Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με…. conditioner μαλλιών!

To conditioner μαλλιών είναι ένας εύκολος τρόπος άμεσης ενυδάτωσης ενώ βρίσκεστε μέσα στο ντους.

Η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται καθημερινά από τις εξωτερικές συνθήκες και χάνει την απαραίτητη υγρασία που πρέπει να έχει με αποτέλεσμα να νοιώθουμε μερικές φορές ένα ”τράβηγμα” ή υπερβολική ξηρότητα στο δέρμα. Και δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις, καμία κρέμα ή ενυδατική λοσιόν, δεν μπορεί να βελτιώσει αυτή την αίσθηση.

Για να αποκτήσετε λοιπόν, εύκολα και γρήγορα μεταξένια, απαλή επιδερμίδα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα μοναδικό πρωτοποριακό μυστικό! Ολοκληρώστε το ντους σας απλώνοντας

στην επιδερμίδα σας το μαλακτικό μαλλιών σας.

Απλώστε σε βρεγμένη επιδερμίδα, αφήστε λίγα λεπτά και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.

Χάρη στις πολύτιμες ενυδατικές ουσίες που περιέχουν τα conditioners στη σύνθεσή τους, για την αναδόμηση και προστασία των μαλλιών, απορροφόνται γρήγορα και εισχωρούν σε βάθος στην επιδερμίδα και κάνουν την ενυδάτωση ”παιχνίδι”.

Εάν θέλετε μπορείτε κάνετε ένα bath spa και να βάλετε 10ml conditioner στη μπανιέρα σας και να βυθιστείτε σε αυτό για λίγη ώρα.

Τα Omorfa Mystika σας προτείνουν να επιλέξετε βιολογικά conditioner που θα βρείτε στο WWW.ORGANICBRANDS.GR, που δεν περιέχουν parabens, σιλικόνη, τεχνητά αρώματα και χρωστικές.
Είναι πολύ σημαντικό , εφόσον η επιδερμίδα μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός και αναπνέει να της παρέχουμε ό,τι είναι πιο φυσικό και αγνό!

Φυσικά από την πληθώρα των επιλογών που θα ανακαλύψεις ΕΔΩ… ίσως μπερδευτείς και δεν ξέρεις ποιο να επιλέξεις!

Ακολούθησε λοιπόν ό,τι σκέφτεσαι για τον τύπο μαλλιών σου.

Για Μικτή – Λιπαρή επιδερμίδα επέλεξε το ενυδατικό conditioner Olive Plus με αγνό παρθένο έλαιο ελιάς που όμως περιέχει εξισορροπιστούς παράγοντες για την λιπαρότητα του δέρματος. Βρες το ΕΔΩ!

Για Κανονική επιδερμίδα ιδανική επιλογή, το υπέροχο μυρωδάτο 2 σε 1 θρεπτικό conditioner Born to Bio. Βρες το ΕΔΩ!

Για Ξηρή – Τραχιά – Ταλαιπωρημένη επιδερμίδα το καλύτερο που σας προτείνουμε είναι το υπέρ-θρεπτικό μαλακτικό μαλλιών Bioselect με μολόχα & dictamelia. Βρες το ΕΔΩ!

Ένα κλικ ΕΔΩ αρκεί για να ανοίξει μπροστά στα μάτια σας ο θαυμαστός κόσμος των οργανικών καλλυντικών!

Organic Brands on Facebook
Organic Brands on Instagram

The post Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με…. conditioner μαλλιών! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα