Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23/11 – 29/11/2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ο Ερμής στον Σκορπιό θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα καθώς η αστρολογική του δραστηριότητα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επιλύσεις ζητήματα οικονομικής και αισθηματικής φύσεως. Είναι απαραίτητο να μείνεις μακριά από την ένταση και συγκρουσιακές συμπεριφορές που δεν θα επιτρέψουν

να υπάρξει σταθερότητα και μακροχρόνια πορεία σε συμφωνίες και σχέσεις. Παράλληλα, είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα με το κοντινό ή ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς είναι έντονη η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, αξιοποίησε τη συγκεκριμένη εβδομάδα για να ισορροπήσεις καταστάσεις και ζητήματα που απασχόλησαν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ο Ερμής στον Σκορπιό σε βοηθά να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Δείξε προσοχή σε οικονομικά θέματα καθώς η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 είναι έντονη και δημιουργεί τις συνθήκες για σημαντικά γεγονότα που πρέπει να διαχειριστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η δουλειά και οι καθημερινές υποχρεώσεις σε απασχολούν έντονα καθώς οφείλεις να δώσεις λύσεις. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ο Ερμής στον Σκορπιό με τις κινήσεις του μέσα στην εβδομάδα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Τοξότη που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 έχει έντονη επιρροή και αυτή την εβδομάδα δρομολογώντας καταστάσεις και το οριστικό κλείσιμο σημαντικών υποθέσεων ή σχέσεων για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, ο Ερμής από τον Σκορπιό και οι όψεις που σχηματίζει μέσα στην εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο καθώς είναι έντονη η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11. Δεν αποκλείεται στον εργασιακό χώρο να υπάρξουν αποκαλύψεις.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε απασχολήσουν όλη την εβδομάδα. Ο Ερμής από τον Σκορπιό και η αστρολογική του δραστηριότητα θα σε βοηθήσουν να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 είναι αισθητή και μπορεί να επηρεάσει τόσο φιλικές σχέσεις όσο και την προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι ότι οφείλεις να αποφύγεις οι συγκρούσεις καθώς μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες για σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η έντονη αστρολογική δραστηριότητα του Ερμή στον Σκορπιό μέσα στην εβδομάδα σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα μπορείς να λήξεις υποθέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 είναι έντονη και επηρεάζει σημαντικούς τομείς στη ζωή σου όπως η καριέρα και η οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, οι οικονομικές υποθέσεις πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα καθώς θέλεις να δώσεις επιτακτικά λύσεις. Σε αυτό θα βοηθήσει ο Ερμής από το Σκορπιό με τις θετικές όψεις που σχηματίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα του ευρύτερου και κοντινού σου περιβάλλοντος αφού η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιείται στις 30/11 σε επηρεάζει ήδη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ξαφνικά ζητήματα και σπασμωδικές κινήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα έχει ο Ερμής από το ζώδιό σου που θα σε βοηθήσει με εκδηλώσεις με μέτρο και αισιοδοξία επιθυμίες και σχέδια που έχεις. Θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δείξε προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις καθώς η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιείται στις 30/11 είναι έντονη και μπορεί να φέρει ξαφνικά ζητήματα στο προσκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, αισθητή είναι πια η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους Διδύμους που πραγματοποιείται στις 30/11 και δεν αποκλείεται να προκαλέσει γεγονότα σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Μέσα στην εβδομάδα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος καθώς η ενσυναίσθηση και η διαίσθηση πρωταγωνιστούν και σε καθοδηγούν με ιδανικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα να συζητήσεις σχέδια και προτάσεις που έχεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στις ομάδες που συμμετέχεις. Ο Ερμής στον Σκορπιό με τις όψεις που σχηματίζει σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς άμεσα και δημιουργικά πετυχαίνοντας τους στόχους σου. Να θυμάσαι ότι η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιείται στις 30/11 κάνει έντονη την επιρροή της μέσα στην εβδομάδα επηρεάζοντας την καθημερινότητα και τη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, τα επαγγελματικά σου σχέδια παίζουν κυρίαρχο ρόλο μέσα στην εβδομάδα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις με δυναμισμό και φαντασία σε ότι έχεις θέσει ως στόχο στην καριέρα σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την προσωπική σου ζωή καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιείται στις 30/11 εντείνει την επιρροή της και μπορεί να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις λόγω υπερέντασης που δεν μπορείς να διαχειριστείς.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, επικεντρώνεσαι σε ζητήματα εκπαίδευσης και πνευματικά αντικείμενα που σε καλύπτουν και σου κεντρίζουν την προσοχή μέσα στην εβδομάδα. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε βοηθά να επικοινωνήσεις τις ανησυχίες σου σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που έχουν παρόμοιες ανησυχίες. Προσοχή στην οικογένεια και στην επαγγελματική σου ζωή καθώς η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιείται στις 30/11 είναι έντονη και δημιουργεί καρμικές καταστάσεις.

The post Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23/11 – 29/11/2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εβδομαδιαίες, 2311 – 29112020,evdomadiaies, 2311 – 29112020