Τι προβλέπει το ζώδιό σας γι’ αυτήν την εβδομάδα;

Αστρολογικές προβλέψεις από 4-10΄έως και 10-4 από τους αστρολόγους του e-zwdia.gr.

ΚΡΙΟΣ
Ποιος μπορεί να πει ότι μια ήσυχη βραδιά, αναπαυτικά στον καναπέ σας δεν είναι ρομαντική; Το κόλπο είναι να επιλέξετε το σωστό πρόσωπο για να το κάνετε. Ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, επαναφορτίζει τις μπαταρίες σας, τώρα δεν θέλετε δράση αλλά ανάπαυλα. Εάν έχετε σχέση, απολαύστε την ηρεμία του σπιτιού σας με τον αγαπημένο σας, φέρνοντας στο μυαλό σας παλιές, νοσταλγικές αναμνήσεις, περάστε ευχάριστες στιγμές

κάτω από το αμυδρό φως των κεριών. Είστε μόνοι; Μπορεί να κάνετε ένα βήμα πίσω από το ερωτικό παιχνίδι και να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.
Μπορεί να πάτε πίσω στο παρελθόν, να διερευνήσετε τις πληγές της παιδικής σας ηλικίας που επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας με τους στενούς φίλους και την οικογένειά σας. Μια γυναίκα στη ζωή σας, ίσως ακόμη και η μητέρα σας, θα μπορούσε να κάνει την προξενήτρα και να σας ενώσει με κάποιον/α που αξίζει την καρδιά σας. Η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, φέρνει μια παθιασμένη ενέργεια σε όλες τις σχέσεις σας κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είτε πρόκειται για την εργασία σας ή την ερωτική σας ζωή ή οτιδήποτε άλλο, αυτό το σεληνιακό φως φέρνει στην επιφάνεια κάτι για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ να επιτευχθεί τους τελευταίους έξι μήνες. Είστε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής, το φεγγάρι σας κάνει τα κάτωθι ερωτήματα: θα εξακολουθήσετε να διατηρήσετε αυτή τη σχέση που έχετε ή θα φύγετε; Αποφασίστε τώρα, άπαξ και δια παντός.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αγάπη της ζωής σας, σας συμπαρασύρει προς τα κάτω, αντί να σας ανεβάζει προς τα επάνω; Πριν από τρεις περίπου εβδομάδες, η ερωτικήΑφροδίτη ίσως και να παρεμπόδιζε να εκδηλώσετε τον αυθόρμητο, παιχνιδιάρικο εαυτό σας, ίσως και να ήσασταν περισσότερο αφοσιωμένοι με την εργασία σας ή ασχοληθήκατε με πιο πρακτικά θέματα στη σχέσησας. Τώρα η Αφροδίτη βρίσκεται στον επικοινωνιακό και ερωτύλο τρίτο οίκο σας, οσφραίνεστε τον ερχομό του καλοκαιριού, βάζετε τέλος στον χειμώνα της καρδιάς σας.
Τίποτα δεν θα σας εμποδίσει από το να φλερτάρετε και να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Εκτός αυτού, έχετε και την αρωγή τηςΠανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, η οποία θα μπορούσενα σας οδηγήσει στη μια και μοναδική αγάπη. Και αν έχετε ήδη βρει το άλλο σας μισό, είναι ώρα να δημιουργήσετε κάτι από κοινού με το σύντροφό σας. Όμως προσοχή! Μακριά από παιχνίδια ελέγχου, εξουσίας και χειραγώγησης, θα ρίξετε το πλοίο της αγάπης στα βράχια. Θα πρέπειεπίσης να σταματήσετε να κάνετε σαμποτάζ στον εαυτό σας και να αναλώνεστε με τις καταστροφικές ιδέες σας. Αν κάτι σας κρατάει πίσω, να θυμάστε ότι μια υγιής σχέση απαιτεί πραγματικά να διατηρήσετε κάποιααυτονομία και οι δυο σας. Το «εγώ» και το «εμείς» μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά, αλλά θα πρέπει πρώτα να αφήσετε τη σχέση σας να εξελιχθεί σιγά-σιγά χωρίς να πιέζετε τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σίγουρα ήσασταν σε μεγάλη ζήτηση! Με την ερωτική Αφροδίτη στο ζώδιό σας τις τελευταίες εβδομάδες είχατε πολλές επιλογές από μνηστήρες. Ενώέχετε απολαύσει το φλερτ, τώρα ενδιαφέρεστε περισσότερο για σταθερότητα και αποκλειστικότητα στην αγάπη καθώς ο πλανήτης τηςαγάπης, η Αφροδίτη, φωλιάζει στον προσγειωμένο και σταθερό δεύτερο οίκο σας. Αν και δεν θα έχετε καμία έλλειψη κοινωνικών προσκλήσεων,προσέξτε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, θα πληρώσετεγια αυτό αργότερα. Η Αφροδίτη φέρνει στην επιφάνεια τον πόθο σας γιαόλα τα πολυτελή πράγματα. Όταν πρόκειται να ξοδέψετε χρήματα, φροντίστε να έχετε πλάνο για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε πραγματικά να αντέξετε οικονομικά. Σκεφτείτε ότι η εξοικονόμηση χρημάτων για μιαεπένδυση, αξίζει πολύ περισσότερο από την αγορά ενός αντικειμένου κάτω από την παρόρμηση της στιγμής.
Η Πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, των υγιών συνηθειών, βάζονταςτους στόχους για περισσότερη ζωτικότητα και ευεξία, στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Το φεγγάρι μπορεί να σας εμπνεύσει ναξεκινήσετε να πηγαίνετε γυμναστήριο ή να κάνετε δίαιτα ή να απεξαρτηθείτε από κάποια κακή συνήθεια, αλλά μην πάτε στα άκρα. Στο μέτωπο της εργασίας, αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε να φέρεισυναρπαστικές προσφορές που βάζουν χρήματα στις τσέπες σας.Υπάρχει μόνο ένα μειονέκτημα: η συγκεκαλυμμένη φύση της πανσελήνου στο Σκορπιό, μπορεί να δημιουργήσει ανταγωνισμό στην εργασία σας.Κρατήστε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας στο σκοτάδι, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι έναν ύπουλο συνάδελφο που κλέβει τις ιδέες σας καιτις προβάλει ως δικές του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευαισθησίες, συναισθήματα, θαλπωρή και ζεστασιά σας χαρίζει ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας ναλάμπετε από μέσα προς τα έξω. Ο θεός Έρωτας σας περιμένει στη γωνία, έτοιμος να σας προσφέρει την γνήσια, αληθινή αγάπη που προσδοκάτε. Μπορεί όμως και να θελήσετε να μείνετε στο σπίτι σας, να προσφέρετε την αγάπη σας στα πιο οικεία προς εσάς πρόσωπα. Εκφράζετε τα δημιουργικάπάθη σας, αποκτάτε αναγνώριση για ένα έργο σας, εσείς οδηγείτε τολεωφορείο ζωής και το κατευθύνετε εκεί που θέλετε. Είστε μόνοι;Επικεντρωθείτε σε ό, τι πολυτιμότερο έχετε, τον εαυτό σας. Η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη στη γοητεία σας και η λάμψη σας είναισχεδόν βέβαιο ότι θα προσελκύσουν μια αδελφή ψυχή. Αν έχετε κάποιον/α στο μυαλό σας, η ερωτική χημεία σας φέρνει πιο κοντά.

Η Πανσέληνος ηλεκτρίζει τον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και τωνεπευφημιών, φέρνοντάς σας αναγνώριση την οποία περιμένατε κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών. Προβάλετε την εσωτερική δύναμή σας, το δικό σας αστέρι είναι το πιο φωτεινό στον ουρανό. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η πανσέληνος είναι στο σκιώδες και μυστικό ζώδιο του Σκορπιού. Ένας φίλος ή ένα προσφιλές σας πρόσωπο θα μπορούσε να χάσει την εμπιστοσύνη σας όταν προσπαθεί να υπονομεύσει τους στόχους της σχέσης σας ή ακόμα κάνοντας μια κίνηση να δείξει ενδιαφέρον στην αγάπη σας! Αν θέλετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας για την ερωτική σας ζωή με κάποιους ανθρώπους, σκεφτείτε πολύ καλά ποιούς θα επιλέξετε να εμπιστευθείτε.

ΛΕΩΝ
Μια γλυκιά απόδραση, μια περίεργη νοσταλγία διακατέχουν την ψυχή σας καθώς ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη, εγκαθίσταται στο ρομαντικό και ονειρικό δωδέκατο οίκο σας. Βλέπετε με ροζ γυαλιά την αγάπη, παρασύρεστε από τα όνειρα και το ρομαντισμό σας, προσεγγίζετε με συμπονετική και υποστηρικτική διάθεση τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, θέλετε να αποκαταστήσετε τις διαφωνίες που υπάρχουν.Ενώ το να βλέπετε το καλύτερο στους άλλους είναι αξιέπαινο, μην αφήσετε να σας τυφλώσει από την πραγματικότητα. Ο καθένας μας έχει μιασκοτεινή πλευρά, κάτι που θα πρέπει να αναζητήσετε και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να επιτρέψετε στα οδυνηρά συναισθήματα του παρελθόντος να έρθουν στην επιφάνεια προκειμένου να τα εξαλείψετε, είναι ο μόνος τρόπος για να επουλωθούν.
Το σπίτι σας και η οικογενειακή σας ζωή θα μπορούσαν να αφήσουν μια πικρή γεύση στο στόμα σας καθώς η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα που ήταν καιρό κρυμμένα και είχαν αποσιωπηθεί. Ίσως νιώσετεανησυχίες και εκνευρισμό σχετικά με μια έκτακτη επισκευή στο σπίτι σας που έχει ως αποτέλεσμα την παροχή χρημάτων πράγμα το οποίο δεν θα σας αφήσει να χαλαρώσετε. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας η οποία θα παίξει καταλυτικό ρόλο τους προσεχείς έξι μήνες. Δυστυχώς όμως, θα μπορούσε επίσης να ξεσηκώσειτις ανασφάλειές σας με ένα προσφιλές σας πρόσωπο. Η πρόκλησή σαςκατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων; Διατηρείστε την ειρήνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διασκεδαστικές στιγμές σας περιμένουν καθώς η ερωτική Αφροδίτη κινείταιστον περιπετειώδη και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, ξεφεύγετε για λίγο από τις υποχρεώσεις σας, κοινωνικοποιήστε με την αγάπη σας. Εάν είστε μόνοι, ο πλανήτης της αγάπης σας παρέχει πολλές δυνατότητες: ένα ραντεβού στα τυφλά που έχει δημιουργηθεί από κοινούς φίλους, μια οργανωμένη δραστηριότητα, ακόμα και on – line dating. Φλερτάρετε στο διαδίκτυο καιίσως βρείτε μια αγάπη με την οποία θα διαπιστώσετε ότι έχετε κοινή ιδεολογία. Είτε ψάχνετε για ομοϊδεάτες συνεργάτες, είτε για την αγάπη ή μιααξιόπιστη ομάδα, μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα των μέσων μαζικής ενημέρωσης ή dating sites.
Η Αφροδίτη αφυπνίζει την αλτρουιστική και εξυπηρετική πλευρά σας, θέλετε να δώσετε στους άλλους. Ακολουθήστε αυτή την παρόρμησή σας,και δωρίστε λίγες ώρες από το χρόνο σας για να βοηθήσετε όσους σας έχουν ανάγκη, είναι καλό για το κάρμα σας. Μια προειδοποίηση: Η πανσέληνος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και στο μυστικοπαθέςζώδιο του Σκορπιού, καθιστά δύσκολο να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα, την πραγματικότητα από τη φαντασία. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς ό, τι ακούτε, είτε αυτό είναι θετικό είτε αρνητικό, ειδικά αν αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Γίνετε ο ντετέκτιβ και δείτε τα κρυμμένα κίνητρα των ατόμων που σας παρέχουν αυτές τις πληροφορίες. Ορισμένες πληροφορίες μπορεί να έχουν σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν με σκοπό προσωπικά συμφέροντα. Ορισμένες συνεργασίες ή συμφωνίες έχουν κάτι κρυφό, τα μάτια σας δεκατέσσερα.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών εβδομάδων, η Αφροδίτη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, έφερε το προσκήνιο την ανεξάρτητη καιχαρούμενη πλευρά σας. Αλλά από αυτή την εβδομάδα, ήρθε η ώρα νααλλάξετε στυλ καθώς ο γοητευτικός πλανήτης κινείται στο δέκατο οίκοσας, της επιτυχίας. Όχι μόνο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, αλλά αναβιώνεται το πάθος για τη δουλειά σας. Είστε μόνοι; Ο θεός Έρωτας μπορεί να ρίξει το βέλος του μέσα στο χώρο της εργασίας σας ή σε μια κοινωνική εκδήλωση.
Είστε σε σχέση; Έχετε δύναμη ως ζευγάρι! Συζητήστε για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας ή ακόμα θα μπορούσατε να αποφασίσετε ναξεκινήσετε μια επιχείρηση από κοινού. Η πανσέληνος ηλεκτρίζει το δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και του εισοδήματος, φέρνοντας γρήγορες εξελίξειςστη σταδιοδρομία σας και την οικονομική σας κατάσταση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Θα μπορούσατε όμως να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα δύσκολο οικονομικό πρόβλημα ή να χρειαστεί να διαπραγματευτείτετα οικονομικά στην εργασία σας. Το φεγγάρι θα μπορούσε να φέρεισυγκρούσεις με κάποιον με τον οποίον μοιράζεστε τα χρήματά σας ή γιακοινά αποκτήματα. Συζητήστε φέρνοντας τα πράγματα στην επιφάνεια και διαχωρίστε τις οικονομικές ευθύνες με τον πιο δίκαιο τρόπο. Εάν πρόκειται να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία, να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όσον αφορά τα οικονομικά των άλλων μερών, ελέγξτε διεξοδικά αν είναι σεάριστη κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονα και βαθιά συναισθήματα ήταν ο οδηγός σας κατά τη διάρκεια τωντελευταίων εβδομάδων, χάρη στην Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας. Από αυτή την εβδομάδα όμως η ατμόσφαιρα αλλάζει, ο πλανήτης της αγάπηςφωτίζει την αμέριμνη και χαρούμενη καρδιά σας καθώς κινείται στον αισιόδοξο ένατο οίκο σας. Τις επόμενες ημέρες, αυτές οι σκιέςεξαφανίζονται, έρχεται στο προσκήνιο η παιχνιδιάρικη πλευρά σας, ειδικάόσον αφορά την αγάπη. Καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά τα ταξίδια, ίσως γνωρίσετε κάποιον/α από μακριά ή ίσως ταξιδέψετε με τον αγαπημένο σας.Να θυμάστε ότι μια σύντομη απόδραση θα επαναφέρει το πάθος και τον έρωτά σας. Βάλτε το στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας.
Προσδεθείτε, η ζωή σας αλλάζει ριζικά μέσα στους προσεχείς έξι μήνεςκαθώς η πανσέληνος βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα μπορούσατε να αποκαλύψετε τα κρυμμένα κίνητρα ή τη μυστική πλευρά κάποιου ατόμουπου είναι οικείο προς εσάς. Ο τρόπος που παρουσιάζετε τον εαυτό σας ή η αντίδρασή σας θα πουν πολλά για το ποιος είστε, έτσι δείξτε στους γύρω σας την καλύτερη πλευρά σας. Επίσης, το ολόγιομο φεγγάρι σας ζητά να προσέχετε τα λόγια σας και να φροντίσετε να είστε άψογοι στη συμπεριφορά σας. Η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική, αλλά αν δεναφήνει την καταστροφή στο πέρασμά της. Μην κάνετε κακοπροαίρετη κριτική και δείτε την ιδιοσυγκρασία των άλλων ατόμων με κατανόηση και συμπόνια. Μερικές κρυφές πληροφορίες θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν, δείχνοντάς σας τους ανθρώπους πάνω στους οποίους μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε και να εμπιστευθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο καυτός ερωτισμός σας και το πάθος σας δεν περνούν απαρατήρητα από τους θαυμαστές σας. Η ερωτική Αφροδίτη στο σεξουαλικό όγδοο οίκοσας, σας μετατρέπει σε ένα ηφαίστειο πάθους και σαγήνης, μπορείτε τώρα να ξελογιάσετε όποιον θέλετε! Είστε επιλεκτικοί όμως κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων, θέλετε να χαρίσετε τατριαντάφυλλα της αγάπης σε αυτήν την ιδιαίτερη ψυχή. Κάνετε κατάδυση σε βαθιά συναισθηματικά νερά, συναντάτε άτομα που έχουν τη διάθεση να μείνουν κοντά σας για πολύ καιρό. Είστε ήδη σε σχέση; Ο πλανήτης της αγάπης εντείνει την ερωτική χημεία με τον αγαπημένο σας, κάνει μια τονωτική ένεση στη σχέση σας. Έρχεστε πιο κοντά με τον αγαπημένο σαςκαι ανανεώνετε τη σχέση σας, σίγουρα θα απολαύσετε καυτές ερωτικές νύχτες μαζί.
Η πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, σας καλεί να απελευθερωθείτε από τη θλίψη και τον πόνο σας, να αφήσετε πίσω σας ό, τι και όποιον παρεμποδίζει την ηρεμία της ψυχής σας. Αρχίζετε και βλέπετε φως στο τέλος του τούνελ, βάζετε σε εγρήγορση την αισιόδοξη και χαρούμενη προσωπικότητά σας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε ριζικά τρόπο σκέψης και δράσης, ειδικά αν βλέπατε ότι οι προηγούμενες ενέργειές σας δεν οδηγούσαν στα αποτελέσματα που θέλατε, ειδικά αν αυτό σας κόστιζεσε χρόνο και χρήμα. Αφήστε πίσω σας τις παρωχημένες συμπεριφορές, το φεγγάρι σας υπόσχεται μια νέα πορεία, πιο ελπιδοφόρα. Αλλά μην ξεχνάτεκαι κάτι σημαντικό: Αν σας αποκαλυφθούν κάποια κρυμμένα μυστικά που σας σοκάρουν, θα πρέπει να ξέρετε πώς να το χειριστείτε. Μη βιαστείτε να βγάλετε τελικά συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα νιώσετε περισσότερη δύναμη όταν είστε δυο μαζί, δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και θέλει τώρα να γίνετε ζευγάρι. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, έχετε την παρόρμηση και τον διακαή πόθο να ενωθείτε, το αίμα κυλάει καυτό στις φλέβες σας, και όχι μόνο όσον αφορά την αγάπη. Είτε έχετε επιχείρηση ή δημιουργική συνεργασία, αυτός ο κύκλος των τριών εβδομάδων ευλογεί τη συμμετοχή σε ένα συλλογικό έργο. Ενώ αγαπάτε τα φώτα της δημοσιότητας και θέλετε να είστε ο ηγέτης, είναι η κατάλληλη στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα από το να τα κάνετε όλα μόνοι σας.
Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας και της ομαδικήςεργασίας, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα φιλία ή ομάδα. Γιορτάζετε ένα σημαντικό επίτευγμα μιας ομαδικής προσπάθειας ή ανανεώνετε τη συμμετοχή σας σε μια ομάδα. Αλλά προτού υπογράψετε συμβόλαιο γιαένα έτος, για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να το σκεφτείτε καλύτερα. Μην κολλάτε με κάποιους ανθρώπους λόγω υποχρέωσης ή συνήθειας. Καθώς αυτή η πανσέληνος βρίσκεται στο σκοτεινό και σκιώδες ζώδιο του Σκορπιού, λέγοντας αντίο σε μια φιλία ή ομάδα μπορεί να είναι μια πρόκληση. Μπορεί να αντιμετωπίσετε φθόνο ήανταγωνισμό, οπότε προσέξτε τα λόγια και τις κινήσεις σας. Αν είναιπραγματικά το τέλος του δρόμου, να είστε σταθεροί και αμετακίνητοι,διαφορετικά, αν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε, μη φτάνετε στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπήστε το σώμα σας, αλλάξτε συνήθειες. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, σας ζητά να φροντίσετε τον εαυτό σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή και να βάλετε σε τάξη τις διατροφικές ατασθαλίες σας. Ο πλανήτης της αγάπης φέρνει επίσης μια πιο σταθερήπορεία στην ερωτική σας ζωή, αποκτάτε μεγαλύτερη εκτίμηση για τον αγαπημένο σας ή βρίσκετε κάποιον/α τον οποίον μπορείτε ναεμπιστευθείτε και να βασιστείτε. Και μην ανησυχείτε: αν νιώσετε λιγότερο ενθουσιασμό, αυτό δεν θα μειώσει την επιθυμία σας να προχωρήσετε.

Η Πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής επιτυχίας, και ανοίγει το σκηνικό για χειροκροτήματα και επευφημίες. Μπορεί να έχετε κάποιο μπόνους ή βραβείο για τη σκληρή δουλειά σας. Αν κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών έχετε εργαστεί επιμελώς για ένα συγκεκριμένο στόχο στη σταδιοδρομία σας, αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας φέρει ανταμοιβές και αναγνώριση. Περιμένετε μέσα στους προσεχείς έξι μήνες μεγαλύτερη επιτυχία στην επαγγελματική σαςζωή. Νέες ευκαιρίες θα μπορούσαν να προσγειωθούν στην αγκαλιά σας, προβάλετε τα μεγάλα επιτεύγματά σας, η αυτοπροβολή σας προσελκύεικοντά σας τους σωστούς ανθρώπους. Για καλύτερα αποτελέσματα, επικεντρωθείτε στο πώς οι προσπάθειές σας μπορούν να ωφελήσουν τους άλλους, όχι μόνο τον εαυτό σας. Όμως προσοχή: αυτό το σεληνιακό φως αναδεύει σύγκρουση με τους συναδέλφους ή τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας. Είναι σημαντικό να μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά, αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά και δείτε τα πράγματα αυστηρά επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΣ
Βγαίνετε από την ηρεμία του σπιτιού σας, αναζητάτε τη διασκέδαση, τη χαρά και τον έρωτα. Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, βάζει φωτιά στο πάθος και τα συναισθήματά σας, η σαγήνη και η γοητεία σας δεν περνούν απαρατήρητες, σκορπάτε ένα ακαταμάχητο χαμόγελο στους θαυμαστές σας από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Είστε ήδη σε σχέση;Μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να κάνετε ένα μωρό ή να διασκεδάσετε μαζί με τον αγαπημένο σας μέχρι το πρωί. Ή θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό έργο που βάζει το όνομά σας στα φώτα της δημοσιότητας! Η πανσέληνος στον επεκτατικό και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο το ανεξάρτητο πνεύμα σας,αναδεικνύοντας τον πνευματικό εαυτό σας.
Αν προσπαθούσατε για ένα όραμα τους τελευταίους έξι μήνες, παίρνετε επάξια τα βραβεία σας κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων εβδομάδων.Εναλλακτικά, αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε να σας δώσει πάθος για την υλοποίηση ενός νέου ονείρου ή να ασχοληθείτε με μια νέα γνώση ή να πάτε ένα ταξίδι στα πέρατα του κόσμου. Δεν είναι όμως όλα στρωμένα με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αυτή η πανσέληνος είναι στο κτητικό και ζηλόφθονο ζώδιο του Σκορπιού και μπορεί να ταρακουνήσει λίγο τις οικείες σχέσεις σας. Ίσως η ξαφνική επιδίωξη της ανεξαρτησίας σας, δημιουργήσει ανασφάλειες στον αγαπημένο σας ή σε ένα συνεργάτη σας ή σε κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο. Μη φτάνετε τα πράγματα στα άκρα, απλά αφήστε τους να γνωρίζουν ότι είστε σε μια έκρηξη ανάπτυξης, αλλάδεν έχετε καμία πρόθεση να τους βγάλετε από τη ζωή σας. Μια μικρήεπιβεβαίωση θα διορθώσει τις καταστάσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr
Keywords
ζωδιο, τοις μετρητοίς, δραση, φως, φλερτ, πηγαίνετε, προσφορες, ροζ, sites, στυλ, θλίψη, νέα, συμμετοχή, συγκεκριμένο, βομβα mall, κινηση στους δρομους, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος ακινητων, κοινωνικη συμφωνια, φωτια, τελος του κοσμου, η ζωη, αποτελεσματα, θλίψη, αφροδιτη, βημα, γνωση, γυναικα, γωνια, δουλεια, εργασια, ηγετης, ηφαιστειο, καθημερινη, μητερα, μωρο, ονειρα, παιχνιδια, φιλια, φλερτ, φως, χημεια, ψεμα, ωρα, αγαπη, αστρολογικες προβλεψεις, αγκαλια, αγορα, αιμα, αξιζει, αναμνησεις, απλα, αρωγη, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, πηγαίνετε, εβδομαδες, βραδια, βρειτε, βρισκεται, γευση, γυαλια, γοητεια, γοητευτικος, δευτερο, δυναμη, δυστυχως, δειτε, δωσει, διαδικτυο, δικτυα, εγρηγορση, υπαρχει, ειρηνη, εκρηξη, εκτιμηση, ελλειψη, εβδομαδα, ενεργεια, εξι, επιτυχια, επιθυμια, ερχεται, ετος, ευεξια, ζωη, ζητα, ζωης, υγιης, ιδεες, ηρεμια, θαλπωρη, θεος, θετικο, ιδεολογια, οικο, καρμα, κινηση, κυκλος, λαμψη, λογια, μακρια, ματια, μεχρι το πρωι, μηνες, μυστικο, μπαταριες, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ντετεκτιβ, ξερετε, ομαδα, ογδοο, οδηγος, οικος, οικογενεια, ονομα, οραμα, παθος, πλοιο, ροζ, πρωι, ψυχη, ραντεβου, ρολο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συμμετοχή, σωμα, σπιτι, στα ακρα, στυλ, στομα, σχεδια, ταξιδια, τυφλα, τοις μετρητοίς, υλοποιηση, φαντασια, φεγγαρι, φυση, χαμογελο, χρημα, χαρα, ωρες, γινετε, καρδια, παιχνιδι, πληροφοριες, πληγες, sites, σωστο, ταξιδι, θεματα, υγειας, ζευγαρι
Αναζητήσεις
εβδομαδα 4-10 μαιου 2015 και ζωδια
Τυχαία Θέματα