Η αιδοιοπλαστική με Plexr λύνει πρακτικά κι αισθητικά προβλήματα αναίμακτα!

Η αιδοιοπλαστική μπορεί να ήταν ένα ταμπού τα προηγούμενα χρόνια, τώρα όμως κατακτά όλο και περισσότερες ενδιαφερόμενες. Ο γυναικόλογος μαιευτήρας Θεόφιλος Σιβιτανίδης μας εξηγεί πώς μπορείτε να κάνετε αιδοιοπλαστική με Plexr και τί άλλες εφαρμογές έχει αυτή η μέθοδος.

Ο γυναικολόγος – μαιευτήρας Θεόφιλος Σιβιτανίδης.

Πολλές γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας έχουν πρόβλημα με τα έξω γεννητικά τους όργανα, είτε λειτουργικό είτε ψυχολογικό είτε και τα δύο συνήθως μαζί. Συχνά τα δύο μικρά χείλη του αιδοίου είναι μεγαλύτερα από το “φυσιολογικό” ή άνισα μεταξύ τους σε τέτοιο βαθμό, που δημιουργείται λειτουργικό πρόβλημα στην ούρηση ή και στη σεξουαλική επαφή. Συχνά, το μεγάλο μέγεθος δημιουργεί και ψυχολογικό πρόβλημα, έντονο σε κάποιες γυναίκες, λόγω κακής αισθητικής ή ενόχλησης από στενά ρούχα ή αθλητικό σορτσάκι ή μπικίνι. Αισθάνονται άσχημα με τον εαυτό τους, χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, δεν νιώθουν τόσο ελκυστικές. Πολλές θα ήθελαν να διορθώσουν το πρόοβλημα αυτό αλλά διστάζουν, ντρέπονται κυρίως στο νοσοκομείο για ό,τι θα δουν οι άλλοι το τι θα κάνουν. Άλλες πάλι τολμούν και καταλήγουν στον γυναικολόγο ή στον πλαστικό και αποκαθιστούν το πρόβλημα.

Τι είναι το Plexr

Η αιδοιοπλαστική εφαρμοζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό είτε χειρουργικά στο νοσοκομείο είτε με Laser. Tώρα μπήκε στη ζωή μας και το Plexr, η νέα πρωτοποριακή ιατρική συσκευή εξάχνωσης, η οποία δημιουργεί και εκμεταλλεύεται την τέταρτη μορφή της ύλης, το πλάσμα, μέσω του οποίου προκαλείται εξάχνωση των ιστών και, κυρίως, της επιδερμίδας. Όλες οι εφαρμογές του Plexr στο πρόσωπο, το σώμα, τα έξω γεννητικά γυναικεία όργανα πραγματοποιούνται στο ιατρείο μόνο με τη χρήση τοπικής αναισθητικής αλοιφής ή ενεσης και πάντα χωρίς επιπλοκές.

Πώς εφαρμόζεται η αιδοιπλαστική

Η αιδοιοπλαστική γίνεται στο ιατρείο με την εφαρμογή ενέσιμης τοπικής αναισθησίας, σχεδόν αναίμακτα, χωρίς ράμματα, ανώδυνα, χωρίς μετεγχειρητικό πόνο ή άλλη επιπλοκή και με καλύτερη επούλωση σε σχέση με άλλες μεθόδους καθώς και πιο οικονομική. Το πολύ σημαντικό: η γυναίκα είναι μόνη στο ιατρείο με τον γιατρό, δεν υπάρχει κανείς άλλος όπως στο νοσοκομείο, δεν μαθαίνει ποτέ κανείς κάτι και έτσι δεν φοβάται και δεν ντρέπεται για το μυστικό της. Επιπλέον, η εξάχνωση γίνεται σιγά-σιγά και η γυναίκα μπορεί να ελέγχει και να καθοδηγεί τον γιατρό στο σημείο και στο μέγεθος που η ίδια επιθυμεί!

Τί άλλες εφαρμογες έχει το Plexr

Στη γυναικολογία

Σμίκρυνση μικρών χειλέων αιδοίουΔιόρθωση ασυμμετρίας των χειλέωνΛεύκανση μικρών και μεγάλων χειλέωνΛεύκανση πρωκτούΕξάχνωση κονδυλωμάτωνΕξάχνωση άλλων δερματικών βλαβών της περιοχής όπως ενοχλητικές ελιές, θηλώματα, υπερμελαγχρώσεις κ.λπ.

Στο πρόσωπο

Εξαφάνιση ρυτίδων στο μέτωπο, στο μεσόφρυο, στο πόδι της χήνας, στις ρινοπαρειακές, στις ρυτιδες καπνιστών, χωρίς τα τσιμπήματα του Botox ή του υαλουρονικού οξέως κάθε λίγους μήνες.Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι, τομές, αίματα και ράμματα.Ξανθελάσματα, πτώση φρυδιού, θηλώματα, χλόασμα, υπερμελαγχρώσεις, ουλές από παλαιά ακμή, βελτίωση βλαβών ενεργού ακμής και άλλα πολλά.

Στο σώμα

Βελτίωση άσχημων μετεγχειρητικών ουλών, χηλοειδή, κηλίδες, υπερκερατώσεις, αιμαγγειώματα, αφαίρεση τατουάζ χωρίς να αφήνει κάποιο σημάδι.Το μυστικό

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ.: 6972910115, 210 74 84 324, Μιχαλακοπούλου 117, Αθήνα.

The post Η αιδοιοπλαστική με Plexr λύνει πρακτικά κι αισθητικά προβλήματα αναίμακτα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika