Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28.9 ως 4.10.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η εβδομάδα προβλέπεται έντονη για εσένα γι’ αυτό είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός. Τόσο η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Ζυγό στις 02.10 όσο και το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 29.09 δημιουργούν ένταση και πιθανά εμπόδια σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές.

Προσπάθησε να περιορίσεις την κατήφεια και να έρθεις αντιμέτωπος με πληγές που κουβαλάς μέσα σου και μπορεί να δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η εβδομάδα αυτή σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 φέρνει στην επιφάνεια πληγές και αδυναμίες που έχουν δημιουργηθεί από παρελθούσες καταστάσεις επηρεάζοντας την καθημερινότητά σου και τη διαύγεια με την οποία αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 29.09 δημιουργεί εμπόδια και παρασκηνιακές κινήσεις που επηρεάζουν την δράση και τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ταύρε, η εβδομάδα αυτή σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 φέρνει στην επιφάνεια πληγές και αδυναμίες που έχουν δημιουργηθεί από παρελθούσες καταστάσεις επηρεάζοντας την καθημερινότητά σου και τη διαύγεια με την οποία αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 29.09 δημιουργεί εμπόδια και παρασκηνιακές κινήσεις που επηρεάζουν την δράση και τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, δυσκολίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο μπορεί να αντιμετωπίσεις αυτή την εβδομάδα γι’ αυτό είναι απαραίτητο να είσαι ιδιαίτερα ψύχραιμος και προσεκτικός. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 29.09 μπορεί να δημιουργήσει ένταση και καθυστερήσεις στην επαγγελματική σου ζωή που θα επηρεάσουν σημαντικά τις συνεργασίες σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 στρέφει την προσοχή σου τόσο σε επίπεδο επαγγελματικής καταξίωσης όσο και σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σκαλίζουν πληγές που ακόμα σε ταλανίζουν.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οι πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα μπαίνουν εμπόδιο σε θέματα επιμόρφωσης και πνευματικών αναζητήσεων, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ένταση μέσα στην εβδομάδα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 29.09 σου δημιουργεί έντονη αναστάτωση καθώς οι πολλές υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς όπως πραγματικά θέλεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 κλείνει θέματα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και σε βοηθά να επουλώσεις πληγές που σε ταλαιπωρούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ανασφάλειες και αμφιβολίες έρχονται στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα καθώς οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν και σε αναστατώνουν. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 29.09 μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια σε οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες που σε απασχολούν. Παράλληλα η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 φέρνει στην επιφάνεια πληγές ψυχολογικού χαρακτήρα που καλείσαι να διαχειριστείς για να μην μπουν εμπόδιο σε επιχειρηματικά σχέδια και προσωπική ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ένταση μπορεί να υπάρξει σε σχέσεις και συνεργασίες αυτή την εβδομάδα καθώς τόσο το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 29.09, όσο και η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Κριό στις 02.10 στρέφουν όλη σου την προσοχή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η προσωπική σου διαχείριση θα καθορίσει τις εξελίξεις καθώς πιθανή νευρικότητα και συγκρουσιακή διάθεση να οδηγήσει σε οριστικό κλείσιμο κύκλων που θα σε πληγώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η καθημερινότητα θα είναι έντονη και απαιτητική αυτή την εβδομάδα καθώς το τετράγωνο το ανάδρομο Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 29.09 δεν αφήνει περιθώρια ώστε να απαλλαγείς από υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο που θα σε στεναχωρήσει και θα δημιουργήσει πληγές και απογοητεύσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες και να αντιμετωπίσεις προσωπικά ζητήματα μειονεξίας που σε ταλαιπωρούν στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Tοξότη, ένταση μπορεί να υπάρχει στην προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα και επιθυμίες του παρελθόντος που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρχουν εμπόδια σε ότι αφορά την απόλαυση λόγω οικονομικών προκλήσεων που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Τόσο το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 29.09 όσο και η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 σε καλούν να διαχειριστείς θέματα σε προσωπικό επίπεδο που αυξάνουν τον εκνευρισμό και μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικογενειακό επίπεδο καθώς εντάσεις και εμπόδια σε ανάλογες υποθέσεις μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου στις 29.09 και η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 δημιουργούν έντονη αναστάτωση που θα επηρεάσει τις σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα. Προσπάθησε να περιορίσεις την απολυτότητα και την ψυχρότητα και να αφεθείς ολοκληρωτικά δομώντας μία νέα κατάσταση που θα σε ικανοποιεί στην οικογενειακή σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, αναστάτωση μπορεί να υπάρξει στο κοντινό περιβάλλον που θα δημιουργήσει προβλήματα και αντιδικίες με πρόσωπα αγαπημένα σου. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 29.09 φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος που ακόμα σε βαραίνουν και επηρεάζουν τις στενές σου σχέσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 αναδεικνύει πληγές στην επικοινωνία και σε ότι αφορά πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς καλείσαι να τις διαχειριστείς.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η αναστάτωση που νιώθεις δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί και αυτή την εβδομάδα καθώς τόσο το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 29.09 όσο και η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 02.10 σε καλούν να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν ανασφάλεια, κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Προσοχή καθώς με ευκολία μπορεί αυτό να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας κόντρες άνευ λόγου και αιτίας.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28.9 ως 4.10.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα