Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 19-25.6.2017

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας απο το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο περιορισμένη θα είναι η διάθεση σας για οικονομικά ρίσκα. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι απελευθερωμένος, θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις και συμπλέγματα, τώρα θα στραφείτε σε πρόσωπα που η επικοινωνία σας θα έχει τη δυνατότητα να διευρύνει τους πνευματικούς

σας ορίζοντες. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Καρκίνο, επιθυμία σας θα είναι να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις στον εργασιακό σας χώρο, να συμφιλιωθείτε με φιλικό ή οικογενειακό άτομο αν υπήρχε τσακωμός, και να επανασυνδεθείτε σε περίπτωση που χωρίσατε με το ερωτικό σας ταίρι. Με τον ερχομό του Ήλιου στον Καρκίνο θα προσκολληθείτε στο ταίρι σας, θα αφιερώσετε χρόνο στην ερωτική σας σχέση και γενικότερα στην οικογένεια σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σε προτεραιότητα βάζετε τις προσωπικές σας σχέσεις, δε θα αφήσετε τα εργασιακά ζητήματα να εξαντλήσουν τον διαθέσιμο σας χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σας και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα φλερτάρετε με τρόπο θερμό εκδηλωτικό και αρκετά αισθησιακό. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έρχεται συμβάν νέας ερωτικής γνωριμίας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα, αποκαλύψτε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου ειρηνικές και συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Αποκατάσταση σχέσεων και επαφών θα έχετε με πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό δημιουργήθηκαν μεταξύ σας παρεξηγήσεις. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση, με επιτυχία θα κλείσουν αναλυτικές συζητήσεις σχετικά με την μελλοντική σας πορεία, δεν αποκλείεται να υπάρξει απόφαση δέσμευσης. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο καταφθάνει απρόσμενη επανένωση με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα συμβάλει στο να υπάρξουν ψυχικές και συναισθηματικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα καταφέρετε να διαγράψτε από τη μνήμη σας δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος, τώρα θα εστιάσετε στα ευχάριστα γεγονότα που θα προκύψουν. Αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα σας δοθεί από μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επεκταθείτε και να εκφράσετε τις πρωτοποριακές σας ιδέες. Η εμφάνιση του Ερμή και του Ήλιου στον Καρκίνο θα φέρει ισορροπία στις διαθέσεις σας, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική γεγονός που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις εντάσεις τόσο σε θέματα εργασιακά, όσο και σε ερωτικά. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας ανακτάτε δυνάμεις, τολμηρή θα είναι η επαγγελματική σας δράση, νέες συνεργασίες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, σε ζητήματα χωρισμού ή τσακωμού θα βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας, η υπόθεση θα κλείσει με συμφιλίωση και επανένωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο όλες οι ενέργειες σας θα αποσκοπούν στην σταθεροποίηση, την σιγουριά, και την κατοχύρωση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια τον ρομαντισμό και την ψυχική σας ευαισθησία, αλτρουιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο. Με τον Ερμή και τον Ήλιο να εμφανίζονται στο ζώδιο σας θα δεχτείτε να επιστρέψει στη ζωή σας ερωτικό πρόσωπο που ο χωρισμός σας είχε προκληθεί από εγωιστικές αντιδράσεις και όχι από έλλειψη αισθημάτων. Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σοβαρές υποσχέσεις θα δοθούν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα καταφέρετε να ανανεώσετε το μεταξύ σας κλίμα, ανοίξτε την καρδιά σας θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική ανταπόκριση. Για τους ερωτικά μόνους, δεν αποκλείεται να συμβεί απρόοπτη συνάντηση που θα σας προκαλέσει ευχάριστη έκπληξη. Προμηνύεται νέα γνωριμία και ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής αρχής.

ΛΕΩΝ

Με την εμφάνιση της Σελήνης τον Ταύρο θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να προβείτε σε αγορές υλικών αντικειμένων που θα αποσκοπούν στον καλλωπισμό ίσως και στον εντυπωσιασμό. Προσοχή στις καταναλωτικές σας διαθέσεις, φροντίστε να είναι συνετό το χρηματικό ποσό που θα ξοδέψετε. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό, συναντήσεις και συνομιλίες θα σας δώσουν την ευκαιρία ουσιαστικών αλλαγών, θα έχετε την ικανότητα μέσω διαλόγου να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες, οι συνεργασίες σας θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Ενθαρρύνετε ο ψυχολογικός σας κόσμος, εκτοπίζετε τις αρνητικές σκέψεις, ανακτάτε την αισιοδοξία σας, απεγκλωβίζεστε από παρελθοντικές απογοητεύσεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα κυρίως σε συναισθηματικά ζητήματα, έρχεται αποκατάσταση ερωτικής σχέσης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους παίρνετε απόφαση να προσεγγίσετε, για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει νέα γνωριμία. Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, για εσάς που διακόπηκε ο δεσμός σας και βιώνετε στάδιο χωρισμού, καταφθάνει γεγονός επανασύνδεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο δεν θα θελήσετε να ανοιχτείτε επαγγελματικά, για την ώρα θα παγώσετε την ιδέα να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια. Συγκρατημένες σας θα είναι οι ενέργειες σας, θα κινηθείτε με σύνεση και ώριμη σκέψη, οι επιλογές σας θα είναι μελετημένες. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει διπλωματικούς, ευέλικτους και επικοινωνιακούς, δυναμικός θα είναι ο λόγος σας, θα καταφέρετε να τεκμηριώσετε και να πείσετε. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βγείτε από τυχόν αναστολές, ίσως να διαφοροποιηθούν οι επαγγελματικοί σας στόχοι, σε κάποια συγκεκριμένα εργασιακά θέματα ενδεχομένως να αλλάξετε την τακτική που εφαρμόζετε στις συνεργασίες σας. Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας ανοιχτεί δίοδος επανασύνδεσης με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος. Θετική απάντηση θα λάβετε στις προτάσεις σας, θα προκύψει συνάντηση και συνομιλία που θα κλείσει παρεξηγήσεις και αρνητικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό απελευθερωμένα και προοδευτικά θα είναι τόσο τα λόγια σας, όσο και οι πράξεις σας, με τον τρόπο που θα μιλήσετε και θα κινηθείτε θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας ανανεώσει ψυχολογικά, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες από ταμπού και εσωτερικές αναστολές. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα τονώσει την ανάγκη σας για ποικιλία, για αλλαγές και για διαφόρων ειδών περιπέτειες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες θα έχουν θετική κατάληξη. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα εμφανιστείτε εγκάρδιοι και συμπονετικοί, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και αρκετά ρομαντική. Εσείς που τσακωθήκατε ή διανύετε περίοδο χωρισμού θα έχετε ευχάριστες ανατροπές, δεν θα προκύψει οριστικός χωρισμός, αντιθέτως, θα γίνει οριστική επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, ναι μεν θα υπάρξει μια πεισματική διάθεση στις πράξεις σας, ωστόσο οι τελικές σας κινήσεις θα είναι ώριμες και συνειδητές, θα στοχεύουν στη σταθερότητα, στην εδραίωση και στην ασφάλεια. Με τον Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αν είστε ερωτικά μόνοι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσει καινούργιο νόημα η ερωτική σας ζωή. Με τον Ερμή και τον Ήλιο να εμφανίζονται στο ζώδιο του Καρκίνου θα δοθεί λύση σε ένα ερωτικό ή οικογενειακό σας ζήτημα, το αποτέλεσμα θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, απαλλάσσεστε από απαισιόδοξες σκέψεις και ηττοπάθειες. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχονται γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε. Σας παροτρύνω να φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, τα νέα ανοίγματα θα σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα ή άλυτα ως τώρα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, ανάγκη σας θα είναι να βάλετε σε μια σταθερή πορεία τα οικονομικά σας, οργανώνετε τις κινήσεις σας, τακτοποιείτε οφειλές. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό η σκέψη σας θα είναι πρωτοποριακή, εμπνευσμένη και απελευθερωμένη. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σας, θα εναντιωθείτε σε συντηρητικές απόψεις, τερματίζουν προκαταλήψεις και αναστολές. Παίρνετε απόφαση να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας, ποικιλία θα αναζητήσετε, οι ενέργειες σας ενδεχομένως να είναι κάπως ασυνήθιστες. Στον ερωτικό σας τομέα, με ουσιαστικές πράξεις θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο εσείς οι χωρισμένοι θα κάνετε το τολμηρό βήμα της επανένωσης και δε θα απογοητευτείτε, εξομολογήσεις και λόγια καρδιάς θα κλείσουν με συμφιλιωτικό αποτέλεσμα. Η εβδομάδα σας θα έχει ευχάριστα γεγονότα που αν τα αξιοποιήσετε θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις συνθήκες τις καθημερινότητας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας, ο χειρισμός σας θα είναι προνοητικός. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα διευρύνει τη σκέψη σας, διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, να τερματίσετε τυχόν αδιέξοδα. Στις συζητήσεις σας θα είστε σε θέση να τεκμηριώσετε, να εξηγήσετε και να πείσετε, ο προφορικός σας λόγος θα είναι δυνατός, στις ομιλίες σας θα τα πάτε πολύ καλά. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει αρμονία στον συναισθηματικό σας κόσμο, οι απόψεις σας και οι ιδεολογικές σας τοποθετήσεις θα διακρίνονται από ευαισθησία και ρομαντισμό. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο, σε ερωτικά ζητήματα η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και ειρηνική, σε εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους καταφθάνουν νέες προτάσεις σε θέματα επαγγελματικά αλλά και ερωτικά. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενος νέας ερωτικής γνωριμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο του Ταύρου σε έξοδα θα μπείτε, θα αγοράσετε, θα καταναλώσετε, προσοχή στις επιλογές σας, οι περισσότερες αγορές σας ενδεχομένως να στοχεύουν στον καλλωπισμό και όχι στην επένδυση. Σας δίνω τη συμβουλή να φροντίσετε τα έξοδα σας να μην είναι περισσότερα από τα έσοδα σας. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει την ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, η στάση σας θα είναι συναισθηματικά απελευθερωμένη, η φαντασία σας, κυρίως για εσάς τους καλλιτέχνες, θα αποδειχτεί δημιουργική και εμπνευσμένη. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό εσείς που ασχολείστε με επαγγέλματα σχετικά με συγγραφή, με δημοσιές ομιλίες , με συνεντεύξεις, θα τα πάτε πολύ καλά, το πνεύμα σας θα βρίσκεται σε διέγερση και εγρήγορση. Η εμφάνιση του Ερμή και του Ήλιου στον Καρκίνο σας φέρνει συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους αλλαγές θα θελήσετε να φέρετε στην ερωτική σας ζωή, τα γεγονότα θα σας ανανεώσουν.

ΙΧΘΥΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα καταλαγιάσει την ανησυχία σας σχετικά με την μελλοντική σας πορεία, τώρα θα εστιάσετε στα ήδη κεκτημένα, επιθυμία σας θα είναι η κατοχύρωση και η σταθερότητα. Δεν θα θελήσετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας, θα νιώσετε ικανοποιημένοι με τις ήδη υπάρχουσες εργασιακές συνθήκες. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ρομαντική θα είναι η διάθεση σας , αυτή τη φορά θα τις φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, οι ιδεολογικές σας τοποθετήσεις θα είναι χαλαρές και όχι απόλυτες. Στις προσωπικές σας επαφές, φιλικές και ερωτικές , συμπονετική θα είναι η στάση σας, κατανόηση θα δείξετε στις αδυναμίες των άλλων, στο ταίρι σας θα ανταποκριθείτε με αγάπη και εκτίμηση. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση επανασύνδεσης, εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι θα έχετε άνοιγμα άμεσης επανένωσης.

The post Τί προβλέπουν τ’ άστρα από 19-25.6.2017 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα