Παγκόσμιο τουρνουά για το Hearthstone

Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τη συμμετοχή σας.

Ένα σύστημα αξιολόγησης θα χρησιμοποιηθεί για να ξεχωρίσουν εκείνοι που θα συμμετέχουν στο Hearthstone World Championship για το 2015.

Σύμφωνα με τη Blizzard, τέσσερις παίκτες από την Ευρώπη, τη Βόρειο και τη Νότιο Αμερική, την Κίνα, την Αυστραλία και τη Νέα

Ζηλανδία θα προκριθούν για τους τελικούς. Οι περιφερειακοί τελικοί θα αναδείξουν ποιοι 16 (που θα συγκεντρωθούν από τα τουρνουά των παραπάνω περιοχών) θα συμμετάσχουν στο World Championship. Σε κάθε περιφέρεια θα διεξαχθούν τελικοί, όπου οκτώ παίκτες θα διαγωνιστούν για τις προαναφερόμενες τέσσερις διαθέσιμες θέσεις.

Όλοι οι παίκτες του Hearthstone θα μπορούν να συμμετέχουν, αλλά για να προκριθούν θα πρέπει, ξεκινώντας από αυτό το μήνα, να συγκεντρώσουν πόντους από τουρνουά, από ranked παιχνίδια και μέσα από τα επίσημα Fireside Gatherings.

Εκείνοι που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους συνολικούς πόντους θα συμμετέχουν στα Regional Qualifiers αυτόματα, και αυτοί που θα έχουν τουλάχιστον δύο πόντους μέχρι το τέλος του Ιουλίου, θα μπορέσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο περιφερειακό Last Call Tournament.

Ο νικητής του Hearthstone World Championship θα κερδίσει το ποσό των $100.000. Η δεύτερη θέση δίνει $50.000, η τρίτη και η τέταρτη $15.000, η πέμπτη μέχρι και την όγδοη $7.500, και από την ένατη μέχρι και την 16η $5.000! Περισσότερες πληροφορίες για τα Regional Qualifiers, το σύστημα κατανομής πόντων, τα Fireside Gatherings και τις προϋποθέσεις διαμονής στις εκάστοτε περιοχές, μπορείτε να δείτε σε αυτό το link. Τέλος, το World Championship θα λάβει χώρα το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Διαβάστε το review του Hearthstone από την Χριστιάνα Θάνου. Για περισσότερη συζήτηση γύρω από το παιχνίδι, επισκεφθείτε το αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα