5 μυστικά για να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας μέσω του Linkedin

Το προφίλ σας στο LinkedIn μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από βιογραφικό σημείωμα και να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας!

1 Γίνετε δημιουργικοί

Προσθέσετε προηγούμενες δουλειές, βίντεο ή παρουσιάσεις στο LinkedIn προφίλ σας που αποδεικνύουν τις εργασιακές σας ικανότητες.

2 Βρείτε τις σωστές λέξεις κλειδιά
Οι εργοδότες χρησιμοποιούν λέξεις – κλειδιά αναζητώντας τα κατάλληλα άτομα για τις θέσεις εργασίας. Για το λόγο αυτό κάντε εύκολη την εύρεση του επαγγελματικού

σας προφίλ βάζοντας τις σωστές λέξεις.

3 Φροντίστε το προφίλ σας να είναι ολοκληρωμένο
Τα ολοκληρωμένα προφίλ είναι επτά φορές πιο πιθανό να μπορέσει κάποιος να τα δει και έντεκα φορές αν το προφίλ περιλαμβάνει φωτογραφία.

4 Κάντε follow
Υπάρχουν πάνω από τρία εκατομμύρια ομαδικές σελίδες στο LinkedIn, για το λόγο αυτό ακολουθήστε αυτές με τις οποίες μπορείτε να ασχοληθείτε επαγγελματικά. ‘Θα λαμβάνετε ενημερώσεις όταν άνθρωποι αποχωρούν ή γίνονται μέλη της ομάδας και θα ειδοποιείστε όταν η εν λόγω εταιρεία αναρτά αναζήτηση εργασίας.

5 Επιλέξτε προσεκτικά τις διασυνδέσεις σας
Είναι ένας άγραφος κανόνας το ότι το 50 είναι ο ελάχιστος αριθμός των επαφών που απαιτούνται για ένα επιτυχημένο προφίλ, αν και όσο περισσότερες διασυνδέσεις έχετε τόσο περισσότερες προτάσεις για επαφές θα εμφανίζονται στις πλαϊνές μπάρες. Αφήστε την οικογένεια, τους φίλους και τους συνομηλίκους σας και κάντε διασυνδέσεις με ανθρώπους σε εταιρείες.

Το μυστικό

Μπείτε σε ομάδες. Υπάρχουν πολλές ομάδες και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχετε τόσο βελτιώνετε η προβολή σας καθώς ειδικοί παρακολουθούν τακτικά τις συζητήσεις. Τα μέλη του LinkedIn μοιράζονται ιδέες και γνώσεις σε περισσότερες από δύο εκατομμύρια ομάδες. Θα σας δώσει ένα κοινό έδαφος να επικοινωνήσετε με άλλους επαγγελματίες.

The post 5 μυστικά για να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας μέσω του Linkedin appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα