Χτυπήστε την κυτταρίτιδα με αυτά τα όπλα!

Στην άνιση μάχη με την κυτταρίτιδα να τι συνιστούν ειδικοί από την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας και την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών και τι μυστικά και προϊόντα σας αποκαλύπτω.

1. Ασκηθείτε! Η καθιστική ζωή επηρεάζει το λεμφικό σύστημα, το οποίο συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, και αυτό λειτουργεί με αργό ρυθμό, επιδεινώνοντας την κυτταρίτιδα. Ποια είναι η λύση; Να περπατάτε για 30 λεπτά μέσα στην ημέρα.

2. Δώστε προσοχή στο βάρος σας. Περιορίστε τα κεκορεσμένα λίπη (κόκκινο κρέας, πλήρη γαλακτοκομικά προϊόντα, μπισκότα, γλυκίσματα, σοκολάτες, τηγανητά φαγητά). Αποφεύγετε την υπερκατανάλωση καφεΐνης και οινοπνευματωδών ποτών, και καταναλώνετε συστηματικά φρέσκα φρούτα και άφθονες φυτικές ίνες. Επίσης συμπληρώστε τη διατροφή σας με το συμπλήρωμα διατροφής Lipotropic Factors της Solgar. Περιέχει τρία φυσικά συστατικά της χολίνης, της ινοσιτόλης και της L-μεθειονίνης και συμβάλει στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους από το ήπαρ, επιδρά θετικά στη μείωση της χοληστερίνης και ενεργεί αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση του ήπατος. Επίσης βοηθάει στη διάσπαση των διατροφικών λιπών και κατά συνέπεια στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Το Lipotropic Factors της Solgar λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-3 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 50 και των 100 ταμπλετών και είναι κατάλληλο για vegans.

3. Ακολουθήστε μια συστηματική αγωγή με κρέμες. Οι περισσότερες κρέμες μπορεί να βοηθήσουν, αλλά μόνον όταν χρησιμοποιούνται συνεχώς και όχι για μικρό χρονικό διάστημα. Σας προτείνω την Organic Royal Jelly Cellulite Cream της dr. organic για βασιλική περιποίηση κατά της κυτταρίτιδας! Είναι ιδανική για καθημερινή εφαρμογή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, των ατελειών του δέρματος και της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Η σύνθεσή της βελτιώνει την κυκλοφορία, τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει πιο νεανική, σφριγηλή και απαλή όψη στο δέρμα. Βοηθάει στη μείωση πόντων στις περιοχές των γοφών και των μηρών, στη μείωση της ανεπιθύμητης όψης φλοιού πορτοκαλιού και στην ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας ανανέωσης των κυττάρων, ενώ ταυτόχρονα δρα αντιοξειδωτικά ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Αφήνει το δέρμα σφριγηλό και εμφανώς ενυδατωμένο. Περιέχει βασιλικό πολτό, καφεΐνη και θαλάσσιο κρίνο Hydrofiltrat Marine Lotus για καθημερινή εφαρμογή κατά της κυτταρίτιδας. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει ένα εξαιρετικά δροσερό άρωμα αιθέριων ελαίων από Λεμόνι, Γεράνι, Πατσουλί και Σανταλόξυλο. Θα την βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία από την ΙSOPLUS A.E., www.healthyme.gr

4. Χρησιμοποιήστε σωστά τις κρέμες. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας είναι να το εφαρμόζετε σε όλο το πόδι, αρχίζοντας από τον αστράγαλο και κάνοντας δυνατές μαλάξεις. Με αυτό τον τρόπο, διεγείρεται η αποβολή των τοξινών και απορροφάται σωστά το προϊόν. Για να βεβαιωθείτε ότι αποδίδει, δοκιμάστε το πρώτα στο ένα πόδι για λίγους μήνες και, αν δείτε αποτελέσματα, δοκιμάστε το και σε άλλα σημεία του σώματος, συνιστά ο δρ Γκόρντον. Αν, όμως, δεν αποδίδει, θα πρέπει να δοκιμάσετε άλλο προϊόν ή να αποταθείτε σε έναν δερματολόγο γιατρό για να σας συστήσει κάποια άλλη θεραπεία.

5. Κάντε υδροθεραπεία. Η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος διεγείρει τον μεταβολισμό των λιπωδών κυττάρων. Για να αποκομίσετε αυτό το όφελος, ανοίξτε το ντους στην μεγαλύτερη ένταση και, κρατώντας το «τηλέφωνο» σε οριζόντια θέση αρχίστε να «κτυπάτε» με το νερό και με κυκλικές κινήσεις τα σημεία του σώματος με κυτταρίτιδα.

Το μυστικό

Κάντε μπάνιο εναλλάσσοντας το κρύο με το ζεστό νερό, για να διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος.

Keywords
Αναζητήσεις
lipotropic factors αποτελεσματα, λιποτροπικ φακτορς
Τυχαία Θέματα