνο: έρχεστε πιο κοντά, ζεσταίνεται η ψυχή σας συναισθηματικά. Λιτότητα και εγκράτεια συνιστά η ανάδρομη Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Διαχειριστείτε, με έξυπνο και λογικό τρόπο, τα χρήματά σας, βρείτε τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων και μακριά από περιττές πολυτέλειες και αγορές άχρηστων αντικειμένων. Μήπως σκέφτεστε εδώ και καιρό να κάνετε μια οικονομική συμφωνία; Σκεφτείτε αναλυτικά και με πάσα επιμέλεια τα πάντα, οι όροι μπορεί και να μην είναι υπέρ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ηρεμία και η γαλήνη βρίσκονται στο σπίτι σας! Ο εκφραστικός Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, σας μεταφέρει σε άλλους κόσμους με τα φτερά της φαντασίας. Απολαμβάνετε τώρα ένα καλό βιβλίο, εμπνέεστε από την τέχνη ή ακόμα μπορεί και να γράψετε τα απομνημονεύματά σας. Θεραπεύστε τις πληγές του παρελθόντος,βρίσκοντας κάποιον ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να κινηθείτε προςτη συγχώρεση. Εάν έχετε πρόσφατα χάσει ένα αγαπημένο σας πρόσωποή κάποιος που σας νοιάζει είναι άρρωστος, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας και τη συμπόνια σας. Συμβουλή: Κάντε εκτεταμένο έλεγχο της πραγματικότητας! Μην εκπλαγείτε αν κάποιος διαρρεύσει τα μυστικά σας.
Ενώ μπορεί να νιώθετε κολακευμένοι και ίσως ασφαλείς που έχετε κάποιον να εμπιστευθείτε, ανοίξτε τα μάτια σας, μην ξεχνάτε ότι είναι κοινός θνητός,όπως όλοι μας. Έχοντας κάποιον σε μεγάλη εκτίμηση, αυτό δεν είναι συνώνυμο της καλοσύνης, μην περιμένετε την τελειότητα. Αυτό το άτομο σας διδάσκει ένα σημαντικό μάθημα ζωής. Ανεξάρτητα του πόσο ψηλά τον έχετε βάλει, μην ξεχνάτε την ανθρώπινη πλευρά. Κρατήστε αυτό στο μυαλό σας και δεν πρόκειται να πληγωθείτε. Ερώτημα της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σας: Ποιες δικές σας συμπεριφορές έχουν αποτρέψει την αγάπη ή έχουν πληγώσει τον αγαπημένο σας; Αλλάξτε τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς στην ερωτική σας ζωή, επαναξιολογήστε τι έχετε κερδίσει και τι έχετε χάσει, σκεφτείτε τι χρειάζεστε για την ευτυχία σας. Υιοθετήστε μια νέα αντίληψη και προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή σας, αφήστε πίσω σας τα παλιά και κοιτάξτε μπροστά.

ΖΥΓΟΣ
Επωφεληθείτε πλήρως από ό, τι έχει να σας προσφέρει η μοντέρνα τεχνολογία. Ο Ερμής στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, σας βοηθά να βγάλετε κέρδη, δημιουργώντας τη δική σας ιστοσελίδα ή μια διαδικτυακή επιχείρηση ή μια εφαρμογή. Εναλλακτικά, δικτυωθείτε κοινωνικά και θα έχετε στη διάθεσή σας πολλές δελεαστικές επαγγελματικές προσφορές και την ευκαιρία για μια νέα συνεργασία. Κοιτάξτε πέρα από τον υφιστάμενο κοινωνικό κύκλο σας και επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες, είναι σίγουρο ότι θα κάνετε εντύπωση. Επίσης είναι μια τέλεια εβδομάδα για να γίνετε μέλος σε μια ομάδα που ενσαρκώνει τα ιδανικά και τις αξίες σας. Οι άλλοι θα σας υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες.
Συμβουλή: Αν μία ομάδα σας πιέσει να γίνετε μέλος, μη βιαστείτε και αφήστε το χρόνο να κυλήσει, προκειμένου να αποφασίσετε αν πρέπει να επισημοποιήσετε τη συμμετοχή σας. Πρέπει να ξέρετε ότι το πάθος σας δεν είναι εφήμερο. Προσγειωθείτε και βάλτε τη λογική στην αγάπη, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η ανάδρομη Αφροδίτη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας. Κάνετε ένα εσωτερικό ταξίδι, έρχεστε αντιμέτωποι με τον πόνο και τη θλίψη μιας παλιάς αγάπης, ίσως σας είναι δύσκολο και επώδυνο να την αφήσετε πίσω σας. Παλεύετε με το παρόν και το παρελθόν, τα συναισθήματά σας είναι περίπλοκα, βρίσκεστε στην ομίχλη. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναλύσετε αυτά τα χαοτικά συναισθήματα και να μην επιτρέψετε σε αυτή την παλιά αγάπη να σας δημιουργήσει τον ίδιο πόνο, μόνο τότε θα νιώσετε και πάλι ευτυχισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά γεύματα, ελίτ κοινωνικές διασυνδέσεις και πλούσιους πελάτες σας φέρνει ο Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας, γιατις επόμενες τρεις περίπου εβδομάδες. Τα επαγγελματικά σας και ηεπιχείρησή σας γίνονται το αγαπημένο σας θέμα συζήτησης. Ακόμη και στις πιο αθώες συζητήσεις, χρησιμοποιήστε την αφοπλιστική γοητεία σαςγια να εκτοξεύσετε τον εαυτό σας στη σκάλα της επιτυχίας. Ο Ερμής σας ωθεί να κάνετε τολμηρές κινήσεις στην εργασία σας, δεν διστάζετε να κάνετε τις ερωτήσεις που θα πραγματοποιήσουν τα μεγαλεπήβολα οράματά σας. Μόνο μην πιέσετε τους άλλους για άμεση και γρήγορη απάντηση, χρειάζονται μερικές ημέρες για να επεξεργαστούν τα ερωτήματά σας.
Οποιεσδήποτε παρουσιάσεις ή πωλήσεις ευνοούνται κάτω από την επιρροή του αγγελιοφόρου των θεών, γιορτάζετε τη νίκη σας. Καθώς οδέκατος οίκος κυβερνά επίσης τους άνδρες, κάποιοι σημαντικοί άντρες στη ζωή σας θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο. Ακούστε τι έχουν να σας πουν!Μήπως είχατε απομακρυνθεί από τους φίλους σας και το κοινωνικό σας δίκτυο; Η ανάδρομη Αφροδίτη στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας κάνει μια κλήση αφύπνισης, σας φέρνει κοντά με τους χαμένους φίλους σας. Σας ζητά να αποσαφηνίσετε τι αναζητάτε από τις φιλίες σας και να είστε επιλεκτικοί με τις νέες γνωριμίες σας, αναζητήστε την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Σκεφτείτε: μήπως κάποιοι σας πλησιάζουν για να επωφεληθούν από εσάς;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τραβήξτε το πέπλο και πείτε την αλήθεια. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, σας ζητά να μοιραστείτε τις σκέψειςκαι τις απόψεις σας με ειλικρίνεια αλλά και με μια μικρή δόση διπλωματίαςέτσι ώστε να μην προσβάλλετε τους άλλους. Τις επόμενες τρεις περίπουεβδομάδες, συναντάτε ανθρώπους από ποικίλες κουλτούρες και μακρινέςπεριοχές. Ξεκινήστε αυθόρμητα ένα ταξίδι και δείτε πού θα σας πάει.Εξερευνήστε μακρινά μέρη, μη σκέφτεστε τίποτα και γεμίστε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας. Εάν πάλι δεν καταφέρετε να φύγετε μακριά, καλέστε ένα μακρινό φίλο ή συγγενή να σας επισκεφθεί.Εναλλακτικά, δείτε τα δικά σας λημέρια ως τουρίστας.
Εξερευνώντας την πόλη σας, μπορεί να γοητευτείτε από έναν σέξιταξιδιώτη. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, το περιπετειώδες πνεύμα σας είναι στα ύψη αυτό το καλοκαίρι, τρέχετε με τέρμα το γκάζι.Επαναξιολογήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και μη βιαστείτε να ξεκινήσετε νέα, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η ανάδρομη Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και σας ζητά να επανεξετάσετε τι μπορείτε να κάνετε για την ανάπτυξη και την πρόοδό σας. Τώρα κάποια από τα φιλόδοξα σχέδιά σας είναι σε στασιμότητα, δεν μπορείτε να δείτε με σαφήνεια τα κίνητρα και τις προθέσεις των ατόμων στην εργασία σας. Μη νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα, το πιο πιθανό είναι να κάνετε λάθη. Ίσως τώρα χάσετε τους υποστηρικτές σας, νιώθετε να είστε μόνοι. Μην ανησυχείτε, το σύμπαν ξέρει τι είναι καλύτερο για σας, ίσως αυτοί οι σύμμαχοί σας να μην ήταν ποτέ δίπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σαγηνευτικές δυνάμεις σας είναι ιδιαίτερα ισχυρές για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, διέρχεται από τον ερωτικό όγδοο οίκο σας. Ανεβαίνει ο ερωτισμός και η λίμπιντό σας αλλά το πάθος σας μπορεί να είναι και κακός σύμβουλος, καθώς μπορεί να εμπλακείτε σε μια … επικίνδυνη σχέση. Μπορεί να παρασυρθείτε σε μια περιπέτεια και στη συνέχεια να το μετανιώσετε. Προστατέψτε τον εαυτό σας από τον πόνο και τη θλίψη και αποστασιοποιηθείτε από συνομιλίες που αφορούν το μέλλον. Θυμηθείτε, οι σχέσεις δεν χτίζονται εν μία νυκτί.Μακριά επίσης από ψυχαναγκαστικές και νοσηρές καταστάσεις, αργότερα θα πληρώσετε γι’ αυτό υψηλό τίμημα.
Αν ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, ο Ερμής θα σας ανοίξει το δρόμο γιατην αδελφή ψυχή. Είστε σε σχέση; Δεν θα χρειαστεί να μετακινήσετε βουνά για να εξομαλύνετε τις δυσκολίες με την αγάπη σας. Το καλύτερο από όλα;Μιλήστε για πράγματα που θα κάνουν το δεσμό σας ισχυρότερο. Δεν θα χρειαστείτε και πολύ χρόνο για να ρίξετε τις άμυνες του αγαπημένου σας.Τα γοητευτικά και ηρεμιστικά λόγια σας τον αφοπλίζουν, είναι τώρα πολύ πιο εύκολο να σας πει τα μυστικά του. Μην πάρετε όμως αυτά που θα σας πει ελαφρά τη καρδία. Βάλτε φρένο στα επεκτατικά σχέδιά σας και οργανώστε με πάσα λεπτομέρεια τα ταξίδια σας καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών. Επαναξιολογήστε τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας, πόσο εφικτό είναι να υλοποιηθούν;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πώς θα πείτε «σ’ αγαπώ»; Ο Ερμής κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και για τις επόμενες τρεις περίπου εβδομάδες, σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να εκφράσετε ό, τι είναι στην καρδιά σας. Το καλύτερο; Ο Ερμής ανοίγει το δρόμο για ειλικρινείς συνομιλίες με τον αγαπημένο σας, δεν νιώθετε να υπάρχει συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας, τα πάντα γίνονται ακριβώς με τον τρόπο που σας αρέσει. Οι συζητήσεις σας θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε συμβίωση ή ακόμα και γάμο. Το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρηματικές συνεργασίες σας, βάλτε τις υπογραφές, η νίκηείναι γραμμένη στα αστέρια. Ο Ερμής σας κάνει επίσης πολύ καλούςδιαπραγματευτές. Ζητήστε ό, τι χρειάζεστε, η φωνή σας θα ακουστεί.Λάβετε όμως υπόψη σας το νόμο προσφοράς και ζήτησης.
Όταν θέτετε τις ανάγκες σας, μην ξεχάσετε να έχετε στο μυαλό σας και το πώς οι άλλοι θα ωφεληθούν. Μήπως παλεύετε για τον έλεγχο και την εξουσία στη σχέση σας ή τις συνεργασίες σας; Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον όγδοο οίκο σας, της σεξουαλικότητας και των κοινών οικονομικών πόρων, και σας ζητά να αποποιηθείτε της ισχυρής δύναμής σας, αν συμπεριφέρεστε αλαζονικά, θα χάσετε το παιχνίδι. Εάν κάποιοι έχουν αποστραγγίξει τη ζωή σας, ίσως χρειαστεί να πείτε αντίο, δεν χρειάζεται να πονάτε, αφού ποτέ δεν σας πρόσφεραν αυτό που πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε. Σκοπός σας τώρα είναι η πνευματική σας αναγέννηση, δεν μπορείτε να είστε με άτομα που σας πάνε πίσω και όχι μπροστά.

ΙΧΘΥΣ
Διασκεδάστε και παίξτε αυτό το καλοκαίρι αλλά μην ξεχάσετε και τις υγιεινές συνήθειες, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Ερμής στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Αντί να κάνετε με τις ώρες ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα ή την παραλία, γιατί να μην πάρετε τους φίλους σας για μια βόλτακατά μήκος της θάλασσας; Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την εργασία καιτην καθημερινή ρουτίνα, έτσι οργανωθείτε και βάλτε τάξη στη ζωή σας,είναι το κλειδί για την ευημερία σας. Αν μπορούσατε να λάβετε κάποιαεπιπλέον εκπαίδευση ή να μάθετε μια τέχνη, θα αυξηθεί η αποδοτικότητά σας. Ο Ερμής σας βοηθά επίσης να γίνετε πιο παραγωγικοί, δίνοντάς σας την ενέργεια για να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντά σας. Κάντε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι και το γραφείο σας, διευθετήστε ό, τι εκκρεμότητες έχετε, όσο το δυνατόν.
Αν ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο, εξασφαλίστε ότι δεν είναι κάτι που θα το αφήσετε ημιτελές και θα το βαρεθείτε, πριν δύσει ο ήλιος. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας φέρνει αντιμέτωπους με τα διλήμματά σας και τα γκρίζα σύννεφα που προμηνύουν καταιγίδα. Θέλει η ψυχή σας τη δέσμευση; Μην αρχίσετε τις κατηγορίες και την κριτική στον αγαπημένο σας, κάντε έναν απολογισμό της σχέσης σας και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Είστε μόνοι; Μια αγάπη από το παρελθόν μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας αλλά αξίζει; Μπορεί να λειτουργήσει και πάλι; Αν έχετε κάνει πολλούς συμβιβασμούς και έχετε θυσιάσει τις προσωπικές σας ανάγκες δεν αξίζει να ζήσετε ξανά το ίδιο σενάριο.

Keywords
αστρα, καλοκαιρι, βγείτε, ειλικρίνεια, νέα, προσφορες, συμμετοχή, θλίψη, επιρροή, εκκρεμότητες, κινηση στους δρομους, τραπεζες, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, ξανα, βγείτε, επιθυμιες, θλίψη, αγγελιοφορος, αφροδιτη, γκαζι, γυναικα, δουλεια, εργασια, ζωα, θαυματα, θεμα, θνητος, καθημερινη, ονειρα, οριζοντες, υγεια, ψεμα, αγαπη, αυξηση, αξιζει, αναγεννηση, απλα, αστερια, ατομο, αυτοπεποιθηση, εβδομαδες, βιβλιο, βουνα, βρειτε, γινονται, γοητεια, γονεις, δακρυα, δευτερο, δεξαμενες, δειτε, δικη, διλήμματα, δωσει, δρωμενα, δικτυο, εαυτος, ευκαιρια, ευκολο, ευτυχια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκαθαριση, εκπαιδευση, εκκρεμότητες, εκτιμηση, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, εξυπηρετηση, επιρροή, ερθετε, ερμης, ερχεται, ερχονται, ευημερια, τεχνη, τεχνολογια, εξυπνο, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδιο, ηλιος, ηρεμιστικα, ηρεμια, ισχυει, η φωνη, θολο, οικο, ισορροπια, λαθη, λεπτομερειες, λογια, μακρια, ματια, μηκος, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νικη, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ο ηλιος, οικος, ομιχλη, οραματα, παιδια, παθος, πισινα, ποιοτητα, προβληματα, πορτα, ψυχη, πωλησεις, ρολο, σεναριο, σιγουρο, συνεχεια, συμμετοχή, σιωπη, σπιτι, συμπαν, σχεδια, ταξιδια, τι ειναι, φτερα, φημη, φωνη, ωρες, αντρες, αγορες, αρρωστος, εφαρμογη, ειλικρινεις, ερωτησεις, γινετε, ιδιαιτερα, κακος, κληση, καρδια, μπροστα, οψεις, παιχνιδι, πληγες, ταξιδι, τραπεζα, υγειας
Αναζητήσεις
ζωδια πανοπουλος 20/7/15
Τυχαία Θέματα