Αυτή είναι η κρέμα ημέρας που έψαχνες!

Οι αμέτρητες κρέμες ημέρας που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορεί να σας δημιουργούν ένα μίνι πάνικο. Λογικό. Γι’ αυτό είναι εδώ τα κορίτσια των Όμορφων Μυστικών! Εμείς ψάχνουμε και δοκιμάζουμε πριν από εσάς για εσάς ό,τι κυκλοφορεί και σας προτείνουμε ό,τι πραγματικά αξίζει την προσοχή σας!

Τελευταία μας beauty εμμονή η πλούσια ενυδατική κρέμα Sukin Rose hip Hydrating Day Cream, που αναζωογονεί και ξεκουράζει!

Εντατική ενυδατική κρέμα, εύκολα απορροφήσιμη που διατηρεί

όμορφο και φρέσκο ​​ το πρόσωπό σας.
Μία καταπληκτική θρεπτική κρέμα για την καθημερινή σας περιποίηση!

Περιέχει Αντιοξειδωτικά, Μείγμα Άγριου Τριαντάφυλλου & Ροδιού καθώς επίσης και Δαμάσκηνο Κακαντού ενεργά ενυδατικά συστατικά που αναπλάθουν την επιδερμίδα σε βάθος διατηρώντας την φρεσκάδα και την λάμψη της! Το καταπληκτικό Δαμάσκηνο Κακαντού είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή ενώ ένα πλούσιο μείγμα ενεργών βοτάνων θα προσφέρει σφριγηλότητα και ελαστικότητα αφήνοντάς τη λεία και απαλή!

Ενυδατική σύνθεση κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος! Ιδανική για ξηρές, αφυδατωμένες και ευαίσθητες επιδερμίδες!

Φυσική σύνθεση!100% Vegan100% CarbonNeutralNoAnimalTestingNoSLSNoSLESNoSyntheticFragrancesNoAnimalDerivativesNo Harsh DetergentsNo Propylene GlycolNo Artificial ColoursNo TriethanolamineNo Mineral OilsNo EDTANo Parabens

Η μεγαλύτερη γκάμα βιολογικών καλλυντικών του κόσμου από τις καλύτερες και πολυβραβευμένες εταιρείες που νοιάζεται τόσο για την ομορφιά όσο και για την υγεία μας!

WWW.ORGANICBRANDS.GR
Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310 220722!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλη την Ελλάδα άνω των 20€!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Αυτή είναι η κρέμα ημέρας που έψαχνες! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα