Αυτό το serum δεν υπόσχεται θαύματα, τα πραγματοποιεί!

Σας έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν αρκεί μόνο η ενυδατική-αντιηλιακή κρέμα για την ημέρα και η κρέμα νυκτός για να διατηρήσετε το δέρμα σας σφριγυλό και νεανικό για πάντα!

Το κλειδί της επιτυχίας, της νεότητας και της απαράμιλλης ομορφιάς είναι το Serum!!!

Χωρίς το σωστό serum η φροντίδα του προσώπου σας είναι μισή!

Στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητοι κωδικοί serum και σίγουρα έχετε μπερδευτεί! Δεν χρειάζεται άγχος… Άλλωστε το άγχος, όπως έχουμε πει μας γερνάει πρόωρα! Εσείς, οι αγαπημένες μας αναγνώστριες δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτε που αφορά στην περιποίηση σας!

Έχετε εμάς να σας κατατοπίζουμε και να σας προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά γιατί θέλουμε να σας βλέπουμε πανέμορφες στο δρόμο!

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να μιλήσουμε για το Antipodes – Serum Αναδόμησης ”Apostle” με Εκχυλίσματα Σπόρων Σταφυλιού Vinanza & Ενζύμα Ακτινίδιου!

Το ομολογούμε! Αυτό το serum έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην καθημερινή τελετουργία ομορφιάς μας με τα επαναστατικά βιοενεργά συστατικά του από τη φύση της Νέας Ζηλανδίας.

Προσφέρει:
*Εντατική αντιγηραντική δράση!
*Συσφίγγει!
*Αυξάνει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας!
*Ενυδατώνει και αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία!
*Αποκαθιστά τη θαμπή και κουρασμένη όψη,βελτιώνοντας τον τόνο.


Περιέχει:
*Απόσταγμα mamaku black fern(φτέρης) , το οποίο βοηθά δραστικά στην ανανέωση των κυττάρων , προωθώντας ένα υγιές, νεανικό δέρμα.
*Το αρχαίο μανιτάρι της αθανασίας Reishi, που βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και τη διατηρηση της φρεσκάδας του δέρματος.
*Μεταλλικό νερό Waiwera – Ψηφίστηκε «καλύτερο στον κόσμο» από το περιοδικό Decanter (2008).
Αναβλύζει από μία αρχαία πηγή και θεωρείται ιδιαίτερα θεραπευτικό για την ενισχυμένη ενυδάτωση του δέρματος.
*Αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα σπόρων σταφυλιού Vinanza Νέας Ζηλανδίας , που βοηθά στην αντιμετώπιση της ερυθρότητας του προσώπου και τη μείωση δυσχρωμιών ή κηλίδων.
*Ειδικά αντιοξειδωτικά ενζύμα superfruit kiwi (ακτινίδιου) και καταπραϋντική Oxifend από κόκκινα σταφύλια και το δέρμα σας θα είναι λαμπρά λαμπερό.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Εφαρμόστε γενναιόδωρα το Apostle Brightening & Tone Correcting Serum Πρωί & βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ πριν την ενυδατική σας κρέμα.

Και φυσικά ένα τέτοιο θαυματουργό προϊόν δεν θα μπορούσαμε να το βρούμε πουθενά αλλού, παρά στο αγαπημένο μας WWW.ORGANICBRANDS.GR!!!

Δεν είναι τυχαία το Νο 1 ηλεκτρονικό κατάστημα βιολογικών καλλυντικών!

The post Αυτό το serum δεν υπόσχεται θαύματα, τα πραγματοποιεί! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα