Το Flappy Bird στα Arcade!

Το αγαπημένο mobile game στις αίθουσες των coin-op!

Σίγουρα θα θυμάστε το Flappy Bird, αυτό το εκνευριστικά δύσκολο παιχνίδι που έκανε την εμφάνισή του στα κινητά τηλέφωνα το Μάϊο του 2013 και εξαφανίστηκε ύστερα από απαίτηση του developer του Dong Nguyen το Φεβρουάριο του 2014.

Όσοι δεν προλάβατε να το κατεβάσετε στο smartphone σας, μην ανησυχείτε! Το Flappy Bird θα κάνει τη μετάβαση του στα παλιά και αγαπημένα arcade μηχανήματα

(ναι, αυτά που λειτουργούν με κέρματα), μέσω της Bay Tek Games που αγόρασε τα δικαιώματά του.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, η arcade έκδοση του εν λόγω παιχνιδιού θα αποτελείται από μία οθόνη 42 ιντσών και μόλις ένα κουμπί για τις πτήσεις του πρωταγωνιστή. Τα high scores θα ανανεώνονται καθημερινά και θα υπάρχει ειδική καταχώρηση για το Hall of Fame των παικτών.

Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Flappy Bird σε αυτή του τη μορφή, θα πρέπει να έρθει σε επαφή με την Bay Tek Games και να παραγγείλει το εν λόγω μηχάνημα. Αυτό που προτείνουν οι περισσότεροι users του παιχνιδιού είναι το να πωλείται μαζί με μια τεράστια ασφαλιστική κάλυψη καθώς το παιχνίδι έμεινε γνωστό για το πόσο πολύ εκνεύριζε με το gameplay του.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Flappy Bird διαβάστε το σχετικό review και για εκτενέστερη συζήτηση γύρω από το παιχνίδι, στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα