Ανακαλύψτε την Pillowσοφία της COCO-MAT

O καθένας από μας είναι διαφορετικός.

Γιατί – τότε – πρέπει όλοι κοιμούνται σε παρόμοια μαξιλάρια ;

Pillowσοφία είναι μια μοναδική ιδέα που αναπτύχθηκε από την COCOMAT . Ακριβώς όπως δεν υπάρχει ένα μέγεθος ρούχου που να ταιριάζει σε όλους, φόρεμα, πουκάμισο ή παντελόνι τζιν, έτσι δεν υπάρχει και ένα μέγεθος μαξιλαριού που να ταιριάζει σε όλους.

Στην COCO-MAT υπάρχει ένα μαξιλάρι που μπορεί

να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Στην πραγματικότητα, όλοι διαφέρουν σε βάρος, μυϊκή ένταση και τη θέση ύπνου. Ως εκ τούτου,χρειαζόμαστε το σωστό μαξιλάρι για να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες και τις προτιμήσεις.

Χάρη στην αποκλειστική συλλογή της COCO-MAT από 14 διαφορετικά μαξιλάρια, μπορούμε όλοι να βρούμε το τέλειο μαξιλάρι για να απολαύσουμε άνετα , ευτυχισμένο ύπνο, κάθε βράδυ.

Για να μας βοηθήσει να βρούμε το ιδανικό για εμάς μαξιλάρι η COCO-MAT δημιούργησε την εφαρμογή COCO-MAT PILLOWSOPHY. Πρόκειται για ένα πολύ απλό τεστ το οποίο μας καλεί να συμπληρώσουμε στοιχεία όπως φύλο, βάρος, θέση ύπνου ώστε να βρούμε το μαξιλάρι που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες!

Κάντε και εσείς το τεστ μέσα από το site μας (http://www.coco-mat.com/pillow-tips/), και βρείτε τομαξιλάρι που σας ταιριάζει! Στη συνέχεια, κάντε το δικό σας πολύ εύκολα, αγοράζοντάς το on line!

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το εξειδικευμένο Pillow Corner στο κοντινότερό σας κατάστημα COCO-MAT για να το δοκιμάσετε από κοντά!

Keywords
Τυχαία Θέματα