Εκπτώσεις έως και -70% και ατελείωτο παιχνίδι στα Happy Family Weekends!

Το ATHENS METRO MALL, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, υποδέχεται δυναμικά τη νέα χρονιά με εκπλήξεις για όλη την οικογένεια! Από τις 09 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου, κάντε τις αγορές σας σε απίθανα χαμηλές τιμές, με εκπτώσεις έως και 70%, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου απολαύστε Κυριακάτικο Shopping, ενώ οι μικροί

φίλοι του Athens Metro Mall θα διασκεδάζουν στα Happy Family Weekends, κάθε Σαββατοκύριακο.

Εκπτώσεις εξ ουρανού… από 09 Ιανουαρίου, αμέτρητες εκπτώσεις έως και -70% πέφτουν από τον ουρανό στο ATHENS METRO MALL και αλλάζουν την ατμόσφαιρα. Πραγματοποιήστε τις πιο οικονομικές αγορές σας, μέσα από τα 90 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού που σας περιμένουν στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων.

Ατελείωτο Παιχνίδι για κάθε στιγμή και τη νέα χρονιά… αφού από τις 07 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, παιδιά και γονείς διασκεδάζουν, παίζουν και μαθαίνουν στα Happy Family Weekends , στον 3ο όροφο του ATHENS METRO MALL! Από τις 11.00 έως τις 16.00 -και με ελεύθερη είσοδο- με τις δραστηριότητες του Ιανουαρίου ταξιδεύουμε στο μαγικό κόσμο του διαστήματος, ανακαλύπτουμε τα αστέρια, παίζουμε με τους αστρονάυτες και τα UFO και κάνουμε υπέροχες διαστημικές κατασκευές! Παράλληλα, οι ακόμη πιο μικροί επισκέπτες (18 μηνών – 3 ετών) απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού με ειδικές δράσεις που συνδυάζουν αφήγηση παραμυθιών, μουσικοκινητικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 έως τις 14.00 στον 4ο όροφο του ATHENS METRO MALL.

The post Εκπτώσεις έως και -70% και ατελείωτο παιχνίδι στα Happy Family Weekends! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα