Κόψτε την πείνα και τις λιγούρες με 5 συμβουλές

Σίγουρες, δοκιμασμένες και εγγυημένες να σας κόψουν τις λιγούρες και την πείνα!

1 Βάλτε χρώμα

Κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο. Έτσι θα διεγείρετε τις γευστικές απολήξεις αλλά και θα χορτάσετε οπτικά και πιο γρήγορα σε σχέση με τα άχρωμα πιάτα, όπως τα ζυμαρικά ή οι πατάτες.

2 Αναμείξτε τις γεύσεις

Έχετε πάντα και τις 5 βασικές γεύσεις σε κάθε γεύμα για μέγιστη ικανοποίηση. Για γλυκιά γεύση φάτε φρούτα, έχουν φυσικά σάκχαρα, για ξινή γεύση επιλέξτε γιαούρτι, λεμόνι και κόλιανδρο, για αλμυρή ελιές και κάπαρη, για πικρή μπρόκολο, σπανάκι και μαρούλι και για καυτερή

κρεμμύδι, πιπεριές, σκόρδο.

3 Βάλτε κόκκινο πιπέρι – στα πάντα!

Τα καρυκεύματα, ειδικά το κόκκινο πιπέρι, μπορεί να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό σας μέχρι και τρεις ώρες αφότου το φάτε, σύμφωνα με έρευνες. Η κόκκινη καυτερή πιπεριά περιέχει καψακαΐνη, η οποία αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος, με αποτέλεσμα να καις θερμίδες. Την ίδια επίδραση έχει και το τζίντζερ, ενώ το μαύρο πιπέρι μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό.

4 Πιείτε έναν εσπρέσο

Ο καφές καταστέλλει την όρεξη, ενώ η καφεΐνη διεγείρει το μεταβολισμό. Προτιμήστε ένα με δύο φλιτζάνια καφέ φίλτρου ή εσπρέσο. Αν δε σας αρέσει ο καφές, προτιμήστε πράσινο τσάι.

5 Φάτε ψάρια

Είναι γεμάτα γεύση και χαμηλά σε λιπαρά, με εξαίρεση των λιπαρών ψαριών, που αποτελούν καλή πηγή λιπαρών οξέων Ω-3 που ικανοποιούν την όρεξη.

Το μυστικό

Τρώτε πρωινό. Μειώνετε έτσι την πιθανότητα να πεινάτε πολύ το βράδυ.

Φίλια Μητρομάρα

The post Κόψτε την πείνα και τις λιγούρες με 5 συμβουλές appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
κοψτε τις λιγούρες
Τυχαία Θέματα