Τί προβλέπουν τα άστρα από 19 έως 25.12.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε δυνατοί ή νιώθετε αδυναμία; Ο Άρης κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας και σάς ζητά ξεκούραση και ανάπαυση, ίσως ακόμα στριφογυρίζετε στο κρεβάτι σας από τις αϋπνίες. Μην επιβαρύνετε το πρόγραμμά σας και μην αναλαμβάνετε βαρύ φόρτο εργασίας, τα αποθέματα της ενέργειάς σας δε θα σας επιτρέψουν να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Αντί να αποστραγγίζετε

τον εαυτό σας, αφήστε τους άλλους να μεταφέρουν το περισσότερο φορτίο, έτσι για μια αλλαγή. Αυτές τις έξι εβδομάδες, ο Άρης θα σας επιβάλει κυρώσεις αν δεν κάνετε αποτοξίνωση από τους ανθρώπους που απομυζούν την ενέργειά σας. Σταματήστε να είστε το θύμα, απομακρυνθείτε από ανθρώπους και υποχρεώσεις που βλάπτουν τη συναισθηματική και σωματική υγεία σας. Κάντε διαλογισμό, ασχοληθείτε με ήρεμες και χαλαρωτικές δραστηριότητες και επιστρατεύστε τη βοήθεια ενός φίλου για να απελευθερωθείτε από την υπερβολική αγωνία σας για το μέλλον σας.

Κόβετε ταχύτητα στις μεγάλες φιλοδοξίες σας, ίσως κάποια σχέδιά σας παγώσουν τις επόμενες τρεις εβδομάδες, καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα είναι ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Ίσως αισθανθείτε σύγχυση σχετικά με την πορεία της ζωής σας ή την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας ή αποκομίζετε δυσάρεστες εμπειρίες μέσα στο χώρο της εργασίας σας, ιδίως με τον προϊστάμενό σας ή ένα άτομο – κλειδί. Ένας από τους γονείς σας ή ένας σημαντικός άντρας στη ζωή σας ή ο αγαπημένος σας, αν είστε γυναίκα, θα μπορούσαν επίσης να δημιουργήσουν εντάσεις που περιπλέκουν τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανανεώνεται ο κοινωνικός σας κύκλος, καθώς ο Άρης κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, καλώντας σας σε ποικίλες διοργανώσεις και εξόδους με τους φίλους σας. Έρχεται στο προσκήνιο η φιλάνθρωπη και αλτρουιστική σας φύση, ίσως να έχετε μια μοναδική εμπειρία, η οποία σας παρακινεί να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο. Μπορεί να προγραμματίσετε έναν έρανο ή απλά δίνετε σε όσους έχουν την ανάγκη σας και παρακινείτε τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο. Νιώθετε απογοητευμένοι επειδή χάσατε μια φιλία; Ενώ είναι δύσκολο να το ξεπεράσετε, θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι αν περιβάλλεστε από ανθρώπους που έχουν τα ίδια ιδανικά και αξίες με τα δικά σας και κυρίως βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό.

Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είστε σε σύγχυση όσον αφορά τα μεγάλα όνειρά σας, ίσως και να νιώθετε αποπροσανατολισμένοι σε σχέση με το σκοπό της ζωής σας, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Ίσως κάποιο ταξίδι σας αναβληθεί ή ματαιωθεί για επαγγελματικούς λόγους ή επιστρέψετε πάλι στα θρανία για να μάθετε μια γνώση που είχατε αφήσει ημιτελή ή σκέφτεστε σοβαρά ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα (μόνο να σκεφτείτε, όχι να κάνετε νέα ξεκινήματα). Συγκρούσεις θα μπορούσαν να προκύψουν λόγω διαφορετικών πεποιθήσεων και αξιών, ίσως ακόμα ανακαλύψετε ότι κάποια άτομα γύρω σας δεν είναι νομότυπα. Αντί να προσπαθείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας, δοκιμάστε να εκτονώσετε όλη αυτήν την ενέργεια που έχετε σε μια ευχάριστη δραστηριότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε πολύ ψηλά, στην κορυφή! Ο Άρης κινείται στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας και σας χαρίζει μια δυναμική ενέργεια, ενισχύοντας τις φιλοδοξίες σας. Ο κόκκινος πλανήτης σάς βάζει στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, φέρνοντας επικερδείς ευκαιρίες στο δρόμο σας. Δημόσια αναγνώριση, κύρος και αίγλη είναι τα δώρα από τα αστέρια. Όμως, ο Άρης είναι επιθετικός πλανήτης, έτσι προσέξτε μην ανταγωνίζεστε τους άλλους στην εργασία σας και γίνετε άσκοπα μαχητικοί. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να καείτε σε ζεματιστό νερό με έναν πλούσιο πελάτη ή τον προϊστάμενό σας. Μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε, διαφορετικά θα θεωρηθείτε αναξιόπιστοι, για να μην πούμε ψεύτες.

Το μυαλό σας γίνεται υπερβολικά καχύποπτο, διακατέχεστε από απαισιόδοξες σκέψεις, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να ξεσηκώσει συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Ήρθε η ώρα να φτάσετε στην καρδιά ενός προβλήματος και να ξεδιαλύνετε οποιαδήποτε θέματα εμπιστοσύνης υπάρχουν με τον αγαπημένο σας ή ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο. Ένας/μια πρώην θα μπορούσε να επανεμφανιστεί, ιδιαίτερα κάποιος/α με τον οποίο ακόμα αισθάνεστε έντονη τη σεξουαλική χημεία. Σκεφτείτε δύο φορές πριν γυρίσετε πίσω. Προσέξτε επίσης τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αυτά που μοιράζεστε με τους άλλους, και πάρτε μέτρα για την προστασία από υποκλοπή προσωπικών στοιχείων, ιδιαίτερα στο διαδίκτυο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για το Σαββατοκύριακο! Ο Άρης κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σας στέλνει σε ταξίδια περιπέτειας και εξερεύνησης, δε φοβάστε να πάρετε ρίσκα για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Ενώ οι αλλαγές δεν είναι ένα από τα αγαπημένα πράγματα του ζωδίου σας, ξαφνικά είστε πρόθυμοι να καλωσορίσετε νέα άτομα στη ζωή σας, να απολαύσετε νέες εμπειρίες. Ο κόκκινος πλανήτης σάς παρακινεί να διερευνήσετε νέους ορίζοντες, ίσως σε μακρινές περιοχές ή μέσω μιας βαθιάς πνευματικής μελέτης. Μήπως σκέφτεστε καιρό την εγγραφή σας σε ένα προηγμένο πρόγραμμα σπουδών ή να πάρετε κάποια πιστοποίηση; Κάντε την αίτησή σας. Νιώθετε τώρα πιο ζωντανοί, διερευνάτε μια νέα γνώση, η κοινωνική ζωή σας γίνεται και πάλι ενεργητική.

Κοντρολάρετε τα λόγια σας και μην αναμοχλεύετε το παρελθόν, είναι η συμβουλή του Ερμή, ο οποίος είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Δώστε τη μέγιστη δυνατή φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μη βιαστείτε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα, αν βλέπετε κάτι αρνητικό στην επικοινωνία μεταξύ σας. Μην επιβάλετε τη γνώμη σας και τις επιθυμίες σας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας κάνει να ανταγωνίζεστε για την εξουσία και την επιβολή των επιθυμιών σας και κατ’ επέκταση, να δημιουργήσει μεγάλες παρεξηγήσεις. Ένας/μια πρώην θα μπορούσε επίσης να επανεμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένετε ή μπορεί ένα παλιό θέμα με τον αγαπημένο σας να φουντώσει ξαφνικά και να ανατρέψει την ισορροπία της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ

Πείτε αντίο στη μοναχική ζωή και καλωσορίστε τη βαθιά αγάπη και το απόλυτο πάθος. Ο Άρης κινείται στον οικείο όγδοο οίκο σας και κάνει καυτή την ερωτική σας ζωή. Είτε είστε σε σχέση, είτε μόνοι, αναζητάτε τη σταθερότητα, το συναίσθημα και την άνευ όρων αγάπη. Όμως φροντίστε να μην περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα, κάντε συνετές επιλογές με αυτούς που επιδιώκουν τη μονιμότητα. Θα πρέπει να διαχωρίσετε τη δέσμευση από την αγάπη της μιας βραδιάς. Καθώς ο όγδοος οίκος διέπει επίσης τον πλούτο, η ενέργεια του Άρη θα μπορούσε να σας αποκαλύψει απροσδόκητους τρόπους για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας. Σκεφτείτε: κληρονομιές, προμήθειες, επενδύσεις.

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της οργάνωσης, και σάς ζητά να προσέξετε ιδιαίτερα να αποφύγετε άτομα που σας αγχώνουν και επικρίνουν τυχόν σφάλματά σας. Αγχωτικές υποχρεώσεις και επιπρόσθετα καθήκοντα μπορούν επίσης να αποδιοργανώσουν την ηρεμία σας, έτσι αποφύγετε να αναλάβετε πράγματα που δεν είστε σε θέση να αποπερατώσετε. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του ανάδρομου Ερμή για την αναμόρφωση των συστημάτων στην εργασία σας και να καθαρίσετε το σπίτι σας και το χώρο της εργασίας σας. Ένας αξιόπιστος βοηθός (μπέιμπι σίτερ, υπάλληλος, κλπ.) ίσως συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα τώρα. Ο έκτος οίκος κυβερνά την υγεία, έτσι ήρθε η ώρα να πάρετε στα χέρια σας τη φροντίδα του εαυτού σας και να ενδιαφερθείτε για τη φυσική σας κατάσταση, τις διατροφικές σας συνήθειες και τη συνολική ευημερία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι, η κοινωνική σας ζωή παίρνει φωτιά χάρη στον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους, είτε στην αγάπη, θα είστε σε συνεχή κίνηση. Τα αντίθετα έλκονται, έτσι να είστε σε ετοιμότητα για νέες συναντήσεις με ανθρώπους που σας συμπληρώνουν, είτε για να συνεργαστείτε, είτε για να χαρίσετε την καρδιά σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, ο Άρης εμποτίζει με ενθουσιασμό το δεσμό σας. Προειδοποίηση: ο κόκκινος πλανήτης μπορεί να δημιουργήσει και διχόνοια. Να είστε σε επιφυλακή για εντάσεις που σιγοβράζουν καιρό και προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Και μια επιπλέον συμβουλή: Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και συγχέει το πάθος με την αγάπη, περιορίζει την αυτοέκφρασή σας και σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Μην αφήνετε τη σφοδρή σεξουαλική επιθυμία σας για κάποιον/α που μόλις γνωρίσατε να θολώσει την κρίση σας. Μη βάζετε λάδι στη φωτιά στη σχέση σας, γιατί θα καείτε! Η απόλυτη ειλικρίνειά σας και τα επικριτικά σχόλιά σας προσβάλλουν τον αγαπημένο σας, γι’ αυτό ελέγξτε τα απότομα λόγια σας. Κάντε λίγο πίσω και επαναξιολογήστε την πορεία της σχέσης σας, χωρίς να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Μια καλλιτεχνική προσπάθεια μπορεί να τεθεί σε στασιμότητα τώρα ή ένα δημιουργικό έργο θα μπορούσε να σας φέρει φήμη, αλλά μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να εργαστείτε μερόνυχτα για να το ολοκληρώσετε. Μην ξεκινήσετε τώρα ένα νέο δημιουργικό έργο, αν το κάνετε, προετοιμαστείτε για ανατροπές και καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ανανεώστε την καθημερινότητά σας, φροντίστε την ευεξία σας και τη ζωτικότητά σας, είναι το αίτημα του Άρη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, ο οποίος σας σπρώχνει να καθιερώσετε μια πιο υγιή ρουτίνα. Θυμηθείτε: Θα χρειαστείτε έξι εβδομάδες για να υιοθετήσετε μια νέα συνήθεια. Ανανεώστε τη συνδρομή σας στο γυμναστήριο, καταργήστε τα ανθυγιεινά τρόφιμα, βρεθείτε με ανθρώπους που σας μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια. Απλά, δε θα πρέπει να αισθάνεστε σαν να στερήστε βασικά πράγματα στη ζωή σας. Τρώτε λογικά και δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει κάποιες μικρές ατασθαλίες κάπου-κάπου. Θα χρειαστείτε τώρα αρκετή ανάπαυση, καθώς οι απαιτήσεις της εργασίας σας αυξάνουν κατά τη διάρκεια αυτών των έξι εβδομάδων. Αν όμως εργαστείτε σκληρά, παρά την κούρασή σας, θα ανταμειφθείτε.

Οικογενειακές προστριβές δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μια παρεξήγηση με ένα συγγενή σας ή ένα πρόσωπο-κλειδί στη ζωή σας φουντώνει ξαφνικά κι εσείς δεν μπορείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και περιεργαστείτε αυτό το ακανθώδες θέμα προσεκτικά και ακόμα καλύτερα, υπαναχωρήστε για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Εάν σχεδιάζετε να μετακινηθείτε, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις, ή αν σκέφτεστε τη μετεγκατάσταση, χρησιμοποιήστε αυτήν τη χρονική περίοδο για έρευνα και όχι για να υπογράψετε δεσμευτικά συμβόλαια, αν είναι δυνατόν. Ίσως ακόμα και να σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα να ρίξετε άγκυρα με τον αγαπημένο σας και να δημιουργήσετε οικογένεια ή ανακαλύπτετε τις βαθύτερες ρίζες σας στην οικογενειακή σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απομακρύνετε τυχόν ανησυχίες σας στη σχέση σας και αφεθείτε στην παθιασμένη ενέργεια του Άρη στο ρομαντικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Αφήστε ελεύθερη τη σέξι πλευρά σας να λάμψει, γίνετε πιο αισθησιακοί και ρομαντικοί στον τρόπο συμπεριφοράς σας. Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο και θα είστε περιζήτητοι στους θαυμαστές σας κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδων. Νιώθετε τώρα παθιασμένοι με κάποιον/α που έχει έναν αέρα μυστηρίου, όπως κι εσείς. Αν είστε σε σχέση, κάνετε όνειρα ίσως για να δημιουργήσετε οικογένεια, ενώ κάποιοι του ζωδίου σας θα είστε περισσότερο ικανοποιημένοι απλά και μόνο με ζεστές και τρυφερές συζητήσεις μόνοι οι δυο σας.

Ανακοίνωση από τον Ερμή, ο οποίος γυρίζει ανάδρομος στον εκφραστικό τρίτο οίκο σας: Προσέξτε τα λόγια σας, ο κυνικός, ακόμα και αυταρχικός τρόπος επικοινωνίας σας θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Θέλετε οπωσδήποτε να περάσετε το μήνυμά σας, αλλά μπορεί και να συναντήσετε τοίχο ή οι άνθρωποι να εναντιώνονται στις ιδέες και τις απόψεις σας. Ίσως ακόμα οι άλλοι να ανταποκρίνονται εντελώς με τον αντίθετο τρόπο από ό,τι επιθυμείτε, έτσι σκεφτείτε τι θα πείτε. Ο ανάδρομος Ερμής σάς ζητά να επαναξιολογήσετε και να αναμορφώσετε το στυλ της επικοινωνίας σας, να κατανοήσετε αν ο τρόπος που προβάλετε τις ιδέες και τις απόψεις σας μπορεί να γίνει αποδεκτός από τους άλλους. Ετοιμαστείτε να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, γραπτά και προφορικά, και να σκεφτείτε πραγματικά και σοβαρά το μήνυμά σας, πριν το προβάλετε προς τα έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμαστείτε για κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι σας, καθώς ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Σκέφτεστε μήπως μια αγορά ή πώληση ακινήτου; Ή μήπως μια μετακίνηση; Ξεκινήστε μελετώντας προσεκτικά τις καταχωρήσεις ακινήτων και το ιδανικό μέρος θα μπορούσε να βρεθεί εντελώς ξαφνικά κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδων. Αν είχατε στο μυαλό σας μια αλλαγή στη διαρρύθμιση του σπιτιού σας, ενεργοποιείστε τώρα για μια ανακαίνιση ή αλλαγή διακόσμησης. Μερικοί του ζωδίου σας θα μπορούσατε να θέσετε σε λειτουργία σχέδια για εγκυμοσύνη. Μπορεί να έχετε κάθε λόγο να φιλοξενήσετε κάποια άτομα στο σπίτι σας και θέλετε να είστε φιλόξενοι, αλλά σκεφτείτε δύο φορές πριν ανοίξετε το καταφύγιό σας στον καθένα που επιθυμεί να επισκεφτεί την πόλη σας. Ενώ λατρεύετε αυτόν τον αγαπητό παλιό φίλο ή τον ξάδελφό σας, το να μοιραστείτε το χώρο σας θα μπορούσε να ξεσηκώσει εντάσεις.

Τηρείτε πρόγραμμα για τον προϋπολογισμό σας; Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει έλλειψη ισορροπίας του προϋπολογισμού σας. Η επικοινωνία με τους συναδέλφους σας θα μπορούσε να πάει στραβά, ίσως ακόμα έχετε πιέσεις για ανεξόφλητους λογαριασμούς. Αν έχετε δανειστεί ή δανείσει χρήματα, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διευθετήσετε την κατάσταση. Ετοιμαστείτε να ξαναχτίσετε τη δική σας ασφάλεια, αργά και σταθερά, να περιορίσετε τα έξοδά σας, να λειτουργήσετε με ορθολογισμό και πρόγραμμα και να οργανώσετε τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο, που να μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωή σας γεμίζει με πολλές και ποικίλες συναντήσεις, το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο, καθώς ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Παλιοί φίλοι ξαναμπαίνουν στη ζωή σας για να την κάνουν πιο χαρούμενη και ανάλαφρη και έρχονται νέοι με τους οποίους νιώθετε να εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Απολαμβάνετε τις συζητήσεις, ξεχειλίζει ο ενθουσιασμός σας να προβάλετε τις μεγάλες ιδέες σας. Με όλη αυτήν την έντονη ενέργεια που προβάλετε έξω στον κόσμο, θα είστε περιζήτητοι στις παρέες, αλλά μην μονοπωλείτε τις συζητήσεις. Ενώ το πάθος σας να επικοινωνήσετε θα είναι έντονο τις επόμενες έξι εβδομάδες, φροντίστε να ακούτε και τις απόψεις των άλλων.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε άσκοπα παρεξηγημένοι. Κάντε ένα βήμα πίσω και ελέγξτε τα λόγια σας προτού εκφέρετε τις απόψεις σας, καθώς οι μεγάλες δημόσιες δηλώσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παρανοήσεις ή ακόμη και να διώξουν τους ανθρώπους μακριά σας. Τώρα γίνεστε περισσότερο καχύποπτοι και πιο απαιτητικοί με τους άλλους, αλλά σκεφτείτε ότι ίσως και να είστε λάθος. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ο ανάδρομος Ερμής σάς ζητά να επαναξιολογήσετε την προσωπική σας ταυτότητα, το πώς προβάλλεστε στον έξω κόσμο, στο όνομα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Αυτή η αναπροσαρμογή σίγουρα δε θα είναι εύκολη, για να δείτε αποτελέσματα θα χρειαστεί αγώνας και σκληρή δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πόσο ενδιαφέρεστε για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης; Ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και θα μπορούσε να δημιουργήσει εμπόδια για χρήματα που περιμένετε ή θα πρέπει να αγωνιστείτε για να εξασφαλίσετε έναν τον πλούσιο πελάτη. Ο Άρης μπορεί επίσης να αυξήσει το άγχος και την πίεση εξαιτίας απρόβλεπτων εξόδων ή εξαιτίας ενός βαρύτερου φόρτου εργασίας. Φροντίστε για τον προϋπολογισμό σας, κάνοντας πίσω από πολυτελείς αγορές, εκτός κι αν είστε πραγματικά σίγουροι ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Ενώ είστε γενναιόδωροι από τη φύση σας και θέλετε να είναι ευχαριστημένοι όλοι γύρω σας, δε χρειάζεται να κλονίσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Βεβαιωθείτε ότι χαρίζετε ένα μέρος του διαθέσιμου εισοδήματός σας για κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό σας και όχι όλα για τους άλλους. Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο σκληρά εργάζεστε, το αξίζετε!

Κατά πόσο είναι ευπρόσδεκτο το παρελθόν; Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο θολό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να επουλώσετε τις πληγές από μια παλιά αγάπη, να δώσετε ένα οριστικό τέλος για την ψυχική ισορροπία σας. Αυτή είναι επίσης η ιδανική χρονική περίοδος για να κλείσετε οριστικά ένα οδυνηρό κεφάλαιο ζωής, συγχωρώντας και απελευθερώνοντας επιτέλους τον πόνο και τη θλίψη από μια αρνητική κατάσταση που έχει κάνει τον κύκλο της. Ένα σκιώδες άτομο θα μπορούσε επίσης να αποκαλυφθεί κι όσο κι αν αυτό σας πονάει, ευχαριστήστε το σύμπαν που σας άνοιξε τα μάτια. Από τη θετική πλευρά, ίσως νιώσετε έντονη την ανάγκη να διερευνήσετε την πνευματικότητα, να ασχοληθείτε βαθιά με την ψυχή σας, θεραπεύοντας τη συναισθηματική ανισορροπία. Αν πενθείτε εδώ και καιρό μια απώλεια, ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει στο ταξίδι σας.

ΙΧΘΥΣ

Επιστρέφετε στη δράση, έχετε την τόλμη και την ενέργεια να κινηθείτε μόνο για σας! Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς ξυπνά από ένα μακρύ λήθαργο, δίνοντάς σας τεράστια δύναμη και πάθος για να κάνετε αυτά τα μεγαλεπήβολα και ευγενή όνειρά σας πραγματικότητα. Προχωράτε μπροστά, νιώθετε ανανεωμένοι και αφήνετε πίσω σας τους ανταγωνιστές σας και όσους δεν πιστεύουν σε σας. Ο κόκκινος πλανήτης κατά τις επόμενες έξι εβδομάδες σας ενθαρρύνει επίσης να αλλάξετε την προσωπική εικόνα σας. Κάνετε ό,τι χρειάζεται για να προβάλετε την αυτοπεποίθησή σας και έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, ενώ παράλληλα αναδεικνύετε τη σεξουαλική και αισθησιακή πλευρά σας.

Ποιοι από τους φίλους σας αξίζουν να είναι στη ζωή σας και ποιοι όχι; Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, και σας βοηθά να κάνετε εκκαθάριση στις φιλίες σας, επαναξιολογώντας τι παίρνετε και τι δίνετε. Ίσως κάποια άτομα μέσα στην ομάδα σας να μην είναι συνεργάσιμα και καθυστερούν ένα ομαδικό έργο ή, επειδή δεν συναινούν μεταξύ τους ή αντιδρούν, εκτροχιάζουν το πρόγραμμα της ομάδας. Έτσι προσέξτε πολύ ποια άτομα αξίζουν να είναι στην ομάδα σας. Μια φιλία θα μπορούσε να απομακρυνθεί από τη ζωή σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αλλά θα μπορούσατε επίσης (ευτυχώς) να επανενωθείτε με έναν παλιό φίλο. Επιδείξτε επίσης αυτοσυγκράτηση όταν προβάλετε τις απόψεις σας στα social media και να είστε επιλεκτικοί και πολύ προσεκτικοί με τις νέες φιλίες σας. Ίσως κάποιος φίλος εμπλακεί στη σταδιοδρομία σας και τις φιλοδοξίες σας, όχι απαραίτητα για καλό σκοπό.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 19 έως 25.12.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, αρης, νέα, μονιμοτητα, υγιή, στυλ, θλίψη, δραση, media, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, τραπεζα της ανατολης, τελος ακινητων, κινημα πατατας, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αποτελεσματα, επιθυμιες, θλίψη, αδεια, αιτηση, βημα, γνωμη, γνωση, γυναικα, δουλεια, δωρα, εγκυμοσυνη, εργασια, θεμα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, περιοδος, πιεση, προγραμμα, υγεια, φιλια, φυσικη, χημεια, ωρα, αγαπη, αγκυρα, αγορα, αγχος, αγωνια, αιγλη, απλα, απωλεια, αστερια, ατομο, αυτοπεποιθηση, βαλιτσες, εβδομαδες, βοηθεια, γινει, γινεται, γονεις, δευτερο, δυναμη, δειτε, δηλωσεις, δικη, διχονοια, διαδικτυο, εγγραφη, εγχειρημα, ειλικρίνεια, εκκαθαριση, ελλειψη, εβδομαδα, ενεργεια, ενθουσιασμος, εξελιξη, εξι, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επιθυμια, ερευνα, ερμης, ερχεται, ερχονται, ευεξια, ευημερια, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, υγιή, ιδεες, ιδια, ιδιο, ηρεμια, θολο, εικονα, οικο, ισορροπια, κεφαλαιο, κινηση, κυκλος, κυνικος, λαδι, λαθος, λειτουργια, λογια, ληθαργο, λογο, μακρια, ματια, μηκος, μηκος κυματος, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νευρα, νερο, ξεκουραση, ξυπνα, ομαδα, ογδοο, οικος, οικογενεια, ονομα, οπωσδηποτε, παθος, ψυχη, ποναει, σιγουρα, σκεψεις, σπιτι, στυλ, συμπαν, σχεδια, σχολια, ταυτοτητα, ταξιδια, τολμη, φυση, φημη, χαμογελο, χατζηβασιλειου, ψευτες, ομορφα, αγορες, αγωνας, ασφαλεια, φιλοι, γινετε, γλυκο, ιδανικο, ιδιαιτερα, καρδια, κρεβατι, media, μπροστα, πληγες, πωληση, ταξιδι, θεματα, υγειας, βοηθος, χερια
Τυχαία Θέματα