Αντιγήρανση: Δύο οικονομικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα που παγώνουν τον χρόνο!

Εάν θέλετε να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας και να απαλλαγείτε οριστικά από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα δοκιμάστε τη μέθοδο της Κρυοθεραπείας!

Αυτές οι δύο αντιγηραντικές και λιποδιαλυτικές θεραπείες που βρήκαμε στα Vivify the beauty lab θα σας χαρίσουν νεανικό πρόσωπο και αψεγάδιαστο σώμα, χωρίς νυστέρι!

1 Για σφιχτή και αναδομημένη επιδερμίδα προσώπου

Η Dermagenessis είναι θεραπεία αντιγήρανσης τελευταίας τεχνολογίας, που συνδυάζει RF με Κρυοθεραπεία. Με ραδιοκύματα

RF, παράγεται νέο κολλαγόνο και διεγείρονται οι λειτουργίες ανάπλασης των κυττάρων και η αναδόμηση των ιστών, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων.Παράλληλα, επιτυγχάνεται η τόνωση της επιδερμίδας και η σύσφιξη του προσώπου σας.

Χρησιμοποιείται σαν θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου ή σε πρόγραμμα συντήρησης αναζωογόνησης δέρματος.Χρησιμοποιείται να διατηρήσει τον τόνο, την ελαστικότητα, και τη λάμψη σε ένα κουρασμένο δέρμα και βοηθάει στο να ελαττώσει τις μελαγχρωματικές του βλάβες.Δίδει μακρόχρονη αναζωογόνηση.

2 Για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση

Με την Κρυολιπόλυση ή την κρυοθεραπεία, ο ειδικός χρησιμοποιεί στοχευμένα τη θερμοκρασία που εναλλάσσεται από 40οC στους -5οC για να πετύχει λιποδιάλυση μέσω της συρρίκνωσης των ανεπιθύμητων λιποκυττάρων, που στη συνέχεια αποβάλλονται από το σώμα με φυσικό τρόπο. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής αυτό του Harvard και της Massachusetts. Η μέθοδος προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα όπως:

Είναι ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ – χωρίς νυστέρι και αναισθησία.Είναι ανώδυνη. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας στις καθημερινές του δραστηριότητες.Έχει ορατή και άμεση μείωση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια.Δεν προκαλεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς, όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα και τα οστά.Δεν εκχύνονται στον οργανισμό τοξίνες που προέρχονται από τη διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές.Το μυστικό

Δείτε εδώ σε ποια σημεία μπορείτε να κάνετε τις θεραπείες!

The post Αντιγήρανση: Δύο οικονομικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα που παγώνουν τον χρόνο! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα