Τί προβλέπουν τα άστρα από 14 – 20.11.2016;

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σας είναι στα χρήματά σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και σας ζητά να βάλετε τάξη και οργάνωση στην οικονομική σας κατάσταση, να ελέγξετε τις δαπάνες σας και να σκεφτείτε την εξοικονόμηση και τον προϋπολογισμό σας. Ορίστε στόχους που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε οικονομική ασφάλεια με την πάροδο του χρόνου. Εκτός από τον προϋπολογισμό σας, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι επίσης

ιδανικές για να αξιολογήσετε τα άτομα που έχετε γύρω σας, καθώς επίσης και τη ρουτίνα σας. Μεγιστοποιήστε το χρόνο στο πρόγραμμά σας για παραγωγικές δραστηριότητες, βρεθείτε με άτομα, με τα οποία εναρμονίζονται οι αξίες σας.

Αυτήν την εβδομάδα δεν παίρνετε τα πράγματα ελαφρά τη καρδία, σκέφτεστε πολλά, καθώς ο Ερμής στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον αισθαντικό Ποσειδώνα. Η αποστολή σας είναι να αναζητήσετε ένα νέο όραμα, αλλά χάνεστε στην ομίχλη. Ποιός είναι ο ανώτερος σκοπός σας σε αυτόν τον κόσμο; Πού θα πρέπει να ταξιδέψετε (ή ίσως να μετεγκατασταθείτε) για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και να αναπτύξετε τη γνώση σας; Είναι ένα πρόγραμμα σπουδών που θα σας βοηθήσει σε αυτήν την αναζήτηση; Βαθιές ερωτήσεις που πρέπει να συλλογιστείτε, αλλά δε θα είστε έτοιμοι να τις πραγματοποιήσετε. Μπορεί και να πάτε σε ένα θρησκευτικό προσκύνημα που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τον εσώτερο εαυτό σας. Άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτισμούς και από άλλα μέρη του κόσμου είναι πιθανό να σας πλησιάσουν, το πόσο φερέγγυα είναι όμως, αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία. Κάντε τη λογική και όχι τον ενθουσιασμό οδηγό σας, διαφορετικά θα πορευθείτε στην ομίχλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλοι οι έπαινοι και οι επευφημίες είναι για σας! Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας βοηθά να κλέψετε την παράσταση, αλλά ξέρετε ότι για να πάρετε αυτά τα βραβεία θα πρέπει να αγωνιστείτε, τίποτα δε θα κερδίσετε χωρίς κόπο. Προβάλετε τον εαυτό σας και τα ταλέντα σας, αλλά μείνετε μακριά από την έπαρση, θέστε τον εγωκεντρισμό σας υπό έλεγχο. Όλο αυτό το χειροκρότημα και η δημόσια αποδοχή θα μπορούσε να γυρίσει εναντίον σας, αν ενεργήσετε εις βάρος των αναγκών των άλλων. Ενώ όλα τα μάτια είναι πάνω σας, το φεγγάρι σας καλεί επίσης να προβείτε σε απολογισμό της προσωπικής σας ταυτότητας. Τι θέλετε από τη ζωή σας; Ποιόν στόχο έχετε βάλει να πετύχετε; Να ξέρετε ότι οι ανταμοιβές θα έρθουν, μόνο αν μείνετε πιστοί στις αξίες σας και αφήσετε το φως του φεγγαριού να φωτίσει την καρδιά σας.

Εάν έχετε παραβλέψει τις προσωπικές σας ανάγκες, ο Ερμής στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σάς ζητά να κάνετε λίγο πίσω. Δεν έχει σημασία πόσο υπέροχο είναι το πάθος ή το πρόσωπο που είστε μαζί, αν έχετε νοσηρή εξάρτηση δε θα σας φέρει την ευτυχία που ποθείτε. Θέστε υγιή όρια και διατηρήστε τα, έτσι ώστε να μη χάσετε την αυτονομία σας μέσα στη σχέση. Είστε μόνοι; Εκτιμήστε τον πραγματικό κίνδυνο πριν δοθείτε συναισθηματικά σε μια νέα περιπέτεια. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να εμβαθύνετε στην πνευματικότητα ή τις μυστικές δυνάμεις του σύμπαντος. Ίσως ακόμα αναπτύξετε τη διαίσθησή σας με τη βοήθεια ενός βιβλίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραδοθείτε στις προσταγές του σύμπαντος! Η Πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, σας βοηθά να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που δε σας εξυπηρετούν πλέον. Είτε έχετε πιεστεί από μια σχέση που δε βγάζει πουθενά ή νιώθετε θλίψη και πόνο από μια ανηφορική μάχη που δώσατε, ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε μια διαφορετική τακτική. Όταν σταματήσετε να πηγαίνετε ενάντια στο πεπρωμένο σας, είναι πιο πιθανό το σύμπαν να σας δώσει μια χείρα βοηθείας. Ένα έμπειρο και ώριμο άτομο θα μπορούσε να σας κατευθύνει σε αυτό το δύσκολο ταξίδι της ζωής. Δώστε λοιπόν προσοχή, μιλά από βαθιά εμπειρία.

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, βοηθώντας σας να καταλάβετε πού βρίσκονται τα όριά σας. Μήπως έχετε ήδη κάνει πάρα πολλές θυσίες, παραμερίζοντας τους στόχους σας, για να υποστηρίξετε τις προσπάθειες της αγάπης σας; Ή μήπως έχετε εμπλακεί σε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα με κάποιον/α, που ξέρετε κατά βάθος ότι δε σας αξίζει; Με άλλα λόγια, είστε εσείς υπεύθυνοι που έχετε χάσει τον αυτοσεβασμό σας, που έχετε βάλει στην άκρη τις ανάγκες σας. Φτάνει πια! Θα πρέπει να βρείτε την ηρεμία σας, διαφορετικά θα γίνετε παρανοϊκοί! Το να συνειδητοποιήσετε ότι το τριαντάφυλλο έχει και αγκάθια, μπορεί να είναι επώδυνο, αλλά τι είναι χειρότερο, να συνεχίσετε να ζείτε στην ψευδαίσθηση ή η αλήθεια; Μην ελπίζετε ότι κάποια μέρα, ίσως, ο άνθρωπος αυτός θα αλλάξει, όχι, ποτέ δε θα γίνει αυτός που θέλετε να είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλοι για έναν και ένας για όλους! Η Πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας, φέρνοντας επιτυχία σε ένα ομαδικό έργο ή μια ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας για ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο. Αυτό το σεληνιακό φως φωτίζει ό,τι αφορά την τεχνολογία, έτσι είναι μια ευοίωνη στιγμή για να αναζητήσετε νέους φίλους μέσα από το διαδίκτυο, άτομα που ενστερνίζονται τις αξίες σας και τα ιδανικά σας ή ακόμα να προβληθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα είστε πιο συνετοί και σοφοί, δε θέλετε επιφανειακές φιλίες, αναζητάτε ανθρώπους που έχουν ισχυρές διασυνδέσεις, καλή οικονομική επιφάνεια και πείρα. Μήπως ψάχνετε να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση; Απευθυνθείτε στο διαδίκτυο ή στους φίλους σας.

Σκέφτεστε τον εαυτό σας και την υγεία σας; Ο Ερμής στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σε τετράγωνο με τον θεραπευτή Ποσειδώνα, θέτει τις διατροφικές σας συνήθειες κάτω από το μικροσκόπιο. Φημίζεστε για τη μαγειρική φινέτσα σας, είστε συχνά οι πρώτοι που θα δοκιμάσετε μια νέα συνταγή. Αλλά το σύμπαν θέλει να βελτιώσετε τη διατροφή σας, ανακαλύπτοντας συνδυασμούς που λειτουργούν καλύτερα για το σώμα σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα τεστ αλλεργίας τροφίμων ή αν ενυδατώνετε τον οργανισμό σας (ο Ποσειδώνας κυβερνά τις αλλεργίες και το νερό) ή αν έχετε ανεπάρκεια σε οποιεσδήποτε βιταμίνες. Το φαγητό είναι καύσιμο, έτσι μάθετε να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό αυτό. Το σύμπαν σας ζητά να ασχοληθείτε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας για την ψυχική ηρεμία σας. Σκεφτείτε: ένα μασάζ, χορός ή περίπατος στον καθαρό αέρα, θα σας γαληνεύσουν.

ΛΕΩΝ

Πάτε για μεγαλεία και επαίνους! Η Πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, φέρνει μια μεγάλη επιτυχία σε επαγγελματικό μέτωπο. Οι αγώνες σας και η υπομονή σας θα μπορούσαν να σας ανταμείψουν με μια σημαντική ηγετική θέση και περισσότερα χρήματα που έρχονται με αυτήν. Ξέρετε βέβαια πολύ καλά ότι τίποτα δε χαρίζεται στη ζωή, οπότε ίσως χρειαστεί να εργαστείτε με τον τρόπο σας μέχρι να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας και πριν πάρετε περισσότερα χρήματα. Τώρα είστε πιο σοφοί και ώριμοι, αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας, παίρνετε στα χέρια σας το πεπρωμένο σας. Εάν δεν αισθάνεστε και τόσο ικανοποιημένοι με την τρέχουσα εργασία σας, αυτό το σεληνιακό φως μπορεί να σας εμπνεύσει να αναλάβετε δράση. Απευθυνθείτε στο κοινωνικό δίκτυό σας και δείτε τι δυνατότητες υπάρχουν. Μία από τις γνωριμίες σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να έχετε το προβάδισμα και το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα.

Η αινιγματική γοητεία σας είναι σίγουρα μαγευτική, αλλά ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σε τετράγωνο με το θολό Ποσειδώνα, δημιουργεί μια απατηλή ατμόσφαιρα και σας προειδοποιεί ότι δε χρειάζεται τόσο μυστήριο. Βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ αυτών που λέτε και αυτών που επιθυμείτε από μια σχέση. Οι άνθρωποι μιλάνε για σας, ειδικά από τη στιγμή που έχετε τόσες πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές στον χαρακτήρα σας, αλλά δε χρειάζεται να τους μπερδεύετε. Είστε σε σχέση; Αποκαλύπτοντας την πιο ευαίσθητη και αυθεντική πλευρά σας, θα επανεκκινήσετε συναισθηματικά τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας είναι ανανεωμένο! Η Πανσέληνος στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, κατευθύνει την προσοχή σας σε απομακρυσμένες περιοχές και εντείνει τη δίψα σας για μάθηση. Τούτου λεχθέντος, ένα ταξίδι μπορεί να σας χαρίσει σημαντικές εμπειρίες και αυτογνωσία, έχετε τώρα έντονη την επιθυμία να γνωρίσετε όλον τον κόσμο. Το σύμπαν σάς κάνει ένα μεγάλο δώρο, υιοθετείτε ένα υγιές πλάνο στα οικονομικά σας, ξαφνικά βρίσκετε λύσεις εκεί όπου είχατε μόνο απώλειες. Γνωρίζετε νέα άτομα από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, έτσι ίσως κάποιος σας ζητήσει να ηγηθείτε μιας σημαντικής αποστολής, ίσως πνευματικής.

Η οικογένειά σας μπορεί να σας προσφέρει χαρά και βάρος μαζί, ίσως τώρα θέλετε να είστε πιο ανεξάρτητοι, δεν μπορείτε να πιέζεστε από τις οικογενειακές ευθύνες, καθώς ο Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αγαπάτε την παρέα τους, αλλά μπορεί κρυφά να δυσανασχετείτε με τις ευθύνες και την υπερβολική φροντίδα για τους άλλους. Θέλετε τώρα να πετάξετε μακριά, έχετε ένα ελεύθερο πνεύμα, αλλά κατά πόσο οι άλλοι θα αποδεχτούν τις επιθυμίες σας; Κάποιος πολύ αγαπητός σε σας, (πιθανότατα ένα γυναικείο πρόσωπο) θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή και υποστήριξη τώρα. Μην αντισταθείτε! Καλλιεργώντας αυτήν τη σχέση είναι επωφελές για και για τους δυο σας, να είστε εκεί, κοντά σε αυτό το πρόσωπο. Δε χρειάζεται να βάλετε την προσωπική σας ζωή στην άκρη, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε μερικές από τις δραστηριότητές σας, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για αυτήν την νέα δέσμευση.

ΖΥΓΟΣ

Μια καταλυτική για τη ζωή σας ερωτική γνωριμία έρχεται τώρα, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον οικείο όγδοο οίκο σας και συναντάτε το πεπρωμένο σας. Ή έχετε την έντονη επιθυμία να αποκαλύψετε αν υπάρχει οικειότητα και εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Τώρα είστε πιο εγκρατείς και προσεκτικοί στο παιχνίδι της αγάπης, θέλετε χρόνο και πράξεις πριν προχωρήσετε. Αυτό το σεληνιακό φως μπορεί επίσης να φωτίσει κρυμμένες πληροφορίες, δίνοντάς σας την πλήρη εικόνα των πραγμάτων σε μια κατάσταση που ήσασταν πρόθυμοι να επιλύσετε. Αν ήσασταν διστακτικοί και καχύποπτοι στο να εμπιστευθείτε κάποιον, κάντε λίγο προς τα πίσω. Επίσης, μη λέτε πολλά για την προσωπική σας ζωή, να είστε ειλικρινείς, αλλά μην κάνετε μεγάλες αποκαλύψεις. Λίγο μυστήριο, μπορεί τελικά να σας βγει σε καλό.

Φίλος, εχθρός, ή απλώς μια γνωριμία στο Facebook; Ο Ερμής στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σε τετράγωνο με το θολό Ποσειδώνα, σας ζητά να είστε πιο επιλεκτικοί και πιο απαιτητικοί με τους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλείτε. Αυτό δε σημαίνει ότι είστε σνομπ, απλά κάντε έλεγχο του ιστορικού του καθενός. Πριν από κάθε αγορά ή την υπογραφή μιας συμφωνίας, κάντε την έρευνά σας. Αν μη τι άλλο, αυτό θα σας σώσει μακροπρόθεσμα, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε με σωστή ενημέρωση και εμπιστοσύνη. Επίσης, αποφύγετε να δώσετε φρούδες υποσχέσεις μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους. Θα διακινδυνεύσετε την τιμιότητα και την αξιοπιστία σας, αν το κάνετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα ή τίποτα, τίποτα περισσότερο! Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φωτίζει τις πιο στενές, τις πιο οικείες σχέσεις σας, τώρα νιώθετε την ανάγκη για ισχυρότερη συναισθηματική δέσμευση. Ήρθε η ώρα να διώξετε τις αμφιβολίες σας και να αποφασίσετε τι θα κάνετε με την ερωτική σας ζωή. Μήπως σκέφτεστε να κάνετε τα πράγματα επίσημα ή, αντίθετα, να εξορίσετε τον αγαπημένο σας; Συζητήστε μεταξύ σας και πάρτε τις απαραίτητες πληροφορίες, για να καταστείλετε την αβεβαιότητά σας. Διαφορετικά, αν βλέπετε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα, ακόμη κι αν η σχέση σας είναι μακροχρόνια, θα μπορούσατε να δώσετε ένα τέλος. Ή μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που σας δίνει μακροχρόνιες υποσχέσεις σταθερότητας, ασφάλειας και ευτυχίας.

Έχετε μπει σε πρόγραμμα λιτότητας; Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σε τετράγωνο με το θολό Ποσειδώνα, σας ζητά να κάνετε έναν απολογισμό της οικονομικής σας κατάστασης και να εξετάσετε προσεκτικά τις αγορές σας. Απλά μην αποσπάστε από τα πολυτελή αντικείμενα και την ακριβή ζωή. Χρειάζονται χρήματα για έκτακτες ανάγκες και οι σπατάλες μπορεί να σας κοστίσουν αργότερα. Αν μια δελεαστική επένδυση παρουσιαστεί τώρα, πατήστε τα φρένα. Μείνετε επίσης μακριά από τις απαιτήσεις ενός δυσνόητου πελάτη ή μια δουλειά που σας υπόσχεται πολλά. Ο Ποσειδώνας θα μπορούσε προσωρινά να μπλοκάρει τη ροή των χρημάτων σας ή τα κέρδη της επιχείρησής σας. Από τη θετική πλευρά, ίσως επιτέλους κατανοήσετε ότι πρέπει να αναδιαρθρώσετε τον προϋπολογισμό σας ή η ανάγκη να σας αναγκάσει να μάθετε κάτι, που θα συμβάλει στη βελτίωση του εισοδήματός σας. Είναι μια καλή στιγμή για να μελετήσετε μια δημιουργική οικονομική ιδέα, καθώς έχετε έμπνευση και φαντασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι κάνετε για την ευεξία σας; Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας, στέλνει το φως της στην υγεία σας και σας ζητά να ελέγξετε την φυσική σας κατάσταση και τις συνήθειές σας, παρακινώντας σας να αντιμετωπίζετε το σώμα σας καλύτερα. Αλλάξτε τη ρουτίνα σας και το καθημερινό πρόγραμμά σας στο όνομα της βελτίωσης της καθημερινότητάς σας, ασχολούμενοι με ευχάριστες και παραγωγικές δραστηριότητες ή κάνοντας μια βόλτα στον καθαρό αέρα όποτε μπορείτε ή δοκιμάζοντας να πάτε για προπόνηση σε τακτά διαστήματα. Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, βγάλτε από την καθημερινότητά σας τα ανθυγιεινά γεύματα. Αν θέλετε να δείτε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, κάντε επιλογές που σας εξασφαλίζουν ψυχική ηρεμία και ξεκούραση. Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Επίσης, η συμπόνια σας και η παροχή υπηρεσίας προς τους άλλους, σας οδηγούν στο να αναδιαμορφώσετε το καθημερινό πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε χρόνο να τους βοηθήσετε.

Ξέρετε τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή σας; Η προσωπική σας ταυτότητα περνά μέσα από μια ενδιαφέρουσα επανεξέταση τώρα, καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Ίσως ανακαλύψετε μια κρυμμένη πτυχή του εαυτού σας ή ένα ταλέντο σας που δεν το είχατε αντιληφθεί. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το σύμπαν σας καλεί να αγωνιστείτε για να ανακτήσετε την ψυχική και συναισθηματική σας ισορροπία. Αν κάποια πρόσωπα και καταστάσεις σάς είχαν δημιουργήσει σύγχυση και αμφιβολίες, τώρα καταλαβαίνετε ποιους και τι θέλετε να κρατήσετε κοντά σας και τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθεστε και περιμένετε τον έρωτα να σας χτυπήσει την πόρτα; Όχι τώρα, καθώς η Πανσέληνος στον γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, σας βοηθά να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αποκρυσταλλώνετε το τι θέλετε. Εάν έχετε αισθανθεί πιεστικά στη σχέση σας, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά και να βρείτε κάτι καλύτερο, κάποιον/α που συμβαδίζει με τις αξίες σας και τα όνειρά σας στη ζωή, αυτόν/ην που πραγματικά ανάβει τη φωτιά σας. Ευτυχώς, το φεγγάρι σάς βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να γίνετε ακραίοι ή εκρηκτικοί. Επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη δημιουργικότητα, προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας, ρίξτε τις μεγάλες ιδέες σας. Η ενέργειά σας και ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικά τώρα, κάνετε νέα στέρεα σχέδια.

Μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα, καθώς ο Ερμής στο θολό και ονειρικό δωδέκατο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Μην προσπαθείτε τώρα να βρείτε τις απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα, διαλογιστείτε και ανιχνεύστε το υποσυνείδητό σας. Θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο μόνοι σας ή τουλάχιστον ένα καταφύγιο από τον τρελό ρυθμό που θα υπάρχει γύρω σας, θέλετε να ξεφύγετε από όλα. Απλά μην αποσυρθείτε από όλον τον κόσμο, το να έχετε σταθερούς και λογικούς ανθρώπους γύρω σας θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο ήρεμη. Μπορεί επίσης να κάνετε μια θυσία για την υποστήριξη ενός αγαπημένου σας προσώπου που νοσεί ή σας έχει ανάγκη. Θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις, αλλά έχετε τη δύναμη μέσα σας να τις προσπεράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Home sweet home; Η Πανσέληνος στέλνει το φως της στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και συνδέεστε βαθύτερα συναισθηματικά με τα μέλη της οικογένειάς σας, ανακαλύπτετε τον εσώτερο εαυτό σας. Ίσως αλλάξετε το ντεκόρ του σπιτιού σας κάνοντας μια αναμόρφωση ή ψάξετε για ένα νέο διαμέρισμα, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά σας δε σας επέτρεπαν να συντηρήσετε το οίκημα που διαμένετε. Η ζεστασιά, η ηρεμία και η γαλήνη είναι ό,τι ποθείτε περισσότερο τώρα, αφήνετε για λίγο τους φίλους σας και την έντονη κοινωνική ζωή. Σκεφτείτε: μια ήσυχη γωνιά στο σπίτι σας για διάβασμα, ένας ιερός προσωπικός χώρος για να σκεφτείτε, τρυφερές αγκαλιές με τον αγαπημένο σας.

Μπορείτε να αξιολογήσετε σωστά τους φίλους σας και τις ομάδες όπου ανήκετε; Ξεκινώντας από σήμερα, ρίξτε μια αναλυτική ματιά στα άτομα γύρω σας και κάντε εκκαθάριση, είναι η παρότρυνση του Ερμή στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, σε τετράγωνο με το σκιώδη Ποσειδώνα. Δεν έχετε καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν στη ζωή σας μερικά καταπληκτικά άτομα στις φιλίες σας και στην ομάδα σας. Αλλά υπάρχουν επίσης κάποιοι αμφισβητήσιμοι χαρακτήρες, άτομα ιδιοτελή οι οποίοι πάντα ψάχνουν να πάρουν, αλλά δεν είναι ποτέ διαθέσιμοι όταν τους χρειάζεστε δίπλα σας ή να σας κάνουν μια χάρη σε αντάλλαγμα. Αντί να διαμαρτύρεστε και να εξοργίζεστε για αυτά τα «ενεργειακά βαμπίρ», βγάλτε τους από τον κόσμο σας και κρατήστε τις αληθινές φιλίες που είναι κοντά σας ό,τι κι αν συμβεί. Όσο σκληροί κι αν γίνετε, κάντε χώρο στη ζωή σας μόνο για τους ανθρώπους που γνωρίζουν τη σημασία της αμοιβαιότητας.

ΙΧΘΥΣ

Να είστε σε εγρήγορση για νέα άτομα που εισβάλουν στη ζωή σας! Η Πανσέληνος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας φέρνει την ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με νέα άτομα για έναν κοινό στόχο. Απλά μην προτρέχετε και υπογράψετε τυχόν μακροπρόθεσμες συμφωνίες ακόμα, να είστε προσεκτικοί, έτσι ώστε να αποσαφηνίσετε αν οι όροι είναι υπέρ σας. Κινηθείτε αργά και σταθερά και θα πάρετε αυτό που θέλετε. Συμμετέχετε σε αρκετές πολιτισμικές εκδηλώσεις, σμίγετε με ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Μπορεί αρχικά τα πράγματα να μην είναι τόσο εγκάρδια, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα αποκαλύψετε ότι έχετε πολλά περισσότερα κοινά από ό,τι είχατε συνειδητοποιήσει. Η επιμονή και η υπομονή έχουν τις απολαβές τους. Το φεγγάρι σάς καλεί επίσης για κάποια πραγματική συζήτηση με κάποιον που νιώθετε κοντά σας. Τώρα καθίσταται ευκολότερο να θέσετε το θέμα που σας βασανίζει καιρό και να ασχοληθείτε με αυτό θετικά.

Πώς ορίζετε τη δουλειά των ονείρων σας; Ο Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της φαντασίας, βάζει στην ομίχλη τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκάψετε βαθύτερα στην ψυχή σας, να προσδιορίσετε το τι θα σας κάνει ευτυχισμένους στην καριέρα σας. Πάρτε το τιμόνι της δικής σας ζωής και μάθετε περισσότερα πράγματα, που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας στην ειδικότητά σας ή χαρίστε τις υπηρεσίες σας, ακόμα και αν δεν υπάρχει αμοιβή. Τα πλεονεκτήματα στο μέλλον θα είναι ανεκτίμητα, καθώς θα έχετε αποκτήσει πιστούς συμμάχους.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 14 – 20.11.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, το φως, φως, υγιή, νέα, θλίψη, πηγαίνετε, τεστ, δραση, μυστήριο, υγιές, facebook, σημαίνει, σνομπ, sweet, home, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, η ημέρα της γης, φωτια, τελος του κοσμου, μιλα, επιθυμιες, διαβατηριο, το θεμα, θλίψη, γνωση, γωνια, διατροφη, δουλεια, εργασια, θεμα, καριερα, μαγειρικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, προγραμμα, σνομπ, τεστ, υγεια, φυσικη, φως, χορος, ωρα, αγορα, αγωνες, αλλεργιες, ανθρωπος, αμφιβολιες, απλα, ατμοσφαιρα, ατομο, πηγαίνετε, εβδομαδες, βιταμινες, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, φαγητο, γινει, γνωριμια, γοητεια, δευτερο, δυναμη, δειτε, διψα, δωσει, διαδικτυο, δικτυο, δωρο, εγρηγορση, ευκαιρια, ευτυχια, υπαρχει, εκκαθαριση, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενημερωση, ενθουσιασμος, επιτυχια, επιθυμια, ερευνα, ερμης, ερχεται, ερχονται, ευεξια, εχθρος, τεχνολογια, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, υγιή, ιδεα, ιδεες, ιδια, υπηρεσιες, υπομονη, ηρεμια, θολο, θυσια, εικονα, οικο, ισορροπια, λογια, μακρια, μασαζ, ματια, μυστήριο, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξεκουραση, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, ομιχλη, ονομα, ορια, οραμα, παθος, πεπρωμενο, υπογραφη, ροη, ποσειδωνας, ψυχη, σιγουρα, συζητηση, συνταγη, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, ταυτοτητα, τετραγωνο, τι ειναι, το φως, φαντασια, φεγγαρι, φτανει, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, αγκαλιες, αγορες, ασφαλεια, ειλικρινεις, εξαρτηση, ερωτησεις, γινετε, γνωσεις, καρδια, κρυφα, sweet, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, πληροφοριες, σημαίνει, ταξιδι, τρελο, θετικα, υγειας, υγιές, υπεροχο, χερια
Τυχαία Θέματα