Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27.4-3-5

Δείτε τις βδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σας από 27.4 -3.5 από τους αστρολόγους του e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να μαγέψετε τους άλλους με τα λόγια σας, έχετε το χάρισμα της πειθούς και της ευγλωττίας, χάρη στον Ερμή στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Απλά δεν είναι κρίμα να χαθούν όλα αυτά τα υπέροχα λόγια σας σε μια απλή συζήτηση; Έχετε μεγάλες ιδέες να μοιραστείτε, οπότε γιατί να μην τις καταγράψετε σε ένα blog, podcast ή ακόμα και ένα βιβλίο; Η χαρούμενη και ενθουσιώδης

φύση σας έρχεται τώρα στο προσκήνιο, ανοίγετε τα κοινωνικά φτερά σας, συναντάτε πολύ κόσμο. Οργανώστε διάφορες κοινωνικές συνεστιάσεις ή εμπλακείτε περισσότερο με τα τοπικά δρώμενα της πόλης σας. Είστε τώρα σε συνεχή κίνηση και πολύ φλύαροι, επιστρέφετε τις χαμένες κλήσεις, οργανώνετε πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη την ανήσυχη διάθεσή σας, σας είναι αδύνατο να καθίσετε πίσω από ένα γραφείο όλη την ημέρα, δεν έχετε και πολλή υπομονή. Κάντε τακτικά διαλείμματα, αναπνέοντας φρέσκο αέρα ή καλέστε ένα φίλο σας ή ένα συνάδελφο να πάτε για έναν περίπατο μαζί ενώ μιλάτε ταυτόχρονα. Κάντε όνειρα για τη σταθερότητα της οικονομικής σας κατάστασης, είναι το αίτημα του Ήλιου στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με το διαισθητικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Όσο και αν είστε έτοιμοι να οργανώσετε και να βάλετε τάξη στην οικονομική σας κατάσταση και να βάλετε πρόγραμμα στον προϋπολογισμό σας, η ονειρική επιρροή του Ποσειδώνα θα μπορούσε να κάνει δύσκολη τη διαδικασία να σκεφτείτε σταθερά και απτά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι το μυαλό σας είναι τυλιγμένο στην ομίχλη. Ζητήστε βοήθεια και υποστήριξη από ένα έμπειρο άτομο ή εμπειρογνώμονα, θα έχετε αυτό που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς ο Ερμής ήταν στο ζώδιό σας κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, πιθανόν να είχατε ορισμένες πρακτικές ιδέες για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Τώρα λοιπόν που ο Ερμής κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, εκμεταλλευτείτε αυτό το χρονικό διάστημα για να μετατρέψετε αυτούς τους συλλογισμούς σας σε κάτι απτό. Ο Ερμής υποστηρίζει τις προσπάθειές σας στην αύξηση του εισοδήματός σας. Ενισχύστε τις σχέσεις σας με άτομα που έχουν οικονομική δύναμη, είναι το κλειδί της επιτυχίας σας, αλλά επίσης δείξτε ότι δεν είστε μόνο λόγια. Ξέρετε εσείς τον τρόπο για να τραβήξετε το ενδιαφέρον τους, και στη συνέχεια συζητήσετε με απτά στοιχεία και αριθμούς. Σκεφτείτε τρόπους ως προς το που θα επενδύσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας και κάντε καλή χρήση αυτών. Θα μπορούσατε να πάρετε μια σοφή συμβουλή από έναν οικονομικό σύμβουλο ή ενδεχομένως ακόμα και από την πρόσληψη ενός εξειδικευμένου ατόμου, αν είστε επιχειρηματίας. Χρειάζεστε χρήματα για να βγάλετε περισσότερα, γι’ αυτό αν δεν έχετε τα απαιτούμενα, αναμορφώστε τον προϋπολογισμό σας κάνοντας αποταμίευση. Ακόμα και αν βάζετε στην άκρη ένα μικρό ποσό κάθε εβδομάδα, αυτό κάθε λίγο προσθέτει και κάτι. Ξεκινήστε λοιπόν από σήμερα! Ο Ήλιος στο δυναμικό και ζωντανό πρώτο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας φέρνει στο προσκήνιο, δεν φοβάστε να ζητήσετε αυτό που θέλετε και έχετε τη διαίσθηση ότι θα το πάρετε. Μόνο θυμηθείτε να εμποτίσετε με πνευματικότητα και ευαισθησία τις σχέσεις σας. Η γοητεία σας δεν έχει όρια, η παρουσία σας και μόνο μαγνητίζει τους άλλους. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι δίπλα σας να ακούει τις σοφές συμβουλές σας;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κανείς δεν σας σταματά, θέλετε να μιλήσετε! Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, στο ζώδιό σας φέρνει στο προσκήνιο τη χαρούμενη και επικοινωνιακή προσωπικότητά σας, έχετε ένα σημαντικό μήνυμα να μεταδώσετε. Αν πραγματικά θέλετε να πείτε κάτι βαρύγδουπο σε κάποιον, τώρα είναι η ώρα σας. Είστε άμεσοι και ειλικρινείς, απελευθερώνετε τις ιδέες σας και λέτε χωρίς φόβο τις απόψεις σας. Ο Ερμής σας χαρίζει ζωντάνια και όρεξη για ζωή, ο αυθορμητισμός και η χαρούμενη διάθεσή σας προσελκύουν πολύ κόσμο γύρω σας. Θα έχετε αρκετές συνομιλίες, πειραματίζεστε με νέες δραστηριότητες, ίσως αποφασίσετε να πάτε ένα ταξίδι, κλείνοντας από τώρα τα εισιτήρια για τις διακοπές σας ή απλά κάνοντας μια μικρή εκδρομή, καθώς τώρα είστε ενθουσιασμένοι και θέλετε να εξερευνήσετε. Μια τυχαία συνάντηση με κάποιον/α θα μπορούσε σταδιακά να εξελιχθεί στο μεγάλο έρωτά σας ή να σας βοηθήσει να κερδίσετε επαίνους και αναγνώριση. Ο Ήλιος στον εσωστρεφή και μοναχικό δωδέκατο οίκο σας σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας ζητά να αφήσετε για λίγο στην άκρη την κοινωνική σας ζωή και να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, προκειμένου να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αναπρογραμματίστε τα ραντεβού ή άλλες υποχρεώσεις σας και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, ακούγοντας χαλαρωτική μουσική ή ξαπλώνοντας στον καναπέ σας. Αν θέλετε παρέα, καλέστε μόνο λίγους φίλους και μοιραστείτε τις πνευματικές ανησυχίες σας. Και μην ξεχνάτε, βοηθώντας τους άλλους , είναι καλό για το κάρμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε πίσω σας το παλιό και αγκαλιάστε το νέο. Ο Ερμής φωλιάζει στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, ενθαρρύνοντάς σας να αφήσετε ό, τι και όποιον σας δημιουργεί θυμό και θλίψη. Ολοκληρώστε τις εκκρεμότητές σας και αποφύγετε να συμμετέχετε σε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν σας φέρνουν χαρά. Απολαύστε την ηρεμία σας στο δικό σας προσωπικό χώρο, εκτός από το ότι μπορεί να εμπνευστείτε τη δημιουργία ενός νέου, πιο ικανοποιητικού ρυθμού ζωής, θα αποκαλύψετε μια βαθύτερη εκτίμηση για ό, τι έχετε. Η συμπονετική και τρυφερή φύση σας βοηθά εσάς και την αγάπη σας να βρείτε έναν τρόπο να επανασυνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Αυτό θα δημιουργήσει μια στέρεη βάση εμπιστοσύνης και συναισθηματικής σύνδεσης, ανοίγοντας το δρόμο για να μπορέσετε αργότερα να μοιράζεστε τα πάντα ανοιχτά. Αν νιώθετε ότι έχετε επωμιστεί όλο το βάρος των υποχρεώσεων, αφήστε κάποιον άλλον να αναλάβει τα ηνία. Βάλτε στην άκρη την υπερηφάνειά σας και αφήστε τους άλλους να αναλάβουν ορισμένα από τα καθήκοντά σας. Απλά φροντίστε να τα αναθέσετε σε άτομα που μπορείτε να βασίζεστε. Αυτό μπορεί να σημαίνει την πρόσληψη ενός βοηθού ή επαγγελματία για να γίνει η δουλειά. Ο Ήλιος στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας χαρίζει έμπνευση σε μια ομαδική εργασία. Οι ιδέες σας γίνονται αποδεκτές στο πλαίσιο μιας ομάδας, καθώς τώρα έχετε συλλογική συνείδηση και ανθρωπιστικές διαθέσεις. Μια συζήτηση με ένα φίλο σας ή σε μια ομάδα θα μπορούσε να σας φέρει αναμνήσεις deja – vu ή να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο ενωμένοι είστε όλοι μαζί.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μεγάλη ζήτηση, χάρη στον Ερμή στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Αν στο παρελθόν ήσασταν απαιτητικοί σε σχέση με τους φίλους που θέλατε να βρίσκονται στη ζωή σας, τώρα είστε πιο ανοιχτοί, τα ραντάρ σας πιάνουν από μακριά τα άτομα που μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν τη ζωή σας. Το καλοκαίρι πλησιάζει κι εσείς θέλετε να έχετε δίπλα σας άτομα για να διασκεδάσετε, να χαρείτε τις διακοπές σας. Όσο μεγαλύτερο το πλήθος, τόσο καλύτερα θα περάσετε. Επίσης, είστε πηγή έμπνευσης για τους φίλους σας και τις κοινωνικές ομάδες που συμμετέχετε. Ένα βίντεο στο διαδίκτυο αποκτά δημοτικότητα, προωθείτε ένα έργο σε ένα άλλο επίπεδο ή μπορεί να αποφασίσετε να μάθετε κάτι επιπλέον, σε σχέση με την τεχνολογία ή ένα νέο λογισμικό. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, βελτιώνοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, αυτό θα μπορούσε να γεμίσει τις τσέπες σας στο μακρινό μέλλον. Βαδίζετε προς δόξες και μεγαλεία, καθώς ο Ήλιος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας βοηθά να κάνετε μεγάλα βήματα στο επαγγελματικό μέτωπο, πατώντας πάνω στα μεγαλύτερα όνειρά σας με σιγουριά και ασφάλεια. Ένα όραμα για μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία παίρνει σάρκα και οστά: μια αριστοκρατική θέση, μια μεγάλη αύξηση του τζίρου της επιχείρησής σας, διασυνδέσεις με πλούσιους πελάτες. Τώρα ξέρετε που θέλετε να πάτε, τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας, σας οδηγούν στο βάθρο της επιτυχίας και τη νίκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στρατηγική κοινωνικοποίηση είναι απαραίτητη για να σας φέρει κοινωνική άνοδο και δόξα. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής επιτυχίας, τονίζει το φιλόδοξο χαρακτήρα σας. Νέες γνωριμίες και συνεργασίες στέκονται στο πλάι σας, έτσι εστιάστε στις συνομιλίες μεταξύ σας, προκειμένου να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Γίνετε μέλος μιας ομάδας κοινωνικής δικτύωσης στον τομέα σας, συμμετέχετε σε μια σημαντική κοινωνική εκδήλωση ή ακόμη προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας, βοηθώντας τους συναδέλφους σας ή τα νεοφερμένα άτομα. Είναι ένας εξασφαλισμένος τρόπος για να αποκτήσετε πιστούς συμμάχους. Ο Ερμής ενισχύει το πρακτικό μυαλό σας και σας δίνει μια μεγάλη ώθηση σε ένα εν εξελίξει έργο. Αναλύετε τις λεπτομέρειες, προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι κάθε κίνησή σας θα οδηγήσει στην υλοποίηση των μεγάλων οραμάτων σας. Σημαντικές επαγγελματικές συνομιλίες και διαπραγματεύσεις, γίνονται η αφετηρία της δημιουργίας ενός δημιουργικού εγχειρήματος. Η ανεξαρτησία και η ελευθερία είναι το σύνθημά σας, χάρη στον Ήλιο στο φιλελεύθερο και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ο οποίος σας δίνει την έμπνευση να ανοίξετε τα φτερά σας. Έχετε μια φυσική λάμψη και έμπνευση για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω ενός προγράμματος σπουδών ή ενός συναρπαστικού ταξιδιού ή νέων γνωριμιών. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της διαίσθησής σας και αφήστε το σύμπαν να γεμίσει το υπαρξιακό σας κενό.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε την κοσμική άδεια να πείτε την αλήθεια, χάρη στον εκφραστικό Ερμή στον ειλικρινή ένατο οίκο σας που για τις επόμενες εβδομάδες σας ζητά να είστε γνήσιοι και αυθεντικοί. Έρχεται στην επιφάνεια η λεπτότητα και η ευγένειά σας, μιλάτε μέσα από την καρδιά σας. Και το κυριότερο, όταν είστε ο αληθινός εαυτός σας και τα λόγια σας είναι ειλικρινή, θα είναι πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να απορρίψουν το μήνυμά σας. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι η «αλήθεια» μπορεί και να είναι υποκειμενική, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει χώρο στους άλλους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Στόχος σας πρέπει να είναι ο διάλογος, όχι η αυστηρή κριτική και το κήρυγμα. Επίσης, ο Ερμής σας ζητά να ανανεωθείτε με ένα ταξίδι, πηγαίνοντας μακριά και όχι στα συνήθη μέρη. Η χαρά και ο ενθουσιασμός με τον οποίον ποθείτε θα μπορούσαν να σας φέρουν πολύ πέρα από τα σύνορα της πόλης σας. Μια άλλη πόλη ή ακόμη και χώρα θα μπορούσε να σας δώσει τις απαντήσεις στα διλήμματά σας. Θα μπορούσατε, επίσης, να σφυρηλατήσετε μια ισχυρή σχέση (φιλική ή ερωτική) με κάποιον που έχει ένα διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Επεκτείνετε την ακτίνα αναζήτησής σας και να είστε ανοικτοί σε νέες διαπολιτισμικές γνωριμίες. Ο Ήλιος στον όγδοο οίκο σας, των έντονων συναισθημάτων, σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον πνευματικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας κάνει να αισθάνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συμπονετικοί. Τώρα δεν μπορείτε να μείνετε αμέτοχοι σε όσους ζητούν τη βοήθειά σας, προσφέρετε έναν καλό λόγο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που διέρχεται μια δύσκολη περίοδο. Τώρα έχετε μεγάλη εσωτερική δύναμη και συμπόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νομίζετε πως ό, τι βλέπετε είναι πραγματικότητα; Ο Ερμής κινείται στον ερωτικό όγδοο οίκο σας, αναδεικνύοντας την αισθησιακή πλευρά σας αλλά σας ζητά να σκάψετε βαθύτερα, να κάνετε μια ενδελεχή έρευνα προσώπων και καταστάσεων. Πριν κάνετε τα επόμενα βήματα, κάντε λίγο πίσω. Παίζοντας λίγο τους δύσκολους, αυτό θα αυξήσει το πάθος και το ενδιαφέρον, τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού τους ξέρετε καλύτερα από τον καθέναν. Ας αρχίσει λοιπόν το κυνηγητό! Μυστικιστικά ή πνευματικά θέματα θα έχουν επίσης μεγαλύτερη απήχηση και επιρροή στις σκέψεις και τις αποφάσεις σας. Θα μπορούσατε επίσης να δείτε τώρα ότι η διαίσθησή σας είναι εντονότερη ή ότι μπορείτε να διαβάζετε καλύτερα τις ψυχές των ανθρώπων. Συμβουλή: Μη χτυπήσετε την Αχίλλειο πτέρνα των αγαπημένων σας, θα μπορούσατε να προκαλέσετε σοβαρούς τραυματισμούς. Μπορεί η εκδίκηση να φαντάζει ελκυστική στα μάτια σας αλλά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την ηρεμία της δικής σας ψυχής είναι να καθιερώσετε σαφή όρια και να αποστασιοποιηθείτε από αυτήν την εύφλεκτη κατάσταση. Θεραπεύστε τις σχέσεις σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Ήλιος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με το συμπονετικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Εάν κάποια σχέση σας (επιχειρηματική ή ερωτική) έχει συναντήσει τον τελευταίο καιρό εμπόδια, τώρα είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε καλοσύνη και γενναιοδωρία. Αν υπήρχε στο παρελθόν ένα αντικρουόμενο επιχείρημα, τώρα οι λεπτομέρειες δεν έχουν και τόσο και πολλή σημασία, θέλετε να είστε αγαπημένοι. Είμαστε όλοι άνθρωποι και όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, όλοι θέλουμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θέλετε να είστε μόνοι σας, αναζητάτε να ζευγαρώσετε, καθώς ο κοινωνικός Ερμής κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βάζοντας την ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Ίσως κάνετε κάποιες συνομιλίες με τον αγαπημένο σας σχετικά με τη δέσμευση ή μια γνωριμία σας θα μπορούσε να γίνει πιο επίσημη. Από την άλλη πλευρά, όντας ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ίσως αποφασίσετε ότι ο αγαπημένος σας δεν είναι το ιδανικό άλλο σας μισό. Στο μέτωπο των επιχειρήσεων, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για πιθανές προοπτικές να ενώσετε τις δυνάμεις σας με νέους συνεργάτες, αυτό θα μπορούσε να εκτοξεύσει και τους δυο σας στη στρατόσφαιρα της επιτυχίας. Είστε μόνοι; Ενώνεστε με κάποιον/α που σας συμπληρώνει, θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια του έρωτα, είστε πρόθυμοι να ζευγαρώσετε αλλά δεν βιάζεστε να κάνετε σοβαρή σχέση, είστε πολύ πιο απαιτητικοί τώρα. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές συνεργασίες, είτε για πάθη, μόνο αν έχετε δίπλα σας κάποιον που πραγματικά συνηχεί με τα ιδανικά σας και τις αντιλήψεις σας, θα ξεκινήσετε ένα διαρκή δεσμό. Ονειροπολείτε στο γραφείο σας, ίσως και να μην είστε τώρα και ο πιο εργατικός εργαζόμενος, χάρη στον Ήλιο στον αναλυτικό και εργατικό έκτο οίκο σας σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον ευφάνταστο Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ο καλύτερος τρόπος για την επιτυχία; Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και περάστε το χρόνο σας με μια μεθυστική ονειροπόληση. Αν έχετε αναλάβει μια δημιουργική εργασία, το σύμπαν σας χαρίζει έμπνευση, ίσως περισσότερη κάνοντας μια βόλτα κοντά σε νερό ή μέσα από πνευματικές συζητήσεις. Περιτριγυρισμένοι από την ομορφιά, θα έχετε θεϊκές εμπνεύσεις για να πάτε μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε βαρεθεί τη ρουτίνα σας; Ο Ερμής στον έκτο οίκο σας, της καθημερινής ρουτίνας, σας ενθαρρύνει να δείτε τη χαρά ακόμα και στην τετριμμένη καθημερινότητά σας. Διαβάστε ένα βιβλίο, μελετήστε μια νέα γνώση που αφορά την εργασία σας, υιοθετήστε νέες, πιο υγιεινές συνήθειες. Αντί να τρώτε μπροστά από τον υπολογιστή σας, δοκιμάστε να πάτε ένα μικρό ταξίδι ή για δείπνο με έναν συνάδελφο. Αντί να σας καταβάλλει το άγχος σας στην εργασία σας, δείτε τα επιτεύγματά σας και τι έχετε καταφέρει. Ο Ερμής τονίζει το οργανωτικό και πρακτικό μυαλό σας, δημιουργεί περισσότερη αποδοτικότητα στην εργασία σας, βάζετε τάξη και συστηματοποίηση στη ζωή σας. Απομακρύνετε την ακαταστασία από το σπίτι και το γραφείο σας, η παραγωγικότητά σας πετά στα ύψη, λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες που ωφελούν ένα έργο σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε εκείνες τις δεξιότητες που πρέπει να εμπλουτίσετε. Ίσως ήρθε η ώρα να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς αυτό θα προσθέσει χρήματα στην τσέπη σας. Πώς δείχνετε την αγάπη σας; Είστε πιο ποιητικοί και ευαίσθητοι, χάρη στον Ήλιο στο συναισθηματικό και εκφραστικό πέμπτο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Εκφράζετε τη συμπόνια σας και τις ευαισθησίες σας, όχι μόνο στους αγαπημένους σας αλλά και στον ευρύτερο κόσμο. Όντας συναισθηματικά εκδηλωτικοί, οι θαυμαστές σας λαμβάνουν τα φλογερά και παθιασμένα μηνύματά σας και σταθεροποιείτε τη σχέση σας. Μόνο φροντίστε να μην ξεφύγετε από την πραγματικότητα, πατήστε γερά τα πόδια σας στη γη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο θεός Έρωτας σας ψιθυρίζει τρυφερά και γλυκά λόγια στο αυτί σας, μιλάει σε όλους για τη γοητεία σας, χάρη στον εκφραστικό Ερμή στον ερωτικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας. Ονειρευτείτε με πόσους τρόπους μπορείτε να πείτε «Σ’ αγαπώ» (ή θέλετε να σας πουν): κόκκινα τριαντάφυλλα, αφιερώσεις στο ραδιόφωνο, ένα πρωτότυπο ραντεβού γεμάτο εκπλήξεις. Αλλά να προσέξετε να μη γίνετε υπερβολικά απαιτητικοί. Αν βλέπετε ότι οι θαυμαστές σας, σας κυνηγάνε, ανοίξτε μια συζήτηση, θα πιάσετε περισσότερες μύγες με το μέλι παρά με το …ξύδι. Είστε σε σχέση; Εκδηλώστε με λόγια και πράξεις την αγάπη σας, γίνετε πιο ρομαντικοί και παθιασμένοι. Δεν θα το μετανιώσετε. Προσφέρετε στον εαυτό σας μια αισθητική περιποίηση, μια διασκέδαση με τους φίλους σας, όλοι θα σας κοιτάνε αφού είστε τόσο χαρούμενοι και ερωτύλοι. Νιώθετε ιδιαίτερες ευαισθησίες στο σπίτι σας, κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χάρη στον Ήλιο στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Μία οικογενειακή σχέση θα μπορούσε να ζεσταθεί, καθώς τώρα θεραπεύεται ένα μακροχρόνιο αρνητικό ζήτημα και έρχεστε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Ή απλά περνάτε ήσυχα βράδια στη θαλπωρή του σπιτιού σας, πηγαίνοντας πίσω στο παρελθόν σε νοσταλγικές αναμνήσεις. Ξεφυλλίστε άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες ή δείτε παλιά βίντεο στο σπίτι σας, αφήστε να σας κατακλύσουν τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΣ

Συνομιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσουν, χάρη στον Ερμή στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Επενδύστε περισσότερο χρόνο στην καλλιέργεια των πιο στενών προσωπικών σας σχέσεων, ελάτε σε στενότερη επαφή με τις γυναίκες στην οικογένειά σας. Χαλαρώστε και περάστε το χρόνο σας στο σπίτι σας, συζητώντας με τους αγαπημένους σας στην άνεση του σπιτιού σας. Είναι πιθανό να νιώσετε μια συναισθηματική αναταραχή, εξαιτίας κάποιων γεγονότων του παρελθόντος, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και αναλύστε τις σκέψεις σας, προκειμένου να τις βάλετε σε τάξη και αφήστε οποιεσδήποτε σημαντικές παρουσιάσεις και συναντήσεις για αργότερα. Ακολουθήστε αυτές τις καλλιτεχνικές και γεμάτες φινέτσα παρορμήσεις σας και διακοσμήστε το σπίτι σας με κέφι. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε το χρόνο και τους οικονομικούς πόρους. Ο Ήλιος στον επικοινωνιακό και λεκτικό τρίτο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας, το διαισθητικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας βοηθά να συγχρονιστείτε τέλεια με τους γύρω σας. Αν αναζητάτε μια αγάπη ή συνεργασία, βρίσκετε το ιδανικό συμπλήρωμά σας. Η επικοινωνία μεταξύ των δυο σας θα είναι τόσο εύκολη, σχεδόν σαν να μπορείτε να διαβάσετε ο ένας τις σκέψεις του άλλου. Βάζετε τις σκέψεις σας σε τάξη, είστε σε αρμονία με τους γύρω σας, έχετε έναν καταιγισμό ιδεών. Οι άλλοι είναι δεκτικοί απέναντί σας και αναζητούν να ακούσουν τα συμπονετικά λόγια σας.

Πηγή: e-zwdia.gr
Keywords
blog, podcast, επιρροή, εισιτήρια, θλίψη, ηνία, σημαίνει, καλοκαιρι, νέα, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, γραφειο υπολογιστη, βιντεο, ηνία, θλίψη, αδεια, γλυκα, γνωση, δουλεια, εργασια, μουσικη, ομορφια, ονειρα, οριζοντες, πλαισιο, προγραμμα, ραδιοφωνο, φυσικη, φωτογραφιες, ωθηση, ωρα, blog, αγαπη, αγχος, αυξηση, αισθητικη, αναμνησεις, απηχηση, απλα, αρμονια, ατομο, αυτι, εβδομαδες, βιβλιο, βοηθεια, βραδια, βρειτε, γινει, γινονται, γνωριμια, γοητεια, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δειτε, διλήμματα, δοξα, δωσει, δρωμενα, διαδικτυο, δυναμικο, εαυτος, εισιτήρια, εκκρεμότητες, εκτιμηση, ελευθερια, εβδομαδα, εμπνευση, ενθουσιασμος, επικοινωνια, επιρροή, επιτυχια, ερευνα, ερμης, ερχεται, τεχνολογια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηλιος, υπομονη, ηρεμια, ησυχα, θαλπωρη, θεος, οικο, καρμα, κινηση, λαμψη, λεπτομερειες, λογια, λογο, μακρια, ματια, μελι, μυγες, μηνυματα, μικρο, μπαταριες, μπορειτε, μυαλο, νερο, νικη, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ο ηλιος, οικογενεια, ομιχλη, οντας, ορια, οραμα, οστα, παθος, πηγη, πτερνα, ρανταρ, ραντεβου, σιγουρο, συζητηση, συνεχεια, σκεψεις, σπιτι, συμπαν, υλοποιηση, φυση, φλογερα, φτερα, χαρα, αδυνατο, αφιερωσεις, ασφαλεια, βηματα, ειλικρινεις, εκδρομη, εκδικηση, ευγένεια, γινετε, γνωσεις, χωρα, ιδανικο, ιδιαιτερα, καρδια, μπροστα, ομαδες, πληροφοριες, ποδια, podcast, σημαίνει, ταξιδι, θεματα, ψυχες
Τυχαία Θέματα