Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 29.5 έως 4.6.2017

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα σας, θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε και θα τα καταφέρετε. Σε συνδυασμό με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, με τα λόγια σας και με τον άμεσο τρόπο προσέγγισης σας θα καταφέρετε να προσελκύσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Σε επαγγελματικά ζητήματα που αφορούν ομιλίες ή παρουσιάσεις θα τα πάτε πολύ καλά, επιτυχημένο θα είναι το αποτέλεσμα.

Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας, είναι πολύ πιθανόν να σας ερωτευτεί πρόσωπο ελκυστικής εξωτερικής εμφάνισης. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες, οι αποφάσεις σε θέματα επαγγελματικά και ερωτικά θα είναι ριζοσπαστικές ίσως και αρκετά επαναστατικές. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, έρχονται συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Με τον Άρη να εμφανίζεται στο Καρκίνο προστατευτικοί θα είστε στα πρόσωπα που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο ίσως να μην είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε θέματα εξέλιξης επαγγελματικά ή οικονομικά προετοιμαστείτε θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα ανέμελη θα είναι η στάση σας, αφήνετε στην άκρη προβληματισμούς και έγνοιες, επιθυμία σας θα είναι να απαλλαγείτε από αγχωτικές καταστάσεις. Τη διάθεση σας για δραστηριοποίηση θα την τονώσει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό, προς το τέλος του μήνα θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε άμεσες πράξεις. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα οργανώσει τη σκέψη σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο προς την μελλοντική σας εξέλιξη, κλείνετε τυχόν εκκρεμότητες ερωτικές ή επαγγελματικές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό τερματίζουν οι εντάσεις, θα είστε επικοινωνιακοί και συνεργάσιμοι. Στον ερωτικό σας τομέα αν υπάρχει χωρισμός, ένα προσωπικό ραντεβού θα κλείσει με επανένωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο ίσως να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, θέματα που απαιτούν αποφάσεις και ριζικές αλλαγές μάλλον θα τα αφήσετε στην άκρη. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα ενδιαφέρον θα δείξετε στις ερωτικές σας υποθέσεις, εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση θα αναλάβετε δυναμική δράση. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας, θα είναι πολύ σωστή η επιλογή σας να το προσεγγίσετε. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό εσείς με δικές σας ενέργειες θα αλλάξετε τα δεδομένα της καθημερινότητα σας, τολμηρές θα είναι οι προτάσεις σας, ασυνήθιστες πράξεις θα φέρουν ευχάριστες ανατροπές. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σας κάνει μεθοδικούς, οι ενέργειες σας θα είναι συντονισμένες, η διπλωματική σας στάση θα κλείσει με θετική κατάληξη ανοιχτό ζήτημα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό στον ερωτικό σας τομέα θα βρείτε ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία, αγάπη και κατανόηση θα σας δείξει το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι κουρασμένοι από σκοτούρες και προβληματισμούς, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα νιώσετε την ανάγκη να ξεγλιστρήσετε από τις κουραστικές υποθέσεις, επιθυμία σας θα είναι να διασκεδάσετε και να ξεδώσετε. Στον ερωτικό σας τομέα τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν, το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί, δεν θα ανακόψετε την θετική πορεία που θα πάρουν οι επαφές σας. Η ανάγκη σας για ανανέωση και αλλαγή θα σας ωθήσει σε επαναστατικές ενέργειες, με δυναμικές πράξεις θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητα σας εργασιακές και ερωτικές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες, βάζετε σε πρόγραμμα τις οφειλές σας. Με την εμφάνιση του Άρη στο ζώδιο σας, εσείς που διατηρείτε σταθερό ερωτικό δεσμό δεν αποκλείεται να περάσετε σε επίσημες υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα παθητική θα είναι η στάση σας, δεν θα επιχειρήσετε νέα άλματα. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας, επιθυμία σας θα είναι να εντυπωσιάσετε, θα επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, ευγενική στάση θα κρατήσετε στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε. Προμηνύεται νέα ερωτική γνωριμία, εσείς που θέλετε να αποκτήσετε σταθερή σχέση θα σας παρουσιαστεί το κατάλληλο άνοιγμα. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα ανοίξετε αποκαλυπτικές συζητήσεις, εσείς που ταλαιπωρείστε από αμφιβολίες τώρα θα ηρεμήσετε και θα πειστείτε, ξεκαθαρίζει το ομιχλώδες τοπίο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας σε γονείς και αδέλφια, θα παρθούν αποφάσεις που θα ενισχύσουν τους συνδετικούς σας κρίκους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε και να υπερισχύσετε. Σε θέματα ερωτικής φύσης αναλαμβάνετε δυναμική δράση, αυτή τη φορά θα φλερτάρετε και θα εκδηλωθείτε χωρίς ανασφάλειες ή αναστολές. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία ετοιμαστείτε θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, έντονη έλξη θα νιώσετε, σας συμβουλεύω να μην την κρύψετε. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό απελευθερώνεται ο τρόπος σκέψης σας, τώρα θα τολμήσετε να περάσετε σε δυναμικές πράξεις, αλλάζετε σχέδια και τακτική δράσης. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τις οργανωτικές σας ικανότητες, τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες, βάζετε στα τάξη και σε πρόγραμμα τις υποχρεώσεις σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό ενδεχομένως η σκέψη σας να εστιάσει στο πρώην ερωτικό σας ταίρι, σε περίπτωση που προχωρήσετε σε προτάσεις επανασύνδεσης οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο προσοχή να μην πιέσετε τον εαυτό σας, οι σκέψεις σας θα δημιουργήσουν αγχωμένες καταστάσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε με ηρεμία. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, θα βγάλει στην επιφάνεια την ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας. Γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας, συμπαράσταση θα προσφέρετε σε φιλικά και σε πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Στον ερωτική σχέση σας θα υπάρξει ηρεμία, συγκατάβαση και ερωτισμός, θερμές στιγμές θα ζήσετε με το ταίρι σας. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα καταφέρετε να ξεσκεπάσετε κάποιες κρυμμένες καταστάσεις, αναλυτικές συζητήσεις θα σας βγάλουν από τυχόν αυταπάτες ή ψευδαισθήσεις. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ενισχύσει την ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία, σε υποθέσεις που σας πιέζουν ή σας περιορίζουν η στάση σας θα είναι επαναστατική. Ο ερχομός της Σελήνης στον ζώδιο σας είναι πολύ πιθανόν να φέρει στην ερωτική σας ζωή ένα καινούργιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρό συγκρούσεις με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας περιορίσουν ή να σας κατευθύνουν. Σε οικονομικά θέματα, καθυστερήσεις ή αναβολές ίσως να σας δημιουργήσουν άγχος. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ενδοοικογενειακά και ερωτικά ζητήματα. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι θα την κυνηγήσετε τη νέα γνωριμία. Με το στυλ και την προσωπικότητα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα ενθουσιαστεί μαζί σας. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, τολμηρές και απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας , η καρδιά σας θα είναι έτοιμη να ρισκάρει, παίρνετε απόφαση να ξεκινήσετε νέα ερωτική σχέση με ολοκαίνουργιο άτομο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, σταθερότητα και ασφάλεια θα αναζητήσετε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον ερωτικό. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο ίσως να καθυστερήσετε τις αποφάσεις και τις ενέργειες σας, δεν θα είστε σε θέση να δώσετε τερματικά αποτελέσματα, θα νιώσετε πως χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε με την ηρεμία σας. Ενδεχομένως να απορρίψετε μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους. Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα παραγκωνίζετε εργασιακές υποθέσεις που σας αγχώνουν, στόχος σας θα είναι η ψυχική και σωματική ξεκούραση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, σε προσωπικό ραντεβού θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα σας εκπλήξουν, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο οι θετικές σας σκέψεις θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε και να σταθεροποιηθείτε. Εσείς οι τσακωμένοι με το ταίρι σας ή με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, συμφιλιώνεστε, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα ηρεμήσει τα πνεύματα, λύνονται οι παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα έντονη αυτοπεποίθηση θα νιώσετε, θα θελήσετε να γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, είναι πολύ πιθανόν οι πράξεις σας να στοχεύουν στον εντυπωσιασμό. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα με στόμφο θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, δυναμική θα έχει ο λόγος σας, τα επιχειρήματα σας θα καταφέρουν να πείσουν. Θετική εξέλιξη θα έχετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, τυχόν ριψοκίνδυνα επαγγελματικά άλματα θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα εμφανιστείτε εργασιομανείς και τελειομανείς, καλό θα είναι να μην εξαντλήσετε τις αντοχές σας σωματικές ή πνευματικές. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό ειρηνικές θα κάνει τις διαθέσεις σας, αγάπη και κατανόηση θα δείξετε στα οικογένεια σας πρόσωπα. Στον ερωτικό σας τομέα με τον Άρη να εμφανίζετε στον Καρκίνο, στην δυναμική πρόταση που θα κάνετε θα λάβετε θετική απάντηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα αναζητήσετε αναγνώριση και εκτίμηση, στον εργασιακό τομέα οι προσπάθειες σας να υπερισχύσετε ή να ξεχωρίσετε θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας εξοπλίσει με ενέργεια, οξυδέρκεια και δημιουργική φαντασία. Θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, θα ανακαλύψετε τι πρέπει να κάνετε για να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα ή ζητήματα που σας προβληματίζουν. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό δεν θα θελήσετε πιέσεις, αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν ή να σας περιορίσουν θα πέσουν έξω , προσοχή στην αντιδραστικότητα σας. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο διπλωματική θα κάνει τη στάση σας , σε θέματα οικονομικών συμφωνιών το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σας. Οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και μεθοδικές, αυτή η φορά θα καταφέρετε να ρεγουλάρετε τον ενθουσιασμό σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις επιπόλαιες επιλογές.

ΙΧΘΥΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα αισιόδοξη και ανέμελη θα είναι η συμπροφορά σας, σε συνδυασμό με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο για την ώρα θα τρενάρετε ζητήματα που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, θα αφήσετε στην άκρη τα δύσκολα επαγγελματικά θέματα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θετικές απαντήσεις θα δώσετε σε φιλικές προτάσεις για εξόδους διασκέδασης, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, στο χέρι σας θα είναι η πρώτη σας επαφή να κλείσει με υπόσχεση για προσωπικό ραντεβού. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και λίγο αργότερα στον Ζυγό θα σκεφτείτε το μέλλον σας κυρίως το ερωτικό, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα μιλήσετε για δεσμεύσεις , επιθυμία σας θα είναι να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας πορεία.

The post Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 29.5 έως 4.6.2017 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα