Η έκθεση στον ήλιο απαιτεί ενισχυμένη φροντίδα της επιδερμίδας – Δείτε πως θα την περιποιηθείτε

Ο Σεπτέμβρης μόλις μπήκε και λίγο ή πολύ οι αποδράσεις στις παραλίες έχουν λιγοστέψει! Εκτός από υπέροχες αναμνήσεις το καλοκαίρι και η συνεχής έκθεση του σώματος στην ηλιακή ακτινοβολία αφήνει το δέρμα μας “διψασμένο”! Όσο κι αν προσέξατε, όσο κι αν χρησιμοποιήσατε αντιηλιακά και after sun κρεμούλες,σίγουρα χρειάζεστε κάτι πιο δραστικό. Εκείνο το προϊόν που θα εισχωρήσει ακόμη πιο βαθιά και θα ενυδατώσει πλήρως την επιδερμίδα σας.

Εμείς δοκιμάσαμε και σας

προτείνουμε το πιο υπέροχο αρωματικό scrub/peeling σώματος της αγαπημένης μας πια εταιρίας Avgerinos Cosmetics!

EXTRA SECRET – Κι επειδή δεν συνηθίζουμε να σας κρατάμε τίποτα κρυφό, θα πρέπει να μοιραστούμε μαζί σας και κάτι ακόμη που ανακαλύψαμε κατά τη χρήση του peeling χεριών και σώματος της Avgerinos Cosmetics. Δρα ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού ενώ έχει απίστευτη αποτελεσματικότητα στις ξηρές και άγριες φτέρνες!

Και το καλύτερο; Έχει ένα απίθανο άρωμα… Άρωμα Banana Moon που ταξιδεύει τις αισθήσεις!

Περιέχει ακατέργαστη ζάχαρη, λάδι Αrgan και λάδι αβοκάντο.

Λίγα λόγια για το καταπληκτικό λάδι αβοκάντο: Είναι υπέροχο αντιρυτιδικό, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β, D, Ε και C, πρωτεΐνες, λεκιθίνη, β-καροτένιο και περισσότερο από 20% βασικά ακόρεστα λιπαρά οξέα (παλμιτικό, παλμιτελαϊκό, στεατικό, ελαϊκό, λινελαϊκό και λινολενικό) και τριγλυκερίδια τα οποία υπάρχουν σε ποσοστό 42% στο ανθρώπινο σμήγμα. Συνεπώς το λάδι αβοκάντο μιμείται το σμήγμα προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την εμφάνιση ξηρότητας στο δέρμα.

Είμαστε σίγουρες ότι δεν ψάχνετε πια λόγους αλλά τρόπους για να το αποκτήσετε! Επισκεφτείτε το WWW.AVGCOSMETICS.GR! Ακόμη και η τιμή του θα σας συναρπάσει!

The post Η έκθεση στον ήλιο απαιτεί ενισχυμένη φροντίδα της επιδερμίδας – Δείτε πως θα την περιποιηθείτε appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα