To femfresh Active Fresh Wash είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το femfresh Active Fresh Wash, ένα από τα 3 υγρά καθαρισμού για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής της εταιρίας femfresh!

Το καταπραϋντικό υγρό καθαρισμού για την εαίσθητη περιοχή femfresh περιέχει ένα μίγμα από ιόντα αργύρου, Ginseng και αντιοξειδωτικά σε μια αναζωογονητική σύνθεση MULTIActif με 12ωρη δράση, για άμεση αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί και υπέροχη απαλότητα στο δέρμα της ευαίσθητης περιοχής.

Η ειδική αναζωογονητική σύνθεση

φροντίζει το pH του δέρματος στην ευαίσθητη περιοχή και δεν διαταράσσει τις φυσικές λειτουργίες του σώματος, όπως συμβαίνει με τα κοινά σαπούνια ή αφρόλουτρα. Είναι δερματολογικά και γυναικολογικά ελεγμένο. Υποαλλεργικό, χωρίς σαπούνι και paraben για ξέγνοιαστη και υπέροχη φροντίδα!

Χρήση: Ξεπλένετε καλά με χλιαρό νερό.

Με το femfresh Active Fresh Wash διατηρείτε την υγιεινή ισορροπία του pH και προστατεύεστε από την ανάπτυξη βλαβερών οργανισμών που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα βακτηριακές κολπίτιδες ή μυκητιάσεις!

Από σήμερα, λοιπόν, η καθαριότητα και η φρεσκάδα της ευαίσθητης περιοχής γίνεται εύκολη υπόθεση!
Thank you femfresh

Μη τα ψάξετε αλλού! Τα προϊόντα femfresh διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα Hondos Center stores!

Ακολουθήστε το femfresh στο Instagram: @femfreshgreece

The post To femfresh Active Fresh Wash είναι αυτό που χρειάζεσαι! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα