MARRAKESH HAND & BODY LOTION – Για μεταξένια αγγίγματα και όχι μόνο!

Όσο το φθινόπωρο προχωράει και πλησιάζει στον τελευταίο μήνα του ο καιρός αλλάζει. Η θερμοκρασία πέφτει και τα πρώτα «κρύα» καταφθάνουν. Γνωρίζουμε πολύ καλά όλες τι σημαίνει αυτό για την πολύτιμη επιδερμίδα μας, την υφή, την εμφάνιση, την υγεία της. Γι’ αυτό, αγαπημένες μας φίλες, το ψάξαμε διεξοδικά, για σας και για μας,

και ανακαλύψαμε τη Hemp Seed Hand & Body Lotion της Marrakesh. Μια μοναδική λοσιόν χεριών και σώματος για βαθιά ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία κατάλληλη και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος!

Εάν νομίζετε, λοιπόν, ότι “χάνετε την μάχη” για την υγεία της επιδερμίδας σας, ήρθε η στιγμή να στραφείτε σε αυτό το υπέροχο προϊόν για την περιποίηση και τη φροντίδα της. Η Hand & Body Lotion, σε συνδυασμό με σχολαστικό καθαρισμό, έχει την ικανότητα να την αναζωογονεί, να τη θρέφει και να της παρέχει εντατική προστασία. Βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος, έχει αντιγηραντική δράση και εξομαλύνει γραμμές και ρυτίδες.

Πρόκειται για ένα φυτικό προϊόν με ισχυρά θρεπτικά συστατικά που βοηθά, κατευνάζει και ανανεώνει ακόμη και τις πιο δύσκολες, προβληματικές επιδερμίδες. Η μοναδική φυτική του σύσταση περιποιείται σε βάθος το ερεθισμένο δέρμα και αναστρέφει τις ζημιές που οφείλονται στις σκληρές τοξίνες των κοινών προϊόντων περιποίησης του εμπορίου. Τέτοια βλαβερά προϊόντα εμπεριέχουν ισχυρές χημικές ουσίες που υπόσχονται μεν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά παράλληλα καταστρέφουν την γενική υγεία του δέρματος.

Σε αντιδιαστολή, τα προϊόντα φυτικής προέλευσης δρουν χωρίς να διαταράσσουν την χημική του ισορροπία ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την ελαστικότητα, το σφρίγος και την φωτεινότητα του με τον πιο φυσικό τρόπο.

Η σύνθεση της Marrakesh Hand & Body Lotion απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στην επιδερμίδα και κυρίως στα ρούχα, κάτι που όλες μας ενοχλεί πολύ! Περιέχει ένα υπέρ-ενυδατικό, θρεπτικό μείγμα ελαίου αργκάν, κανναβέλαιου, και 11 ακόμη εκχυλισμάτων βοτάνων και φρούτων που χαρίζει στο δέρμα μας μεταξένια απαλότητα και το κάνει να φαίνεται και να είναι πιο λαμπερό και πιο υγιές!

Διατίθεται σε 4 απίθανα αρώματα με ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια:

“Moroccan Nights”: Το χαρακτηριστικό, original άρωμα των Marrakesh! Ένας από τους πολλούς λόγους που τα προϊόντα αυτά έγιναν τόσο αγαπητά και στην Ελλάδα. Είναι το κλασικό άρωμα του γνωστού λαδιού Marrakesh Oil. Γήινο, αισθησιακό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο, γίνεται αμέσως ευχάριστο σε όλους.

“Guavalava”: Ένας συνδυασμός αρωμάτων από βατόμουρα και γκουάβα. Η Guava είναι γνωστό τροπικό φρούτο με άρωμα που μοιάζει με εκείνο του λεμονιού στην φρεσκάδα, αλλά είναι πιο γλυκό και όχι τόσο έντονο. Το Guavalava είναι ένα φρέσκο, φρουτώδες άρωμα που προτιμούν τόσο γυναίκες, όσο και άνδρες.

“Skinny Dip”: Αναδύει αρώματα βανίλιας και ζαχαρωτών. Γλυκό, απαλό και νοσταλγικό μας φέρνει στο μυαλό τη λατρεμένη μυρωδιά των παιδικών μας χρόνων, εκείνη του “μαλλιού της γριάς”. Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αρώματα της σειράς.

“High Tide”: συνδυασμός αρωμάτων καρύδας, lime και βερβένας. Η βερβένα είναι ένα άνθος-βότανο με πολλές χρήσεις, γνωστό από την αρχαιότητα. Το άρωμά της θυμίζει κίτρο και φύλλα λεμονιάς. Σε συνδυασμό με το γλυκό άρωμα της καρύδας και το έντονο του lime, το “High Tide” χαρίζει μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας, όπως το κύμα στην ακτή ενός εξωτικού νησιού!

Να τονίσουμε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα οικονομικό προϊόν μιας και αρκεί πολύ μικρή ποσότητα για βαθιά και ολοκληρωμένη ενυδάτωση! Μπείτε στο www.marrakesh.gr ή τηλεφωνείστε στο 210 620 04 04 και παραγγείλετε τις Marrakesh Hand & Body Lotion με 20% έκπτωση για τη μία συσκευασία των 237ml και με 30% έκπτωση για δύο, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε άρωμα ανάλογα με την περίσταση!

Είμαστε σίγουρες ότι θα απολαύσετε τη μοναδική αίσθηση που χαρίζουν!

The post MARRAKESH HAND & BODY LOTION – Για μεταξένια αγγίγματα και όχι μόνο! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα