Η Avgerinos Cosmetics ταξιδεύει παντού! (Δείτε φώτο)

Το ότι η Avgerinos Cosmetics είναι μια από τις καλύτερες ελληνικές εταιρίες παραγωγής καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης το γνωρίζαμε! Το ότι μέσω του eshop της φτάνει σε κάθε γωνιά της χώρας μας, αλλά και του πλανήτη, επίσης το γνωρίζαμε!

Ότι θα εκτυλισσόταν μια instagra-m-ανία με όλους τους λάτρεις των προϊόντων Avgerinos και θα κατακλυζόταν τα social media από υπέροχες φωτογραφίες, που απεικονίζουν την αδυναμία τους να τα αποχωριστούν οπουδήποτε κι αν

βρεθούν, ομολογουμένως δεν το περιμέναμε! Σίγουρα, όμως, εμείς που τα έχουμε δοκιμάσει καταλαβαίνουμε ότι ήταν φυσικό επακόλουθο, αφού η μυρωδιά και η υφή τους είναι… εθισμός!!!

Θέλετε να δείτε που ταξίζεψαν τα προϊόντα Avgerinos Cosmetics; Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Μύκονος

Σίφνος

Λευκάδα

Amalfi, Italy

Κορίτσια, επειδή είμαστε σίγουρες ότι θα σπεύσετε να επισκεφτείτε το WWW.AVGERINOSCOSMETICS.GR και να αποκτήσετε τα προϊόντα που λείπουν από το δικό σας νεσεσέρ, μη ξεχάσετε να συνοδεύσετε το δικό σας post στα social media με το hashtag #avgerinoscosmetics !

The post Η Avgerinos Cosmetics ταξιδεύει παντού! (Δείτε φώτο) appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα