Ανακαλύψαμε τα ωραιότερα λευκά sneakers για το φθινόπωρο του 2019

08:13 5/9/2019 - Πηγή: InStyle
1/6 Sneaker Puma Cali Bold 85,00€ Puma 2/6 Sneaker Puma Carina Lux L 58,47€ Puma 3/6 Παπούτσια Running Under Armour Micro G® Pursuit BP53,97€ 4/6 Sneaker
Umbro Tenor27,56€ Umbro 5/6 Sneakers Hogan 150,00 € Καλογήρου 6/6 Sneakers VEJA Καλογήρου 125,00 €

Οι γυναίκες μπορούμε να χωριστούμε άνετα σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη, θα ανήκουν σίγουρα οι γυναίκες που λατρεύουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους. Και όχι μόνο τα λατρεύουν, αλλά και τα φορούν καθημερινά, όσες ώρες και αν είναι εκτός σπιτιού. Στη δεύτερη ανήκουν οι γυναίκες που δεν διαπραγματεύονται κάτι στην καθημερινότητα τους. Την άνεση.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε όμως, υπάρχει ένα ζευγάρι παπουτσιών που δεν λείπει από καμία γυναικεία συλλογή. Τα λευκά sneakers. Πρόκειται για ένα από τα must have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρα looks.

Συνδυάζονται με φορέματα και midi φούστες, με κοστούμια σε κάθε απόχρωση του ουράνιου τόξου, αλλά και με το αγαπημένο μας denim παντελόνι. Ό,τι κι αν θέλετε να φορέσετε, ένα ζευγάρι λευκά sneakers είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε casual chic σύνολα.

Καθώς λοιπόν, το φθινόπωρο οι γυναίκες ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας, θα πρέπει να ανανεώσουμε και τη συλλογή μας με λευκά sneakers.

Keywords
Τυχαία Θέματα