Οικονομικές ιδέες για το φοιτητικό σπίτι

Μετά από μια δύσκολη περίοδο άγχους και μελέτης, οι κόποι δικαιώνονται έχοντας καταφέρει την εισαγωγή σας στη σχολή που επιθυμείτε.

Το νέο σας φοιτητικό σπίτι θα στεγάσει πολύ μελέτη, νοσταλγία, αλλά και όνειρα καθώς και πολλές στιγμές διασκέδασης. Δείτε κάποιες οικονομικές ιδέες για το φοιτητικό σπίτι.

Παρακάτω βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε οικονομικές ιδέες για ένα ξεχωριστό φοιτητικό σπίτι. Έξυπνες, πρωτότυπες και λειτουργικές προτάσεις ακόμη και για πολύ μικρούς χώρους. Βάλτε τη δική σας πινελιά και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη! Καλή αρχή στη νέα

σας ζωή!

1. Καθρέπτες
Οι καθρέπτες δίνουν την αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Προτιμήστε τους σε πολύ μικρά δωμάτια ή στο σαλόνι.

2. Κρεμαστό γραφείο
Αν το σπίτι είναι τόσο μικρό που δεν χωράει το γραφείο σας μην αγχώνεστε! Η λύση βρίσκεται στα κρεμαστά ράφια. Αλλιώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας γραφείο και να το προσαρμόσετε στο χώρο σας.

3. Κρεβάτι για ξάπλες!
Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κρεβάτι. Ένα παλιό που θα το βάψετε ή ένα καλό στρώμα και παλέτες μπορούν να συνθέσουν το κρεβάτι των ονείρων σας!

4. Τραπεζάκια για την παρέα
Επιλέξτε τραπεζάκια που θα μπορείτε να αποθηκεύετε στον κενό τους χώρο μαξιλάρες και πουφ για τις βραδιές που θα μαζεύεστε με την παρέα σας!

5. Βιβλιοθήκη για διαχωριστικό
Αν ο χώρος είναι ενιαίος διαχωρίσετε με μια όμορφη βιβλιοθήκη το υπνοδωμάτιο από το σαλόνι.

6. Ανάψτε λαμπάκια! 
Κάντε τον φωτισμό ιδιαίτερο με λαμπάκια που θα βάλετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

The post Οικονομικές ιδέες για το φοιτητικό σπίτι appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα