H πιο παραμυθένια επίδειξη μόδας στο Christmas Factory!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για την παραμυθένια επίδειξη μόδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 του Δεκέμβρη στο «The Christmas Factory».

Η Τεχνόπολις στο Γκάζι έχει βάλει ήδη τα γιορτινά της και περιμένει τώρα και τους «Πρίγκιπες των Χριστουγέννων«, μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 17:30 και θα είναι αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού«.

Στη διάρκεια αυτής της επίδειξης μόδας ο «Ερωτόκριτος» Νίκος Κιμιώνης θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή των κοστουμιών «Prince

Erotokritos«, τα οποία θα συνοδεύονται με live από την εκπληκτική σοπράνο Katia Paschou που θα ερμηνεύσει κλασσικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια με συνοδεία απ΄ την ομάδα του ιδρύματος Θεοχαράκη. Αγαπημένοι φίλοι καλλιτέχνες του σχεδιαστή θα προσφέρουν βραχιολάκια αγάπης και αισιοδοξίας που θα πωλούνται στους χώρους της Τεχνόπολις, ενώ όλα τα έσοδα θα πάνε για τη στήριξη του «Χαμόγελου του παιδιού».

The christmas Factory

Την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζή, ενώ art direction του show έχει αναλάβει ο πολύ καλός φίλος του «Ερωτόκριτου» Lakis Gavalas! Το P/R MANAGER έχει αναλάβει η Jenny Oikonomou Rizou, ενώ συνοδοιπόροι του «γητευτή των υφασμάτων» και των συνεργατών του σ΄ αυτή τη «μαγική» βραδιά είναι οι ιδιοκτήτες της διοργάνωσης Aris Stathis & Maria Katsiberi, καθώς επίσης και η REALIZE ITALY by Simone Arnaboldi, που εδώ και λίγο καιρό αποτελεί έναν εκ των συνεργατών του Fashion Erotokrios.

Keywords
Τυχαία Θέματα