Κατοικία 170 ετών στη Νίσυρο έγινε μια φανταστική βίλα!

Mια διώροφη πέτρινη κατοικία του 1850 χτισμένη στο πανέμορφο παραδοσιακό χωριό Εμπορειός στη Νίσυρο, μετατράπηκε σε μια εκπληκτική ατμοσφαιρική βίλα δύο πολυτελών διαμερισμάτων.

Αποκαταστάθηκε με αγάπη από την ιδιοκτήτρια και αρχιτέκτονα, συνδυάζει τον μοντέρνο μινιμαλιστικό σχεδιασμό με την αιώνια αισθητική της τοπικής αρχιτεκτονικής δημιουργώντας ένα αρμονικό σύνολο που αντανακλά την παραδοσιακή φιλοξενία.

Αναδυόμενο από το βραχώδες ηφαιστειογενές τοπίο, η βίλα είναι ένας μικρός παράδεισος από μόνη της, αποπνέοντας λεπτή πολυτέλεια, αιώνια κομψότητα και αυθεντική ατμόσφαιρα.

Η προνομιακή του θέση με την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και την ηφαιστειακή αύρα, δημιουργούν μια πραγματικά μοναδική ατμόσφαιρα γύρω από τη βίλα, φαινομενικά ανέγγιχτη από το χρόνο. Η εκθαμβωτική ηρεμία και η ζεστή φιλοξενία προσφέρουν μια απλή γοητεία, σε ένα τοπίο φυσικής ομορφιάς του Αιγαίου.

The post Κατοικία 170 ετών στη Νίσυρο έγινε μια φανταστική βίλα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα