Φέρνει το πολύ σεξ την ευτυχία;

Και ένα από τα σπουδαία θέματα της ζωής μας είναι το σεξ. Το ανύπαρκτο, το καινούριο, το παθιασμένο, το πολύ, το λίγο. Πότε όμως είναι πολύ και πότε λίγο; Και τι σχέση έχει εντέλει με το βαθμό της ευτυχίας που νιώθουμε;

Οι ειδικοί λένε ότι μετά τα δύο πρώτα, πολύ καυτά χρόνια, του σεξ, όταν δεν ξεκολλάμε ο ένας από τον άλλον χωρίς να μας νοιάζει ο καύσωνας, οφείλουμε να προσπαθήσουμε πολύ στο κρεβάτι.

Και μετά έρχονται οι μέλισσες. Ο γάμος, τα παιδιά, βάλε και τα δάνεια στις τράπεζες, την ανεργία, την κούραση… Και ξαφνικά, πωπω, πολλή ζέστη κάνει! Τώρα ο καύσωνας σε αποσυντονίζει. Και ούτε κουβέντα για σεξ.

Μπορεί οι πρώτες φορές να μην επιστρέφουν, και καλά κάνουν, ίσως όμως σε περιμένουν άλλες, ακόμα πιο ενδιαφέρουσες ερωτικές στιγμές στην πορεία.

Σύμφωνα με έρευνα, και για να σου φύγει η απορία, οι γυναίκες που δεν νιώθουν ευτυχισμένες στον γάμο τους κάνουν σεξ 3-4 φορές τον μήνα, ενώ οι γυναίκες που δηλώνουν ευτυχισμένες στον γάμο τους συνευρίσκονται 11 φορές τον μήνα.

Λίγη προσπάθεια, λοιπόν, κορίτσια (και αγόρια) και η ευτυχία είναι πολύ κοντά. Α, ανάψτε και κανένα κλιματιστικό όταν τα πράγματα γίνουν ιδιαιτέρως καυτά.

Πηγή: www.allyou.gr

The post Φέρνει το πολύ σεξ την ευτυχία; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα