Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 8.6-14.6.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Έχετε κάνει την αυτοκριτική σας; Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, ίσως σας βοήθησε να συνειδητοποιήσετε ότι οι σκέψεις σας, θετικές ή αρνητικές, διαμορφώνουν τη ζωή σας και τις σχέσεις σας με τους γύρω σας, ίσως ήλθατε αντιμέτωποι με παρανοήσεις και ασάφειες

και καταλάβατε ότι η αρνητικότητα προσελκύει αρνητικότητα. Τώρα που ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, αναγνωρίζονται τα επιτεύγματά σας, απομακρύνονται οι παρεξηγήσεις και οι απελπιστικές καταστάσεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα να εκφράσετε χωρίς φόβο τις απόψεις σας, να ανοίξετε τα φτερά σας, να γίνετε και πάλι η κοινωνική πεταλούδα. Προσελκύετε νέα άτομα, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο,κάνετε μια προσπάθεια να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας που τους είχατε βάλει στο περιθώριο, κυνηγάτε και πάλι αυτούς τους υψηλούς στόχους. Δεν χρειάζεται τώρα να σκεφτείτε και πολύ τα λόγια σας, ούτε και να κάνετε εκτεταμένο έλεγχο των μηνυμάτων που στέλνετε ή να περιμένετε για αυτή την παρουσίαση. Απολαύστε πραγματικά αυτή την αλλαγή και πετάξτε στα ύψη.
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη, επίσης ,στον τρίτο οίκο σας, σας γεμίζει με ενθουσιασμό ώστε να κάνετε μια μικρή εξερεύνηση στην πόλη σας ή να κάνετε πρόταση στους φίλους σας για ένα σύντομο οδικό ταξίδι, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Συμβουλή: Να είστε καλοί ακροατές, ειδικά όταν οι άλλοι γύρω σας έχουν αντιρρήσεις. Μην ενισχύετε τις ανησυχίες τους και λάβετε υπόψη σας τη γνώμη τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Είχατε πρόβλημα με τα χρήματά σας; Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στο δεύτερο οίκο σας, του εισοδήματος, επιμένει να επενδύσετε στη δική σας ανάπτυξη. Ακόμα κι αν χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα, δεν έχει σημασία πόσα, σας στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα: ότι είστε δεσμευμένοι από το σύμπαν να κάνετε ενέργειες για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Είστε τώρα ελεύθεροι να υπογράψετε μια νέα επιχειρηματική οικονομική συμφωνία, να πάρετε οικονομικά ρίσκα, αλλά χωρίς να θέτετε την οικονομική ασφάλειά σας σε κίνδυνο. Αν έχετε ήδη ρίξει αίμα, ιδρώτα και δάκρυα στην εργασία σας και περιμένετε ανταμοιβές και αναγνώριση,προγραμματίστε μια συζήτηση με τον προϊστάμενό σας. Πιστέψτε στην αξία σας και ζητήστε ό, τι σας αναλογεί. Αν είχατε κάποιες οικονομικές ανησυχίες, σταματήστε να κάνετε αρνητικές σκέψεις και δράστε.
Αν τα σχέδια των φίλων σας είναι πολύ υπερβολικά για τον προϋπολογισμό σας, προτείνετε κάτι πιο προσιτό. Ή απλά συναντηθείτε μόνο για καφέ, αν προτιμάτε να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας, προκειμένου να κάνετε μια ακριβή αγορά. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη επίσης στο δεύτερο οίκο σας, σας ωθεί να εργαστείτε σκληρά για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης, είναι στο χέρι σας το πώς θα δράσετε. Σταθείτε σταθεροί στις αποφάσεις σας και κάντε κάποιες μικροαλλαγές στα έξοδά σας, δίνοντας έμφαση στην παραγωγή απτών αποτελεσμάτων. Μην παραλείψετε επίσης να κάνετε κάτι διαφορετικό μετά τη δουλειά, θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μήπως ξυπνούσατε το πρωί, με μερικά σκοτεινά σύννεφα να πλανώνται πάνω από το κεφάλι σας; Μην αγχώνεστε όμως. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιό σας, φέρνοντας πίσω το γέλιο και τηνελαφρότητα με τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας. Και δεν χρειάζεται καν να σκεφτείτε να αναμασάτε και πάλι τα ίδια και τα ίδια. Προσκαλέστε τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας και συζητήστε με πάσα ειλικρίνεια.Παίρνετε το τιμόνι και σώνετε το πλοίο που βυθίζεται αναλαμβάνοντας τα ηνία. Ανακουφίζεται η ψυχή σας, έχετε και πάλι την όρεξη για ζωή, για να προβάλετε ένα έργο σας, για να αναβιώσετε το πάθος στη σχέση σας. Τα πάντα γύρω σας εξομαλύνονται, κυριαρχεί ένα πνεύμα συμφιλίωσης, εκφράζετε άφοβα τη γνώμη σας, ίσως ακόμα πάτε ένα σύντομο ταξίδι ή ενδιαφερθείτε για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Η διασκέδαση είναι τώρα για σας η μόνη σας προτεραιότητα. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη, επίσης στο ζώδιό σας, σας χαρίζουν τη δύναμη και την τόλμη να πάρετε ρίσκα, στη δουλειά, την αγάπη, τη ζωή. Μήπως όμως πρέπει να κάνετε μια μικρή παύση; Μπορεί και να θέλετε να κινηθείτε προς τα εμπρός, βαδίζοντας σε ένα άγνωστο, ίσως και επίφοβο μονοπάτι.Σκεφτείτε πολύ καλά τα επόμενα βήματά σας, μην ενεργείτε παρορμητικά για να είστε αποτελεσματικοί και αποδοτικοί. Μην πιέζετε τον εαυτό σας, προσπαθώντας να τα κάνετε όλα γρήγορα, θα εξαντληθείτε. Αρχίστε με εστίαση στα σχέδια που πραγματικά αξίζουν την ενέργεια και το χρόνο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μήπως έχουν δοκιμαστεί η αλήθεια και η πίστη με κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο; Αν είχατε αγωνιστεί να ισορροπήσετε μια δύσκολη κατάσταση και οι ενέργειές σας (ή των άλλων) δημιουργούσαν ασάφεια και σύγχυση, ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας υπενθυμίζει ότι είναι στο χέρι σας αν η εξέλιξη θα είναι θετική ή αρνητική.Συζητήστε, δείξτε την υποστήριξή σας και κάντε σαφές ότι θέλετε να συμφιλιωθείτε με το άτομο που σας προξένησε πόνο. Δώστε του χρόνο και χώρο να σκεφτεί και θα έχετε την απάντηση που θέλετε. Ο Ερμής σας κάνει επίσης πιο εσωστρεφείς, θέλετε να μείνετε στη φωλιά σας, ίσως και να μη σηκώνετε τα τηλέφωνα, προκειμένου να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Βγείτε για λίγο έξω από το πρόγραμμά σας, μην αναλαμβάνετε βαρείς υποχρεώσεις και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Κάντε ένα περίπατο κοντά σε νερό, χαλαρώστε σε ένα σπα, απολαύστε εκείνο το μυθιστόρημα που έχετε αφήσει στη μέση. Σκεφτείτε επίσης και την θεραπευτική δύναμη της μουσικής και του ύπνου.
Επισήμανση του Ήλιου σε σύνοδο με τον Άρη, επίσης στο δωδέκατο οίκο σας: Λαμβάνοντας υπόψη πόσες συμβουλές έχετε μοιράσει τον τελευταίο καιρό, δεν αποτελεί κατάπληξη το γεγονός ότι αισθάνεστε σαν το …θύμα που τρέχει για όλους. Μην εκνευρίζεστε και θυμηθείτε: το κάρμα θα σας χαμογελάσει. Αλλά κρατηθείτε μακριά από άτομα που σας μεταφέρουν τη δική τους αρνητικότητα. Δώστε πρακτικές και ενεργητικές απαντήσεις στα προβλήματά τους, απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει και όρια.

ΛΕΩΝ
Μήπως είχατε απομακρυνθεί από τους φίλους σας ή μια κοινωνική ομάδα; Με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, συμφιλιώνεστε με τους φίλους σας, γίνεστε και πάλι η κοινωνική πεταλούδα, είστε πιο συνεργατικοί. Ο ορθόδρομος Ερμής σας βοηθά να δείτε πώς οι συνεργατικές προσπάθειες μπορούν να σας μεταφέρουν μακρύτερα από ό, τι αν ενεργούσατε μόνοι. Κανείς δεν πρόκειται να σας αμφισβητήσει την εξουσία, η ένωση με τους άλλους θα φέρει αίσια αποτελέσματα στην αποστολή σας. Αν σκεφτόσασταν την ομάδα των ονείρων σας, ξεκινήστε την αναζήτησή σας από σήμερα, ακόμα και on – line. Αν είχατε παρακάμψει κάποια δύσκολα ζητήματα με τους φίλους σας για να μην ταράξετε τα νερά, είναι καιρός να προβάλετε τα εν λόγω θέματα.
Ο Ερμής σας βοηθά να συζητήσετε με διακριτικότητα και να αποδεχτείτε τις απόψεις των φίλων σας, ακόμη κι αν δεν συμφωνούν με τις δικές σας. Θυμηθείτε: αυτό δεν γίνεται για τη νίκη, αλλά για να βρεθεί ένας τρόπος που να λειτουργεί για όλους. Τίποτα δεν σας κάνει πιο ευτυχισμένους από το να είστε μια πηγή συνεπούς υποστήριξης για τους φίλους σας, αλλά ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη, επίσης στον ενδέκατο οίκο σας, σας ζητά να θέσετε τα όριά σας. Κανείς δεν περιμένει από εσάς να αποδείξετε την πίστη σας και ότι είστε βράχος για τους φίλους σας, ειδικά αν αυτό συνεπάγεται εξάντληση, εκνευρισμό και μειωμένη ενέργεια. Πάρτε μια συνειδητή απόφαση και σχεδιάστε τη διαχωριστική γραμμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μήπως αντιμετωπίσατε κάποιες καθυστερήσεις ή εκκρεμότητες στην προσπάθειά σας να προωθήσετε τους μεγαλειώδεις στόχους σας; Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, βάζει τις φιλοδοξίες σας μπροστά, ασχολείστε με τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας και μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακή πρόοδο. Απλά μη δεσμεύεστε με προθεσμίες και πρόγραμμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο και για τον εαυτό σας. Μη χάσετε ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός, μπορεί και να συναντήσετε εξέχουσες και σημαντικές προσωπικότητες ή τουλάχιστον άτομα των οποίων τα επιτεύγματα θαυμάζετε. Μπορεί να σκεφτείτε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, απλά προσπαθήστε να ξεκινήσετε πράγματα που μπορείτε να ολοκληρώσετε.
Ένα κύμα ενθουσιασμού και δύναμης σας χαρίζει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη, επίσης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας. Αν κυνηγάτε καιρό μια δουλειά, προβάλετε τις δεξιότητές σας και τα ταλέντα σας, εκδηλώστε το πάθος σας και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Το σύμπαν ενισχύει τις φιλοδοξίες σας ακόμη περισσότερο, αγωνίζεστε για τα μεγάλα οράματά σας, παίρνετε το τιμόνι για τη μεγάλη ανάβασή σας. Αλλά να θυμάστε: κάθε ισχυρός ηγέτης κατανοεί την ανάγκη μιας σταθερής ομάδας και ισχυρών συμμάχων δίπλα του. Σχεδιάστε τη δράση σας και αρχίστε να διανέμετε καθήκοντα. Συμβουλή: Φροντίστε οι συζητήσεις σας με τους ανωτέρους σας και τους συνεργάτες σας να είναι ώριμες και ξεκάθαρες. Αν νιώσετε ότι κάποια άτομα στην εργασία σας δεν είναι σύμμαχοί σας, απλά αγνοήστε τους.

ΖΥΓΟΣ
Εφαρμόστε την έμφυτη διπλωματία σας όταν μεταδίδετε τις ιδέες σας και προβάλετε τις απόψεις σας. Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στον ειλικρινή και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας, σας ζητά να είστε προσεγμένοι με τη συμπεριφορά σας και να είστε διακριτικοί. Άλλο πράγμα να αναγνωρίσετε τα λάθη των άλλων και εντελώς άλλο να τους τα επισημάνετε. Κάντε πίσω και μη δίνετε σημασία αν κάποιος κάνει ένα σφάλμα. Παρέχετε πιθανές λύσεις αλλά μην κτυπάτε την υπερηφάνεια των άλλων ανθρώπων. Από τη θετική πλευρά, ο Ερμής σας φέρνει πολλές ευκαιρίες από μακριά ή από το εξωτερικό. Μπορείτε τώρα να βγάλετε άφοβα εισιτήρια γι’ αυτό το ταξίδι που ενδεχομένως θέλετε να κάνετε ή να προσκαλέσετε κάποιον για μια συμφωνία ή να κάνετε μια μακρινή ερωτική ή επαγγελματική σχέση.
Το ανεξάρτητο πνεύμα σας πετά και πάλι στα ύψη, δίνοντάς σας μια μεγάλη επιθυμία να εξερευνήσετε το άγνωστο και το μακρινό. Μήπως νιώθετε πλήξη; Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη, επίσης στον ένατο οίκο σας, ταρακουνά την καθημερινή ρουτίνα σας, αποβάλλει την ανία από τη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας για να δείτε τη διαφορά. Αν είστε κουρασμένοι κάνοντας συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, τι θα λέγατε να δείτε την πόλη σας ή να αποκτήσετε μια νέα γνώση; Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει μια βόλτα κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό χωρίς το smartphone σας. Ποιές άλλες μικρές απολαύσεις μπορείτε να βάλετε στο πρόγραμμά σας; Μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νιώθετε άνετα ή απόμακρα; Ο ορθόδρομος Ερμής στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας επαναφέρει την οικειότητα στις κοντινές σχέσεις σας αλλά δημιουργεί και περίεργες προσκολλήσεις. Το ζώδιό σας είναι ιδιαίτερα παθιασμένο όταν ενώνεται με τους ανθρώπους, τους τόπους, ακόμη και τα πράγματα. Όντας όμως τόσο έντονα προσκολλημένοι, καθίσταται δύσκολο να χαρείτε τη ζωή. Ο Ερμής σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τη δική σας δύναμη, να επαναφέρετε την ομαλότητα και τη διαύγεια στις συνομιλίες σας. Εσείς και μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τη δική σας ευτυχία. Αν είχατε πνίξει συναισθηματικά τον αγαπημένο σας, τώρα μπορείτε να επαναφέρετε την ισορροπία.
Κατανοείτε σε βάθος τον τρόπο που λειτουργεί και αποκαλύπτετε κάποια από τα μυστικά σας. Συζητώντας μεταξύ σας, αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για την πορεία του δεσμού σας. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη επίσης στον όγδοο οίκο σας, σας κάνει κάπως κλειστοφοβικούς, παλεύετε με τους κακούς σας δαίμονες. Μη χάνετε χρόνο προσπαθώντας να εντοπίσετε την αιτία της αγωνίας σας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να αναγνωρίσετε ότι χρειάζεστε προσωπικό χρόνο και χώρο για να κατανοήσετε και να αποβάλετε τις στρεσογόνες καταστάσεις της ζωής σας. Ευγενικά αποποιηθείτε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας και αποστασιοποιηθείτε από άτομα που αποστραγγίζουν την ενέργειά σας. Ίσως χρειαστεί απλά να υποστηρίξετε λίγο το «εγώ» σας για να αποκαταστήσετε τη συναισθηματική και ψυχική σας ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μήπως η σχέση σας πέρασε από σαράντα κύματα; Ο ορθόδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας καλεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ίσως και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής στη σχέση σας. Δεν μπορείτε πλέον να βρίσκεστε στην ασάφεια, ήρθε η ώρα να επιλέξετε πού θα βαδίσετε. Αν ακόμα νιώθετε σύγχυση, γράψτε τα συν και τα πλην. Ίσως να δώσετε πιο πολύ βάρος στα αρνητικά, πράγμα που συσκοτίζει το καλό που μπορεί να προέλθει από αυτό το δεσμό. Βλέποντας όμως τα πράγματα και μαύρα και άσπρα, αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Ακόμα καλύτερα, ξεκλειδώστε το θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας, ο Ερμής σας χαρίζει ευφράδεια και γοητεία, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα απομακρύνετε τον αγαπημένο σας.
Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν η σχέση σας μπορεί να πάει στο επόμενο επίπεδο. Στο μέτωπο της εργασίας σας, ήρθε η ώρα να μοιραστείτε τις ποικίλες ιδέες σας με τους συνεργάτες σας, ειδικά αν ήσασταν συγκρατημένοι κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Δεν χρειάζεται τώρα να περιμένετε για να προβάλετε μια ιδέα σας, αναμένετε θερμή υποδοχή και επευφημίες! Συμβουλή: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη επίσης στον έβδομο οίκο σας, σας κάνει τολμηρούς στην επικοινωνία και ίσως αντί για διάλογο να κάνετε μονόλογο. Αντί να εξαναγκάζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε,δώστε τους το χρόνο που χρειάζονται και μην τους πιέζετε. Είναι πραγματικά σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας, ούτε και να περιμένετε από τους άλλους πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μήπως είχατε βάλει τις υγιείς συνήθειές σας στην άκρη; Είχε αποδιοργανωθεί η καθημερινότητά σας; Ή είχατε παραμελήσει τον εαυτό σας; Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στον έκτο οίκο σας, τον τομέα της ευεξίας σας, σας ωθεί να έρθετε και πάλι στο προσκήνιο. Χρησιμοποιήστε αυτό το κύμα της έμπνευσης και των νέων ιδεών για να ανανεώσετε τη ρουτίνα σας και να βάλετε και πάλι πρόγραμμα στη ζωή σας. Εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο, ασχοληθείτε με τη γιόγκα, κάντε πιο υγιείς διατροφικές επιλογές. Επίσης, απαλλαγείτε από τις απαισιόδοξες σκέψεις και τον πόνο σας και βρείτε τη χαρά που έρχεται με τη φροντίδα του εαυτού σας.Προσοχή στην επαγγελματική εξουθένωση, σας συνιστά ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη επίσης στον έκτο οίκο σας. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ούτε μια μέρα ρεπό, αφιερώστε λίγο προσωπικό χρόνο μόνο για εσάς.
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα μεσημεριανό γεύμα, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα αντί να κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας και πάλι.Χρησιμοποιήστε το απογευματινό διάλειμμά σας για να περπατήσετε γύρω από το τετράγωνο, χωρίς το smartphone σας. Τα μικρά πράγματα στη ζωή θα προσθέσουν μεγάλη ψυχική ανανέωση, και σε αυτή την περίπτωση, θα δείτε μεγάλη διαφορά στην απόδοση και την παραγωγικότητά σας. Αποστασιοποιηθείτε από το δράμα και τις πολλές υποχρεώσεις, αναθέτοντας καθήκοντα ή ακόμα ρίχνοντας το πάθος που κυλά στις φλέβες σας, σε μια δραστηριότητα που μιλάει στην ψυχή σας. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η ηρεμία και η γαλήνη της ψυχής σας και όχι (πάντα) οι υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε ερωτευμένοι με κάποιον/α αλλά βρισκόσασταν σε σύγχυση για το αν θα περπατήσετε μαζί …βλέποντας το ηλιοβασίλεμα; Αντί να αναλύετε την κατάσταση, ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας βοηθά να εγείρετε το ζήτημα με ειλικρίνεια. Η αφοσίωση είναι κάτι που αξίζει, αλλά μην αγνοήσετε επίσης την αμεσότητα και την ευθύτητα στην επικοινωνία. Ίσως και οι δύο σας να είστε σε αναμονή, περιμένοντας μέχρι να ανοιχτεί ο άλλος. Σταματήστε να παίζετε κρυφτό και μιλήστε. Στη συνέχεια, πάρτε μια βαθιά ανάσα και εκφράστε ό, τι είναι στην καρδιά σας. Αν είχατε απομακρυνθεί με τον αγαπημένο σας, ο ορθόδρομος Ερμής σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε πόσο έχετε πληγώσει ο ένας τον άλλον.
Ο Ερμής σας βοηθά επίσης να κάνετε μια σημαντική παρουσίαση, να περάσετε τις ιδέες σας και το μήνυμά σας κάνοντας εντύπωση. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ο ορθολογισμός και η απλοποίηση των εργασιών και της επικοινωνίας σας, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στους γύρω σας. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη επίσης στον πέμπτο οίκο σας, αυξάνει τον ερωτισμό σας, είστε διεκδικητικοί, σε καλή φόρμα και φλερτάρετε μόνο και μόνο για να νιώσετε ζωντανοί. Είστε έτοιμοι να αποπλανήσετε όποιον πιάνει το μάτι σας. Βάζετε στην άκρη τα συναισθήματά σας (όπως συνήθως κάνετε), και αφήνετε το γλυκό, σέξι τραγούδι σας να ακουστεί.Έχετε το θάρρος να κατακτήσετε όποιον/α ποθεί η καρδιά σας, είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνετε μόνοι αν το θελήσετε, αλλά καλό θα ήταν να μη σκέφτεστε και τόσο το μακρινό μέλλον.

ΙΧΘΥΣ
Ήταν το σπίτι σας το καταφύγιό σας ή πηγή άγχους; Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει περισσότερη ισορροπία στο σπίτι σας. Αν υπήρχε ακαταστασία, τα πάντα μπαίνουν σε τάξη, διακοσμείτε το χώρο σας, είστε πιο φιλόξενοι με τους επισκέπτες σας. Αν ζείτε κάτω από την ίδια στέγη με κάποια άτομα,ίσως ήρθε η ώρα να θέσετε κάποιους κανόνες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν οι συνήθειες του τρόπου ζωής σας είναι πολύ διαφορετικές από αυτές των συγκατοίκων σας. Ο Ερμής σας βοηθά επίσης να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τα οικεία προς εσάς πρόσωπα, να γίνετε πηγή έμπνευσης με τα λόγια σας, να χαρίσετε την υποστήριξή σας.
Δείχνετε περισσότερο θαυμασμό και εμπιστοσύνη, εκδηλώνετε την έμφυτη ευαισθησία σας, έχετε μια συμβουλή να προσφέρετε εάν σας ζητηθεί. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη επίσης στον τέταρτο οίκο σας, σας κάνει έντονα κινητικούς μέσα στο σπίτι σας, ενδεχομένως μπορεί να αναδεύσει κάποιες έντονα συναισθηματικές συνομιλίες με τους συγγενείς σας ή τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους συγκατοίκους σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα να προσκαλέσετε κάποιον άλλον να μοιραστεί το χώρο σας. Από την αντίθετη πλευρά, θα μπορούσατε να είστε περισσότερο ανήσυχοι, νευρικοί και ευέξαπτοι και να αναζητάτε περισσότερο προσωπικό χρόνο. Γίνετε δημιουργικοί και μετατρέψτε μια μικρή γωνία του σπιτιού σας στο δικό σας ιερό χώρο.

Keywords
αστρα, εβδομαδα, εν λόγω, νέα, ειλικρίνεια, ηνία, βγείτε, καιρος, εκκρεμότητες, δραση, εισιτήρια, διαυγεια, δραμα, αφοσίωση, σημαίνει, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, βγείτε, ηνία, αδεια, γιογκα, γνωμη, γωνια, δουλεια, εργασια, ηγετης, θαρρος, καθημερινη, προγραμμα, ωρα, αγαπη, αγορα, αιμα, αξιζει, ανια, απλα, ατομο, αφοσίωση, βρειτε, γεγονος, γελιο, γινεται, γοητεια, δαιμονες, δακρυα, δευτερο, δυναμη, δειτε, δικη, δωσει, δικτυο, ευτυχια, ειλικρίνεια, εισιτήρια, εκκρεμότητες, ενεργεια, εν λόγω, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επιθυμια, ερθετε, ερμης, ερχεται, εστιαση, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, ηλιος, ηρεμια, ισχυει, θετικο, θολο, οικο, ισορροπια, καρμα, κυμα, λαθη, λογια, μακρια, ματι, μικρο, μπορειτε, μυθιστορημα, μυστικα, νερο, νικη, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ο ηλιος, οντας, ορια, οραματα, παθος, παρουσιαση, πεταλουδα, πηγη, πιστη, πιο πολυ, πλοιο, προβληματα, πρωι, ψυχη, ρεπο, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, συνεχεια, σειρα, σκεψεις, σπιτι, συμπαν, σχεδια, τετραγωνο, τι ειναι, τολμη, υγιεις, ισχυρος, φορμα, φτερα, φωλια, χερι, χαρα, αγνωστο, ασφαλεια, βηματα, εμφαση, ενωση, ερωτευμενοι, γινετε, γλυκο, ιδιαιτερα, καρδια, μπροστα, οψεις, σημαίνει, ταξιδι, θεματα
Τυχαία Θέματα