Τί προβλέπουν τα άστρα από 12-18.12.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Δώστε στις ιδέες σας απτή μορφή. Η Πανσέληνος στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας σάς φέρνει έκρηξη έμπνευσης και νέων ιδεών, το μυαλό σας συλλαμβάνει τα πάντα γύρω σας, νιώθετε χαρούμενα με ζωντανές συνομιλίες, με το χιούμορ και τα αστεία των φίλων σας. Συγκεντρώνετε όλον τον κόσμο γύρω σας, αισθάνεστε πιο άνετα και διασκεδαστικά,

είστε πιο κοινωνικοί και υποδαυλίζεται η επιθυμία σας να ασχοληθείτε με τις τοπικές σας υποθέσεις. Ίσως και να ανακαλύψετε ότι είστε λάτρεις του πολιτισμού, πηγαίνετε σε μουσεία, βλέπετε ταινίες ή εκθέσεις. Σχεδιάστε εντελώς αυθόρμητα μια εκδρομή ή κλείστε ένα τραπέζι σε αυτό το νέο μπαράκι, ακόμη και αν χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά, ίσως και να γνωρίσετε την αγάπη των ονείρων σας απλά περιμένοντας! Ή πάτε για πικ-νικ και ανανεώστε τις μέρες σας, η ανάλαφρη συνομιλία είναι όλα όσα χρειάζεστε τώρα.

Ο Ήλιος στον Τοξότη ενεργοποιεί τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας και βρίσκεται σε ένα ευμενές τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Είστε έτοιμοι να ξεφύγετε από την αποτελμάτωση; Εάν έχετε ξεχάσει πόσο συναρπαστική είναι η ζωή, το σύμπαν σας το υπενθυμίζει με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Αλλά μην κάθεστε στο σπίτι σας και περιμένετε το τηλέφωνο να χτυπήσει. Απευθυνθείτε σε έναν καλό φίλο σας, πάρτε την αγάπη σας και αγοράστε εισιτήρια για μια παράσταση ή αναζητήστε πτήσεις κάπου μακριά. Ο ένατος οίκος κυβερνά επίσης τη φιλοσοφία, έτσι ασχοληθείτε με την πνευματική σας ανάπτυξη, πώς θα γίνετε καλύτερος άνθρωπος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητάτε τη διασκέδαση ή όχι; Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και των χρημάτων, σάς φέρνει πίσω στη συνήθη ρουτίνα σας και εκδηλώνετε την έμφυτη λογική και πρακτική πλευρά σας, τώρα είστε ευχαριστημένοι με τα απλά πράγματα της ζωής. Όσο συναρπαστικά κι αν είναι τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, κάνετε ένα βήμα τη φορά. Είναι μια παραγωγική χρονική περίοδος, που μπορεί να συμμετάσχετε σε εργασιακές διαπραγματεύσεις και εστιάζεστε στην οικονομική σας ευημερία. Βρίσκετε τρόπους για να καλύψετε τα έξοδά σας, γίνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο χρειάζεται υποστήριξη, είστε πρόθυμοι να το ενισχύσετε οικονομικά. Η ηρεμία σας ή ακόμα και μόνο η παρουσία σας, σας βοηθούν να κερδίσετε πόντους στο κάρμα σας.

Το πάθος και η προστασία της προσωπικής σας ζωής πάνε μαζί, καθώς ο Ήλιος στον περιπετειώδη Τοξότη και στον ερωτικό όγδοο οίκο σας ενώνει τις δυνάμεις του σε ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Αισθάνεστε την ανάγκη να γίνετε ένα με τον αγαπημένο σας, λαχταράτε μια βαθιά σύνδεση ψυχής. Μπορεί να μην είστε σε θέση να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας, αλλά γιατί θα έπρεπε; Ενώ λίγο μυστήριο μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο σαγηνευτικά, ίσως τώρα ανοίξετε τα χαρτιά σας για να έρθετε πιο κοντά. Μια δημιουργική συνεργασία θα μπορούσε να γεννηθεί τώρα για ένα έργο, όπου μαζί κερδίζετε πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθάνεστε την τύχη να χτυπά την πόρτα σας, τα πάντα αλλάζουν στη ζωή σας χάρη στην Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Αλλά σκεφτείτε: Σε ό,τι κάνετε και έχετε, νιώθετε ικανοποίηση; Το φεγγάρι σας γνέφει να συνδεθείτε με τις αληθινές επιθυμίες της καρδιάς σας. Ακόμη και αν παρουσιαστεί η ευκαιρία της ζωής σας, δε θα σας φέρει πραγματικά χαρά, αν δεν είναι εναρμονισμένη με το κάλεσμα της ψυχής σας. Τις επόμενες εβδομάδες θέλετε να μιλήσετε, να διασκεδάσετε, να πετάξετε ελεύθεροι. Μη δεσμεύεστε με σχέδια που απαιτούν χρόνο και παρεμποδίζουν την ανάγκη σας να νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να προτιμήσετε να περιφέρεστε μόνοι, απολαμβάνοντας τη δική σας παρέα. Μην αφήνετε τις απαιτήσεις των άλλων ανθρώπων να αναλώνουν το σαββατοκύριακό σας, χρειάζεστε κάποιο ελεύθερο χρόνο μόνο για σας.

Ο Ήλιος στον Τοξότη και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε ένα τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον παρορμητικό Κριό, δημιουργεί εντελώς ξαφνικά μια αλλαγή σχεδίων της τελευταίας στιγμής. Και επειδή τα γεγονότα έρχονται εκεί που δεν το περιμένετε, δε θα είστε σε θέση να προβλέψετε τη συμπεριφορά των άλλων. Ίσως δείτε τα ραντεβού σας να ακυρώνονται απλά και μόνο για να κάνετε κάτι άλλο, πιο ενθουσιώδες. Ίσως πάτε κάπου λίγο μακριά από την πόλη σας ή ένα μακρινό ταξίδι ή απλά κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, για τη συναισθηματική διέγερση της στιγμής. Αγκαλιάστε το απροσδόκητο και τις ευτυχείς εκπλήξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεστε λίγο εκτός τόπου και χρόνου, ζείτε στο δικό σας γυάλινο κόσμο, καθώς η Πανσέληνος στον ονειρικό και ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας, σας κάνει να επιδιώκετε τη μοναξιά σας. Αν και μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να πείτε «ναι» ενώ θέλετε να πείτε «όχι» ή να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας, δείξτε στους άλλους ότι πρέπει να σέβονται τα όριά σας. Τελειώστε ό,τι έχετε αρχίσει τώρα και μην ξεκινάτε νέα σχέδια. Προσέξτε τις τυχαίες συμπτώσεις και τα σημάδια από το σύμπαν, όσο παράξενα κι αν είναι, σάς μεταφέρουν σημαντικά καρμικά μηνύματα. Αν τα αντιληφθείτε και καταφέρετε να αποσαφηνίσετε το βαθύ νόημα που κρύβεται, θα σας βοηθήσουν στην πορεία της ζωής σας. Η γρήγορη αντίληψη προσώπων και καταστάσεων σας βοηθά να κατανοήσετε τις προθέσεις των ατόμων γύρω σας, η διαίσθησή σας είναι η μόνη που δε θα σας προδώσει.

Ο Ήλιος στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της οργάνωσης, σε τρίγωνο με τον πλανήτη των αλλαγών, τον Ουρανό, στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, θα μπορούσε να σας δώσει το έναυσμα που χρειάζεστε για να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας. Η αυτοπειθαρχία έρχεται εύκολα στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, έτσι με το πρακτικό και αναλυτικό μυαλό σας ξέρετε πού θέλετε να φτάσετε. Προσπαθείτε για ένα στόχο και τον πετυχαίνετε, όσο τολμηρός κι αν είναι, δεν φοβάστε να πάρετε ρίσκα. Ό,τι κάνετε τώρα, το κάνετε με το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον και την μακροπρόθεσμη επιτυχία σας.

ΛΕΩΝ

Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο είναι το σύνθημά σας, καθώς η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, ενισχύει το ομαδικό πνεύμα σας. Τώρα δεν μπορείτε να νιώθετε μόνοι, θέλετε να μιλήσετε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, να είστε με κόσμο. Αφιερώστε τις ημέρες σας με φίλους που έχετε να δείτε καιρό ή διοργανώστε μια κοινωνική εκδήλωση. Θα έχετε πολλές ευχάριστες κοινωνικές προσκλήσεις, ίσως ακόμα δυσκολευτείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές, ίσως πάτε και σε δυο ταυτόχρονα. Τώρα δεν αναλαμβάνετε υποχρεώσεις, έχετε μέσα σας μια έντονη ενέργεια, που πρέπει να την εκτονώσετε. Μπορεί να ανακαλύψετε τους ομοϊδεάτες σας και να κάνετε μια συναρπαστική συνεργασία. Ίσως ακόμα προβάλετε στο διαδίκτυο ένα από τα σημαντικότερα έργα σας και αφιερώνετε το χρόνο σας στην προώθησή του. Μπορεί επίσης να επεκτείνετε την ομάδα σας, πράγμα το οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη δυναμικότητα.

Ο Ήλιος στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό αλλάζει τη μονοτονία της ερωτικής σας ζωής, ζείτε μοναδικές περιπέτειες με κάποιον/α που συναντάτε εντελώς τυχαία. Μην κάνετε το λάθος και κρυφτείτε, αναζητήστε τη χαρά και τον ενθουσιασμό, είναι η μοναδική ευκαιρία σας! Έχετε πολλούς οπαδούς οι οποίοι σας στέλνουν τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες για ένα δημιουργικό έργο σας. Ίσως παρακολουθήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή ξεκινήσετε με τον αγαπημένο σας μια ευχάριστη δραστηριότητα μαζί. Μπορεί και να αποφασίσετε να φύγετε για ένα ταξίδι, θέλετε να ζήσετε τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια μαζί, να ανανεώσετε την άχαρη ρουτίνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκέφτεστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και την επαγγελματική άνοδό σας καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας. Θα μπορούσατε να βρείτε μια νέα εργασία ή αποπερατώνετε ένα σημαντικό έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει καιρό. Μην αποθαρρύνεστε, αν βλέπετε ότι οι ευθύνες στη δουλειά σας αυξάνονται, έχετε ένα εύστροφο και έξυπνο μυαλό για να φέρετε εις πέρας την αποστολή σας. Προσδιορίστε τι πρέπει να κάνετε και τι μπορείτε να αναθέσετε στους άλλους, χαράσσοντας ένα σχέδιο δράσης. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας, οι οποίοι έχουν την καλή διάθεση να σας υποστηρίξουν, έτσι ζητήστε τις συμβουλές τους. Η καριέρα σας φτάνει στο πιο υψηλό σημείο και παίρνετε αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας.

Όσο για τους φίλους και τους αγαπημένους σας; Ίσως ήρθε η ώρα να γαλουχήσετε αυτές τις σχέσεις για να πάνε μπροστά. Σε αυτό σας βοηθά το τρίγωνο του Ήλιου στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, με τον Ουρανό στον Κριό, το ζώδιο των νέων ξεκινημάτων. Αν ήσασταν ήδη απόμακρα με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή ή συγκάτοικο, τώρα είναι η ώρα για επαναπροσέγγιση. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βάλετε κυριολεκτικά το σπίτι σας σε τάξη, να πετάξετε τα άχρηστα αντικείμενα και να τακτοποιήσετε έναν ακατάστατο χώρο. Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός είναι ευοίωνος για συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη, έτσι ξεκινήστε την εξερεύνηση νέων οριζόντων μέσω εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων ή απλά διαβάζοντας άρθρα αυτοβελτίωσης μέσα από το διαδίκτυο.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως είστε απορροφημένοι από τις μικρολεπτομέρειες σε σημείο που έχετε ξεχάσει το μεγαλύτερο όραμά σας; Αλλάξτε κατεύθυνση, ανοιχτείτε σε νέες προοπτικές και περιπέτειες, έχετε σύμμαχό σας την Πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, η οποία σάς βοηθά να κάνετε ένα βήμα μακρύτερα. Το φεγγάρι κατευθύνει την προσοχή σας στη μάθηση, την εξερεύνηση ή ακόμη και να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Έχετε ένα πνεύμα περιπλάνησης, θέλετε να εξερευνήσετε τα πάντα, να βγείτε πέρα από τη ζώνη άνεσής σας. Αφεθείτε σε ορισμένες περιπέτειες, ζήστε την κάθε στιγμή, θα επανέλθετε στη ζωή με μια χαρούμενη ζωντανή ενέργεια και έμπνευση. Μην φοβάστε να πάρετε ρίσκα, θα αποκομίσετε ανταμοιβές. Αδράξτε την ευκαιρία για μια επαγγελματική πρόταση που έρχεται από μακριά, ακόμα κι αν φαίνεται παράτολμη, οι πιθανότητες να πετύχετε είναι περισσότερες από ό,τι νομίζετε.

Ο Ήλιος στον Τοξότη και στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσε να προκαλέσει διεγερτικές και φιλοσοφικές συνομιλίες και ενδεχομένως να σας αποκαλύψει ένα δυναμικό συνεργάτη. Μην κρατάτε αυτές τις καινοτόμες ιδέες σας για τον εαυτό σας, μοιραστείτε τις με τον κόσμο. Μιλήστε σε ομάδες και με φιλικά πρόσωπα στη γειτονιά σας! Ακόμα καλύτερα, επεκτείνετε τις γνώσεις σας μέσα από ένα βιβλίο ή εκφράστε τις ιδέες σας σε ένα blog. Είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με χαμένους φίλους, ιδιαίτερα εκείνους που κατοικούν μακριά σας. Ίσως και να γίνετε ο περιπλανώμενος ταξιδιώτης, παίρνετε το αεροπλάνο και όπου σας βγάλει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη φύση σας αναζητάτε τη μοναξιά και τη μυστικότητα, αλλά τώρα η Πανσέληνος στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας σάς ζητά να ξεκλειδώσετε το θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας. Αν κάποιος σάς έχει πονέσει, αφήστε την κακεντρέχεια και μη ρίχνετε το δηλητήριό σας, πάρτε τον ανώτερο δρόμο και το φεγγάρι θα σας ανταμείψει. Τηρήστε τις υποσχέσεις σας για εμπιστευτικότητα και μην αποκαλύπτετε προσωπικές πληροφορίες κάποιων ατόμων σε τρίτους. Ίσως επίσης αποκαλύψετε το αληθινό πρόσωπο κάποιου ή κάποιες σημαντικές για σας ειδήσεις, οι οποίες ήταν προηγουμένως κρυμμένες. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και αναζητάτε τη μοναξιά σας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να βγείτε έξω και σκεφτείτε. Όσον αφορά τον καταμερισμό των οικονομικών, επιμείνετε σε γραπτή σύμβαση. Με αυτόν τον τρόπο θα προστατεύσετε τη συνεργασία και την τσέπη σας, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Ο Ήλιος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον πλανήτη των αλλαγών, τον Ουρανό, στον οργανωμένο έκτο οίκο σας, σας βοηθά να απομακρύνετε τις ανησυχίες σας σε σχέση με τα οικονομικά σας. Ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας και σε περίπτωση που έχετε διαρροή χρημάτων, περιορίστε τις άσκοπες σπατάλες, ιδίως σε σχέση με πολυτελείς απολαύσεις ή την υπερβολική καλοπέρασή σας. Περικόψτε και απλοποιήστε τη ζωή σας, κάντε εξοικονόμηση και θα δείτε τα χρήματα να συσσωρεύονται. Ένας συνάδελφος ή αφεντικό μπορεί να εμφανιστεί με μια προσφορά εργασίας που έρχεται από μακριά ή ίσως ακόμη να κάνετε μια προσοδοφόρα οικονομική συμφωνία ή βρείτε έναν πλούσιο πελάτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σημαντικές σχέσεις σας είναι η κύρια εστίασή σας αυτήν την εβδομάδα, χάρη στην Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Βρείτε χρόνο για τους πλησιέστερους ανθρώπους στη ζωή σας, ειδικά αν τους είχατε εγκαταλείψει το τελευταίο διάστημα. Και μην παραλείψετε τις ειλικρινείς συζητήσεις, μη διστάσετε να φέρετε στο φως ένα θέμα που ήταν καταχωνιασμένο στα βάθη της ψυχής σας και δεν το είχατε θίξει ποτέ, θα ελαφρύνει η ψυχή σας και θα έρθετε πιο κοντά. Οι πιθανότητες για να χειριστείτε αυτήν τη συζήτηση επιδέξια είναι μεγάλες και το αποτέλεσμα θα είναι να επέλθει ισορροπία και αρμονία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο και προσοχή για να δώσετε στους αγαπημένους σας.

Ο Ήλιος στον Τοξότη, στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό στον Κριό και στον παθιασμένο και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, στήνει το σκηνικό για μεγαλεπήβολα οράματα στη ζωή σας. Αν μπορείτε να τα ονειρευτείτε, μπορείτε και να τα πραγματοποιήσετε. Η αυθόρμητη, ενθουσιώδης ενέργειά σας μπορεί να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους. Τολμήστε να ρισκάρετε, να θέσετε τον πήχη ψηλά για την προσωπική σας ανάπτυξη. Προτού καλά-καλά το καταλάβετε, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια εντυπωσιακή καριέρα ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου, ή να βρεθείτε αγκαλιά με κάποιον/α που είναι εντελώς διαφορετικός από το συνηθισμένο τύπο σας. Επεκτείνεστε και ρισκάρετε, μη φοβάστε, το σύμπαν είναι ο οδηγός σας. Θα τους καταπλήξετε όλους με τις μεγάλες σας ανακαλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνετε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας, γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στην εργασία σας, καθώς η Πανσέληνος στον καθημερινό και εργατικό έκτο οίκο σας σάς εμπνέει να επιλύσετε τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί ακόμη και να εμπνευστείτε να πάτε στο γυμναστήριο ή να προγραμματίσετε μια αποτοξίνωση του οργανισμού σας. Απλά μην το παρακάνετε, καθώς ο ενθουσιασμός σας θα μπορούσε αργότερα να σας κάνει να σταματήσετε τόσο γρήγορα όσο αρχίσατε. Αν νιώθετε υπερφορτωμένοι με τις υποχρεώσεις σας ή τα καθήκοντά σας στη δουλειά σας, ήρθε η ώρα να επανακτήσετε την ευεξία σας και να ξεκουραστείτε. Μπορεί ακόμα να ξεκινήσετε κάποια λεπτομερή νέα σχέδια και έργα στη ζωή σας, ίσως κάνετε κάποιες ελπιδοφόρες επαγγελματικές συνομιλίες. Κάνετε ένα χρονοδιάγραμμα για την αποπεράτωση των έργων σας, μια μεγάλη ιδέα σας μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σας.

Ο Ήλιος στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ενεργοποιεί τις τάσεις φυγής σας! Ίσως ονειρεύεστε μια απόδραση στο εξωτερικό ή ακόμα πιο βαθιά, από κάποια προσφιλή σας πρόσωπα που περιορίζουν τον ενθουσιασμό και τη χαρά σας. Εάν δεν μπορέσετε να πάτε ένα ταξίδι, δώστε στον εαυτό σας αυτόν τον πολυπόθητο χρόνο που αναζητάτε για ηρεμία και γαλήνη. Μην αναλαμβάνετε περιττές δεσμεύσεις, πείτε «όχι» σε όσους σας εκμεταλλεύονται. Επίσης, δώστε προσοχή στην πνευματική σας ανάπτυξη, μαθαίνοντας περισσότερα για τον εαυτό σας μέσα από πνευματικές αναζητήσεις και γνώσεις, που μπορούν να ξεκλειδώσουν το υποσυνείδητο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χωρίς πάθος, ποιο το νόημα της ζωής; Η Πανσέληνος στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, στέλνει το φως της στην καρδιά σας και μια χαρούμενη ενέργεια για να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Δε σας είναι δύσκολο να κατακτήσετε αυτόν/ήν που θέλετε. Υποσχέσεις, ανταλλαγή μηνυμάτων και αστείες συνομιλίες σάς κάνουν να ζείτε σε έναν τρελό ρυθμό, παρασύρεστε από όλη αυτήν την κοινωνική δίνη, τα πάντα είναι εντελώς διαφορετικά στη ζωή σας. Αν είχε ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο πρόσφατα, τώρα ήρθε η ώρα να κατανοήσετε κατά πόσο είναι μια περιπέτεια ή κάτι πιο αληθινό. Αισθάνεστε ενθουσιασμένοι και παθιασμένοι με τον αγαπημένο σας, διασκεδάζετε και ζείτε μαζί την κάθε στιγμή.

Ο Ήλιος στον ενδέκατο οίκο σας, τον τομέα της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης, σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, θα μπορούσε να φέρει αλλαγές στον κοινωνικό κύκλο σας. Ακόμα ψάχνετε την πραγματική φιλία ή την ομάδα που μιλά στα ιδανικά σας; Να είστε ανοικτοί σε προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής ή συναντήσεις ακόμα και στις δώδεκα τη νύχτα! Μια αυθόρμητη συζήτηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια επικερδή συνεργασία ή ίσως σε μια νέα φιλία. Συμμετέχετε περισσότερο σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ανοίγεστε και μιλάτε με ανθρώπους που συναντάτε τυχαία, ανακαλύπτετε εκπληκτικές συμπτώσεις. Επανασυνδεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό ή ζουν μακριά σας, εκφράστε τις θέσεις σας στα social media και χαλαρώστε. Δεν χρειάζεται να παίρνετε τόσο σοβαρά τη ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Σπίτι είναι εκεί όπου είναι η καρδιά σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή η ενέργεια του φεγγαριού είναι παράλληλα συναρπαστική, αλλά και εσωστρεφής. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθετε την ανάγκη να εξωτερικευθείτε, αλλά και άλλες που θα θέλετε να ζείτε σαν ερημίτες. Το φεγγάρι σάς προσκαλεί να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να προσκαλέσετε τους καλούς φίλους σας στο σπίτι σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μαγειρέψτε το δείπνο για τους αγαπημένους σας, μείνετε στο κρεβάτι για να χαλαρώσετε, παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας σειρές. Αλλά μην μείνετε όλες τις ώρες μόνοι σας, διοργανώστε ένα ξεφάντωμα στο σπίτι σας, συζητώντας με τους φίλους σας τις παλιές αναμνήσεις και ό,τι έχετε ζήσει μαζί.

Ο Ήλιος στον Τοξότη και στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, σε τρίγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας σπρώχνει στην επαγγελματική επιτυχία. Αυτή είναι η μεγάλη στιγμή σας και θα πρέπει να δώσετε το εκατό τοις εκατό του εαυτού σας εστιάζοντας στις προσπάθειές σας. Η μεγαλύτερη έκπληξη μπορεί να είναι η μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση που παίρνετε από τον καθορισμό ενός στόχου και την επίτευξή του μέσα από τη δική σας προσπάθεια. Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και οράματα για το μέλλον, αλλά και μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση στην εργασία σας. Ένα άτομο με εξουσία ή ένας συνάδελφος θα μπορούσε να σας προτείνει ένα προσοδοφόρο νέο έργο ή να σας βοηθήσει να ανεβείτε γρηγορότερα τη σκάλα της επιτυχίας.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 12-18.12.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, το φως, βομβα mall, πηγαίνετε, εισιτήρια, μυστήριο, νέα, βγείτε, blog, ειδήσεις, προσφορες, φως, πήχη, εκκρεμότητες, media, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ομαδα διας, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη, μπαρακι, μιλα, βγείτε, επιθυμιες, βημα, δουλεια, εργασια, θεμα, καριερα, ομορφα μυστικα, περιοδος, πλαισιο, πτησεις, ταινιες, τηλεφωνο, τυχη, φιλια, φως, ωρα, blog, αγαπη, αγκαλια, αεροπλανο, αρθρα, ανθρωπος, αναμνησεις, απλα, αρμονια, αστεια, ατομο, πηγαίνετε, εβδομαδες, βιβλιο, βλεμμα, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γειτονια, δευτερο, διαστημα, δειτε, δικη, δηλητηριο, δινη, δωδεκα, δωσει, διαδικτυο, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εισιτήρια, εκθεσεις, εκρηξη, εκκρεμότητες, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενθουσιασμος, εργα, εξοδα, επιτυχια, επιθυμια, ερθετε, ερχεται, ερχονται, εστιαση, ευεξια, ευημερια, εναυσμα, εξυπνο, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ιδεα, ιδεες, ηλιος, ηρεμια, οικο, ισορροπια, καρμα, κυρια, χτυπα, λαθος, μακρια, μηνυματα, μυστήριο, μοναξια, μορφη, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νοημα, ξερετε, ξεφαντωμα, ομαδα, παντα, ογδοο, οδηγος, ο ηλιος, οικος, ορια, οραμα, οραματα, παθος, πιθανοτητες, πορτα, ψυχη, ραντεβου, σειρες, συζητηση, σημαδια, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, τοις εκατο, τολμηστε, το φως, φεγγαρι, φυση, φτανει, φορα, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χαρα, ομορφα, ωρες, αφεντικο, ειλικρινεις, εκδρομη, γινετε, γνωσεις, γυαλινο, ιδιαιτερα, καρδια, κρεβατι, media, μπροστα, ομαδες, ουρα, πήχη, πληροφοριες, σωστο, ταξιδι, τοξοτη, τρελο, θεσεις, υγειας
Τυχαία Θέματα