Αυτό είναι το αγαπημένο μου kit ομορφιάς!

Αγαπημένα μου κορίτσια,
όπως έχω ξαναπεί και αποτελεί το μότο ζωής μου, η ομορφιά κρύβεται μέσα μας και δεν λείπει από καμιά μας! Εμείς από την πλευρά μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναζητούμε τα κατάλληλα προϊόντα που θα φροντίσουν την επιδερμίδα μας και θα την βοηθήσουν να είναι και να φαίνεται κατά το δυνατόν υγιέστερη και λαμπερότερη!!!

Κι αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψουμε μια περιουσία, αφού τα Try Me – Beauty

Boxes κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ! Αναζητώντας, λοιπόν, προϊόντα ομορφιάς για το νεσεσέρ μας ανακάλυψα το www.organicbrands.gr και έχει γίνει η 1η μου επιλογή στην αγορά οργανικών καλλυντικών μέσω διαδικτύου, γιατί είναι το μοναδικό εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με οργανικά πιστοποιημένα καλλυντικά και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης!

Κι επειδή είμαι σίγουρη ότι έχετε ήδη πληκτρολογήσει www.organicbrands.gr, κάνετε τη δική σας αναζήτηση στα αμέτρητα προϊόντα του και έχετε ήδη εντυπωσιαστεί από τη μεγάλη ποικιλία του είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!

Η κατηγορία Try Me – Beauty Box έχει γίνει η δική μου αγαπημένη και είμαι σίγουρη ότι θα τη λατρέψετε κι εσείς το ίδιο!

Πακέτα προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά ή συνδυασμό αυτών σε full ή trazel size σας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση ομορφιάς χωρίς να αδειάσετε το πορτοφόλι σας! Οργανικά προϊόντα, έλαια, serum, σαπουνάκια, προϊόντα μακιγιάζ… προϊόντα που ταξιδεύουν πραγματικά τις αισθήσεις. Προϊόντα με ιδιαίτερα συστατικά που ίσως να μην έχετε δοκιμάσει ως τώρα, όπως το βούτυρο καριτέ, η jojoba ή η αγριοτριανταφυλλιά!

Προσοχή! Τα περισσότερα είναι ήδη sold out, επομένως σπεύσατε τις αγορές σας με ένα κλικ ΕΔΩ

Το www.organicbrands.gr διαθέτει πάνω από 80 καταξιωμένες επώνυμες εταιρείες από όλο τον κόσμο με βιολογικά πιστοποιημένα καλλυντικά. Πως, λοιπόν, να μη το λατρέψω;

Όλα τα προϊόντα του www.organicbrands.gr ελέγχονται από τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς, όπως BDIH, ΕCOCERT, USDA ORGANIC, SOIL ASSOCIATION, είναι δερματολογικά ελεγμένα και τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Παράγονται με διαδικασίες και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, χωρίς να γίνονται πειράματα σε ζώα. Επίσης,προσφέρει πάνω από 6000 πιστοποιημένα καλλυντικά ομορφιάς με βιολογικά συστατικά χωρίς parabens ή χημικά πρόσθετα!

Επιστευθείτε τη δύναμη της φύσης για να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά!

Σας φιλώ,
Βίκυ

Keywords
Τυχαία Θέματα