ΟΜΟΡΦΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΤIMOTHY K

Τα Όμορφα Μυστικά σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία παραγωγής χειροποίητων καλλυντικών προσώπου και σώματος Timothy.k Cosmetics σας χαρίζουν όμορφα δώρα για να φροντίζετε το δέρμα σας με τον καλύτερο τρόπο!

Πιο συγκεκριμένα ένας νικητής θα κερδίσει την αντιγηραντική κρέμα προσώπου “Nuova Forza” και ένας τον βασιλικό αντιρυτιδικό όρο “Regina Ruga Serum”.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ακολουθώντας τους παρακάτω όρους:

1) Κάντε like στη σελίδας μας Omorfamystika / Όμορφα Μυστικά και στην Timothy.k Cosmetics

στο Facebook.

2) Γράψτε το ονοματεπώνυμο σας κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και αναρτήστε το link του αγαπημένου σας θέματος που έχει δημοσιευτεί στα omorfamystika.gr

3) Κοινοποιήστε δημόσια στον τοίχο σας το διαγωνισμό

Η Timothy.k Cosmetics είναι μια ελληνική εταιρεία παραγωγής χειροποίητων καλλυντικών. Παρέχει 40 προϊόντα προσώπου και σώματος χωρίς parabens και 11 χωρίς κανένα απολύτως συντηρητικό. Προϊόντα με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όλα φτιαγμένα από αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες και ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς. Κάθε προϊόν συνοδεύεται απόμοναδική χειροποίητη συσκευασία που κατασκευάζεται με υλικά όπως ο χαλκός, το ξύλο, το μετάξι και το βελούδο και σφραγίζει με βουλοκέρι.

Κάντε ένα δώρο πολυτέλειας και ποιότητας στον εαυτό σας!

Για αγορές στο www.timothyk.gr ή στο www.timothy-k.com για την αγγλική έκδοση και τηλεφωνικά στο 6972815636. Πανελλαδική αποστολή και πληρωμή με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τράπεζα.

Χορηγοί επικοινωνίας: mydiagonismoi.gr, saveandwin.gr, nethall.gr, diagonismos.gr, kerdise­to.gr

Keywords
Αναζητήσεις
www.timothyk.gr
Τυχαία Θέματα