Κάντε φυσικό botox με τη Boto Herbal Cream της Rosveda

Φυσικό Botox προσφέρει η Rosveda με την
Boto Herbal Cream.

Το κολλαγόνο είναι μια από τις πιο σημαντικές ινώδεις δομικές πρωτεΐνες για το δέρμα. Οι ίνες κολλαγόνου είναι το απαραίτητο συστατικό του εξωκυτταρικού χώρου, που υποστηρίζει τους περισσότερους ιστούς και τα κύτταρα, δίνοντας δομή στο δέρμα. Κολλαγόνο και μαλακή κερατίνη καθορίζουν την αντοχή του δέρματος, την ελαστικότητά του και μειώνουν τις ρυτίδες που εμφανίζονται με την γήρανση.

Η ελαστίνη είναι επίσης μια ινώδης πρωτεΐνη στο συνδετικό

ιστό, που επιτρέπει σε πολλούς ιστούς του σώματος, να αποκαταστήσουν το σχήμα τους, μετά από τέντωμα ή συστολή. Η ελαστίνη βοηθά το δέρμα να επανέλθει στην αρχική του θέση, όταν πιέζεται. Μπορούμε να βοηθήσουμε το σώμα, να ξαναδημιουργήσει αυτές τις πρωτεΐνες από μόνο του για να φαινόμαστε νεότεροι και με υγιές δέρμα.

Αυτό ακριβώς κάνει η Boto Herbal Cream της Rosveda. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, οι άνθρωποι της Rosveda ανακάλυψαν τα φυτά και τα εκχυλίσματά τους, τα οποία όταν εφαρμόζονται εξωτερικά, λειτουργούν ως καταλύτες, για να βοηθήσουν το σώμα να παράγει αυτές τις δύο πρωτεΐνες. Η ερευνητική ομάδα της Rosveda κατάφερε να ανακαλύψει συγκεκριμένα πολυπεπτίδια εγγραφής, από διάφορες πηγές λαχανικών, τα οποία προκαλούν τον σχηματισμό του Tropocollagen.

Τα μόρια του Tropocollagen, συνδυάζονται και σχηματίζουν ινίδια κολλαγόνου, τα οποία με τον κατάλληλο συνδυασμό, μετατρέπονται σε κολλαγόνο. Η φυσική βιταμίνη C δρα ως καταλύτης στη διαδικασία αυτή.
Ο παράλληλος σχηματισμός της παραγωγής της Tropoelastin, δημιουργεί την ελαστίνη. Τα μόρια αυτά μεταφέρονται σε μια κρέμα βάσης, όπου είναι πλούσια σε φυσικά και ανόργανα ορυκτά. Οι ενώσεις αυτές, δρουν ως ισχυρός ενεργοποιητής της δημιουργίας του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο σώμα, καθιστώντας το έτσι πραγματικά νεότερο και καθυστερώντας την φυσική γήρανση.

Η Boto Herbal Cream, είναι ένα κυριολεκτικά μοναδικό προϊόν και μια ακόμα καινοτομία της Rosveda. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά.

Δοκιμάστε τη και θα μας ευγνωμονείτε! Βρείτε τη ΕΔΩ!

The post Κάντε φυσικό botox με τη Boto Herbal Cream της Rosveda appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
rosveda boto herbal cream
Τυχαία Θέματα