Μήπως έχετε… κολλήσει στη σχέση σας;

Είστε σε καλή φάση ή μήπως δε βλέπετε καν το σύντροφό σας από τα συννεφάκια που έχουν μπει ανάμεσά σας; Είναι κάτι παροδικό ή κάτι ανησυχητικό; Κάντε το τεστ για να δείτε αν έχετε κολλήσει.

Όπου 1= Ποτέ ή σχεδόν ποτέ, 2= Μια στο τόσο, 3=Συχνά.

1 2 3 Τα μικρά καυγαδάκια κλιμακώνονται σε μεγάλους καυγάδες με σοβαρές κατηγορίες, αυστηρή κριτική και αναφορά σε περιστατικά του παρελθόντος.

1 2 3 Ο/η σύντροφός μου με κριτικάρει και απαξιώνει τις απόψεις μου, μειώνει τα συναισθήματά μου και τις επιθυμίες μου.

1 2 3 Ο/η σύντροφός

μου αντιμετωπίζει τις πράξεις και τα λόγια μου πιο αρνητικά απ’ όσο τα εννοώ εγώ.

1 2 3 Όταν προσπαθούμε να επιλύσουμε κάποιο πρόβλημα, νιώθω λες και είμαστε σε διαφορετικά στρατόπεδα.

1 2 3 Προσπαθώ να μη λέω στο/στη σύντροφό μου πώς πραγματικά αισθάνομαι.

1 2 3 Νιώθω μόνος/η στη σχέση.

1 2 3 Όταν τσακωνόμαστε, ο ένας από τους δύο αποσύρεται και δε θέλει να το συζητήσει άλλο, φεύγοντας από το δωμάτιο.

Προσθέσθε τις απαντήσεις σας.

Αν έχετε συγκεντρώσει:
1-11 πόντους Η σχέση σας πιθανότατα βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, τουλάχιστον προς το παρόν και δώστε έμφαση σ’ αυτό, γιατί οι σχέσεις δεν παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Μέσα στους επόμενους 12 μήνες ή θα έχετε μια ακόμα πιο υγιή και ευτυχισμένη σχέση ή θα κατευθυνθείτε προς την επόμενη κατεύθυνση. Αν θέλετε να το δείτε κι αλλιώς, είναι σα να ταξιδεύετε και να περνάτε από ένα πράσινο φως. Δε χρειάζεται να σταματήσετε, αλλά είναι καλή στιγμή να πάρετε και να δώσετε το μέγιστο στη σχέση σας.

12-16 πόντους Το κίτρινο φως σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μπορεί τώρα να είστε ευτυχισμένοι στη σχέση σας, αλλά το σκορ σας υποδηλώνει κάποια συννεφάκια που δεν πρέπει να αγνοήσετε, γι’ αυτό αναλάβετε δράση για να βελτιώσετε αυτό που έχετε. Αν αφιερώσετε τώρα χρόνο για να δυναμώσετε τη σχέση σας, θα απολαύσετε ένα καλύτερο αύριο μαζί του.

17-21 πόντους Οι απαντήσεις σας δείχνουν ότι υπάρχουν σημάδια που μπορεί να βάλουν σε μεγάλο ρίσκο τη σχέση σας και πρέπει να σκεφτείτε που βαδίζετε. Υπάρχουν όμως καλά νέα. Αν το συνειδητοποιήσετε και οι δύο τώρα, μπορείτε να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα