Ο Lead Artist του The Last of Us αποχωρεί από την Naughty Dog

Θα είναι πλέον μέλος της Giant Sparrow, developer του The Unfinished Swan.

Μέσω του Twitter του o Nate Wells, lead artist του εξαιρετικού The Last of Us, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Naughty Dog και την ένταξή του στην Giant Sparrow της οποίας τα μέλη χαρακτηρίζει

ως “λαμπρά”.

Πριν εργαστεί πάνω στο Last of Us ο Wells ήταν μέλος της Irrational Games για 13 χρόνια δείχνοντας το ταλέντο του ως art director στο Bioshock Infinite. Είναι άγνωστο ακόμα το τι ρόλο θα έχει ο ταλαντούχος Wells στην Giant Sparrow, το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο παιχνίδι της εταιρίας, Edith Finch, θα είναι εξίσου ιδιαίτερο και αρτιστικό με το Unfinished Swan μιας και οι developers υπόσχονται μια σουρεαλιστική και πρωτόγνωρη εμπειρία.

Η αποχώρηση του Wells είναι η τρίτη κατά σειρά μεγάλη αποχώρηση μελών της Naughty Dog μιας και πριν από αυτόν αποχώρησαν οι Amy Henning και Justin Richmond creative director της σειράς Uncharted και director του Uncharted 3 και 4 αντίστοιχα. H Amy Henning εργάζεται πλέον στην Visceral Games, developer της σειράς Dead Space και του Dante’s Inferno και ο Justin Richmond στην Riot Games developer του πασίγνωστου MOBA League of Legends.

Μαζί με τον Wells άφησε την Naughty Dog και ο ηθοποιός Todd Stashwick που θα υποδυόταν έναν χαρακτήρα από το νέο τίτλο Uncharted που θα κυκλοφορήσει για το PS4. Ας ελπίσουμε όλες αυτές οι αποχωρήσεις να μην μετριάσουν την εξαιρετική ποιότητα των παιχνιδιών της Naughty Dog.

Διαβάστε το review του The Last of Us από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα