7 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφος σας είναι ευτυχισμένος μαζί σας

Θέλετε να μάθετε αν όντως ο σύζυγός σας ή ο σύντροφός σας είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί σας; Αυτά τα 7 σημάδια το αποδεικνύουν.

Σίγουρα όλες οι σχέσεις έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους όμως τα υψηλά επίπεδα ευτυχίας είναι το μυστικό για να έχει ένας γάμος διάρκεια. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η σχέση είναι ισχυρότερη όταν και οι δύο σύντροφοι αισθάνονται πλήρεις. Εάν λοιπόν θέλετε πραγματικά να βεβαιωθείτε ότι η ευτυχία του γάμου σας είναι σε υψηλά επίπεδα, ρίξτε μια ματιά στην σχέση σας και αξιολογείστε την.

1. Σας φιλάει

Σας φιλάει όταν έρχεται σπίτι από την εργασία του. Δεν είναι ένα πεταχτό

φιλί στο μάγουλο. Όχι. Σας αγκαλιάζει και σας φιλά δείχνοντας σας ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στο σπίτι και πάλι μαζί σας.

2. Κρατάει επαφή

Όταν πηγαίνει μακριά για επαγγελματικούς λόγους, επικοινωνεί κάθε μέρα μαζί σας και σας λέει πόσο πολύ του λείπετε. Δεν κλείνει το κινητό, δεν χάνει κλήσεις, δεν λέει πως έχει δουλειά. Δηλώνει που είναι και τι κάνει.

3. Σας λέει συχνά «σε αγαπώ»

Σας λέει ότι σας αγαπά. Κάθε μέρα. Δεν το ξεχνά ποτέ.

4. Σας βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού

Δεν τα αφήνει όλα πάνω σας. Βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Θέλει να ελαφρύνει το φόρτο εργασίας και να μοιραστεί τις υποχρεώσεις. Είναι ενεργός συμμέτοχος στις ευθύνες του σπιτιού.

5. Κάνει φιλοφρονήσεις

Ποτέ δεν κουράζεται να σας κοιτάζει. Σκέφτεται ότι είστε όμορφη, δεν έχει σημασία ότι αλλάζει το σώμα σας. Δεν βλέπει τις αδυναμίες που βλέπετε.

6. Σας παρηγορεί

Όταν είστε στεναχωρεμένη αυτός είναι εκεί για σας. Προσπαθεί να καταλάβει τι περνάτε και δεν αδιαφορεί σε αυτό.

7. Είναι ανοιχτός

Μοιράζεται τα όνειρα και τις λύπες του μαζί σας, αν και δεν είναι τόσο εύκολο για τους άντρες κάτι τέτοιο. Σας εμπιστεύεται.

Το μυστικό

Ένας μικρός έπαινος προς τον άλλον πάντα ενισχύει σε σημαντικό βαθμό τη σχέση.

The post 7 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφος σας είναι ευτυχισμένος μαζί σας appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
σημάδια που δείχνουν ότι όντως είναι ερωτευμένος μαζί σου
Τυχαία Θέματα