Gallery Walls: Πώς μεταμορφώσουν έναν βαρετό τοίχο

Τα Gallery Walls καταφέρνουν να μεταμορφώσουν ένα λιτό, βαρετό τοίχο σε ένα “καμβά” ενδιαφέροντος.

Τρεις είναι οι παράγοντες επιτυχίας ενός gallery wall: η σωστή επιλογή του θέματος, το πλαίσιο αλλά και η απόσταση μεταξύ των κάδρων. Μπορείτε να συνδυάσετε πίνακες με θέματα της επιλογής σας μαζί με καθρέφτες.

1. Διαλέξτε το θέμα

Ξεκινάμε από τα βασικά: το θέμα. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τη θεματολογία της τέχνης που θα κοσμήσει τον τοίχο σοας με βάση όχι μόνο τις προτιμήσεις σας σε χρώματα ή σχέδια αλλά και με βάση τη γενικότερη ισορροπία του χώρου.

2.

Επιλέξτε κάδρα σε διάφορα υλικά

Εδώ έχετε τις εξής επιλογές: να είναι όλα τα κάδρα ίδια (για παράδειγμα χρυσά ή λευκά) να αναμίξετε τα κάδρα (χρυσά με λευκά ή μαύρα) ή να κάνετε μία επιλογή από διαφορετικά υλικά, για παράδειγμα ξύλο με μέταλλο με διάφορες επιλογές χρωμάτων.

3. Φτιάξτε τη σύνθεση πρώτα στο πάτωμα

Μην ξεκινήσετε να τρυπάτε τον τοίχο, προτού βάλετε όλα τα κάδρα στο πάτωμα προκειμένου να δείτε πως θα φαίνονται δίπλα-δίπλα. Αφήστε 2 εκατοστά περίπου απόσταση από το καθένα και δουλέψτε τη σύνθεση, ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ, δημιουργώντας ένα υποτυπώδες ορθογώνιο ή τετράγωνο ή ακόμη και ένα διαμάντι σχηματικά. Θα μπορούσε φυσικά να είναι και μία ελεύθερη σύνθεση, ανάλογα με το concept του gallery wall.

The post Gallery Walls: Πώς μεταμορφώσουν έναν βαρετό τοίχο appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα