Ο Snoop Dogg στο Call of Duty: Ghosts ως announcer

Θα ανακοινώνει τα kills σας! Αποκαλύφθηκαν τα επόμενα customization packs.

Τα τελευταία χρόνια είναι της μόδας να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς announcers στα MOBA. Σύμφωνα με ανακοίνωση μέσω του επίσημου site του όμως, το Call of Duty: Ghosts θα αποκτήσει για πρώτη φορά τους δικούς του ξεχωριστούς... εκφωνητές, με έναν από αυτούς να είναι ο Snoop Dogg! Ο γνωστός rapper

θα ανακοινώνει τα kills σας και γενικά τα τεκταινόμενα στο multiplayer με τον δικό του τρόπο και για τον λόγο αυτό γράφτηκαν ξανά από την αρχή τα αντίστοιχα κείμενα.

Εκτός από τον Snoop Dogg, θα προστεθεί άλλος ένας announcer, ο Drill Instructor "The Gunny", τον ρόλο του οποίου έχει αναλάβει ο αμερικανός ηθοποιός και πρώην εκπαιδευτής στον στρατό Ronald Lee Erney, που είχε γίνει γνωστός για την συμμετοχή του στην ταινία Full Metal Jacket. Καθένα από τα δύο voice packs θα κοστίζει 2.99 δολάρια (περίπου 2.20€). Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Snoop Dogg εν δράση στο παρακάτω βίντεο:

{youtube}LT1ycFs618g|500|300{/youtube}

Πέρα από τα δύο παραπάνω voice packs, διαθέσιμα θα γίνουν και κάποια DLC που θα αφορούν το customization. Μεταξύ αυτών βρίσκεται το Legend Pack που θα σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε ως Captain John "Soap" MacTavish, ο οποίος πήρε και την πρώτη θέση στο νεότερο Best of του GameWorld με τους 10 κορυφαίους χαρακτήρες του Call of Duty. Το πακέτο περιέχει επιπλέον και τα αντίστοιχα weapon camo, reticle (στόχος), patch, playercard και ένα background και θα κοστίζει 3.99 δολάρια (2.90€). Επίσης, το Classic Ghost Pack θα περιλαμβάνει την εικονική μάσκα του Simon "Ghost" Riley, καθώς και ένα patch και ένα background. Η τιμή του συγκεκριμένου pack ανέρχεται στα 1.99 δολάρια (1.43 ευρώ). Τα υπόλοιπα customization packs θα κοστίζουν από 1.99 έως 3.99 δολάρια (περίπου 1.43€ έως 2.20€) και θα περιέχουν και αυτά weapon camos, patches και backgrounds.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Ghosts και το αντίστοιχο review της έκδοσης για το PS4. Συζητήστε τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Τα customization και voice packs θα γίνουν διαθέσιμα μέσω Xbox Live στις 22 Απριλίου για Xbox One και Xbox 360. Οι υπόλοιπες πλατφόρμες θα ακολουθήσουν σύντομα.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα