Τί προβλέπουν τα άστρα από 31.10 έως 6.11.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Ενώ είστε από τη φύση σας αισιόδοξοι και πάντα έτοιμοι να απολαύσετε κάτι καινούργιο, μερικά μαύρα σύννεφα τριγυρίζουν πάνω από το κεφάλι σας και γίνεστε έντονα συναισθηματικοί, καθώς ο Ήλιος στο σκοτεινό όγδοο οίκο σας βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Μην νικηθείτε, ούτε και να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αυτά τα θολά συναισθήματα, δε χρειάζεται να εξαπλώσετε την αρνητικότητα γύρω σας. Βρείτε χρόνο για να

επεξεργαστείτε αυτά τα μελαγχολικά συναισθήματα, είτε μιλώντας σε έναν έμπιστο φίλο, είτε αναζητώντας ιδέες από ένα ψυχολογικό βιβλίο ή απλά μιλώντας με τον εαυτό σας. Απευθυνόμενοι σε ένα συμπονετικό άτομο ή ακόμα και μέλος της οικογένειάς σας, θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε την καταιγίδα.

Χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει και κανένα κέρδος, είναι το μήνυμα της Αφροδίτης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Έχετε τη συμπαντική άδεια να πάρετε ρίσκα, είτε στην αγάπη, είτε στην εργασία σας, θα μαγέψετε τους θαυμαστές σας ή μπορεί να καθιερωθείτε ως εμπειρογνώμονας στον τομέα σας. Μην έχετε όμως έπαρση και αλαζονεία, αναζητώντας άτομα υψηλού κοινωνικού και μορφωτικού επιπέδου στην αγάπη ή τίτλους στην εργασία σας, θα σας βλάψει μακροπρόθεσμα. Αποστασιοποιηθείτε από το να αναζητάτε μανιωδώς την προσοχή και επίσης προσέξτε την αδυσώπητη ειλικρίνειά σας. Σκεφτείτε το εξής: Μερικοί από τους φίλους σας ή τους συναδέλφους σας, που δεν σας ξέρουν και τόσο καλά, θα μπορούσαν να σοκαριστούν από τα ωμά σχόλιά σας ή ακόμη και να σχηματίσουν αρνητική γνώμη για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε υπομονετικοί από τη φύση σας αλλά ο Ήλιος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας κάνει ανυπόμονους για να μάθετε τι κρύβεται στο βάθος των πραγμάτων. Ίσως περιμένετε εδώ και καιρό κάποιες απαντήσεις σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σας, αλλά το σύμπαν σας επισημαίνει: Τα καλύτερα πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Τα αστέρια σας ενθαρρύνουν να απελευθερωθείτε από τις εμμονές και την κτητικότητά σας και να πάτε με τη ροή των γεγονότων. Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας (και τα άλλα άτομα) και αφιερώστε προσωπικό χρόνο μόνο για σας, για να αναπνεύσετε. Αναζητήστε ένα χαλαρό περιβάλλον, όπου μπορείτε πραγματικά να ηρεμήσετε και να διαλογιστείτε, ή απλά μιλήστε σε κάποιον που εμπιστεύεστε.

Στην ερωτική σας ζωή, δεν συμπεριφέρεστε συνηθισμένα, γίνεστε συναισθηματικά απρόβλεπτοι και διαφορετικοί, καθώς η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας κάνει τολμηρούς και διεκδικητικούς. Εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας χωρίς προειδοποίηση ή αντίθετα είστε παγωμένοι, όταν στην πραγματικότητα συγκινήστε εύκολα ακούγοντας τις θλιβερές ιστορίες των άλλων. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτή η συναισθηματική απελευθέρωση θα σας κάνει καλό. Μπορεί ένας φίλος ή κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο να χρειαστεί κάποια συναισθηματική υποστήριξη, κι εσείς τρέχετε να βοηθήσετε, καθώς έχετε πολλά να δώσετε. Ίσως ένα διορατικό άτομο γίνει πηγή έμπνευσης για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας ή βρείτε μια νέα, καταπληκτική πηγή εισοδήματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανασκουμπωθείτε και πιάστε δουλειά, η επιτυχία είναι μπροστά σας. Το τρίγωνο του Ήλιου στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, με τον Ποσειδώνα, σας χαρίζει έμπνευση και φαντασία, δίνοντάς σας μια μεγάλη ώθηση για ένα εν εξελίξει έργο. Ασχοληθείτε με την επισήμανση των λεπτομερειών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ενέργεια που κάνετε, ταιριάζει στο μεγαλειώδες όραμά σας. Εάν κάνετε συνομιλίες για χρήματα, είναι σίγουρο ότι οι όροι θα είναι υπέρ σας. Επίσης, ίσως προωθήσετε ένα δημιουργικό εγχείρημα, καθώς η έμπνευσή σας παίρνει φωτιά!

Δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι, μια συναρπαστική ερωτική μαγεία υπάρχει γύρω σας, η οποία αλλάζει τη συνήθη ρουτίνα σας, καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Πρωτότυπα και ασυνήθιστα άτομα έρχονται στη ζωή σας εντελώς ξαφνικά και την ανατρέπουν ευχάριστα. Ενεργείτε εντελώς διαφορετικά από το συνηθισμένο, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε πράγματι να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα κάποιον/α που μέχρι πρότινος δε δίνατε καμία σημασία. Αντισταθείτε όμως στο να θεωρήσετε ότι έχετε σταθερή σχέση, αφήστε το χρόνο να κυλίσει για να δείτε τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια. Ίσως βαρεθείτε εύκολα ή αντίθετα, κάποιος/α που φαινομενικά μοιάζει βαρετός/ή μπορεί να έχει στην πραγματικότητα μια ακαταμάχητη προσωπικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία! Απολαύστε τα έντονα συναισθήματα που στροβιλίζονται μέσα σας, ζήστε τις στιγμές και τα αστέρια είναι κοντά σας για να σας χαρίσουν χαρά και ενθουσιασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περιορίστε τον ενθουσιασμό σας και δείτε τι κρύβεται στο βάθος των πραγμάτων. Μπορεί να είστε έτοιμοι να ανοίξετε τη μεγάλη αγκαλιά σας, αλλά το τρίγωνο του Ήλιου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας με τον Ποσειδώνα, σας βοηθά να συγκρατηθείτε λίγο, πριν προχωρήσετε με μια συγκεκριμένη ερωτική σχέση, αλλά και να το παίξετε λίγο ψυχροί. Αν δεν το κάνετε, η υπερβολική προθυμία σας να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε σημαντικές λεπτομέρειες, που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε αυτό το ερωτικό παιχνίδι. Γίνετε ο σιωπηλός παρατηρητής και περιμένετε μέχρι η άλλη πλευρά να αποκαλυφθεί σιγά-σιγά. Αυτό το τρίγωνο σάς ενθαρρύνει να περιμένετε και να αφήσετε την πλήρη εικόνα των πραγμάτων να γίνει φανερή λίγο-λίγο.

Μην τρέχετε να σώσετε τους ανθρώπους, όσο κι αν το θέλετε, είναι το μήνυμα της Αφροδίτης στον εξυπηρετικό έκτο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Τώρα ενδιαφέρεστε μόνο για τον εαυτό σας, αναζητάτε τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια στην καθημερινή σας ζωή, δεν ακολουθείτε τους κανόνες, αλλά παράλληλα τηρείτε με συνέπεια τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Μην ανησυχείτε ότι η ζωή σας θα γίνει προβλέψιμη και βαρετή, ακόμα κι αν χρειαστεί να ακολουθήσετε τη ρουτίνα σας. Η εσωτερική ηρεμία που θα νιώσετε, υπερβαίνει κατά πολύ οποιαδήποτε πιθανή πλήξη. Επισήμανση: Έχετε την έμφυτη διαίσθηση να συντονιστείτε με τις διαθέσεις των ανθρώπων. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε κάποια πρόσωπα να δουν τη ζωή κάτω από μια εντελώς νέα προοπτική.

ΛΕΩΝ

Παίρνετε δύναμη από τους αγαπημένους σας! Έχετε τα προσφιλή σας πρόσωπα στο πλάι σας και καλούς φίλους για να σας στηρίξουν, χάρη στον Ήλιο στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Ίσως χρειαστείτε τη βοήθειά τους για να προωθήσετε τους στόχους σας. Οι φίλοι σας, τα μέλη της οικογένειάς σας, ακόμη και ο σύντροφος της ζωής σας, μπορεί να σας δώσουν κάποια αναγκαία έμπνευση και παρότρυνση στις ενέργειές σας. Αντί να προσπαθείτε να βρείτε μόνοι σας τις απαντήσεις και να δημιουργείτε σύγχυση στον εαυτό σας, ζητήστε τη γνώμη των αγαπημένων σας προσώπων, θα δείτε ένα θέμα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Έχετε ένα δύσκολο πρόβλημα να αντιμετωπίσετε; Μπορεί να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους δράσης ή νέες ιδέες έρχονται εντελώς διαισθητικά, έτσι ανοίξτε τα μάτια σας και τα αυτιά σας σε μια πληθώρα κωδικοποιημένων μηνυμάτων, που σας στέλνει το σύμπαν.

Η Αφροδίτη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας κάνει τολμηρούς και ενθουσιώδεις στην αγάπη και σας οδηγεί σε μια έκρηξη συναισθημάτων, έχετε τη δύναμη και το θάρρος να τολμήσετε να πάρετε αυτό που θέλετε. Ετοιμαστείτε να εισπράξετε επαίνους και αναγνώριση για ένα δημιουργικό έργο σας ή για κάτι που πιστεύετε ή να μοιραστείτε τα πάθη σας με κάποιον/α εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο τύπο σας. Εάν έχετε ένα δημιουργικό χάρισμα, θα μπορούσατε να έχετε μια ξαφνική ευκαιρία να επιδείξετε τα ταλέντα σας στο κοινό. Εάν έχετε κάποιον/α εδώ και καιρό στο μυαλό σας, παίρνετε ρίσκα για να τον/την διεκδικήσετε. Έχετε τον ίδιο τολμηρό ζήλο και στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως ένα ταξίδι ή κάποια ελίτ άτομα γίνουν το έναυσμα να πάτε υψηλότερα, εκεί που δεν το περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ιδέες και τα λόγια σας σαγηνεύουν τα πλήθη, χάρη στον Ήλιο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Ίσως μια φιλική σχέση μετατραπεί σε μια επικερδή και μακροπρόθεσμη επιχειρηματική συνεργασία. Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο μεγάλη έμπνευση έχετε, μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι θέλουν να έρθουν κοντά σας και να αναζητήσουν τις συμβουλές σας. Βρίσκεστε σε συνεχή δράση, οι ιδέες σας και ο ζεστός τρόπος επικοινωνίας σας μπορεί να φέρουν κοντά σας μια πλατωνική αγάπη, η οποία θα μπορούσε ακόμη και να εξελιχθεί σε κάτι πιο βαθύ, σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Είστε εύγλωττοι και πείθετε με μεγάλη ευκολία τους άλλους, έτσι είναι η ιδανική εβδομάδα για να κάνετε μια πώληση ή παρουσίαση. Το ένστικτο και η γοητεία σας συνδυάζονται τέλεια!

Ένα ισχυρό και καινοτόμο πρόσωπο θα μπορούσε να σας προσφέρει τις σοφές συμβουλές του, αλλά και να σας βοηθήσει με τις εμπειρίες του να απεμπλακείτε από το δύσκολο παρελθόν, χάρη στην Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Ακούστε προσεκτικά ό,τι έχει να σας πει, η βοήθειά του θα είναι ανεκτίμητη. Ίσως πάλι εσείς προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας για ένα φιλανθρωπικό σκοπό, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το κάρμα σας, για να μην αναφέρουμε τις νέες γνωριμίες που θα κερδίσετε. Δώστε λοιπόν μια χείρα βοηθείας σε κάποιους, χαρίζοντάς τους ελπίδα και αισιοδοξία στη ζωή. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να βιώσει αυτήν τη βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση με την οικογένεια και τους φίλους σας, θα αλλάξουν ριζικά οι σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Βάλτε τάξη και οργάνωση στον προϋπολογισμό σας! Ο Ήλιος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με το δημιουργικό Ποσειδώνα, απομακρύνει το χάος από την οικονομική σας κατάσταση και σας παροτρύνει για συστηματοποίηση και ορθολογιστικός ενέργειες. Ακολουθώντας αυτήν την κοσμική οδηγία, θα μπορούσατε κυριολεκτικά να καρπωθείτε πολλά οικονομικά οφέλη. Μπορεί επίσης να αποκαλύψετε κάποια ξεχασμένα μετρητά κρυμμένα στο συρτάρι σας. Ή ίσως πάρετε χρήματα που σας χρωστούσαν καιρό ή έχετε μια απρόσμενη επιστροφή χρημάτων.

Η Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας δίνει το έναυσμα να εξερευνήσετε νέα μέρη, αλλά και να αποκαλύψετε πιο εκλεκτικούς φίλους και ομάδες. Κάποια άτομα που δεν ακολουθούν την πεπατημένη και είναι εντελώς διαφορετικά από το συνηθισμένο τύπο σας, κινούν το ενδιαφέρον σας. Ίσως εξερευνήσετε νέες ομάδες που ενστερνίζονται τα ιδανικά και τις αξίες σας, αλλά δε βιάζεστε να γίνετε επίσημο μέλος, απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία μέχρι να γνωρίσετε τα άτομα σε πιο οικείο επίπεδο. Ανοίγετε τα φτερά σας, νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από τη συνήθη ρουτίνα σας, ίσως και να μη θέλετε να συμπεριλάβετε παλιούς φίλους στα νέα σας σχέδια. Κάποια άτομα μπορεί να σας περιορίσουν ασυνείδητα, εφιστώντας την προσοχή σας σε τμήματα της προσωπικότητάς σας που θέλετε να αφήσετε πίσω. Πετώντας μόνοι σας, σας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να οδηγήσετε το πλοίο εκεί που νιώθετε ότι θα εξελιχθείτε πνευματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βασιστείτε στην έμπνευσή σας και στη διαίσθησή σας και αργά και σταθερά θα κερδίσετε τον αγώνα στη ζωή. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας χαρίζει δύναμη και ισχυρή φαντασία για την υλοποίηση ενός μεγάλου στόχου σας. Βρείτε συγκεκριμένους τρόπους για να μετατρέψετε μια ιδέα σας σε κάτι απτό. Ένα παρορμητικό ρίσκο θα μπορούσε να αποτύχει, αλλά ένα υπολογισμένο ρίσκο μπορεί να σας κάνει ηγέτες. Τώρα είστε σε έντονη δράση, έρχεστε σε επαφή με δυναμικά άτομα που σας δείχνουν το δρόμο της επιτυχίας. Το να καλλιεργήσετε πιο προσωπικές σχέσεις με αυτούς τους ανθρώπους, θα λειτουργήσει μόνο προς όφελός σας.

Η ανάγκη είναι η μητέρα της εφεύρεσης, και με την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τρίγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό, αυτό το παλιό ρητό έχει σίγουρα απήχηση για σας. Ακόμη και αν η δουλειά σας σάς προσφέρει οικονομική ασφάλεια, το εφευρετικό μυαλό σας βρίσκει καινοτόμους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μπορεί να αισθανθείτε μια βαθύτερη λαχτάρα να εκφραστείτε πιο πνευματικά, βοηθώντας τον κόσμο. Ίσως είναι αρκετά αυτά που κερδίζετε και θέλετε να βοηθήσετε τους ανθρώπους. Ακόμα καλύτερα, ίσως καθορίσετε ένα οικονομικό σχέδιο ή κάνετε μια επικερδή συμφωνία με κάποιον, που ζει σε άλλη πόλη από τη δική σας. Ίσως ολοκληρώσετε έναν κύκλο μαθημάτων και παίρνετε μια πιστοποίηση σπουδών ή εγγραφείτε σε ένα νέο κύκλο σπουδών, ο οποίος έχει θετική επιρροή στην οικονομική σας κατάσταση. Μην περιμένετε τον κόσμο να σας χρίσει με έναν τίτλο, κυνηγήστε τη γνώση και θα έχετε το προβάδισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων και αφήστε τα πάντα στο σύμπαν. Ο Ήλιος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ζητά χαλάρωση και ξεκούραση και επιβραδύνει το ρυθμό σας. Παράλληλα σας ενθαρρύνει να ψάξετε σε βάθος μέσα σας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να βρείτε μια απάντηση σε κάτι που σας απασχολεί, αφήστε στην άκρη οποιαδήποτε ζοφερή σκέψη και γίνετε πιο δεκτικοί στις συμβουλές των άλλων. Σταματήστε να αναμοχλεύετε το παρελθόν και ανοίξτε τα μάτια σας στον κόσμο που σας περιβάλει, θα δείτε τόση ομορφιά γύρω σας. Μην αποθαρρύνεστε από τις έντονες συγκινήσεις που μπορεί να προκύψουν. Ένα χρήσιμο και δυναμικό άτομο θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε ό,τι εκτυλίσσεται τώρα στη ζωή σας. Χαλαρώστε λοιπόν κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στην άνεση του σπιτιού σας.

Η περιπετειώδης και ανέμελη φύση σας έρχεται στο προσκήνιο, χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Δυναμώνουν το πάθος σας για ζωή, η επιθυμία σας για φλερτ και διασκέδαση και οι προσπάθειές σας για την προβολή των επιτευγμάτων σας. Ο τολμηρός Ουρανός σας ωθεί να κυνηγήσετε τα καλύτερα και τα μεγαλύτερα στη ζωή, έτσι μια νέα γνωριμία, ίσως με κάποιον/α που ζει μακριά σας, βάζει την περιπέτεια στη ζωή σας ή μια εντυπωσιακή παρουσίαση αφήνει άναυδο το κοινό σας. Όλοι σας αναζητούν για τις διασκεδαστικές ιστορίες σας, ίσως επίσης ξεκινήσετε μια κοινωνική εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης. Κάποιος σε μια άλλη πόλη ή χώρα θα μπορούσε να σας ανοίξει τις πόρτες της οικονομικής αφθονίας. Βγείτε λοιπόν από τη ζώνη της άνεσής σας, κάντε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, πάτε σε μια γιορτή, μια υπαίθρια συναυλία ή ακόμα και για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. Σμίξτε με μερικούς νέους ανθρώπους ή καλέστε κάποια νέα πρόσωπα να ενταχθούν στους υφιστάμενους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκεφτείτε ομαδικά και συνεργατικά! Με τον Ήλιο στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να σας πλησιάσουν τώρα, αναζητώντας τη φιλία σας ή τη συνεργασία σας. Βρίσκετε τους ομοϊδεάτες σας, ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να πετύχετε πολλά από κοινού. Δεν είστε άτομο που σπεύδετε γρήγορα σε νέες συνεργασίες, θέλετε να κρατήσετε για σας τα μεγαλεία και τα βραβεία, αλλά εργαζόμενοι μαζί για ένα έργο, θα μπορούσατε να αποκομίσετε μεγάλες ανταμοιβές. Εάν δεν μπορείτε να αποπερατώσετε ένα έργο που σας έχει ανατεθεί, πλησιάστε τους φίλους και τους συνεργάτες σας και δοκιμάστε μια ομαδική εργασία. Βρείτε καινοτόμους ανθρώπους, που έχουν τα προσόντα που δε διαθέτετε. Η σύνδεση με τους σωστούς ανθρώπους μπορεί να ανυψώσει τις προσπάθειές σας!

Δώστε κλαδί ελιάς και συγχωρείστε αυτόν που σας έβλαψε, είναι η παρότρυνση της Αφροδίτης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Ένα ζήτημα που είναι κρυμμένο, έρχεται στο προσκήνιο για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, για να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Πλησιάστε τον… παραβάτη, απλά μην αντιδράτε. Αντίθετα, βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του άλλου ατόμου, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τη δράση του. Η συμπόνια ανοίγει το δρόμο για την επίλυση των προβλημάτων, για να δώσετε άφεση αμαρτιών. Μην υποβαθμίζετε το πώς η δική σας συμπεριφορά θα τον επηρεάσει. Δεν πρέπει να επιρρίψετε στον άλλον τις ευθύνες, αλλά να κατανοήσετε βαθύτερα τα κίνητρά του, αλλά και τα δικά σας λάθη. Θα είναι τόσο απελευθερωτικό και για τους δυο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εργαστείτε σκληρά και μεθοδικά και θα έχετε πρόοδο και ανάπτυξη. Ο Ήλιος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θέτει τις βάσεις για οικονομική ή/και επαγγελματική πρόοδο. Έχετε την πόρτα του γραφείου σας κλειστή και μείνετε μακριά από θορύβους και κίνηση, έτσι μόνο μπορείτε πραγματικά να επικεντρωθείτε στο έργο σας. Μην εκνευρίζεστε ή αντεπιτίθεστε αν κάποιοι στην εργασία σας προσπαθούν να σας επιβληθούν, αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή και μια αντίδραση από την πλευρά σας κατά πάσα πιθανότητα θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Εργαστείτε με δομή και σύστημα και θα αποπερατώσετε ένα έργο στη στιγμή. Εκτός αυτού, οι προσπάθειές σας δε θα περάσουν απαρατήρητες από τους ανωτέρους σας. Ίσως επίσης σκέφτεστε να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας, καθώς αυξάνεται η εμπιστοσύνη στις δικές σας ικανότητες και την εξουσία σας.

Ακόμα, μπορεί να έχετε μια άνοδο στην υψηλότερη βαθμίδα της εργασίας σας ή ίσως πάρετε τα ηνία για ένα έργο που θα βάλετε το όνομά σας. Ή ίσως αναλογίζεστε την οικοδόμηση μιας επιχειρηματικής ιδέας, που θα θέλατε αργά αλλά σταθερά να την αναπτύξετε. Χρησιμοποιήστε αυτό το κύμα δύναμης που σας χαρίζει το σύμπαν και κάντε μια τολμηρή κίνηση. Επενδύετε την ενέργειά σας και το χρόνο σας στους φίλους σας, χάρη στην Αφροδίτη στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό. Βρίσκετε τους ομοϊδεάτες σας, όλα γύρω σας σάς φαίνονται συναρπαστικά. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε νέες φιλίες και ισχυρές επαγγελματικές συμμαχίες, έχετε ένα εντυπωσιακό αντίκτυπο στους γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ

Μην περιμένετε τη ζωή να σας πάει, κινηθείτε! Απολαύστε ό,τι σας προσφέρει το σύμπαν, στηριχτείτε στην εσωτερική δύναμή σας για να κάνετε πράξη τα μεγαλεπήβολα οράματά σας, ανεξάρτητα από τον αγώνα που χρειάζεται να γίνει. Το τρίγωνο του Ήλιου στον οραματιστή ένατο οίκο σας με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, σας επισημαίνει ότι η θετική στάση σας στη ζωή θα επιφέρει και θετικά αποτελέσματα. Και εκτός αυτού, η αισιοδοξία σας είναι μεταδοτική, θα είστε μαγνήτης για τους ομοϊδεάτες σας, θα φέρετε κοντά σας αισιόδοξους ανθρώπους. Κάποιος με εξουσία θα μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τη δυναμική ενέργειά σας και να προβάλει τα χαρίσματα και τη δημιουργικότητά σας.

Είστε εσείς που οδηγείτε το στράτευμα, καθώς η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας χρίζει κυβερνήτη. Όμως, μην είστε σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι, θέστε το εγώ σας στην άκρη και δουλέψτε πίσω από τα παρασκήνια. Η επιτυχής διαχείριση όλων των υποθέσεων στην εργασία σας, απαιτεί τώρα ιδιαίτερη επιδεξιότητα και σύνεση, κάτι που ευτυχώς κατέχετε. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι δε θα τα καταφέρετε, καθώς κάποιες φορές υποτιμάτε τον εαυτό σας, να ξέρετε ότι τώρα μπορείτε να προσφέρετε πραγματικά κάτι σημαντικό στην εργασία σας. Η συμμετοχή σας θα είναι πολύτιμη για μια ομαδική αποστολή ή για την αποπεράτωση ενός ομαδικού έργου. Ίσως απλά καταφέρετε να πείσετε το αφεντικό σας για πιο ευέλικτο ωράριο. Ό,τι κι αν συμβεί, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και τη διαίσθησή σας, η επιτυχία είναι στην πόρτα σας.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 31.10 έως 6.11.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, νέα, σημαίνει, βομβα mall, δραση, επιρροή, φλερτ, βγείτε, βασεις, ηνία, συμμετοχή, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, κοινωνικη συμφωνια, η ζωη, αποτελεσματα, βγείτε, ηνία, αδεια, αφροδιτη, γνωμη, γνωση, γωνιες, δουλεια, εργασια, θαρρος, θεμα, καθημερινη, μητερα, ομορφα μυστικα, ομορφια, φιλια, φλερτ, ωθηση, αγαπη, αγκαλια, αισιοδοξια, απηχηση, απλα, αστερια, ατομο, αυτια, βιβλιο, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γινει, γνωριμια, γοητεια, γροθια, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δειτε, δικη, δομη, δυναμικο, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκρηξη, εκστρατεια, ελπιδα, εβδομαδα, εμμονες, εμπνευση, ενεργεια, ενστικτο, επικοινωνια, επιρροή, επιτυχια, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, εναυσμα, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ζοφερη, ιδεα, ιδεες, ιδιο, η δικη, ηλιος, ηρεμια, εικονα, οικο, καρμα, κυμα, κινηση, λαθη, λεπτομερειες, λογια, μαγεια, μακρια, ματια, μεχρι το πρωι, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξεκουραση, ξερετε, ξεφαντωμα, παντα, ογδοο, ο ηλιος, ουρανος, οικογενεια, ονομα, οραμα, οραματα, οφελος, παθος, παρουσιαση, περιβαλλον, πηγη, πιστοποιηση, πλοιο, ροη, πορτες, πορτα, πρωι, ρισκο, ρολο, σιγουρα, σιγουρο, συμμετοχή, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, σχολια, υλοποιηση, φαντασια, φαινονται, φυση, φτερα, χαος, χατζηβασιλειου, χαρα, ωμα, ομορφα, αφεντικο, ασφαλεια, φιλοι, γινετε, γιορτη, ηγετες, χωρα, μοιαζει, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, πωληση, ρητο, σημαίνει, ταξιδι, θετικα
Τυχαία Θέματα